PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Reaction score
0
Πολυ καλος ενισχυτης!
Αν η αντιπροσωπια ηταν λογικη θα τον τσιμπαγα με κλειστα ματια!
Καμμια μεταφραση ,αντε περιληψη παιζει?

Reaction score
62
Ο ενισχυτής απλά μαμάει, αν κρίνω απο τον 705, που διψάει για ταινιές με σαματά!!! Αλλά είναι πανάκριβος ρε γμτ!!!

Reaction score
0
Ειναι φοβερο εργαλειο αλλα δεν θα εδινα ουτε κ αν εκανε 1000 Ευρω στην ηλιθια αντιπροσωπια τους!Αγενεστατοι και κλεφτες!Βρε ουστ!:mad_3:
Οταν σοβαρευτουν οι Αμερικανοι ,αλλα πιο πολυ ,οι Ελληνες αντιπροσωποι και μαθουν να συμπεριφερονται σωστα στον καταναλωτη,θα τους προτιμησω ,εως τοτε ...)( )( )( )( )(

Reaction score
0
Γεια σας και απο εμενα μιας και ειμαι καινουργιο μελος (ακολουθωντας παντα τον φιλο Κουκουρακη).
Εδώ και πολυ καιρο με ενδιαφερει ο 905 αλλα ψαχνωντας στα διαφορα forum ειδα οτι εχει προβληματα με το firmware και το στελνουν πισω για αναβαθμισεις.Ξερει κανεις κατι γι'αυτο?Κατα τα αλλα ειναι φοβερο μηχανημα και στα λεφτα που το βρισκεις απο εξωτερικο ειναι super.
Τι γινεται ομως αν το αγορασεις απο Γερμανια και η εδω αντιπροσωπεια το παιζει κινεζα (το πιο πιθανο) σχετικα με την αναβαθμιση?
Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πολυ χρησιμη!!Keep up the good work!!!!!

Reaction score
0
Καλώς όρισες στην παρέα μας djtolis. Αν δεν βιάζεσαι (και καλό θα είναι να μην βιαστείς) θα σου πρότεινα να περιμένεις περίπου 2-3 εβδομάδες μιας και διάβασα σε διάφορα φόρα Ελληνικά αλλά και ξένα πως αρκετές παραγγελίες για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι σε αναμονή γιατί η Onkyo έκανε κάποιες αλλαγές. Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι στο ψάξιμο για να δεις αν αυτοί που θα παραλάβουν ως το τέλος του μήνα έχουν διαφορές από του προηγούμενους.
Όσο για την αντιπροσωπεία και τα κινέζικά τους, δυστυχώς δεν ξέρω τι γίνεται. Απλά σαν κάτοχος του TX-SR705 αγορασμένο από Γερμανία παρακαλάω να μην πάθει τίποτα.

Reaction score
150
Γεια σας και απο εμενα μιας και ειμαι καινουργιο μελος (ακολουθωντας παντα τον φιλο Κουκουρακη).
Εδώ και πολυ καιρο με ενδιαφερει ο 905 αλλα ψαχνωντας στα διαφορα forum ειδα οτι εχει προβληματα με το firmware και το στελνουν πισω για αναβαθμισεις.Ξερει κανεις κατι γι'αυτο?Κατα τα αλλα ειναι φοβερο μηχανημα και στα λεφτα που το βρισκεις απο εξωτερικο ειναι super.
Τι γινεται ομως αν το αγορασεις απο Γερμανια και η εδω αντιπροσωπεια το παιζει κινεζα (το πιο πιθανο) σχετικα με την αναβαθμιση?
Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πολυ χρησιμη!!Keep up the good work!!!!!

Μόλις παρέλαβα τον δικό μου (905) από Γερμανία και έχω γράψει σχόλια στο Thread Denon 3808 vs Onkyo 875. Έχει το καινούριο firmware οπότε φαντάζομαι οτί απο εδώ και πέρα θα έχουν και οι επόμενοι.

Οι 905 με το καινούριο firmware έχουν ένα "P" στην κούτα πριν από το serial no.

nzg

Reaction score
0
Μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο thread για τον onkyo 905, λέω να συνεχίσω από εδώ για να μην είμαι off topic:

Πριν μερικές ώρες τον παρήγγειλα από Αμερική προς το παρόν σε κάποια γνωστή μου που μένει εκεί, και μετά ελπίζω χωρίς πολλά έξοδα στην Ελλάδα. Η τιμή ήταν εξωφρενικά χαμηλή μαζί με τα μεταφορικά για την παράδοση στην Αμερική 1400 δολλάρια δηλ. περίπου 900 ευρώ και δε μπόρεσα να αντέξω το πειρασμό!
Ουσιαστικά η μισή από αυτή που πουλάνε στη Γερμανία και το 1/3 από Ελλάδα.
Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι σίγουρα θα γλυτώσω το τελωνείο. Υπάρχουν κάποια tips για αποστολή δέματος από ιδιώτη σε ιδιώτη από εκτός ΕΕ χώρα, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες εκτελωνισμού?

Το μοντέλο που παρήγγειλα έχει ένα "S" στο τέλος Onkyo TX-NR905S κι ελπίζω να ξέρει κάποιος αν σημαίνει κάτι.

Διαβάζοντας διάφορα ξένα forum είδα ότι η onkyo ακολουθεί μια σκληρή πολιτική στις αναβαθμίσεις όπου υποχρεώνει τους retailers να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους μόνο στους αντιπροσώπους κι ότι μόνο μια φορά διέρευσε firmware στο internet κι έγινε έξαλλη!
Γενικά τα έχουν πάρει και η Αμερικάνοι γιατί θα πρέπει να αποχωριστούν από τον ενισχυτή του 2-3 εβδομάδες ενώ θα μπορούσαν να κάνουν την αναβάθμιση (πολύ απαραίτητη από ότι κατάλαβα) από το σπίτι τους!
Ισχύουν αυτά?
Υπάρχει κάποιος που έκανε firmware update μόνος του?
Ποια είναι η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί?

Επίσης ισχύει ότι βγαίνει 0 906 στα μέσα του 2008 (σε 3 μήνες δηλαδή)?
Τι παραπάνω θα έχει?

Θα σας ενημερώσω όταν τον παραλάβω και πόσο τελικά θα κοστίσει - αν θε έρθει σώος (μετά από 2 ταχυδρομεία) - εντυπώσεις κλπ.

Reaction score
50
Φίλε μου καλορίζικος ο ενισχυτής! Γράψε μας εντυπώσεις όταν τον παραλάβεις. Όσο για το "S" στο τέλος, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι "Silver"...

nzg

Reaction score
0
Τι καλορίζικος? Ακύρωσα τη παραγγελία, ελπίζω κιόλας να έγινε αυτό για να μη μπλέξω με επιστροφές.

Παρακαλώ για τη Βοήθειά σας!!!

Μου είπαν ότι:
1. Υπάρχει θέμα με τα 110ν
2. υπάρχει θέμα με το σήμα pal και
3. υπάρχει θέμα με το ραδιόφωνο

είναι κι ο λόγος που ακύρωσα τη παραγγελία, καλά έκανα?

Μα καλά τόσα έμπειρα μάτια εδώ μέσα και με αφήσατε αβοήθητο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Φίλε μου καλορίζικος ο ενισχυτής! Γράψε μας εντυπώσεις όταν τον παραλάβεις. Όσο για το "S" στο τέλος, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι "Silver"...
Silver είναι....:615:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Τι καλορίζικος? Ακύρωσα τη παραγγελία, ελπίζω κιόλας να έγινε αυτό για να μη μπλέξω με επιστροφές.

Παρακαλώ για τη Βοήθειά σας!!!

Μου είπαν ότι:
1. Υπάρχει θέμα με τα 110ν
2. υπάρχει θέμα με το σήμα pal και
3. υπάρχει θέμα με το ραδιόφωνο

είναι κι ο λόγος που ακύρωσα τη παραγγελία, καλά έκανα?

Μα καλά τόσα έμπειρα μάτια εδώ μέσα και με αφήσατε αβοήθητο?
1. Απ' ότι ξέρω με ένα μεταροπέα αυτό λύνεται.....
2. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο μιας και όσοι παραγγέλνουμε απ' έξω ηλεκτρονικά έχουμε κατά προτίμηση τους Γερμαναράδες.....
3. Το ίδιο με το προηγούμενο.....

καλά έκανες και το ακύρωσες.....

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/817465_-tx-nr-905-onkyo.html

τσίμπα τον από το www.technik.direkt.de στα 1650Ε.....είναι πολύ καλή τιμή.....:605:

nzg

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

1. Απ' ότι ξέρω με ένα μεταροπέα αυτό λύνεται.....
2. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο μιας και όσοι παραγγέλνουμε απ' έξω ηλεκτρονικά έχουμε κατά προτίμηση τους Γερμαναράδες.....
3. Το ίδιο με το προηγούμενο.....

καλά έκανες και το ακύρωσες.....

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/817465_-tx-nr-905-onkyo.html

τσίμπα τον από το www.technik.direkt.de στα 1650Ε.....είναι πολύ καλή τιμή.....:605:
Ευχαριστώ πολύ, με τα firmware τι θα κάνουμε στο μέλλον?

Τα άλλα μαγαζιά π.χ. το electronic4you δε παραδίδουν Ελλάδα?

nzg

Reaction score
0
Η παραγγελία έγινε, 1680 με τα μεταφορικά. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει για να έρθει από www.technik.direkt.de ?

Reaction score
0
Απάντηση: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Καλορίζικος!!!!!
Αν έχουν stock λογικά σε 2-3 βδομάδες.....αν δεν έχουν μπορεί και 2 μήνες.....:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.323
Members
38.300
Νεότερο μέλος
jazzzu4ia