- Reaction score
- 9
Ρε φιλε μην κολλας στις λεξεις και τα ποσα ρε γαμωτο, μια γενικη παρατηρηση εκανα. Πωπω ρε γαμωτο καρβουνο τελειως..Αφηστε και κατι να πεσει κατω.....
Το Hi-End θέλει ακρίβεια :happy_9:Ρε φιλε μην κολλας στις λεξεις και τα ποσα ρε γαμωτο, μια γενικη παρατηρηση εκανα. Πωπω ρε γαμωτο καρβουνο τελειως..Αφηστε και κατι να πεσει κατω.....
Βρε ατιμούλη,Kαλημερα αδερφε..Εξακολουθεις να μην διαβαζεις τι λεω...
Ειπα "Αν τα εχεις και το συστημα σου εχει 600.000 Ε γουστο σου καπελο σου, αυτο δεν σημαινει οτι η διαφορα θα ειναι σημαντικη...."
Να σε ρωτήσω κάτι: Τον μεσιέ Takashi Amano που τον ξέρεις εσύ?"The answers to all questions are to be found in nature."
Takashi Amano
Mωρη κουφαλιτσα Κωστακι ακοτζαμ 600000 ευριδια για ηχεια-------και λετε οτι ο Ελληνας δεν εχει χρημα-------εχει γεμησει λεφταδες αυτο το φορουμ-πα πα πα ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!Βρε ατιμούλη,
Ξέρεις ότι μαζεύω λευτά για ηχεία ε?
Έχω βάλει στο μάτι τα μεγάλα της Wisdom Audio, να μια καινούρια μάρκα για σένα υποθέτω, σωστά?
Λοιπόν, αυτά τα ηχεία έχουν περίπου 600.000 ευρώ.
Και θες να πεις πως πρέπει να μαζέψω άλλα 50 χιλιάρικα για καλώδια?
Βρε α να χαθείς.... πάνω από 150 ευρώ δε νομίζω να δώσω, και ξέρεις γιατί?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Έχουν και ενσωματωμένο στο κρος τους (το ενεργό, μη ξεχνιέσαι) σύστημα ισοστάθμισης χώρου, αν και με την τηλεφωνική μου συνομιλία με τον κατασκευαστή είχα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ πως το ψηφιακό μαραφέτι της Behringer που χρησιμοποιώ για ισοστάθμιση χώρου είναι εφάμιλλο, ίσως και καλύτερο, και να μη δώσω τα 1500 ευρώ που χρεώνει τα κρος γιατί ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: "happy_1"
Δεν το γνωρίζω προσωπικά...:crazy_10: απλά τον θαυμάζω !!!Να σε ρωτήσω κάτι: Τον μεσιέ Takashi Amano που τον ξέρεις εσύ?
Αυτός είναι... :respect:o Takashi Amano έχει φτιάξει τα πιο όμορφα planted ενυδρεία που ξέρω, παγκοσμίως.
http://www.adaeuro.com/gallery.asp
Εσύ λες άλλον?
κουμουνιστης εισαι και συ ρε;.....βαθυ κοκκινο.
Γιατί ρε, δεν έχει μαύρο?:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Και δε με λες; Άμα πάρω άσπρο 3x2.5 από το ηλεκτρολογικάδιο της γειτονιάς μου, θα είμαι πολύ λούμπεν, ε; Φτου!... :happy_9: :happy_9:
Εγώ που ήδη το χρησιμοποίησα είμαι, εεε...Και δε με λες; Άμα πάρω άσπρο 3x2.5 από το ηλεκτρολογικάδιο της γειτονιάς μου, θα είμαι πολύ λούμπεν, ε; Φτου!... :happy_9: :happy_9:
Το καινούργιο με τις ρίγες το δοκίμασε κανείς ;Εγώ που ήδη το χρησιμοποίησα είμαι, εεε...
Πάντως το άσπρο είναι εγγύηση, το μαύρο παίζεται "happy_1"