Η αποτυχία του Hi End...

Reaction score
4
Απάντηση: Η αποτυχία του Hi End...

Μετέφερε τα δίπλα και σβήσε τα περιττά. (αυτό δηλαδή) :126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αφού λοιπόν επαναφέρω τον ορισμό για να τον δούνε και μερικοί "τεχνικοί" :142::142::142: .....

Ολα σχεδιάζονται βάσει...

... της ήδη εγνωσθείσης Επιστήμης και Τεχνολογίας ανθρώπων με πείρα (με τον ορο σχεδιάζονται εννοώ και τοποθέτηση στο χώρο)

και ΤΕΛΙΚΑ

... πιστοποιούνται η απορρίπτονται η προσαρμόζονται, από το ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ανθρώπων πάλι με πείρα.

Ετσι, και η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εμπλουτίζεται και προοδεύει για να επιτυγχάνει περισσότερο ασφαλώς το στόχο (δηλ. το ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
.... να σου απαντήξω στο...

Αποφασίσατε πόση είναι αυτή η ρημάδα η δυναμική περιοχή μιας αίθουσας συναυλιών, και του ακουστικού αισθητηρίου, κατά την έναρξη και κατά το πέρας της συναυλίας;
Εξαρτάται πόσο κόσμο έχει, που κάθεσαι κι αν είναι συναχωμένος ο μπροστινός η ο ΠΙΣΙΝΟΣ σου...
Αλλά και ολο το ακροατήριο να είναι συναχωμένο θα καταλάβεις ότι ακούς Ορχήστρα unplugged...

Δεν με λες Κώστα μ' σε ποιες Συναυλίες έχεις πάει κι αν επιτρέπεται τι έχεις σπουδάξει?

Reaction score
8

χε χε ... απο την κακια του δεν ξερει που γραφει

τα δυο αυτα μεσα εχουν διαφορετικο ηχο. Το βινυλιο για καθαρα εμπορικους λογους εχει ηδη χαθει, αλλα ακριβως για τους ιδιους λογους ειναι καταδικασμενο και το σι ντι. Βλεπετε οι πωλησεις μουσικης μεσω ιντερνετ, δεν εμπεριεχει κοστος κατασκευης και ειναι η πιο προσοδοφορα. Τωρα αν ειναι θεςωρια συνομοσιας Κωστα για κυττα γυρω πως μεγαλωνει η επομενη γενια και πως ακουει μουσικη μεσω κινητων τηλεφωνων και αν την ενδιαφερει καθολου η ηχητικη ποιοτητα.
Μαλλον ειμαστε οι τελευταιοι δεινοσαυροι αυτου του ειδους. Θα επιζησουν τα μικρα θηλαστικα.

Το ετερον περιεργο ο κ. Σκαλουμπαγκας υποστηριζει το βινυλιο που προαγει το συναισθημα στην μουσικη, αλλα απεχθανεται τις λαμπες που ειναι τα αδελφια του στην ενισχυση.

Reaction score
8

σε ποιες Συναυλίες έχεις πάει
εγω φετος πηγα

στου Βορλουμη
στου Μπαμπη του βιολιτζη
και στου Μητσακλεα

αμ τα θελω και γω

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Η αποτυχία του Hi End...

...Το ετερον περιεργο ο κ. Σκαλουμπαγκας υποστηριζει το βινυλιο που προαγει το συναισθημα στην μουσικη, αλλα απεχθανεται τις λαμπες που ειναι τα αδελφια του στην ενισχυση.
Μεγάλο λάθος επίσης του High End

Οι λάμπες έγιναν της μοδός για να γλυκάνουν λίγο την ψηφιακή ξεραίλα που επίσης ήταν της μοδός.

Το καλό αναλογικό πρέπει να συνοδεύεται από γερή solid state ενίσχυση

Οσοι έχετε έρθει στο σπίτι, θα έχετε διαπιστώσει την απύθμενη διαφορά του αναλογικού και του ψηφιακού μου...

Εν πολλοις οφείλεται στον Solid state ενισχυτή μου που ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και κάτι για το ΜΙΣΗΤΟ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ κατα Τσαρουχά και Κόγια A.C.A.

Στο STEREOPHILE του Σεπτεμβρίου θα υπάρχει ΕΚΤΕΝΗΣ ανταπόκριση με 3 φωτογραφίες.

Reaction score
8

δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο
παντως εγω πραγματικα χαιρομαι
μπραβο

Reaction score
4

Να βάλω μια photo που είμαι φαντάρος ; :138:

Reaction score
1.844

Η λέξη επιστήμη προέρχεται από το ρήμα επίσταμαι = βρίσκομαι από πάνω = γνωρίζω καλά. Όταν κάποια νέα ανακάλυψη βρίσκεται στο στάδιο της παρατήρησης, θεωρείται ανώριμη να δημοσιευτεί στα επίσημα επιστημονικά περιοδικά. Αναμένει ο επιστήμονας να προσδιορίσει την σχετική τεκμηρίωση, αλλιώς δεν τολμάει να δημοσιεύσει (ανακοινώσει δημόσια) τίποτα. :126:

Μόνο στον τομέα της χαϊεντολογίας η παρατήρηση, του ειδικού βεβαίως βεβαίως, είναι υπεραρκετή και μάλιστα χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης. Ειδικά αν ο αμφισβητίας δεν έχει οικονομική άνεση. :125:

Εννοείται πως ορισμένοι κ.κ. επώνυμοι δεν πρόκειται ν' απαντήσουν. Άσχετα αν δεν τους έχει δει κανείς σε συγκέντρωση της κοινότητας, ενώ ο υποφαινόμενος έχει ξεπλατίσει και αρνί μετά του Ιδρυτού και άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων μελών. :119:

Ένας ανώνυμος με επιχειρήματα,
που αποκαλύπτουν την ένδεια επώνυμων, γι' αυτό το λόγο αμολάνε αετό, λες και είναι κάθε μέρα Καθαρή Δευτέρα! :137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

παντως εγω πραγματικα χαιρομαι. Mπραβο
Θανάση, σε ποίο από τα 2 posts μου απαντάς?

Reaction score
874
Διαβάζοντας αρκετά posts από τους γνωστούς 'επιστήμονες' εδώ μέσα...τελικά αίρω την προτροπή μου προς τον Νίκο για την επαναφορά της hi-end...
Καλά κάνατε και την κλείσατε...Καλά κάνατε...

Reaction score
8

Και κάτι για το ΜΙΣΗΤΟ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ κατα Τσαρουχά και Κόγια A.C.A.

Αρχικό μήνυμα απο thanasis k.
παντως εγω πραγματικα χαιρομαι. Mπραβο
Θανάση, σε ποίο από τα 2 posts μου απαντάς?

σε αυτο

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Διαβάζοντας αρκετά posts από τους γνωστούς 'επιστήμονες' εδώ μέσα...τελικά αίρω την προτροπή μου προς τον Νίκο για την επαναφορά της hi-end...
Καλά κάνατε και την κλείσατε...Καλά κάνατε...
Εΐδες που έρχεσαι στα λόγια μου?

Αλλά μου αρέσει ότι την αποτυχία των αδελφών Τσαρουχά και του Κόγια να ΣΤΗΣΟΥΝ σύστημα που να ΠΑΙΖΕΙ... τη βαφτίζουν αποτυχία του High End!!!

Από τέτοια ταλέντα στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ και στη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ δεν το περίμενα αυτό!!! :142::142::142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν είμαι κακός. Απλά χαϊεντοφάγος. :114:
Εντάξει, μου απάντησες τι έχεις σπουδάξει...

Σε ποιές Συναυλίες έχεις πάει δεν μας είπες ακόμα...

Reaction score
1.024
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αποτυχία του Hi End...

Πως τα καταφερνεις και σε οποιο thread μπαινεις το καταστρεφεις δεν το χω καταλαβει.

Πρεπει να ειναι φυσικο σου ταλεντο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Eiναι πολυ σοβαρη η κατασταση του......θα ελεγα οτι ...τα εχει παιξει τελειως ,κανενας γιατρος δεν μπορει να αχοληθει με την περιπτωση αυτη και εχει προταθει σε γνωστους ιατρικους κυκλους για μονιμη ερευνα!!!!!!!!!!!
Κριμα βρε παιδι μου....το παλλικαρι μας!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Eiναι πολυ σοβαρη η κατασταση του......θα ελεγα οτι ...τα εχει παιξει τελειως ,κανενας γιατρος δεν μπορει να αχοληθει με την περιπτωση αυτη και εχει προταθει σε γνωστους ιατρικους κυκλους για μονιμη ερευνα!!!!!!!!!!!
Κριμα βρε παιδι μου....το παλλικαρι μας!!!!!
:112::112::112:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Many people have wondered what the term High End means. To my humble opinion:
High End is a cleverly innovated term, used for commercial reasons and only! The correct word is High Fidelity (Hi Fi), which is the result of work of skilful sound and electronic engineers to reproduce accurately in our home listening environments, a musical event recorded in a studio or in a concert Hall, with the pros and cons of a recording.

IOW, High Fidelity demands: Musical and emotional recordings, faithful and accurate playback equipment in realistic volumes according to the play and last but not least, neutral listening rooms combined with appropriate electronics and speakers placement, so that music arrives flat to our ears.
Βρίσκεται εδώ (εδώ και 10 χρόνια...)

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.193
Members
38.429
Νεότερο μέλος