Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Reaction score
8
Oχι λεω μπας...
Θα μου πεις αμπααα
Αλλα ξανα παλι εαν...
Εμ ε τοτε
Τιποτα τελειωνω οριστικα εδω αυτο το θεμα και παω να ακουσω το Απογοητευση του Παυλου.

Reaction score
1
Και επειδη τυγχανει να γνωριζω τον Dipie (οχι καλα), δεν τον θεωρω ανθρωπο που συγχωρει ευκολα τετοιες απαξιωτικες και λασποριπτικες συμπεριφορες. Ειναι σοβαρος ολιγον τι κλειστος ανθρωπος και χαμογελαει ελαχιστα. Αρα.....
Αρα διαθετει ολιγον τι απο αυτο το "διαφορετικο" στυλ που προανεφερα....

Δεν εχουν ορεξη ολοι να ακουνε τα εξ'αμαξης απο πληκτρολογια αντιστοιχα με φρεατια βοθρων και παρ'ολα αυτα να διατηρουν την ιδια επιεικη σταση με εμενα...

Δεν θα είναι επιεικής η στάση του Dipie, που δεν χαμογελάει και πολύ .....
Αστο ρε φίλε...άστο μονό και δεν είμαι του πληκτρολόγιου ...
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε ....σουστη μου, έλεος
Νίκο, Χρήστο, Ανδρέα το νου σας, ο ντίπις καραδοκεί στο σκοτάδι και δεν χαμογελά........................

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Είμαι, λένε, συντονιστής σε ένα forum όπου, κατά τη γνώμη των ανθρώπων αυτών, δεν σβήνουμε και δε λογοκρίνουμε κάποια μηνύματα ενώ θα έπρεπε. Δηλαδή, όταν "τα πήρα" με το καθεστώς λογοκρισίας που επιβλήθηκε στη HiEnd, γύρισαν και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι να μιλάω γιατί είμαι συντονιστής σε ένα forum με "υπερβολική ελευθερία λόγου"!!
:shock:

Που εισαι ρε Παπαδοπουλε?
Που εισαι ρε Μεταξα?

.....

Reaction score
7
Καλά ρε παιδιά το εμπεδώσαμε.. Από εδώ είναι το δημοκρατικό φόρουμ και απο εκεί το φασιστικό. Καλό θα ήταν ένα φόρουμ να μήν γίνεται πεδίο συναγωνισμού για το ποιός θα ρίξει την πιο 'έξυπνη' ατάκα. Και η παρατήρηση ισχύει για πολλά θέματα που ανοίγονται.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μπουαχαχαχα, άντε κι αυτό για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Στο παρακάτω quote από το Avclub, ο "χομπίστας" προτείνει δραστηριότητες για την κατηγορία του κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις. Και καλά κάνει δηλαδή. Κοιτάξτε όμως τώρα τι προτείνει μεταξύ άλλων.
Προτεραιότητες-στόχοι κατά την γνώμη μου,θα μπορούσαν να είναι:
.....
.....
.....
-"Power buy" σε μηχανήματα,που ένας μεγάλος αριθμός μελών,προτείνει.Αυτά τα...ολίγα πρός το παρόν.
Δηλαδή ρε Δημήτρη, έλεος. Προσπαθείς να με πείσεις ότι αυτό εδώ το φρούτο δεν έκανε ότι έκανε από καθαρή, ατόφια εμπάθεια.
Τελικά δεν είναι για προβληματισμό η όλη κατάσταση. Για γέλια είναι. :cool_11::cool_11:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλά ρε παιδιά το εμπεδώσαμε.. Από εδώ είναι το δημοκρατικό φόρουμ και απο εκεί το φασιστικό.
H παραπάνω θέση, αν σε αυτή αναφέρεσαι, δεν εκφράζει το σύνολο των μελών του AVClub. Το ξεκαθάρισα.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται λογικά - αν και τους βλέπω να οδηγούνται σύντομα προς την έξοδο γιατί "προκαλούν προβλήματα", "κάνουν κακό στο forum" κ.ο.κ...
Υπάρχει κι ακόμη πιο βρώμικο σενάριο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να "δικαιολογηθεί" η φυγή τους αλλά δεν το αναφέρω καν και είναι και ο μοναδικός λόγος που τελικά αποφάσισα να μην αναφέρω συγκεκριμένα μέλη του club που, ειλικρινά, εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα ήταν τέλειο άλλοθι για κάποιους, αλλά δεν...

Οι υπόλοιποι, όχι μόνο δεν βγάζουν "κιχ" για τον βιασμό των δικαιωμάτων τους (για να μην ευνοηθεί - με κάποιο τρόπο που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν - το AVSite από τις φωνές τους) αλλά το απολαμβάνουν κιόλας, στη σκέψη ότι μαζί τους βιάζεται και ο "εχθρός" (βλ. "ο συντονιστής του AVSite που ήρθε για να κάνει ζημιά στο forum"). Τώρα που έφυγε ο "εχθρός" να δω τι δικαιολογία θα βρίσκουν για να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν...πονάει και τόσο.

Τι είναι και τι δεν είναι το AVSite αφήνω άλλους να το κρίνουν.
Αλλού ξεκίνησαν οι συγκρίσεις...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως Νίκο θα χαρώ πολύ αυτός που χαμογελάει λίγο να προχωρήσει στις απειλές του...

Θα τον αποκαλέσω και εγώ παρόμοια όπως εσύ να πάμε παρέα στα δικαστήρια!

Σου υπόσχομαι το "ομορφότερο" :cool_4: δικηγορικό γραφείο στο πλάι μας...

Υ.Γ. Και όποιος άλλος θέλει δικαστική συνδρομή, εμπιστευτείτε με... Αξίζει να δείτε τι θα φέρω να μας υπερασπίσει...

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπουαχαχαχα, άντε κι αυτό για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Στο παρακάτω quote από το Avclub, ο "χομπίστας" προτείνει δραστηριότητες για την κατηγορία του κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις. Και καλά κάνει δηλαδή. Κοιτάξτε όμως τώρα τι προτείνει μεταξύ άλλων.

Δηλαδή ρε Δημήτρη, έλεος. Προσπαθείς να με πείσεις ότι αυτό εδώ το φρούτο δεν έκανε ότι έκανε από καθαρή, ατόφια εμπάθεια.
Τελικά δεν είναι για προβληματισμό η όλη κατάσταση. Για γέλια είναι. :cool_11::cool_11:

...
Ρε Νίκο, διπλανό thread που άνοιξε ο ίδιος αφορά προώθηση και γνωριμία με νεο-εισερχόμενες εταιρείες του χώρου... Αυτές προφανώς τις έχει ακούσει όλες ο κ. DIPIE για να τις προωθεί.
Γιατί, δεν ξέρω αν το έμαθες, το να πεις ότι το Purity είναι ενεργό και ότι αυτό του δίνει κάποια ευελιξία είναι προώθηση του ηχείου! Άρα και το να αναφέρεις spec των συσκευών της AMR (π.χ.) προώθηση είναι...

Η απορία μου είναι άλλη...
Τώρα εγώ από ποιόν θα πληρωθώ;
Από τον Martin ή από τον Logan;
Γιατί ως γνωστόν απο hobby σπουδάζω.
Τα λεφτά για να ζήσω τα εξασφαλίζω από κάτι τέτοιες έξυπνες κινήσεις "προώθησης προϊόντων". wall_1

Νομίζω δε χρειάζεται να το ψάχνουμε παραπάνω.
Τόσο τα μέλη μας όσο και τα μέλη του club (σε αυτά περιλαμβάνεται και η Δ.Ο., φυσικά) έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται (έστω κι αν κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημοσίως). :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μόνο εμπάθεια;;;;;;;

:smoking::smoking:
Όοοοοχι ο εμπαθής είμαι ΕΓΩ!
Διότι όπως φαίνεται είναι προτιμότερο - (και τελικά αποδεκτό) - να σε κατηγορήσουν ότι τα παίρνεις για να κάνεις power buy από το site, από το να σε πούνε γελοίο. Αλήθεια εσύ τι προτιμάς?

...

Reaction score
0
Αν νομίζει κάποιος από τους διαχειριστές ότι
είναι «υπερβολική» η φωτο…..ας την διαγράψει.
Πάντα φιλικά Κώστας

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αν νομίζει κάποιος από τους διαχειριστές ότι
είναι «υπερβολική» η φωτο…..ας την διαγράψει.
Πάντα φιλικά Κώστας
Καλά καλά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος τώρα, έχουμε meeting με τον Καφάτο να δούμε τι θα πουλήσουμε από Δευτέρα μέσω του, εμπορικής φυσιογνωμίας, site μας.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Νικο και Αντρεα θελετε να κανετε ενα power buy για τα καλωδια του Costas Coyas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι μεσα για ενα Μουτζατο χαλκινο καλωδιο αυτο που που εχει και τσιλιαδορο για τα γρεζια και τους κοκκους!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.159
αυτο που που εχει και τσιλιαδορο για τα γρεζια και τους κοκκους!!!!!
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: έγραψες πάλι μάστορε! πόνεσαν τα σαγόνια μου!:happy_4:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

.... Ειμαι μεσα για ενα Μουτζατο χαλκινο καλωδιο αυτο που που εχει και τσιλιαδορο για τα γρεζια και τους κοκκους!!!!!
:cool_11::cool_11:
Πράγματι πολύ έμπνευση. :cool_4:

Reaction score
0
Νομίζω οτι κάνετε την τρίχα τριχιά όλοι. Είπε αυτος... έκανε ο άλλος. Λες και έχετε κάτι να χωρίσετε. Είπε τώρα κάποιος κάτι, και με το πες απο εδω και πες απο εκεί νομίζω έγινε θέμα. Εύκολο να πέσει κάποιος στην λούμπα (όπως έχει πέσει και ο γράφων πολάκις)
Απο την άλλη δεν χρειάζονται τόσο επιθετικοί χαρακτηρισμοί.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.098
Επί 3 σχεδόν ημέρες διαβάζω από εκεί. Σήμερα που πρόλαβα μπήκα κι από εδώ να δω τι έχει γραφτεί, και ήμουν σίγουρος ότι α) θα είχε γραφτεί και β) θα το είχε γράψει ο Τσαρουχίτο μας.

Νίκο, σ'αγαπάω και σ'εκτιμάω, αλλά δε λειτουργείς σωστά. Είσαι πολύ συναισθηματικός και αφήνεις τον εαυτό σου να λειτουργεί παρορμητικά. Θεωρώ πως θα μπορούσες να γράψεις το θέμα και χωρίς χαρακτηρισμούς. Ανεξάρτητα από τις λανθασμένες κινήσεις ή τις λανθάνουσες μεθοδεύσεις του "από εκεί" (ειρήσθω εν παρόδω, σιχαίνομαι τέτοιου είδους εκφράσεις, στα μάτια μου δείχνουν χαμηλό επίπεδο και φανατισμό), δε χρειάζεται να πέσεις στο ίδιο (ή και σε χαμηλότερο) επίπεδο. Δεν έχεις και ούτε μπορείς να αποδείξεις κάτι με αυτόν τον τρόπο, πέραν της - δικαιολογημένης - τσαντίλας σου. Ξέρω, σε βγάζουν από τα ρούχα σου (ευτυχώς δεν είμαστε εκεί για το ειδεχθές - λέξη που έμαθα στις μεσημβρινές ειδήσεις - θέαμα "happy_1" ). Ομως η θέση σου προϋποθέτει πάνω απ'όλα ηρεμία και νηφαλιότητα. Με αυτή σου την αντίδραση τους δίνεις πάτημα, πώς να το κάνουμε.

Δεν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, τα έχω εξάλλου πει πολλάκις στο avclub, έχω εκφράσει τις απόψεις μου επί του θέματος, όποιος θέλει τις διαβάζει εκεί. :prof:

Από εκεί και πέρα, σαφώς και η ΔΟ του avclub πρέπει να πάρει θέση για αυτά που γράφτηκαν για το avsite, πράγματα που έχουμε όλοι μας λίγο πολύ διαβάσει. Ακόμη κυριότερα δε, να ξεκαθαρίσουν πράγματα που αφορούν στη λειτουργία του (αλλά αυτό δεν αφορά το avsite).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk