Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Λοιπον Στεφανίδη,

Ακουσα προχθες στο σύστημα μου το ANTIL's Corroboree (Suite from the Ballet) που μου έβαλες να με εντυπωσιάσεις.

Οταν ερθεις και το ακούσεις ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ της αρκούδας :142::142::142:
Κάτι "σβήστηκε" ή κάνω λάθος;:121:

Reaction score
313

Ποιον ρατσισμο? Μηπως υπερβαλεις λιγο?

Κουμουνιστης και εμπορος φουλ στην υπερτιμολογηση δεν νομιζω οτι πανε μαζι.

Απο παραμυθι καλα παμε.
Μωρέ...εγώ μπορεί και να υπερβάλλω...:121:

Πες μου εσύ:
1. Είναι κριτήριο οι πολιτικές πεποιθήσεις ενός ανθρώπου, για την αντιμετώπισή του από άλλους συνανθρώπους του; Ειδικά όταν δε γνωρίζουν ΤΙ μπορεί να έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του; (Δεν υπερασπίζομαι το Λουκά, 'νταξ;:126: )
2. Είναι κάπου "γραμμένο" πως κομμουνιστής είναι μόνο ο πάμφτωχος ή ο εξαθλιωμένος ή ο άνεργος ή ο εργάτης, ή ο οικοδόμος ή, ή, ή...; :117:
3. Η υπερτιμολόγηση, που αναφέρεις, ποιά είναι; Το τετραπλάσιο που ανέφερες και παραπάνω; Έχεις στοιχεία επ' αυτού; (Να μάθω κι εγώ, όχι τίποτε άλλο...:116:)
4. Συμφωνείς με το "στην πράξη κρίνονται όλα"; Αν ναι, το εφαρμόζεις; :123:

Μιχάλη, έχεις "αντιδράσει" και εσύ σε πράγματα που θεωρούσες, ας πούμε, "λάθος" ή "άδικα". Καλά έκανες.
Αν, τώρα, κάποιος άλλος αντιδρά για κάτι που τον αφορά, δε σημαίνει απαραιτήτως πως "βγάζει απωθημένα". Σωστά; :123:

Reaction score
313

Βρε Στεφανίδη

Και ο West με τη Παπαρήγα είναι??
Βρε 'συ, όλο με τον Dr West και με το ΚΚΕ ασχολείσαι...
Μεγάλος καημός, πια! :142:

Όταν έρθει επίσκεψη στον Περισσό, θα σΕ (το "σε", Σαλλλλονικιώτικο...) καλέσουμε να "παραβρεθείς και να χαιρετήσεις" :127:

Reaction score
59
Βρε Στεφανίδη

Και ο West με τη Παπαρήγα είναι??
Γιατί σ' έπιασε η όρεξη και θέλεις να τον φακελώσεις κι' αυτόν;
Ο West και όπως αρκετοί σπουδαίοι του hi-end δεν έχουν τίποτε κοινό με τη αμερική που σπέρνει το θάνατο. Υπάρχουν και εκεί φωτεινά μυαλά.
Έχω συζητήσει ώρες με τον άνθρωπο και ξέρω.
Αυτά τα λίγα. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Επειδή είναι ΑΣΣΟΙ στα ψέμματα. ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! :142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΩΡΕ. ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΤΟ ΓΈΛΙΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑς ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ!!!

:142::142::142::142::142::142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Επειδή είναι ΑΣΣΟΙ στα ψέμματα. ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! :142:
Τωρα...να...επρεπε δηλαδη να χρησιμοποιησεις την λεξη "ΑΣΣΟΙ"?
Διαβαζει και ο Μιχαλης, ξερεις, και δεν ειναι καθολου σωστο....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Βρε κάντε παρέα με το Πιέρρο να βρείτε την υγεια σας... :142::142::142:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Μωρέ...εγώ μπορεί και να υπερβάλλω...:121:

Πες μου εσύ:
1. Είναι κριτήριο οι πολιτικές πεποιθήσεις ενός ανθρώπου, για την αντιμετώπισή του από άλλους συνανθρώπους του; Ειδικά όταν δε γνωρίζουν ΤΙ μπορεί να έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του; (Δεν υπερασπίζομαι το Λουκά, 'νταξ;:126: )
2. Είναι κάπου "γραμμένο" πως κομμουνιστής είναι μόνο ο πάμφτωχος ή ο εξαθλιωμένος ή ο άνεργος ή ο εργάτης, ή ο οικοδόμος ή, ή, ή...; :117:
3. Η υπερτιμολόγηση, που αναφέρεις, ποιά είναι; Το τετραπλάσιο που ανέφερες και παραπάνω; Έχεις στοιχεία επ' αυτού; (Να μάθω κι εγώ, όχι τίποτε άλλο...:116:)
4. Συμφωνείς με το "στην πράξη κρίνονται όλα"; Αν ναι, το εφαρμόζεις; :123:

Μιχάλη, έχεις "αντιδράσει" και εσύ σε πράγματα που θεωρούσες, ας πούμε, "λάθος" ή "άδικα". Καλά έκανες.
Αν, τώρα, κάποιος άλλος αντιδρά για κάτι που τον αφορά, δε σημαίνει απαραιτήτως πως "βγάζει απωθημένα". Σωστά; :123:
1) Φυσικα και οχι.

2) Οχι, ο κουμουνισμος ειναι μια ουτοπια. Ποσο μαλλον να αναλυσω τι πρεπει να ειναι και τι δεν ειναι καποιος ο οποιος πιστευει σε κατι που δεν υπαρχει. Δεν θα μπω σε πολιτικη συζητηση.

3) Στοιχεια μου ειναι οι τιμες που εχει και οι τιμες που εχει ΟΛΟ το ιντερνετ

4) Φυσικα

Απλα με εκνευριζει οταν 10 ανθρωποι την πεφτουν σε εναν. Που δεν εχουν/ ειχαν καμια σχεση με τη συζητηση και ξαφνικα εμφανιζονται. Το εχω περασει και εγω και ξερω πως ειναι.

Reaction score
59
Όσοι υποτίθεται είστε υπέρμαχοι του επικρατούντος κοινωνικού οικονοιμικού συστήματος απορώ γιατί βάλλεστε κατά κάποιου που δραστηροποιείται επαγγελματικά και εχει μια επιχείρηση εντός του ισχύοντος οικονομικού πλασίου. Έπιτρέπεται μόνο για άτομα κάποιας ιδεολογίας; Σε καπιταλισμό δεν ζούμε!
Δεν τόξερα ότι αμάρτησα που αγωνίστηκα για να μπορεί να μιλά ελεύθερα και όποιος είναι ενάντιά μου!
Δεν τόξερα όταν η λέξη οικολογία ήταν στους περισσότερους μια άγνωστη λέξη, εμείς εδώ οι επαρχιώτες κάποτε το 1975 σηκώσαμε σημαία οικολογικών αγώνων.Λ.Σ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και προσεξε καλα Στεφανίδη!!!

Για τολμησε να με κατακρίνεις στο AVClub ΞΑΝΑ...

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΙΕΡΡΟ!!! :141:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

2) Οχι, ο κουμουνισμος ειναι μια ουτοπια. Ποσο μαλλον να αναλυσω τι πρεπει να ειναι και τι δεν ειναι καποιος ο οποιος πιστευει σε κατι που δεν υπαρχει. Δεν θα μπω σε πολιτικη συζητηση.
Έχω χίλιες-μύριες διαφωνίες. Ωστόσο, σέβομαι την επιθυμία σου, συμφωνώ με αυτήν (στην παρούσα στιγμή) και δε συνεχίζω.

3) Στοιχεια μου ειναι οι τιμες που εχει και οι τιμες που εχει ΟΛΟ το ιντερνετ
Για ρίξε κανένα link, μωρέ...
Σοβαρά το λέω. Αν είναι έτσι όπως τα λες (δεν αμφισβητώ...ακόμη!), θα το αναγνωρίσω.
Ελπίζω, απλώς, να συγκρίνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ πράγματα (π.χ. την τάδε ηχογράφηση, από τη δείνα εταιρεία, σε αυτό το μέσο).

Απλα με εκνευριζει οταν 10 ανθρωποι την πεφτουν σε εναν. Που δεν εχουν/ ειχαν καμια σχεση με τη συζητηση και ξαφνικα εμφανιζονται. Το εχω περασει και εγω και ξερω πως ειναι.
Αν (ή μάλλον όταν) συμβαίνει αυτό, κι εμένα με εκνευρίζει.
Όπως, βέβαια, με εκνευρίζουν και άλλα πολλά πράγματα.
Σε μερικά, αναφέρθηκα προτύτερα...:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.797
Members