Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Reaction score
50
Έχε υπόψη σου, δεν είναι ανάγκη να πας σε 5κάναλο τελικό ντε και καλά. Ξεκίνα με 2κάναλο και βλέπεις. Βασικά η πιο σωστή κίνηση είναι να παίξεις με τον A/V μόνο του για λίγο καιρό και αν νιώθεις ότι σου λείπει οδήγηση τότε μόνο να πας σε τελικό. Βέβαια καταλαβαίνω ότι σε τέτοια πράγματα πολλές φορές τα θέλουμε όλα έτοιμα εξ' αρχής, οπότε και να πας με τελικό με τη μία δε σε αδικώ :) Αλλά τουλάχιστον ξεκίνα με δικάναλο. Τώρα βέβαια κι αυτό σχετικό είναι, αν σε παίρνει οικονομικά προφανώς ο πεντακάναλος θα σου δώσει καλύτερη ισχύ.

Reaction score
0
Κοιτα τελικα που κατασταλαζω.. Αυριο θα μαθω τιμες για H/K 745 και για Denon 4308. Θα παιξω οντως τελικα για καποιο χρονικο διαστημα με οποιον παρω. Μετα θα κοιταξω (αναλογα τι μου λήπει) να παιξω με δικάναλους...
Το θεμα ειναι ποιον τελικα να διαλέξω, και ποιος απο τους δυο θα με ικανοποιησει περισσότερο. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ακουσω κανενα απο τους δυο. Το δευτερο κακο ειναι οτι ο H/k μου δινει σχετικα ελειπή specs. Βεβαια ολοι σχεδον μου λενε και μου λετε να παω σε H/K. Με απασχολουν ομως και τα καινουργια φορμάτ αλλα και το upscaling που κανει ο denon..
Γενικα δεν ξερω τι θα κανω πραγματικα. Θα μαθω τιμες αυριο και θα δω...
Επισης με χαλαει εκεινο το made in china του denon.... Ρε γαμωτο σε αυτους τους δυο υπάρχουν τοσες διαφορες, και η μια αναιρει την αλλη...

Reaction score
0
Ολα τα νεα και ασυμπιεστα φορματ ηχου (πχ HD Master Audio , κου-του-λου-που, κου-του-λου-που) ... οπως και το 1080ρ/24 περνανε μονο απο HDMI 1.3. Εγω παντως κατεληξα στον Denon 4308 , αν και αρχικα κοιταγα αλλους. Γιατι περα των αλλων αυτο το "Audio Restorer" ...πολυ με σιαχνει !!!! Τα 300Gb μ-π-8ράκια μου..ξαναζωντάνεψαν !!! Και να σου πω και κατι ... ειναι πολυ "μουσικοτερος" απο αλλους AV. Μην μασας. Ο Harman μπορει να ειναι στο audio ισςσ λιγο καλυτερος , αλλα στο Video????
Μην ξεχνας ... Audio-Video ενισχυτη αγοραζεις. Παρε κατι που να σε καλυπτει συνολικα.

Reaction score
0
Πωπω ρε φιλε με εφτιαξες τωρα!
Τι ηχεια παιζεις με αυτον??
Η ποιοτητα του και η δυναμη του μου ειναι αγνωστα! Για πες λιγο περι αυτων και γενικοτερα περι του ενισχυτη...!!

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Οι Denon είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν τον ενισχυτή και για ταινίες και για μουσική......οπότε είναι πολύ καλή επιλογή....:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Το HDMI 1.1 απο το 1.3 τι διαφορετικο εχει??
Το pcm περνάει και από την 1.1.....αλλά τα Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio και DTS HD High Resolution Audio μόνο από την 1.3......:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Ναι.... Γιατι ξερω το PCM τι ειναι????:135::135::135::135::135:
Ασυμπίεστος ήχος που χρησιμοποιούν οι Sony και Buena Vista στα περισσότερα blu-ray τους.....:126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Το pcm περνάει και από την 1.1.....αλλά τα Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio και DTS HD High Resolution Audio μόνο από την 1.3......:107:
Α μαλιστα.... Οποτε ειναι καπως σημαντικο θα ελεγα...!:138::138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Ασυμπίεστος ήχος που χρησιμοποιούν οι Sony και Buena Vista στα περισσότερα blu-ray τους.....:126:
Με βλεπω για Denon λεμεεε!!!!:111::111::111::111:

Reaction score
0
T o audio restorer αναλαμβανει και ανεβαζει αισθητα την ηχητικη ποιοτητα των lossy mp3 που του "σερβιρεις" . Οσο για ηχεια εχω της Triangle την σειρα Esprit.
Ριξε μια ματια και εδω για τον 4308 -->
Παρτ 1 -
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22223&highlight=Denon+4308
Και κυριως ...
Παρτ 2 -
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22316&highlight=Denon+4308

..και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

Reaction score
56
Κοιτα τελικα που κατασταλαζω.. Αυριο θα μαθω τιμες για H/K 745 και για Denon 4308. Θα παιξω οντως τελικα για καποιο χρονικο διαστημα με οποιον παρω. Μετα θα κοιταξω (αναλογα τι μου λήπει) να παιξω με δικάναλους...
Το θεμα ειναι ποιον τελικα να διαλέξω, και ποιος απο τους δυο θα με ικανοποιησει περισσότερο. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ακουσω κανενα απο τους δυο. Το δευτερο κακο ειναι οτι ο H/k μου δινει σχετικα ελειπή specs. Βεβαια ολοι σχεδον μου λενε και μου λετε να παω σε H/K. Με απασχολουν ομως και τα καινουργια φορμάτ αλλα και το upscaling που κανει ο denon..
Γενικα δεν ξερω τι θα κανω πραγματικα. Θα μαθω τιμες αυριο και θα δω...
Επισης με χαλαει εκεινο το made in china του denon.... Ρε γαμωτο σε αυτους τους δυο υπάρχουν τοσες διαφορες, και η μια αναιρει την αλλη...
Αν φοβάσαι το made in china.... ξέχνα το οι denon είναι made in japan!!!!

Reaction score
0
Ωπ!! Αληθεια??? Ρε ο μάπας πως νομιζα made in china???? Καλα....
Thunks φιλε!!

Βεβαια οτι και να ειναι, σε denon θα παω οπότε....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Αργησα λιγο..αλλα για την πληροφορηση σου να σου πω οτι η νεα επισημη λιανικη τιμη για τον ΗΚ 745 ειναι 2099 ευρω!
Παντως απ την στιγμη που σ ενδιαφερουν τα νεα φορμα ,σωστα πας σε 4308!!!

Α, το made in china δεν πρεπει να σε απασχολει!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
To ΤΗΧ που ΔΕΝ εχει 4308 τί είναι ρε παιδες??
Σύστημα ισοστάθμησης και προδριαγραφών απο τον George Lucas(Star Wars)για την εικόνα και τον ήχο δτο home cinema.Μην ψαρώνεις με την συγκεκριμένη στάμπα.Πρέπει να το υποστηρίζει η ταινία(ελάχιστες το κάνουν)και ουσιαστικά σε οικιακό περιβάλλον δεν έχει σημαντικές διαφορές.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Σύστημα ισοστάθμησης και προδριαγραφών απο τον George Lucas(Star Wars)για την εικόνα και τον ήχο δτο home cinema.Μην ψαρώνεις με την συγκεκριμένη στάμπα.Πρέπει να το υποστηρίζει η ταινία(ελάχιστες το κάνουν)και ουσιαστικά σε οικιακό περιβάλλον δεν έχει σημαντικές διαφορές.
Σωστα !
Ακομη, τα παλια χρονια μαθαιναμε οτι ενα συστημα για να ειναι ΤΗΧ, πρεπει τα 3 μπροστινα ηχεια να ειναι ΙΔΙΑ ,και τα σαρραουντ διπολα.

Δες ενα φτηνο παραδειγμα

http://www.jblsynthesis.com/product...1-ARRAY&Language=ENG&Country=GR&Region=EUROPE

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent