Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Reaction score
8
Mετα απο ενδελεχεις εξετασεις χιλιαδων χαρακτηρων κατα την διαρκεια της μεσης ζωης μου με οντα που μυριζουν ιδιοτροπα και ιδια προς εμε, ηθελα να απευθυνω προς τον ακατανομαστο εμπνευστη της μεγαλης νυχτας της γομολαστιχας το αποσταγμα των συμπερασματων μου.
Καυε ανθρωπος και μια γελοιογραφια.

Reaction score
8
Παρακαλω μπορει να μου πει καποιος απο τους συντονιστες γιατι Kλέιδωθηκε ιο θεμα για τα PURITY ενα θεμα ποι δεν ειχε υβρηστικους χαρακτηρισμους ουτε ανουσιες διαφωνιες, εκτος του οτι εκθειαζε την προσφορα καποιου αλλου σαιτ, την οποια κατεμε επρεπε να προβαλετε και οχι να αποκρυπτεται για το καλο της ενημερωσης ενος μεσου συμφωρουιτη οπως ειμαι εγω και δηλωνω υπευθυνα οτι δεν γνωριζω κανεναν απο τους διαχειριστες κλπ. απο κανενα σαιτ. Το μονο που μπορει να υποθεσει κανεις ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικα επαγγελματικα συμφεροντα και αν ειναι κατι τετοιο παρακαλω δηλωστε το. Αυτα τα κλειδωματα να ειστε σιγουροι οτι μακροπροθεσμα θα βουν εναντιον σας γιατι ενας απο τους βασικοτερους λογους αναπτυξης τετοιων σαιτ ειναι η ελευθερια του λογου και των αποψεων.

Το θεμα διαγραφηκε.

Reaction score
8
Αρχική Δημοσίευση από thanasis k.
παρακαλω μπορειται να μου πειτε ποιους κανονες του σαιτ παραβαινουμε και κλειδωνετε συνεχως τα θεματα, εκτος του οτι δεν εχετε λογικα επιχειρηματα να αντιμετωπισετε τα λεγομενα των γραφοντων

Το θεμα διαγραφηκε

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θανάση μου, συγγνώμη αλλά το thread είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά τις σχέσεις των δύο forum.

Καταχράστηκα το thread κι έγραψα 5 πράγματα παραπάνω διότι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανα-γράψω στο AVClub, οπότε δεν γινόταν διαφορετικά.
Αν αποφάσισες κάτι ανάλογο, έχει καλώς, αλλά, αν όχι (κι εφόσον γνωρίζω πως έχεις ανοιχτό account εκεί), το σωστό θα είναι να μεταφέρεις εκεί τα παράπονά σου.

Reaction score
8
Στην απαντηση του ηθριου γομολαστιχα οτι το θεμα των Purity κλειδωθηκε γιατι καποιοι παραγγελνουν ηχεια χωρις να τα εχουν ακουσει του απαντω

ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΘΡΕΝΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
γραφεις για τους νεους παικτες για καποιες εταιρειες που δεν εισαγονται στην Ελλαδα πολυ καλα ηχεια - εξαιρετικα ενισχυτικα. Αυτα που ακριβως τα ακουσες. Φιλε μου καταλαβε το τουλαχιστον εμεις στην επαρχια μεσω των ριβιους ψωνιζουμε. Αλλσ και εσεις στην Αθηνα για πεστε μου εταιρειες που σας δινουν τα μηχανηματα και τα ηχεια στο σπιτι σας να τα ακουσετε; Δηλαδη εσεις πατε στους αντιπροσωπους και τους λετε στησε μου αυτα τα ηχεια με αυτα τα ενισχυτικα κλπ. και ερχομαι να τα ακουσω και σας τα εχουν ετοιμα να κανετε ακροασεις; Και εσεις ακουγοντας τις γνωμες των αλλων αγοραζετε. Ειδαλως ποιος ο λογος της υπαρξης των σαιτ; Θα πηγαιναμε ολοι στους επαγγελματιες και θα δοκιμαζαμε τα μηχανηματα στο σπιτι μας.
Για να ειμαι δικαιος του παραπανω κανονα εξαιρειται ο ORPEUS που οταν του ζητησα και τα ενισχητικα και τα ηχεια BELA LUNA προσφερθηκε να μου τα φερει στο σπιτι για ακροαση. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι και να μην εχει πεσει στην αντιληψη μου.

Το θεμα διαγραφηκε

Reaction score
8
Απλως ηθελα να δουν και οι συμφοριτες εδω ποια ηταν τα τραγικα πραγματα που γραφηκαν και κατα την γνωμη καποιων δικαιως διαγραφηκανε για να σχηματισουν γνωμη.

Reaction score
68
Πριν προχωρήσω στην ουσία του θέματος θέλω να τονίσω ότι ως
απαραίτητη προϋπόθεση γιά την πολιτισμένη συζήτηση τίθεται
η ανάκληση των απαράδεκτων χαρακτηρισμών σε βάρος του μέλους και διαχειριστή DIPIE.
Χαρακτηρισμοί όπως γελοίο υποκείμενο, γελοιωδέστατο υποκείμενο, γλοιώδες υποκείμενο, γελοίος άνθρωπος
αποτελούν αρκετή αφορμή να μην ασχοληθώ (ως Δημήτρης) αλλά και ως avclub με το θέμα.
Οι χαρακτηρισμοί είναι αρκετοί ακόμα και γιά προσφυγή σε ένδικα μέσα, αν και αυτό είναι θέμα που αφορά τον DIPIE.

Όσον αφορά στην ουσία.
Ήδη έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Τσαντουλή και τον Αντρέα Καφάτο χτες. Και με τον Βασίλη αλλά και με τον Αντρέα καταλήξαμε ότι δεν υπήρξε ποτέ μομφή εναντίον του avsite, αλλά και του ίδιου του Βασίλη. Σήμερα απόρησα με την συνέχεια που δόθηκε από τον Νίκο Τσαρουχά.
Επί του θέματος το avclub έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά επειδή θεωρώ ότι τα μέλη του avsite πιθανότατα δεν το γνωρίζουν, την μεταφέρω αυτούσια: (παρακαλώ τους αναγνώστες να προσέξουν λέξη προς λέξη προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Πριν από 23 μέρες ξεκίνησε στην hiend του avclub ένα θέμα σχετικά με ένα ηχείο
το οποίο παρουσιάστηκε εκτενώς στο avsite.
Η συζήτηση αυτή στο avclub προχώρησε και κάποια στιγμή προεκτάθηκε και σε θέμα pwerbuy
του ηχείου αυτού που διοργανώθηκε στο avsite.
Η ΔΟ του avclub θεώρησε σωστό ότι το avclub θε έπρεπε να μείνει εντελώς αμέτοχο
στην διαδικασία αυτή, και καθώς επρόκειτο γιά ηχείο με υψηλή τιμή δεν ήθελε
επ ουδενί λόγω να φανεί ότι αναμειγνύεται σε τέτοια κατάσταση, πολύ δε περισσότερο,
ότι στηρίζει ή δεν στηρίζει κάτι τέτοιο.

Είναι γνωστό ότι το avclub δεν έχει καμία ανάμειξη με εταιρείες του χώρου
και κανένα από τα μέλη της ΔΟ δεν σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται
με εμπόριο ανάλογων συσκευών.
Στα πλαίσια αυτά οι διαχειριστές της κατηγορίας hiend αρχικά κλείδωσαν το θέμα,
αλλά στη συνέχεια μη θέλοντας να υπάρχει ουδεμία υποψία ή καταγεγραμμένο σχόλιο
υπέρ ή κατά μηχανήματος, γιά το οποίο γίνεται λόγος ενδεχόμενης μαζικής αγοράς αλλού,
διέγραψαν εντελώς το θέμα και ενδεχομένως άκομψα κάτι που ίσως διαστρέβλωσε την κρίση
των μελών.
Στη συνέχεια μέλη του avclub αλλά και του avsite ή μέλη που παρακολουθούν και
τα δύο fora διαμαρτυρήθηκαν ενώ ο αρχικός συντάκτης της παρουσίασης του ηχείου στο avsite,
ο κ. Β. Τσαντουλής, που χαίρει υψηλής εκτίμησης μεταξύ των μελών και της ΔΟ του avclub,
θεώρησε δικαίως ότι η διαγραφή είχε και μορφή μομφής εναντίον του, κάτι που δεν ίσχυε,
απλώς διαγράφτηκαν όλα τα σχετικά.

Μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες με τον κ. Τσαντουλή από μέλη της ΔΟ θεωρούμε
ότι δόθηκαν αμοιβαία εξηγήσεις και κοινή επιθυμία είναι να μην υπάρχει συνέχεια στο θέμα,
αλλά να γίνει προσπάθεια να προωθηθεί το χόμπυ και μόνο.
Το avclub θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση σε θέματα όπου γίνεται προτροπή αγοράς
ή μή αγοράς, και γενικότερα σε θέματα που αγγίζουν την εμπορική πτυχή του audio - video
και θα περιορίζεται αυστηρά στην εκδήλωση απόψεων και γνωμών με σκοπό να μπορεί
ο δυνητικός αγοραστής να σχηματίζει γνώμη γιά τον εαυτό του πάντα μετά από προσωπική
εμπειρία.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διευκρινιστεί κάτι περισσότερο.
Το ότι δηλώνουμε ότι το avclub, εκ του καταστατικού του, δεν μπορεί να έχει σχέση με καταστήματα ή οίκους που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ειδών audio video, δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να "σημαίνει" ότι φωτογραφίζεται το avsite.

Όσον αφορά στις παραινέσεις σχετικά με το πως πρέπει να γίνεται η διαχείριση στο avclub επιτρέψτε να είναι μέλημα της ΔΟ του avclub.

Τέλος όσον αφορά γιά την φράση σου αγαπητέ Νίκο:

"Μήπως μίλησε κανείς από εδώ για αμφιβόλου προελεύσεως καταστατικών
και κανονισμών σωματείο, με σκιώδεις όπως φαίνεται αρχηγούς
και στρατηγικές?Εμείς θα τον αφήναμε νομίζεις να μιλήσει?"

έχω να παρατηρήσω ότι αν δεν μίλησε κανείς από τα μέλη, σπεύδεις εσύ να πάρεις τα πρωτεία...

Το καταστατικό υπάρχει, το σωματείο υπάρχει και έχει νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ.
Και τίποτα από αυτά δεν αμφισβητείται.

Επειδή
1. εκτιμώ τη στάση του Αντρέα Καφάτου με πάρει τηλέφωνο και να καταλήξουμε στο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
2. εκτιμώ τον φίλο Βασίλη Τσαντουλή που λυπήθηκα αφάνταστα που τον στεναχωρέσαμε
3. εκτιμώ την ουδέτερη στάση που βλέπω να κρατάει ο Χρήστος Ακρατόπουλος
4. πιστεύω ότι τα δυό fora δεν πρέπει να έχουν αντιπαλότητες ούτε να την συντηρούν,
θεωρώ ότι οι παραπάνω εξηγήσεις εξαντλούν τις δυνατότητες που μου εκχωρούνται από το ΔΣ.

το χόμπυ πρέπει να πάει μπροστά.

Αντρέα, Νίκο, Βασίλη το τηλέφωνό μου το γνωρίζετε. Είμαι στη διάθεσή σας ως Δημήτρης.
Ως avclub σταματώ εδώ.

Reaction score
0
Απλως ηθελα να δουν και οι συμφοριτες εδω ποια ηταν τα τραγικα πραγματα που γραφηκαν και κατα την γνωμη καποιων δικαιως διαγραφηκανε για να σχηματισουν γνωμη.
Θαναση ειναι πολλα τα μελη (η και συντονιστες )
που συμμετεχουν και στα 2 φορα (ινκλουντινγκ μι).
Η προβατοποιηση τυπου "εμεις" ,"εσεις" , και ο Μηλιωκας
ειναι κατι που με ενοχλει.
Η ελευθερια σε ολες της τις εκφρασεις ειναι δικαιωμα.
Την γνωμη του και τις επιλογες του ,ο καθενας τις καθοριζει μονος του .
Οι υποδειξεις και οι νουθεσιες αφορουν αλλες εποχες και αλλες ηλικιες .
Η "προστασια" μου θυμιζει νταβατζηδες και δεν θεωρω τον εαυτο μου πουτ@ν@.
Ομως επειδη πολλα παιδια του AVClub εχουν αφιερωσει χρονο
και αισθανονται το AVClub κομματι τους ,
ασχετα απο το ιδιοκτησιακο καθεστως
-οπως και εδω στο AVSite , οπως και αλλα παιδια σε αλλα φορα -
δεν ειναι σωστο να δημιουργειται κλιμα πολωσης και αντιπαλοτητας.
Προσωπικα μου θυμιζει το Oceania VS Eurasia
και το θεωρω πολυ υποτιμητικο για την νοημοσυνη μου.
Βεβαια η ποδοσφαιροποιηση ειναι ιδιον της φυλης μας αλλα
δεν σημαινει οτι ολοι λειτουργουμε σαν οπαδοι η χουλιγκαν .
Πρεπει να σεβαστουμε τα μελη του διπλανου φορουμ
που πολλα απο αυτα ειναι και μελη του AVSite (οπως και το αναποδο)

Απο κει και περα σε θεσμικο επιπεδο
ειναι δουλεια των ΔΟ των 2 φορα να ξεκαθαριστει το θεμα
-οπωσδηποτε -ως προς τους υπαινιγμους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
...
θεωρώ ότι οι παραπάνω εξηγήσεις εξαντλούν τις δυνατότητες που μου εκχωρούνται από το ΔΣ...
Δυστυχώς αυτό είναι κατανοητό από την πρώτη στιγμή.

Σε ότι αφορά εμένα αλλά και το site, στον βαθμό που το εκπροσωπώ, οι εξηγήσεις κρίνονται απολύτως ανεπαρκείς. Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί που αναφέρεις δεν πρόκειται να ανακληθούν εάν δεν ανακληθούν οι χαρακτηρισμοί του συντονιστή σας, τόσο για τα εμπλεκόμενα στο power buy άτομα, όσο και για το site γενικότερα. Μπορεί ο δικός σου λόγος να βάζει τα πράγματα στην θέση του, αλλά μην μου ζητάς να ανακαλέσω εφόσον δεν κάνεις το ίδιο και με τον συντονιστή σας. Αντιθέτως βλέπω ότι παρά τις αντιδράσεις όλου του κόσμου, τον επιβραβεύετε κιόλας.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες σου παρατηρήσεις έχω απλά να σου ω το εξής:

- Είδες ρε φίλε πόσο σου κακοφαίνεται να μιλούν απαξιωτικά για κάτι που έχεις μοχθήσει όπως είναι το σωματείο σας? Γιατί λοιπόν με υποχρεώνεις να δεχθώ εγώ τους χαρακτηρισμούς όπως πχ. "εμπορική φυσιογνωμία"? Γιατί δεν υποχρεώνεις τον εν λόγω συντονιστή να ανακαλέσει? Για να σου λύσω και την απορία, θεωρώ πραγματικά αξιέπαινη την προσπάθειά σας. Είναι πολύ καλό να προσπαθούν μερικοί άνθρωποι για κάτι που πιστεύουν και ήδη έχετε πετύχει πολλά. Πίστεψέ με αυτή είναι η άποψή μου. Διατηρώ όμως το δικαίωμα να διαφωνώ με ορισμένους ανθρώπους, δικαίως ή αδίκως δεν έχει σημασία και φυσικά διατηρώ το δικαίωμά μου να προσπαθώ για κάτι διαφορετικό που πιστεύω εγώ και φυσικά να το υπερασπίζομαι.

Τα φόρα όντως δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα. Το ίδιο και τα μέλη τους και γι αυτό, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εκτός φόρουμ σχέση. Ξέρεις καλά ότι προσωπικά σε εκτιμώ ιδιαίτερα και το ίδιο ισχύει για πολλούς φίλους εδώ. Αυτό είναι κάτι που κανένα φορουμίστικο πρόβλημα δεν μπορεί να αλλάξει. Σε ότι αφορά όμως τον χειρισμό αυτής της υπόθεσης, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαχειριστική σας ομάδα δεν έπραξε όπως θα έπρεπε διότι πολύ απλά, τα λόγια πρέπει να συμβαδίζουν και με τις πράξεις.

Σε ευχαριστώ και πάλι που έκανες τον κόπο να απαντήσεις στο κάλεσμά μου.

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με βάση τα γραφόμενα του Δημήτρη Παναγιωτίδη τα οποία θεωρώ ότι εκφράζουν την επίσημη άποψη του avclub θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

1. Όταν γράφω ότι είναι ζήτημα ηθικής τάξης σαφώς και δεν κρατάω ουδέτερη στάση! Αντίθετα κρίνω το θέμα που δημιουργήθηκε ως εξόχως σοβαρό και απαιτώ εξηγήσεις από την Διαχειριστική Ομάδα του avclub!!!

2. Η διοργάνωση ενός power-buy είναι η πεμπτουσία ενός on-line forum! Δείχνει την δύναμη που έχουν οι κοινότητές μας, την δύναμη που αποκτούν οι οργανωμένοι καταναλωτές, μιας και μπορούν και προσφέρουν στα μέλη τους πραγματικό όφελος. Πολλοί είναι είναι εκείνοι που φοβούνται την δύναμη των οργανωμένων καταναλωτών!

3. Τα τελευταία χρόνια και τα 2 φόρα οργανώνουν power-buy. Και πολύ καλά κάνουν!!! Στο avsite το power-buy έχει γίνει θεσμός πλέον! Ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καμμία αντίδραση, κανέναν υπονοούμενο, καμμία ζήλια αν θέλετε, από την μία ή την άλλη πλευρά και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων και για τα 2 fora!

4. Ξαφνικά αμφισβητείται η εγκυρότητα ενός power-buy και ακούγονται κραυγές - που μόνο ουδέτερη στάση δεν συνιστούν - από Διαχειριστή του avclub και μάλιστα με μεγάλη επιμονή παρά τις αντιδράσεις των ίδιων των μελών του avclub! ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POWER-BUY??? ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ DIPIE???

Όσο δεν υπάρχει επίσημη αποκατάσταση από την Διαχειριστική Ομάδα του avclub τα ερωτήματα θα μένουν και θα επιμένουν...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
0
Πριν προχωρήσω στην ουσία του θέματος θέλω να τονίσω ότι ως
απαραίτητη προϋπόθεση γιά την πολιτισμένη συζήτηση τίθεται
η ανάκληση των απαράδεκτων χαρακτηρισμών σε βάρος του μέλους και διαχειριστή DIPIE.
Χαρακτηρισμοί όπως γελοίο υποκείμενο, γελοιωδέστατο υποκείμενο, γλοιώδες υποκείμενο, γελοίος άνθρωπος
αποτελούν αρκετή αφορμή να μην ασχοληθώ (ως Δημήτρης) αλλά και ως avclub με το θέμα.
Οι χαρακτηρισμοί είναι αρκετοί ακόμα και γιά προσφυγή σε ένδικα μέσα, αν και αυτό είναι θέμα που αφορά τον DIPIE.
Συμφωνω απολυτως! Καποιος πρεπει να του μαζεψει την γλωσσα του α.δ. σας κυριε Καφατο. Εμενα δεν ειναι του στυλ μου να του σουρω καμια ξεγυρισμενη μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση αλλα καποια στιγμη καποιος αλλος με "διαφορετικο" στυλ θα το κανει. Και το κοστος Ανδρεα θα ειναι δυσβασταχτο μεχρι κλεισιματος του site.

Και επειδη τυγχανει να γνωριζω τον Dipie (οχι καλα), δεν τον θεωρω ανθρωπο που συγχωρει ευκολα τετοιες απαξιωτικες και λασποριπτικες συμπεριφορες. Ειναι σοβαρος ολιγον τι κλειστος ανθρωπος και χαμογελαει ελαχιστα. Αρα.....

Reaction score
0
Αρα τι?
Να χαμογελαει συχνοτερα μηπως?
Αρα διαθετει ολιγον τι απο αυτο το "διαφορετικο" στυλ που προανεφερα....

Δεν εχουν ορεξη ολοι να ακουνε τα εξ'αμαξης απο πληκτρολογια αντιστοιχα με φρεατια βοθρων και παρ'ολα αυτα να διατηρουν την ιδια επιεικη σταση με εμενα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Αχ τι έχουν τα έρμα και ψοφάν???

Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο μπορεί μία προσπάθεια για Power Buy καταλήγει σε σπαραγμούς...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιοι να δυναμιτίζουν το πνεύμα με την ξεροκεφαλιά τους...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μηδενίζουμε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται...

Πόσο κόμπλεξ κουβαλάν κάποιοι "δικτατορίσκοι" του πληκτρολογίου...

Πόση χολή μπορεί να βγάζει ο κάθε εμποράκος που θεωρεί ότι θίγονται τα συμφέροντά του;

Πόσοι απροκάλυπτα ηλίθιοι υπάρχουν τελικά στο χόμπι μας;

Πόσοι γλύφτες αντιπροσώπων και εμπορίσκων μπορούν να υπάρχουν εκεί έξω και πόσο φθηνά ξεπουλιούνται;

Πόσοι μη έχοντες "εμπορική φυσιογνωμία" κρύβονται πίσω από την προβιά του χομπίστα και στήνουν πάρτι με τις τράμπες;

Πόσοι έχοντες "εμπορική φυσιογνωμία" τρέχουν και αναλώνουν την ώρα τους για να αγοράσουμε εμείς οι υπόλοιποι φθηνά προϊόντα;

Αχ τι έχουν λοιπόν τα έρμα και ψοφάν???

Χάι ένδ έχουν μάνα μου, χάι ένδ έχουν....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Πόσοι γλύφτες αντιπροσώπων και εμπορίσκων μπορούν να υπάρχουν εκεί έξω και πόσο φθηνά ξεπουλιούνται;

Πόσοι μη έχοντες "εμπορική φυσιογνωμία" κρύβονται πίσω από την προβιά του χομπίστα και στήνουν πάρτι με τις τράμπες;

Πόσοι έχοντες "εμπορική φυσιογνωμία" τρέχουν και αναλώνουν την ώρα τους για να αγοράσουμε εμείς οι υπόλοιποι φθηνά προϊόντα;
...
Χμ...

Reaction score
8
Τουλαχιστον αν θα χιονισει αποψε δεν θα τα βρουμε ολα ολολευκα εδω το πρωι ...κατι σαν ολευκο κομματι χαρτι.

Reaction score
8
Aληθεια ο υπερευαισθητος σοβαρος ανωνυμος κυριος ο οποιος αρεσκεται να παιζει με κουμπακια και προκαλεσε την νυχτα της μεγαλης γομολαστιχας και χαμογελαει λιγο και ειναι ευαισθητος με τα νομικα δεδομενα, ασφαλως γνωριζςι ποσες φορες παρεβηκε το νομο περι συκοφαντικης δυσφιμισης με τις δηλωσεις του;
Tελος αυτος ο μεγαλος ανδρας ζητησε τελικα συγνωμη επισημα απο τον Βασιλη Τσαντουλη;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όσο δεν υπάρχει επίσημη αποκατάσταση από την Διαχειριστική Ομάδα του avclub τα ερωτήματα θα μένουν και θα επιμένουν...
Να είσαι σίγουρος Χρήστο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ επίσημη αποκατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο ακόμη και για όσους εκ των διαχειριστών ή συντονιστών του Avclub συμφωνούν προς αυτήν την κατεύθυνση να πουν την άποψή τους, διότι - σε αντίθεση με εμάς που ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι το γράφουμε επί τόπου - όπως φαίνεται οι διαδικασίες είναι λίγο περίπλοκες όταν υπάρχει σωματείο στη μέση. Δεν πειράζει όμως.

Εμένα μου αρκεί που υπάρχει ανεπίσημη αποκατάσταση.
Και εδώ θέλω να σημειώσω ότι πραγματικά έχω εκπλαγεί από την στάση όλου αυτού του κόσμου που όχι, δεν είναι με την μεριά του AVSite - ας μην περιχαρακωνόμαστε -, εκφράζει απλά μια κοινή λογική, μια αντίδραση κατά την ταπεινή μου άποψη απολύτως δικαιολογημένη. Ομολογώ δε, ότι η μεγαλοψυχία κάποιων (ειδικά κάποιου) να πούνε ορισμένα πράγματα με το όνομά τους, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαμε πολύ έντονες διαφωνίες και σοβαρές προσωπικές τριβές, (σε διαδικτυακό πάντα επίπεδο), με κάνει και αισθάνομαι εξαιρετικά άσχημα και υποχρεωτικά με βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης για πολλά (δυστυχώς) πεπραγμένα. Μπορεί να φανεί "κάπως", μπορεί να παρεξηγηθεί αλλά ειλικρινά νιώθω την ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ.

Επειδή δεν νομίζω ότι έχουμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο... επισήμως, νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε άλλο. Μόνο περισσότερο κακό μπορούμε να προκαλέσουμε. Για μένα το θέμα έχει λήξει.

...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk