Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Reaction score
0
Απλα πιστευεις οτι με τα ηχεια που εχω ο 4308 ειναι υπερβολη μαλλον ε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
υπερβολη οχι.Είναι μαλλον ο πιο ολοκληρωμενος στην κατηγορία αυτη.Ποια cobalt εχεις?τα 916?

Reaction score
0
Δεν θυμαμαι ποια ακριβως φιλε μου. Παντως εχουν 2 16cm το καθενα και ενα tweeter φυσικα.

Reaction score
0
Για τους καινουργιους Nad (Σε ρωταω επειδη εχω τρελη αγαπη σε αυτους τους ενισχυτες {της παλιας σειρας}) τι γνωμη εχεις?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Δεν έχω ακούσει κανέναν αλλά δεν νομιζω να έχουν μεγαλες διαφορές απο τους παλαιότερους.Κοιτα,αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ευκολίες που έχει ο denon τοτε κοιταξε για κάποιο πιο οικονομικο ενισχυτή και αγόρασε τα ρέστα ταινίες.Γενικως οι Yamaha εχουν πολύ καλό drive,oι Μαραντζ διακρινονται για τον ήχο τους,οι Οnkyo είναι μια χρυση τομή.Οι CAV εχουν φοβερη δυναμη και πολύ καλο ήχο,αλλά υστερουν σε ευκολίες.Το θέμα είναι ποιές είναι οι πρωτεραιότητες σου.Για τους Ηarman δεν ξερω τπτ,δεν έχω ακούσει κανέναν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Εδω με ψιλοχαλαει ο 4808 και εσυ μου λες για τον 3808????:135::135::135::135::135:
Πάω πάσο τότε.....εγώ νόμιζα πως ήθελες να κάνεις οικονομία αλλά μάλλον έκανα λάθος....:138:

Reaction score
0
Αυτο που με εκπλησει και με γοητευει στους denon ειναι οι ευκολιες τους και η τιμη τους για αυτες τις ευκολιες αλλα και για τα βαττ που υπόσχονται.. Δεν εχω ακοσει Denon και αυτο μονο με φοβιζει. Εχω ακουσει Nad και τους λατρεψα. Αλλα οι Nad με λιγοτερες σχετικα ευκολιες απο τους Denon kai λιγοτερα βαττ ειναι πιο ακριβοι. Εκει κολαω αλλιως δεν θα το κουβεντιαζα καθολου...
O Harman μαλλον αποριφθηκε γιατι με φοβιζει οτι δεν θα με ικανοποιησει στην ισχυ.
Σε yamaha δεν παω με τιποτα. Τωρα το γιατι αστο... Απλο κολημα με την μαρκα...
Αν καποιος μπορει να με διαβεβαιωσει οτι οι Denon εχουν αντιστοιχη ποιοτητα κατασκευης, δυναμη και καθαροτητα ηχου με τους Nad, τοτε ειμαι ετοιμος να αγορασω το καινουργιο μου μηχανημα...!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Πάω πάσο τότε.....εγώ νόμιζα πως ήθελες να κάνεις οικονομία αλλά μάλλον έκανα λάθος....:138:
Μωρε οικονομια θελω να κανω αλλα οχι και τοσο!! χιχιι
Στην αρχη ξεκινησα να θελω τον M15 kai ton M25 της Nad...
Γιο λογους οικονομιας μετα επεσα στο Sunfire...
Για τους ιδιουε λογους μετα επεσα στον Denon!!! E πιο κατω δεν παω με τιποτα!!!!!!!:136::136::136::136:

Reaction score
0
Μπηκε και αλλος ενισχυτης στην λιστα βλεποντας τα χαρακτηριστικά του. O Marantz sr 9600.

Δεν ξερω τιποτα για αυτον οπως και για τον Denon 4308 απο πρωτο χερι...

Οποτε το ερωτημα ειναι ενα:
Denon 4308 ή Marantz sr 9600??

Help lemeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Marantz :δεν έχει ethernet,δεν αποκωδικοποιεί τα νεα formats ήχου,και είναι 2 ετών ενισχυτης?Είσαι σιγουρος?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87