Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Reaction score
59
Κύριε Πρόεδρε του aca επειδή, ειλικρινά, έχω βαρεθεί να ακούω αρλούμπες και το μακρύ και το κοντό του οποιουδήποτε, μήπως θα ήθελες να σε προτείνω γενικό συμβουλάτορα στην Soundlab;Δεν αστιεύομαι. Μπορώ να το κάνω.
Δεν ξέρουν τελικά αυτοί που τα σχεδιάζουν και τα φτιάχνουν [και δεν πρόκειται για απλώς για τα οποιαδήποτε ηχεία], ούτε αυτοί που ζουν και αναπνέουν μ' αυτά και ξέρει τελικά ο οποιοσδήποτε;
Για κοίτα, φιλικά, από την γωνία αν έρχεται ο Dr. West ή αν έρχομαι εγώ!
Δηλαδή τί πιστεύεις, δεν έχουν ψαχτεί οι πιθανές θέσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και περιμένουμε συμβουλές λες και είμαστε πρωτάρηδες;
Φυσικά πάντα είμαστε ανοιχτοί στα πάντα, και πάντα μαθαίνει κανείς, αλλά έλεος βρε παιδιά!!!
Δεν ξέρω από πότε ανακάλυψες τη ζωντανή μουσική, αλλά μπορεί άλλοι, [και δή επαρχιώτες], να την έχουν ανακαλύψει προ πολλού και να έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία και από ζωντανή μουσική, όχι μονο σε Μέγαρα Ελλάδος αλλά και εξωτερικού, αλλά και σε ηχογραφήσεις είτε σε στούντιο είτε σε αίθουσες συναυλιών. αλλά επίσης και από συστήματα ίσως σαν αυτά που έχουν τα μέλη του aca ή και καλύτερα.
Άσε τις θεωρίες και τις μετρήσεις και αποστάσεις για τα δικά σου τα ηχεία.
Αν τελικά σου άρεσε ο ήχος του φίλου μου του Γρηγόρη περισσότερο είναι ίσως γιατί έπαιζε με ένα μικρό τρανζιστορικό phono καθώς και οι πολύ υψηλές εντάσεις να σε εντυπωσίασαν, [μη μου πεις ότι έτσι ακούς στο Μέγαρο από την 15 ή όποια θέση], τελικά αυτά μου δίνουν μια εικόνα για το πώς σου αρέσει να ακούς. Σεβαστό δικαίωμά σου. Δεν χωράει συζήτηση επ' αυτού.

\Αν σου έβαζα ένα phono με μπαταρία που ήταν πελάτη μου και το πούλησα τα Χριστούγεννα, σίγουρα θα είχες άλλη γνώμη για τα ηχεία. Τα ηχεία δεν θα ήταν άλλα.Το ίδιο θα ήταν, αλλά θα άκουγες διαφορετικά μάλλον προς τα γούστα σου.
Επομένως θέλω να πω μη βγάζεις συμπεράσματα. Ό,τι ισχύει για το δικό σου το σύστημα δεν ισχύει για όλα!!!
Εσύ ως άτομο δεν είσαι το μέτρο που μετρά, προσωπικές προτιμήσεις εκφράζεις. Τίποτε περισσότερο. Άλλοι έχουν περισσότερη πείρα. Τί να πουν! Λ.Σ.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Όταν τα panel είναι κοντά στον πίσω τοίχο δεν ακούγεται ο ήχος σαν από τούνελ????
Σαν αντίλαλος… Σαν να παίζει κάποιος μουσική σε άδειο δωμάτιο (και μεγάλο)…(αλήθεια ρωτάω δεν κάνω τον έξυπνο)
Άκουσα Πρόσφατα τα quad 2905 ακουγόταν έτσι …το απέδωσα στο ότι ήταν πολύ κοντά τους ο πίσω τοίχος…μπορεί να ήταν όμως και κάτι άλλο που τα αδικούσε…

Συγνώμη για την διακοπή στη ροή της κουβέντας......
Θέλω απλά να ενημερώσω ότι έκανα ένα ελαφρύ edit στα posts του chrisB. Άλλαξα το χρώμα της γραμματοσειράς γιατί τα λευκά δεν φαίνονται στο classic skin!!
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα!! :107:

Reaction score
8
Aμ τα μαυρα στο μωβ, οπως π.χ. του aonf στο παρων θρεντ να δεις πως φαινονται Γιαννη

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
"Στεναχώρα μεεεεε, στεναχώρα μεεεεεεε,
κι όπου κι αν βρεθείς, κατηγόρα μεεεε,

θα προσμένω να γνωρίσεις μια γερή μποτιάαααα,
για να κρίνεις τί αξίζει η δική μου η σαμπγουφεριάααααααα..."

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κύριε Πρόεδρε του aca επειδή, ειλικρινά, έχω βαρεθεί να ακούω αρλούμπες και το μακρύ και το κοντό του οποιουδήποτε, μήπως θα ήθελες να σε προτείνω γενικό συμβουλάτορα στην Soundlab;Δεν αστιεύομαι. Μπορώ να το κάνω.
Δεν ξέρουν τελικά αυτοί που τα σχεδιάζουν και τα φτιάχνουν [και δεν πρόκειται για απλώς για τα οποιαδήποτε ηχεία], ούτε αυτοί που ζουν και αναπνέουν μ' αυτά και ξέρει τελικά ο οποιοσδήποτε;
Για κοίτα, φιλικά, από την γωνία αν έρχεται ο Dr. West ή αν έρχομαι εγώ!
Δηλαδή τί πιστεύεις, δεν έχουν ψαχτεί οι πιθανές θέσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και περιμένουμε συμβουλές λες και είμαστε πρωτάρηδες;
Φυσικά πάντα είμαστε ανοιχτοί στα πάντα, και πάντα μαθαίνει κανείς, αλλά έλεος βρε παιδιά!!!
Δεν ξέρω από πότε ανακάλυψες τη ζωντανή μουσική, αλλά μπορεί άλλοι, [και δή επαρχιώτες], να την έχουν ανακαλύψει προ πολλού και να έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία και από ζωντανή μουσική, όχι μονο σε Μέγαρα Ελλάδος αλλά και εξωτερικού, αλλά και σε ηχογραφήσεις είτε σε στούντιο είτε σε αίθουσες συναυλιών. αλλά επίσης και από συστήματα ίσως σαν αυτά που έχουν τα μέλη του aca ή και καλύτερα.
Άσε τις θεωρίες και τις μετρήσεις και αποστάσεις για τα δικά σου τα ηχεία.
Αν τελικά σου άρεσε ο ήχος του φίλου μου του Γρηγόρη περισσότερο είναι ίσως γιατί έπαιζε με ένα μικρό τρανζιστορικό phono καθώς και οι πολύ υψηλές εντάσεις να σε εντυπωσίασαν, [μη μου πεις ότι έτσι ακούς στο Μέγαρο από την 15 ή όποια θέση], τελικά αυτά μου δίνουν μια εικόνα για το πώς σου αρέσει να ακούς. Σεβαστό δικαίωμά σου. Δεν χωράει συζήτηση επ' αυτού.

\Αν σου έβαζα ένα phono με μπαταρία που ήταν πελάτη μου και το πούλησα τα Χριστούγεννα, σίγουρα θα είχες άλλη γνώμη για τα ηχεία. Τα ηχεία δεν θα ήταν άλλα.Το ίδιο θα ήταν, αλλά θα άκουγες διαφορετικά μάλλον προς τα γούστα σου.
Επομένως θέλω να πω μη βγάζεις συμπεράσματα. Ό,τι ισχύει για το δικό σου το σύστημα δεν ισχύει για όλα!!!
Εσύ ως άτομο δεν είσαι το μέτρο που μετρά, προσωπικές προτιμήσεις εκφράζεις. Τίποτε περισσότερο. Άλλοι έχουν περισσότερη πείρα. Τί να πουν! Λ.Σ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΘΗΝΑ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Dr. West?
(Τον οποίο σε παρακαλώ ενημέρωσε για αυτή μας τη συνομιλία... Αν δεν θέλεις, τον ενημερώνω εγώ...)

Reaction score
33
Βρε παιδιά ... ας απαντήσει κανείς στην απορία μου....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε παιδιά ... ας απαντήσει κανείς στην απορία μου....
Χρήστο δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με βεβαιότητα αν δεν έχει πολλές πληροφορίες. Μπορεί να είναι γενικότερο πρόβλημα του χώρου ακρόασης και του χρόνου αντήχησης.

...

Reaction score
0
Ο Guybrush αυτήν την εποχή πειραματίζεται με τα... ηχεία μου, ίδια με αυτά που κάποτε είχες κι εσύ Χρήστο. :126:
Μπορώ να πω ότι αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για μικρούς χώρους μιας και είναι πολύ κατευθυντικά. Το θέμα των χαμηλών συχνοτήτων (που όπως λέω και παραπάνω είναι θέμα χώρου και όχι ηχείου), νομίζω ότι θα βρει τρόπο να το λύσει one way or the other. Προφανώς είμαι επηρεασμένος (λατρεύω τον καθαρό ήχο και την μουσικότητα αυτών των ηχείων), αλλά από μια μικρή επαφή που είχα με ένα από τα σετάπ που δοκίμασε, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ανυπομονώ να ακούσω τους νέους κορυφαίους ενισχυτές που έχει αυτήν την στιγμή. :109:

...
Νίκο, μέχρι στιγμής τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με τον Copland 405 και τα Ear 509 mkII (τα οποία μάλλον βρήκαν καινούριο σπίτι).

Τα Ear υπολείπονται ελάχιστα σε διαφάνεια, αλλά παίζουν με προ το Ροτελάκο. Λογικά, όταν τα ματσάρω με κάτι καλύτερο, θα φύγουν αλλού.

Αυτές τις μέρες που τρέχει η προγραμματισμένη φασίνα, θα γίνουν αλλαγές στις θέσεις των επίπλων.
Πιστεύω ότι θα βγει άκρη με τις κορυφές που εχω...

Το αργότερο ΣΚ, θα έχουμε ακρόαση, πιστεύω.

Reaction score
0
Τελικά η έκπληξη ήλθε από αλλού !
Να τα πάρουμε με την σειρά.
Χθες άκουσα τα ANALYSIS ΟMEGA .
Πηγή το ACCUPHASE DP78 ,προενισχυτής ο AUDIO RESEARCH REF3
και τελικοί δυο monos KRELL EVOLUTION 400.
Καλώδια TRANSPARENT REFERENCE XL.

Παρακαλώ όσους γνωρίζουν τον σύστημα να μην αναφέρουν τον
ιδιοκτήτη.
Ο ήχος ήταν πολύ καλός αλλά με τίποτα δεν δικαιολογείται
το κόστος και τα μεγέθη των μερών του συστήματος.
Δεν μου αρκεί η απλά καλή συμπεριφορά σε όλο το φάσμα.
Tην περίμενα εξαιρετική .Δυστυχώς το ηχείο δεν είναι
κορυφαίο πουθενά . Χειρότερα πρίμα από το μάγνεπαν
και χειρότερα μεσαία από το soundlabs.
Μέτρια δυναμικά και φιμωμένο punch.

Ρε γαμώτο όταν βάζεις δυο μπαλκονόπορτες μέσα στο σπίτι
σου περιμένεις άλλα πράγματα.Σου την δίνει αν ακούς
μπάσσο που θα έβγαζε ένα απλό οκταιντσο μέσα
στον ίδιο χώρο.
Την ίδια γνώμη έχει και ο ιδιοκτήτης.

Η έκπληξη ήρθε από αλλού.
Ο ιδιοκτήτης έβαλε στη μπάντα τα ωμέγα και τους κρελλ
και σύνδεσε πάνω στον ref 3 ένα ζευγάρι μικρά ενεργά μάρτιν λόγκαν πιούριτυ.

Το σύστημα αυτό ήταν παντού καλύτερο από το προηγούμενο.
Πολύ καλό punch, ερεθιστική μεσαία, πολύ καλό αλλά ψιλοβαρύ χαμηλό,και γαμηστερή εικόνα. Σώμα δε και παρουσία πολύ πιο βαρβάτη και τσαμπουκαλίδικη από τα analysis.
Με έβαλε σε σκέψεις αλλά θα συνεχίσω το ψάξιμο.
Μέσα στη βδομάδα θα ακούσω τα μεγάλα Quad
και πιθανόν τα martin logan summit…

Ρε παιδια που είναι ο συντονιστής με τα Martin logan
Summit. Δεν τον ενδιαφέρει το θέμα;
Παλιά νομίζω στο avforum είχε δείξει πολύ μεγάλη
εμπειρία και γνώσεις στα πάνελ .

Reaction score
33
Ευχαριστώ Νίκο :102:

και εγώ στις ανακλάσεις νομίζω ότι οφειλότανε...

Η ακρόαση έγινε πρόσφατα σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ χώρο ξενοδοχείου με μοκέτα κάτω...χωρίς echo.
Ο πίσω τοίχος ήταν αρκετά κοντά και το "φαινόμενο" που περιέγραψα σαν ήχος απο τούνελ (ή άδειο δωμάτιο) ήταν τόσο πολύ έντονος που όποιος άκουγε τα quad σχολίαζε ακριβώς αυτό το πράγμα.

Reaction score
59
Δεν ξέρω τί λέτε περί 'τούνελ' εξ αιτίας τοποθέτησης κοντά στον πίσω τοίχο. Από την πείρα μου ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα όσο κοντά ή μακρυά από τον τοίχο κι' αν τοποθέτησα οποιοδήποτε ηχείο Soundlab. Θέλω να πιστεύω ότι δεν σχετίζεται με την σχεδίαση του συγκεκριμένου ηχείου [εκτός αν το συγκεκριμένο έχει πρόβλημα], αλλά πιθανόν να ευθύνονται άλλοι παράγοντες. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λουκά,

Να επαναλάβω τις ερωτήσεις μου?

1. Πότε θα κατέβεις Αθήνα?

2. Θα στείλεις e-mail στον West για τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ στην τοποθέτηση των ηχείων σου η θα το κάνω εγώ?

3. Είσαι περισσότερο Αντιπρόσωπος η χομπίστας?

4. Μήπως τα Soundlab παίζουν και στο νερό???

Λουκά,

Σαν γνώστης δισκογραφίας και αντιπρόσωπος δισκων είσαι πολύ καλός, αλλά σαν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ αποδεικνύεται ότι είσαι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ (κάποιους που σου έχουν αποδείξει ότι σε εκτιμούν...), ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ...

Reaction score
0
Απάντηση: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Πολυ παραξενο, να προσβαλουμε δημοσια εναν επαγγελματια χωρις να μας κανει τιποτα. Υπαρχουν και pm για προσωπικα ζητηματα. Αλλα μ αυτον τον τροπο τι εντυπωσεις δημιουργουνται σε καποιους τριτους που διαβαζουν το σχετικο θεμα. Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα ειναι 2-3η φορα που βλεπω την ιδια σταση και μου φαινεται οτι λιγο εκμεταλευομαστε την ευγενεια του κ. Στεφανιδη. Νομιζω οτι καπου αλλου γινεται υπαρχει αντιστοιχη επιθετικοτητα και προς τον κ. Χουρμουζιαδη.

Reaction score
0
ΜΗΠΩΣ λεω μήπως κάποιος mod θα έπρεπε να μεταφέρει
τα άσχετα μηνύματα Σκαλούμπακα-Στεφανίδη σε άλλο θέμα;

Αν δεν σας ενδιαφέρει η συνέχεια του θέματος να το σταματήσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Πολυ παραξενο, να προσβαλουμε δημοσια εναν επαγγελματια χωρις να μας κανει τιποτα. Υπαρχουν και pm για προσωπικα ζητηματα. Αλλα μ αυτον τον τροπο τι εντυπωσεις δημιουργουνται σε καποιους τριτους που διαβαζουν το σχετικο θεμα.
Η γυναικεία κοινή λογική νομίζω ότι μας βάζει όλους γυαλιά.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΜΗΠΩΣ λεω μήπως κάποιος mod θα έπρεπε να μεταφέρει
τα άσχετα μηνύματα Σκαλούμπακα-Στεφανίδη σε άλλο θέμα;

Αν δεν σας ενδιαφέρει η συνέχεια του θέματος να το σταματήσω.
Δεν είναι κακό φίλε aonf η κουβέντα να εξελίσσεται. Άλλωστε ακόμη κι αν κάποια posts φαίνονται να είναι εκτός θέματος, τελικά πάλι σε πάνελ και τους τρόπους στησίματος αυτών αναφέρονται. Σημασία έχει η ποιότητα του διαλόγου. Το moderation δεν σημαίνει αποστείρωση. Για την ευχαρίστησή μας γράφουμε και για να περνάμε καλά, δεν είμαστε σε σχολείο. :126:

...

Reaction score
0
Απάντηση: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Αυτο που εχω παρατηρησει aonf, ειναι οτι γενικα ακους ηχεια αλλα με ενισχυτικα οχι τα δικα σου. Αν και ειναι δυσκολο αν εχεις ενισχυτη που ζυγιζει 50 κιλα να τον κουβαλας απο δω κι απο κει (μαζι με τον προενισχυτη και ενδεχομενως και το player σου) για να ακουσεις διαφορα ηχεια, ομως πως αλιως μπορεις να βγαλεις καποιο ασφαλες συμπερασμα. Αποτι καταλαβαινω πας για ηχεια που ενδεχομενως θα ξεπερασουν το 10.000 δεν εχει λιγο ρισκο ο τροπος που κινεισαι? Βεβαια προσωπικα ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ενισχυτικα θα συνοδευσουν τα μελλοντικα ηχεια σου εκτος κι αν σκεφτεσαι κι εκει να κανεις καποιες αλλαγες. Στα ηχεια ANALYSIS αν τα ακουσεις με καποιον οχι τοσο δυνατο ενισχυτη οπως ο KRELL αλλα καπως ποιο "ζεστο" μηπως αλαξει ριζικα το αποτελεσμα? Οσο για τις χαμηλες συχνοτητες στα πανελ χωρις την βοηθεια sub εχω την εντυπωση μονο το Martin Logan Summit τα παει πολυ καλα. Ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο να πετυχουμε το απολυτο λογω του οικονομικου, αναγκαστικα θα κανουμε και καποιους συμβιβασμους. Ειχες το χαμηλο στα 802 σου ελειπε το σωμα απο τα πανελ. Πας στα πανελ το προβλημα γινεται αντιστροφο. Ενα ηχειο που ειναι κατα πασα πιθανοτητα κοντα στα γουστα σου ειναι το BOSENDORFER VC7 E και μιας και ανεφερες και ηχειο βιβλιοθηκης τα WILSON βασης (εχουν 3 ξεχωριστα μεγαφωνα για τις χαμηλες συχνοτητες που το καθε μεγαφωνο βλεπει σε διαφορετικη κατευθυνση) ειναι ενα ηχειο που προτεινεται απο πολυ αξιοπιστους δημοσιογραφους και φαινεται οτι σολους τους τομεις να ειναι πολυ ζυγισμενο. Εσυ στην Αθηνα πολυ ευκολα μπορεις να τα ακουσεις. Στην Θεσ/νικη στον ΣΑΡΑΦΙΔΗ καποτε ειχαν τα MARTIN LOGAN (εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν εξακολουθουν να υπαρχουν), εσυ θα τα βρεις πιο ευκολα. Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να δημιουργησουν αυτη την υπεροχη ατμοσφαιρα του ΣΑΟΥΝΤΛΑΜΠ. Σου ευχομαι καλη τυχη.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Αυτο που εχω παρατηρησει aonf, ειναι οτι γενικα ακους ηχεια αλλα με ενισχυτικα οχι τα δικα σου. Αν και ειναι δυσκολο αν εχεις ενισχυτη που ζυγιζει 50 κιλα να τον κουβαλας απο δω κι απο κει (μαζι με τον προενισχυτη και ενδεχομενως και το player σου) για να ακουσεις διαφορα ηχεια, ομως πως αλιως μπορεις να βγαλεις καποιο ασφαλες συμπερασμα. Αποτι καταλαβαινω πας για ηχεια που ενδεχομενως θα ξεπερασουν το 10.000 δεν εχει λιγο ρισκο ο τροπος που κινεισαι? Βεβαια προσωπικα ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ενισχυτικα θα συνοδευσουν τα μελλοντικα ηχεια σου εκτος κι αν σκεφτεσαι κι εκει να κανεις καποιες αλλαγες. Στα ηχεια ANALYSIS αν τα ακουσεις με καποιον οχι τοσο δυνατο ενισχυτη οπως ο KRELL αλλα καπως ποιο "ζεστο" μηπως αλαξει ριζικα το αποτελεσμα? Οσο για τις χαμηλες συχνοτητες στα πανελ χωρις την βοηθεια sub εχω την εντυπωση μονο το Martin Logan Summit τα παει πολυ καλα. Ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο να πετυχουμε το απολυτο λογω του οικονομικου, αναγκαστικα θα κανουμε και καποιους συμβιβασμους. Ειχες το χαμηλο στα 802 σου ελειπε το σωμα απο τα πανελ. Πας στα πανελ το προβλημα γινεται αντιστροφο. Ενα ηχειο που ειναι κατα πασα πιθανοτητα κοντα στα γουστα σου ειναι το BOSENDORFER VC7 E και μιας και ανεφερες και ηχειο βιβλιοθηκης τα WILSON βασης (εχουν 3 ξεχωριστα μεγαφωνα για τις χαμηλες συχνοτητες που το καθε μεγαφωνο βλεπει σε διαφορετικη κατευθυνση) ειναι ενα ηχειο που προτεινεται απο πολυ αξιοπιστους δημοσιογραφους και φαινεται οτι σολους τους τομεις να ειναι πολυ ζυγισμενο. Εσυ στην Αθηνα πολυ ευκολα μπορεις να τα ακουσεις. Στην Θεσ/νικη στον ΣΑΡΑΦΙΔΗ καποτε ειχαν τα MARTIN LOGAN (εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν εξακολουθουν να υπαρχουν), εσυ θα τα βρεις πιο ευκολα. Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να δημιουργησουν αυτη την υπεροχη ατμοσφαιρα του ΣΑΟΥΝΤΛΑΜΠ. Σου ευχομαι καλη τυχη.
E Γ Ρ Α Ψ Ε Σ Λ Ε Ν Α.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Νομίζω ότι εννοεί άλλο πράγμα ο Χρήστος, φοβούμενος ίσως τις ακυρώσεις. Τα πάνελ χρησιμοποιούν την οπίσθια ακτινοβολία. Αυτή έρχεται με χρονική καθυστέρηση στη θέση ακρόασης και έτσι αναφωνούμε το γνωστό "χαίρε βάθος αμέτρητον", που δεν μπορούν να βγάλουν εύκολα τα... χαζοκούτια. :137:

...
Ακυρώσεις σε καλά υπολογισμένο ηχείο πάνελ δεν υπάρχουν. Ο καλός υπολογισμός έχει να κάνει με τις διαστάσεις της μπάφλας του ηχείου και κυρίως το πλάτος της. Με ελαφρά αυξημένο το πλάτος, σε σχέση με ένα κοινό ηχείο, οι ακυρώσεις παρουσιάζονται κάτω από τους 30 κύκλους οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504