ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ,ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟ HIEND

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Η ερωτηση ειναι απλη και η απαντηση ακομα απλουστερη...
Αναμεμοντας την σωστη απαντηση...........

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η ερωτηση ειναι απλη και η απαντηση ακομα απλουστερη...
Χμ, το ολο θεμα "μυριζει" Δολοφονακη αλλα δεν κοβω και το...
χερι μου

Reaction score
4
Απάντηση: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ,ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟ H

...
64 ?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
μην το κοψεις καλυτερα....
τα καλυτερα ερχονται

Reaction score
23
Απάντηση: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ,ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟ H

Έμαθα ότι τα πλακάκια αντί να τα έχω Παρασκευή, πήραν λόγω της απεργίας πάλι αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου, δεν με βλέπω καλά.
Τα δε τζάμια άφαντα.
Θα την πληρώσει το φόρουμ…

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.475
Δηλαδή, για να καταλάβω, τώρα που κάνεις απεργία, καθαρίζεις τζάμια για τα χαμένα μεροκάματα; Και τα πλακάκια πού κολλάνε; Στον πάτο του προενισχυτή, για να φύγει ο κόκκος;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ,ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ

Έμαθα ότι τα πλακάκια αντί να τα έχω Παρασκευή, πήραν λόγω της απεργίας πάλι αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου, δεν με βλέπω καλά.
Πώς κάνεις έτσι;! Ξέρεις τι είναι να περιμένεις παραγγελίες από Αμερική, Γαλλία και HongKong και στα ΕΛΤΑ να μην ιδρώνει το αυτί τους; Μόνο λογαριασμούς μου φέρνει ο φούστης ο ταχυδρόμος... :617:
Άσε που συγκεκριμένα το πακέτο του Γάλλου ήρθε μετά από 1.5 μήνα και τα μισά πράγματα λάθος...
Απ'ότι κατάλαβα μόνο οι Άγγλοι κρατάνε άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης (αυτό ισχύει γενικότερα στη χώρα βέβαια) και άντε κανένας μεγάλος yankee τύπου Mouser...

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.132
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam