ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Γεια σας και απο εμενα μιας και ειμαι καινουργιο μελος (ακολουθωντας παντα τον φιλο Κουκουρακη).
Εδώ και πολυ καιρο με ενδιαφερει ο 905 αλλα ψαχνωντας στα διαφορα forum ειδα οτι εχει προβληματα με το firmware και το στελνουν πισω για αναβαθμισεις.Ξερει κανεις κατι γι'αυτο?Κατα τα αλλα ειναι φοβερο μηχανημα και στα λεφτα που το βρισκεις απο εξωτερικο ειναι super.
Τι γινεται ομως αν το αγορασεις απο Γερμανια και η εδω αντιπροσωπεια το παιζει κινεζα (το πιο πιθανο) σχετικα με την αναβαθμιση?
Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πολυ χρησιμη!!Keep up the good work!!!!!
Silver είναι....:615:Φίλε μου καλορίζικος ο ενισχυτής! Γράψε μας εντυπώσεις όταν τον παραλάβεις. Όσο για το "S" στο τέλος, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι "Silver"...
1. Απ' ότι ξέρω με ένα μεταροπέα αυτό λύνεται.....Τι καλορίζικος? Ακύρωσα τη παραγγελία, ελπίζω κιόλας να έγινε αυτό για να μη μπλέξω με επιστροφές.
Παρακαλώ για τη Βοήθειά σας!!!
Μου είπαν ότι:
1. Υπάρχει θέμα με τα 110ν
2. υπάρχει θέμα με το σήμα pal και
3. υπάρχει θέμα με το ραδιόφωνο
είναι κι ο λόγος που ακύρωσα τη παραγγελία, καλά έκανα?
Μα καλά τόσα έμπειρα μάτια εδώ μέσα και με αφήσατε αβοήθητο?
Ευχαριστώ πολύ, με τα firmware τι θα κάνουμε στο μέλλον?1. Απ' ότι ξέρω με ένα μεταροπέα αυτό λύνεται.....
2. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο μιας και όσοι παραγγέλνουμε απ' έξω ηλεκτρονικά έχουμε κατά προτίμηση τους Γερμαναράδες.....
3. Το ίδιο με το προηγούμενο.....
καλά έκανες και το ακύρωσες.....
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/817465_-tx-nr-905-onkyo.html
τσίμπα τον από το www.technik.direkt.de στα 1650Ε.....είναι πολύ καλή τιμή.....:605: