- Reaction score
- 2.846
η καλύτερη πίτσα που εχω φάει ποτέ είναι στο Pucci Pizza
ωραία ακούγεται
η καλύτερη πίτσα που εχω φάει ποτέ είναι στο Pucci Pizza
:137: :618:ωραία ακούγεται
Όντως από τις αγαπημένες μου είναι η πίτσα με γύρο.Αμα βάλεις γύρο πάνω θα γίνει η αγαπημένη του Μελίδη....
:111: WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο :404:Εγώ όμως ξέρετε τι πίτσα φτιάχνω;
Παίρνω πίτες για γύρο, τις αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και βάζω επάνω μερικά υλικά όπως :
κασέρι καπνιστό, λαδοτύρι, λίγο ροκφόρ, ζαμπόν, μπέϊκον, φέτες λουκανικάκι βουρστ, πιπεριά, μανιτάρι, ελιές και στο τέλος τριμμένο κεφαλοτύρι.
Και μετά το ψήσιμο βγαίνουν μικρές ατομικές πίτσες.
Τι ατομικές δηλ. Πυρηνικές!!
Ο άνθρωπος ξέρει να τρώει.WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο
Πραγματικά εκρηκτικό μιγμα, αλλα ΟΧΙ ΠΙΤΣΑ........:144:Όντως από τις αγαπημένες μου είναι η πίτσα με γύρο.
Φτιάχνει ένα μαγαζί της κακιάς ώρας στον Εύοσμο, αλλά η πίτσα αυτή είναι πολύ τζετ.
Εγώ όμως ξέρετε τι πίτσα φτιάχνω;
Παίρνω πίτες για γύρο, τις αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και βάζω επάνω μερικά υλικά όπως :
κασέρι καπνιστό, λαδοτύρι, λίγο ροκφόρ, ζαμπόν, μπέϊκον, φέτες λουκανικάκι βουρστ, πιπεριά, μανιτάρι, ελιές και στο τέλος τριμμένο κεφαλοτύρι.
Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)Όντως από τις αγαπημένες μου είναι η πίτσα με γύρο.
Φτιάχνει ένα μαγαζί της κακιάς ώρας στον Εύοσμο, αλλά η πίτσα αυτή είναι πολύ τζετ.
Εγώ όμως ξέρετε τι πίτσα φτιάχνω;
+1...Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)
Γιωτουλα μου, το ηξερα πως θα ξεγελαστεις.ωραία ακούγεται
ΖΙΠ!Γιωτουλα μου, το ηξερα πως θα ξεγελαστεις.
Το θεμα αφορα πιτσες!:142::142:
Κι εγώ, Classic Pepperoni Lovers και ένα ασθενοφόρο παρκαρισμένο κοντα στο σπίτι αχρείαστο νά 'ναι. :137:Εγώ είμαι Pizza Hut fan.Cyprus Lovers ή Cheese Lovers με ζαμπόν και μπέικον.Και Philadelphia Crust βεβαίως βεβαίως...
Έχεις δίκιο δεν είναι πίτσα. Ούτε μάγκας είμαι στην πίτσα, αλλά αυτό μοιάζει με πίτσα και είναι πιο ωραίο από την πίτσα.Πραγματικά εκρηκτικό μιγμα, αλλα ΟΧΙ ΠΙΤΣΑ........
Η pizza είναι ζύμη, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ και τυρί... στα απλά υλικά φαίνεται ο μάγκας στην pizza....
Έγραψα "λίγο" ροκφόρ. Ίσα ίσα για τη γεύση του.Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)
Άντε πέρνα καμιά βόλτα από δω να σε κεράσουμε.:111: WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο :404:
Το 1997 δούλευα στην Pizza Fan. Ήταν στον πρώτο χρόνο της παρουσίασής της στον χώρο της πίτσας στην Ελλάδα. Έκει έφαγα για πρώτη φορά την πίτσα χωρίς αλλαντικά. Με φρέσκια ντομάτα, τυρί, φέτα, κρεμμύδι, μανιτάρια, πράσινη πιπεριά και ελιές. Απο τότε μόνο έτσι τρώω την πίτσα. Χωρίς αλλαντικά.απλα pizza fan...
τρομερη γευση, συνεπεια, οργανωση και προσφορες
2+1, 30% κατω, και δωρο ποτηρια πιατα και τα σχετικα...
18 111 τηλ. για ολη την ελλαδα :109:
Thanks m8, αν σκάσω μύτη στα μέρη σας σίγουρα! Και αυτή η Heavily Customized πίτσα που περιέγραψες μ'αρέσει επειδή ξεφεύγει από την παραδοσιακή που ομολογουμένως δε με τρελαίνει (όχι πως δεν την τσακίζω και αυτή αλλά λέμε τώρα... :137Άντε πέρνα καμιά βόλτα από δω να σε κεράσουμε.
Και όχι μόνο πίτσα βέβαια.