Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Δεν έχεις δίκιο αλλά.. όπως νομίζεις.
...
...
Να ανοιξεις!κε Τσαρούχα σκόπευα να ανοίξω θέμα αλλά δεν.
Ο κόσμος εδώ ενδιαφέρεται γι άλλα...
πλακα με κανεις? ανοιξε το ΤΩΡΑ :116:κε Τσαρούχα σκόπευα να ανοίξω θέμα αλλά δεν.
Ο κόσμος εδώ ενδιαφέρεται γι άλλα...
Μωρε γραψε εσυ(δεν μου αρεσουν οι πληθυντικοι) και μην σεκε Ανδρέα είμαι επαγγελματίας μουσικός.Ακόμα έχω γυρίσει
πολές εκθέσεις hi fi και πολλά μαγαζιά hi fi .
Και εδώ και στο εξωτερικό.Δυο βδομαδες τώρα γυρναω σε συστήματα που μου εχουν συστησει καποιοι αντιπρόσωποι.
Αυτό πυ ακουσα δεν παιζεται.
Τελος πάντων αμα μου κανετε καλη τιμή στον halcro
που δοκίμαζε ο κοσ Τσαντουλής μπορει να σας κάνω την χάρη
και να γράψω εντυπωσεις...:107:
έχεις ακούσει ποτέ το σύστημα του κου Τσαντουλή;Oποτε σε τι κατεληξες?
Αν θες ακου και τα παρακατω πριν αποφασισεις:
Rockport/ Lamm ML2.1 + LL2
Verity/ Nagra VPA + plp
Gryphon/ Aesthetix Calipso + Atlas
Αν ειναι μεσα στο budget σου ειναι απλα κορυφαια.
Λίγο αναίσθητα δεν είναι τα Rockport για το Lamm? Θα σου πρότεινα τα Verity με τον Gryphon από τα παραπάνω.Oποτε σε τι κατεληξες?
Verity/ Nagra VPA + plp
βάλε μέσον όπως έβαλα εγώ ή πιάστον στο ύπνο όπως έμαθαΟχι πολυ θα ηθελα ομως.
Ακόμα και ο ολοκληρωμένος της Gryphon ο Diablo για εμένα είναι εξαιρετικό μηχάνημα. Τον υβριδικό που λες δε το γνωρίζω.Για τον υβριδικο λεω. 100 βατακια ταξη Α τα οδηγουσε στα ορια και επαιζε απιστευτα.
To gryphon που εγραψα ειναι το Αtlantis. Πολυ καλο ηχειο. Το ακουσα με ενισχυτικα aesthetix. Φυσικα με ενισχυτικα gryphon θα ηταν μια κλαση πανω.
.... μαλλον ο Βασιλης μ επιασε στον υπνο.βάλε μέσον όπως έβαλα εγώ ή πιάστον στο ύπνο όπως έμαθα
οτι έκανε ο Τζιμάκος :137:
Για τον υβριδικο τον Lamm λεω.:126:Ακόμα και ο ολοκληρωμένος της Gryphon ο Diablo για εμένα είναι εξαιρετικό μηχάνημα. Τον υβριδικό που λες δε το γνωρίζω.
Κατάλαβα τι λες. Απλά δεν έχω υπόψη μου υβριδικό Lamm αλλά με την ευκαιρία θα το δω το θέμα.Για τον υβριδικο τον Lamm λεω.:126:
έτσι είναι . Εγώ έφαγα τα μπουκέτα μου και ξύπνησα για τα καλά..... μαλλον ο Βασιλης μ επιασε στον υπνο.
Η μηπως κοιμωμαστε ολοι τον υπνο του δικαιου ?
Οσο για το συστημα του Βασιλη, οπως ειπες και συ απλα δεν παιζεται.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ....
Κατάληξα στο να αγοράσω το ίδιο σύστημα με αυτό που χρησημοποιεί ο κος Τσαντουλής.Και το δωμάτιο ακροάσεωνOποτε σε τι κατεληξες?
Verity/ Nagra VPA + plp