- Reaction score
- 417
Dominos pepperoni classic
Κορυφή !!!!!
Κορυφή !!!!!
χα χα όντως... :142:Άλλωστε κοντά είμαστε. Μόνο 5 λεπτά με το τηλέφωνο.
Άλλο είναι το ροκφορ,άλλο είναι το blue cheese.Mην μπερδέυουμε τις μούχλες.Νομιζω οτι και μπαζα απο την χωματερη να εβαζες θα τα σκεπαζε ολα η μυρωδια του "ροκφορ" (blue cheese πιο σωστα)
Σωστοοοοοοοοοοοός.....:144:Ή για προβατίνες....
Το...... μυστικό είναι απλό...Προσπάθησα μια φορα να φτιάξω πιτσα με κιμα από προβατίνα.Αν βρώ ένα τρόπο να μην χρησιμοποιώ ντομάτα στον κιμά,θα τσακίζει!
,σωστός!Το...... μυστικό είναι απλό...
Βαζεις τη ζυμη με τη σάλτσα ντομάτα στο φουρνο, ενω διπλα ψηνεις στο καρβουνο τη προβατινα...
Οταν ειναι ετοιμα και τα 2, βαζεις το ενα πάνω στ' άλλο (οποιο θες εσυ)....
Οταν ησουν μικρος σου συνεβησαν πολλα ασχημα πραγματα; :138:ROMA PIZZA!
.... Που να λέγαμε και για κοκορέτσια ή κεμπάπ.
Δυστυχώς τα πατροπαράδοτα ήθη έχουν χαλαρώσει. :133: Χρειάστηκαν 5 σελίδες για να καταλήξουμε στο εθνικό μας σπορ,Ή για προβατίνες....
Με διαφορά η καλύτερη πίτσα στην Ελλάδα. Θυμάμαι που πήγαινα με τους γονείς μου και με ξαμόλαγαν στην πλατεία για παιχνίδι, κρατώντας στα χέρια μου κομμάτια πίτσα...Πρεπει να σας πω πως ακομα και εαν εχω δοκιμασει το γνωστο εδεσμα
σε ολες τις γνωστες πολιτισμενες χωρες του κοσμου δεν θα ξεχασω
ποτε την γευση της πιτσας απο την πρωτη πιτσαρια που ειχε ανοιξει
στην Ελλαδα, την Portofino στην Αγ.Παρασκευη, καπου στα 70'ς
και με τον κακο χαμο να γινεται καθε βραδυ.
Θυμαστε?
Τι μου θύμισες βρε Γιάννη!Απο τις Ελληνικές η καλύτερη Byfar είναι του ΛΟΥΚΟΥΛΟΥ της δεκαετίας του 80 αλλά και ακόμα αν την φάς εκεί στο μαγαζί η γευση της ειναι μοναδική. Αν την πάρεις ντελιβερυ καταληγει ενα παπαριασμένο πανιασμένο σιχαμα..
... Όντως ; ...
Η Pizza Hut επιστρέφει στην Ελλάδα
Λίγες ημέρες απομένουν για την επιστροφή της Pizza Hut στην Ελλάδα αυτή τη φορά υπό τον κυπριακό όμιλο PHC.www.forbesgreece.gr