PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Reaction score
5
Απάντηση: Re: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Μου είπαν ότι:
1. Υπάρχει θέμα με τα 110ν
2. υπάρχει θέμα με το σήμα pal και
1) Μετατροπεας που θα σηκωσει τοσα watt ξερεις οτι υπαρχει...? (Η ΟΝΚΥΟ μιλαει για ανω των 1000W)
2) Υποστηριζει ολα τα σηματα σε αυτο μην ανησυχεις...

nzg

Reaction score
0

Πάντως η ασυμβατότητα με τα 110v φτάνει για να μη κάνεις αγορές από Αμερική. Στο συγκεκριμένο ενισχυτή το 1/2 του περιεχομένου είναι οι μετασχηματιστές.
Σχετικά με το ραδιόφωνο έχει ακούσει κανείς για την ασυμβατότητα με την Αμερική σχετικά με τις ζυγές και μονές συχνότητες?

nzg

Reaction score
0
Ήρθε - έκανε ακριβώς μία εβδομάδα - και είναι άψογος!!! και πολύ power!

Πως βλέπω αν έχω το τελευταίο firmware?

Εντύπωση μου έκανε που διαβάζει τους εξωτερικούς σκληρούς με ntfs.

nzg

Reaction score
0
Όταν λέω το κουτί του ενισχυτή εννοώ το αλουμινιένιο. Οκ εννοείς τη συσκευασία, θα κοιτάξω και θα σου πω... Αν το έχει ποια έκδοση είναι? Υπάρχει η τελευταία στο net? Κάπου διάβαζα ότι πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση firmware, ισχύει?

Reaction score
5
Απάντηση: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Ειτε στην χαρτοκουτα, ειτε πανω στο μηχανημα το ιδιο (στο σειριακο) θα βρεις αυτο το "αυτοκολητο"... Ετσι τα εχουν κανει για να φαινονται και απ'εξω τα αναβαθμισμενα...

Reaction score
150
Εαν παίζεις DTS HD Master Audio Bitstreamed τότε ρίξε μια ματιά εδώ που είχα δώσει links γιατί αν δεν έχεις τα τελευταία firmware μπορεί να κάνεις ζημιά στα ηχεία.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24441

Μην ανησυχείς το πρόβλημα ισχύει για όλους τους Onkyo και Yamaha και έχει λυθεί με firmware.

nzg

Reaction score
0
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να κάνω media sharing από τον υπολιστή μου στον onkyo 905 σε ασύρματο δίκτυο? Έχω το linksys wag354g (modem/router) και το t-p link TL-WA601G (access point)

nzg

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PREVIEW: Onkyo THX Ultra 2-AV-Receiver TX-NR905

Ειτε στην χαρτοκουτα, ειτε πανω στο μηχανημα το ιδιο (στο σειριακο) θα βρεις αυτο το "αυτοκολητο"... Ετσι τα εχουν κανει για να φαινονται και απ'εξω τα αναβαθμισμενα...

Δυστυχώς δε βρήκα τίποτα, δεν υπάρχει καποιος τρόπος να ξέρεις πιο firmware έχεις?

nzg

Reaction score
0
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να κάνω media sharing από τον υπολιστή μου στον onkyo 905 σε ασύρματο δίκτυο? Έχω το linksys wag354g (modem/router) και το t-p link TL-WA601G (access point)
κανείς δεν έχει σετάρει ασύρματα τον onkyo με pc?

Reaction score
0
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση (ακόμα δεν τον έχω αγοράσει),
υπάρχει ενδεχόμενο η ασφάλεια του σπιτιού μου να μην σηκώσει τον ενισχυτή;
Έχω μια 16A ασφάλεια η οποία είναι για μια 52' τηλεόραση, για ένα PS3 για τα φώτα του σαλονιού, για τα φώτα της κρεβατοκάμαρας και τον υπολογιστή με τροφοδοτικό 1200watt όχι όμως φουλαρισμένο!
Φοβάμαι μην έχω τέτοια προβήματα!
Θα χρειαστεί να αγοράσω ειδικό καλώδιο ρεύματος;
Έχω δει κάτι Monster Cable, αλλά δεν ξέρω σε τι ακριβώς θα βοηθήσει αυτό!
Κάθε άποψη, δεκτή!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.248
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87