EL34 Push-Pull

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια....
Ειδα αρκετη διαφορα στον ηχο ειδικα στα μπασα.
Ακομα και η γυναικα μου που δεν εχει καμια σχεση με ηχο καταλαβε την διαφορα.
Σχεδια και λεπτομερειες θα ετοιμασω και θα σας τις δωσω ολες...
Λιγη υπομονη μονο γιατι τρεχω και δεν φτανω τον καιρο αυτο.
Οσο για αυτο που ειναι κατω απο τον ΛΑΜΠΑΤΟ ειναι ενα CD SONY σχετικα παλιο μοντελο......καπου το '96-97 το ειχα παρει.
Το μοντελο ειναι CDP-761 και το ειχα παρει γιατι εχει οπτικη εξοδο και 2 Line Out. Μια Fixed και μια ρυθμιζομενη απο οπου και οδηγο τον λαμπατο.
Αυτα τα ολιγα.....

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους.
Μετα απο αρκετο καιρο με πειραματα τελικα σχεδια του ενισχυτη ετοιμα. Ειναι και το Part List και ετοιμαζω και το τυπωμενο για οποιον θελει.

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.162
Ελπίζω να έβαλες καλύτερες μπόρνες από αυτές που φαίνονται στη πρώτη φωτογραφία.:123: Πάντως μπράβο σου και συνέχισε έτσι...

Reaction score
13
καλησπερα σε ολους.
Μετα απο αρκετο καιρο με πειραματα τελικα σχεδια του ενισχυτη ετοιμα. Ειναι και το Part List και ετοιμαζω και το τυπωμενο για οποιον θελει.
Οπως παιζει δοκιμασε με ενα κροκοδειλακι να βραχυκυκλωσεις τις Καθοδους των δυο EL34, και δες εαν σου αρεσει καλυτερα ετσι.
Δεν προκειται να παθει τιποτε.
Θα εχεις υψηλοτερο CMRR (Common mode rejection ratio), και μικροτερη αναγκη για ματσαρισμενες λαμπες.

Reaction score
0
καλημερα

Μιχαλη θα το δοκιμασω και αυτο να δουμε τι θα γινει.
Επισεις θελω να δοκιμασω και με την αντισταση R20 που ειναι για το Feedback. Εκει σκεφτομαι να βαλω ενα διακοπτη που θα επιλεγω Low Feedback , High Feedback και Off. Να δουμε τι θα βγει. Οποια ιδεα καλοδεχουμενη.

Οσο για τις μπορνες περιμενω απο την RS να μου στειλουν καποιες επιχρυσες που εχω βρει (αν θελετε μπορειτε να τις δειτε στο site που εχουν www.rsgreece.com και στο search βαλτε αυτο το νουμερο 458-213 )

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.162
καλημερα

Μιχαλη θα το δοκιμασω και αυτο να δουμε τι θα γινει.
Επισεις θελω να δοκιμασω και με την αντισταση R20 που ειναι για το Feedback. Εκει σκεφτομαι να βαλω ενα διακοπτη που θα επιλεγω Low Feedback , High Feedback και Off. Να δουμε τι θα βγει. Οποια ιδεα καλοδεχουμενη.

Οσο για τις μπορνες περιμενω απο την RS να μου στειλουν καποιες επιχρυσες που εχω βρει (αν θελετε μπορειτε να τις δειτε στο site που εχουν www.rsgreece.com και στο search βαλτε αυτο το νουμερο 458-213 )
Δηλαδή θα σε χάλαγε να έπαιρνες τις ίδιες ή και καλύτερες με τα μισά χρήματα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87