- Reaction score
- 4.713
Το διόρθωσα.Χρήστο δεν έχεις δίκιο, του ΠΑΗ δεν ακούγονται, όπως είδες στα κομμάτια που ανεβάζει.
Εδώ ο κιθαρίστας παίζει καθαρά, λιτά, με λίγη παραμόρφωση νομίζω, και κυρίως έχουμε πολύ καλή ηχογράφηση της κιθάρας.
Νομίζω μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου, έστω με αυτό το περιορισμένο συχνοτικά φάσμα της μεσαίας περιοχής.
Μακάρι να έβρισκα κάτι σε κλασσική μουσική ή έστω σε Jazz...
Όχι άλλη ηλεκτρική κιθάρα.
Τα σκάτωσα γενικώς .... ούτε αυτά που είπα για την δοκιμη στον ενισχυτη μου ισχύουν ... νομίζα ότι ήταν AU και όχι AX που φυσικά δεν παίρνει ο ενισχυτης μου .... αλλά ότι οι Telephunken με τις Tung sol είναι ίδιες στην ουσία σαν κατασκευή ισχύει και για τις AX (εάν η Τelephunken δεν είναι NOS καθώς έχουν άλλο ήχο αυτές) .... θα τα ξανακούσω αύριο που θα συνδέσω και το κασετοφωνάκι για καλύτερα. Τώρα είμαι και λίγο τζαζ, νησταγμένος, μόλις έκλεισα την μουσική και πάω για ύπνο.Άρα σε καταγράφω υπέρ της Tung Sol, ξεκαθαρίστηκε.
Όμως κάνεις μισές δουλειές, σε θερμοπαρακαλώ, άκουσε και τη 2η λυχνία (επιλογή ΠΑΗ), υπάρχει λόγος.
Αν και 5 το πρωί και εντάσεις δυνατές δε γίνεται.... Tung Sol νομίζω θα διάλεγα
Διαλέξτε κιθάρα, εεεε λυχνία ήθελα να πω.
Προσέξτε τι θα πείτε, έχει παγίδες το συγκεκριμένο ακουστικό τεστ.![]()
Παρακαλώ! Ήμουν και τραγουδιστής όπως και στιχουργός στην μπάντα και δεν δέχομαι ανταλλαγή και παζάρι!Ηχητικά τα μαθήματα κάθε Πέμπτης θα κλείνουν το δίδυμο με ΠΑΗ Flying V κιθάρα (ιδανική για garage punk ήχο) και fuzz pedal της επιλογής του συνδεδεμένο σε λαμπάτο ενισχυτή και Mαrlboro στο τραγούδι.![]()
Αφού ο Marlboro δεν παίζει κιθάρα θα αναγκαστείς να παίξεις εσύ. Εντάξει θα κάνεις δεύτερη φωνή.Παρακαλώ! Ήμουν και τραγουδιστής όπως και στιχουργός στην μπάντα και δεν δέχομαι ανταλλαγή και παζάρι!
Εάν είναι ποτέ δυνατόν .... κατάφερα να σκατώσω το σκάτωμα.Τα σκάτωσα γενικώς .... ούτε αυτά που είπα για την δοκιμη στον ενισχυτη μου ισχύουν ... νομίζα ότι ήταν AU και όχι AX που φυσικά δεν παίρνει ο ενισχυτης μου .... αλλά ότι οι Telephunken με τις Tung sol είναι ίδιες στην ουσία σαν κατασκευή ισχύει και για τις AX (εάν η Τelephunken δεν είναι NOS καθώς έχουν άλλο ήχο αυτές) .... θα τα ξανακούσω αύριο που θα συνδέσω και το κασετοφωνάκι για καλύτερα. Τώρα είμαι και λίγο τζαζ, νησταγμένος, μόλις έκλεισα την μουσική και πάω για ύπνο.
Τι θες όμως να καταλάβουμε ; δεν καταλαβαίνω ; Ποιά μας αρέσει εμάς σαν ήχος ; Ή και κάτι άλλο ; Λίγο που την άκουσα την δευτερη , ναι καλά μου ακούγεται, Ίσως καλύτερη απο όλες τελικά. Η Tung Sol μάλλον έχει καλύτερο τόνο , άλλες πιο καθαρές αλλά γενικώς όλες είναι σκατά, τι ενισχυτης είναι αυτός ; έχει και distortion και δεν καταλαβαίνω. Κουραστικό μου φαίνεται αυτά είναι "ασκήσεις" για κιθαρίστες χα χα.
Ο ενισχυτής του είναι crap, και το distortion πολύ για σύγκριση, η εγγραφή καλή μοιάζει.και οι διαφορές μεταξύ των λυχνιών εμφανείς!!!
Η λέξη λαμπιόνι είναι υποτιμητική για τις λάμπες. Αναθεώρησε και θα σου απαντήσουμε.Tι σχέση έχει ωρέ κλεφτόπουλα ο overdrive ήχος ή ότι, που θα προτιμήσει ένας κιθαρίστας με το ποιο λαμπιόνι είναι καλύτερο σε ρόλο ακρόασης (ή ακόμη χειρότερα, γενικά καλύτερο);
Επίσης, για να γίνουν πιο πολύπλοκα τα πράματα...σε μια μίξη, όπου το πράμα θα κριθεί in context, μπορεί να βολεύει/αρέσει ακόμη και το χειρότερο για σας λαμπιόνι της δοκιμής...
ε αμα ειναι να στεναχωριέστε να το κάμω!!Η λέξη λαμπιόνι είναι υποτιμητική για τις λάμπες. Αναθεώρησε και θα σου απαντήσουμε.![]()
![]()
Καλώς η απάντηση ετοιμάζεται και μετά θα σταλεί στον Πρόεδρο και στον wnet (μόνιμο μέλος και της ειδικότητας του θέμα) για έγκριση, θεώρηση και υπογραφή και θα την δημοσιεύσω.ε αμα ειναι να στεναχωριέστε να το κάμω!!
τι είπες? λαμπιόνιο?....αλλά ουτε αυτό είναι ίδιο για κάθε λαμπιόνιο.![]()
Ε, ναι βρε ... δεν το ξέρεις ; Ανάλογα βέβαια και πόσο καλό cd έχεις, dac , εγγραφές και εκτελέσεις που έχει η υπηρεσία (streaming όχι η δικιά μας).Στο αυτοκίνητο υπάρχει από μαμά μηχάνημα με ανώτερη ποιότητα ήχου.
Όλον αυτό τον καιρό είχα ακρόαση από Spotify & tidal. Υπάρχει και υποδοχή cd η οποία όμως ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε.
Πέφτει στα χέρια μου κατά τύχη ένα cd με παλιές επιλογές μου, δηλαδή γραμμένο από εμένα το πάλε ποτέ.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε την διαφορά στην καθαρότητα των μουσικών οργάνων, την ποιότητα του μπάσου την καθαρότητα της φωνής.
Ο ήχος από τα υπόλοιπα είναι μπροστά του απαίσιος, κουραστικός, ψεύτικος.
Ναι μου αρέσει να φτιάχνω λέξεις και αυτή είναι σοφιστικέ και σοβαρή όπως μεσόνιο, λεπτόνιο, ηλεκτρόνιο, νετρόνιο όπως αξίζει στις λυχνίες ή και λυχνιόνιο.τι είπες? λαμπιόνιο?![]()
![]()
Μπαζόνιο.Ναι μου αρέσει να φτιάχνω λέξεις και αυτή είναι σοφιστικέ και σοβαρή όπως μεσόνιο, λεπτόνιο, ηλεκτρόνιο, νετρόνιο όπως αξίζει στις λυχνίες ή και λυχνιόνιο.
Που εξαφανίστηκαν όλοι ;![]()