Καλυτερη πιτσα?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679
Απάντηση: Re: Καλυτερη πιτσα?

Αμα βάλεις γύρο πάνω θα γίνει η αγαπημένη του Μελίδη....
Όντως από τις αγαπημένες μου είναι η πίτσα με γύρο.
Φτιάχνει ένα μαγαζί της κακιάς ώρας στον Εύοσμο, αλλά η πίτσα αυτή είναι πολύ τζετ.

Εγώ όμως ξέρετε τι πίτσα φτιάχνω;
Παίρνω πίτες για γύρο, τις αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και βάζω επάνω μερικά υλικά όπως :
κασέρι καπνιστό, λαδοτύρι, λίγο ροκφόρ, ζαμπόν, μπέϊκον, φέτες λουκανικάκι βουρστ, πιπεριά, μανιτάρι, ελιές και στο τέλος τριμμένο κεφαλοτύρι.
Και μετά το ψήσιμο βγαίνουν μικρές ατομικές πίτσες.
Τι ατομικές δηλ. Πυρηνικές!!

Reaction score
3
Απάντηση: Καλυτερη πιτσα?

Πρόεδρε, πρέπει να τα πούμε από κοντά, έχουμε πολλά κοινά (όπως και οι ατομικές πίτσες):137:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Καλυτερη πιτσα?

Παίρνω πίτες για γύρο, τις αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και βάζω επάνω μερικά υλικά όπως :
κασέρι καπνιστό, λαδοτύρι, λίγο ροκφόρ, ζαμπόν, μπέϊκον, φέτες λουκανικάκι βουρστ, πιπεριά, μανιτάρι, ελιές και στο τέλος τριμμένο κεφαλοτύρι.

:111: WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο :404:

Reaction score
14

WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο
Ο άνθρωπος ξέρει να τρώει.

Να σταματάει....δεν ξέρει! :136:

Reaction score
0

Φτιάχνει ένα μαγαζί της κακιάς ώρας στον Εύοσμο, αλλά η πίτσα αυτή είναι πολύ τζετ.

Πραγματικά εκρηκτικό μιγμα, αλλα ΟΧΙ ΠΙΤΣΑ........:144:

Η pizza είναι ζύμη, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ και τυρί... στα απλά υλικά φαίνεται ο μάγκας στην pizza....

Reaction score
1

Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλυτερη πιτσα?

Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)
+1...

Aν και δεν με χαλαει το ολον θεμα...:138:... παντως πιτσα ΔΕΝ ειναι...

Reaction score
3

Μια χαρά είναι, άμα δε θες να μη φας :138:

Reaction score
0

Βρε Σηφη, ειπαμε, το τρωμε, (ο καλος ο μύλος...) αλλα, επιμενω, δεν ειναι ΠΙΤΣΑ... μοιαζει με πιτσα στο ΣΧΗΜΑ....

Reaction score
0
Εγώ είμαι Pizza Hut fan.Cyprus Lovers ή Cheese Lovers με ζαμπόν και μπέικον.Και Philadelphia Crust βεβαίως βεβαίως...
Κι εγώ, Classic Pepperoni Lovers και ένα ασθενοφόρο παρκαρισμένο κοντα στο σπίτι αχρείαστο νά 'ναι. :137:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679

Πραγματικά εκρηκτικό μιγμα, αλλα ΟΧΙ ΠΙΤΣΑ........

Η pizza είναι ζύμη, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ και τυρί... στα απλά υλικά φαίνεται ο μάγκας στην pizza....
Έχεις δίκιο δεν είναι πίτσα. Ούτε μάγκας είμαι στην πίτσα, αλλά αυτό μοιάζει με πίτσα και είναι πιο ωραίο από την πίτσα.
Ειδικά στην Ιταλία στο Μιλάνο που δοκίμασα από την "καλή" πίτσα δεν μου άρεσε καθόλου.
Ήταν μόνο ζυμάρι, σάλτσα και τυρί. Είστε καλά ρε τους λέω; Τι είναι αυτό;
Ελάτε εκεί να σας δείξουμε πως είναι η πίτσα.
Φυσικά έσκασαν στα γέλια και μου έκαναν ένα νεύμα που θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε σαν "να πα να @#&^%#@είτε"

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679

Έγραψα "λίγο" ροκφόρ. Ίσα ίσα για τη γεύση του.
Μ΄αρέσουν οι έντονες γεύσεις.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679

:111: WOW!!! Αυτή πρέπει να είναι πολύ τούμπανο πίτσα... Έχεις φαντασία ρε Μιχάλη....μου τρέχουν τα σάλια που τη σκέφτομαι και μόνο :404:
Άντε πέρνα καμιά βόλτα από δω να σε κεράσουμε.
Και όχι μόνο πίτσα βέβαια.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

απλα pizza fan...

τρομερη γευση, συνεπεια, οργανωση και προσφορες

2+1, 30% κατω, και δωρο ποτηρια πιατα και τα σχετικα...

18 111 τηλ. για ολη την ελλαδα :109:
Το 1997 δούλευα στην Pizza Fan. Ήταν στον πρώτο χρόνο της παρουσίασής της στον χώρο της πίτσας στην Ελλάδα. Έκει έφαγα για πρώτη φορά την πίτσα χωρίς αλλαντικά. Με φρέσκια ντομάτα, τυρί, φέτα, κρεμμύδι, μανιτάρια, πράσινη πιπεριά και ελιές. Απο τότε μόνο έτσι τρώω την πίτσα. Χωρίς αλλαντικά.
Και νομίζω ότι η πίτσα της Pizza Fan χωρίς αλλαντικά είναι μακράν η καλύτερη πίτσα που έχω φάει.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλυτερη πιτσα?

Άντε πέρνα καμιά βόλτα από δω να σε κεράσουμε.
Και όχι μόνο πίτσα βέβαια.
Thanks m8, αν σκάσω μύτη στα μέρη σας σίγουρα! Και αυτή η Heavily Customized πίτσα που περιέγραψες μ'αρέσει επειδή ξεφεύγει από την παραδοσιακή που ομολογουμένως δε με τρελαίνει (όχι πως δεν την τσακίζω και αυτή αλλά λέμε τώρα... :137:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.973
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1