- Reaction score
- 22.504
Ωχ, ναι ρε συ, σε λάθος θέμα πόσταρα.
.... να σου απαντήξω στο...Ολα σχεδιάζονται βάσει...
... της ήδη εγνωσθείσης Επιστήμης και Τεχνολογίας ανθρώπων με πείρα (με τον ορο σχεδιάζονται εννοώ και τοποθέτηση στο χώρο)
και ΤΕΛΙΚΑ
... πιστοποιούνται η απορρίπτονται η προσαρμόζονται, από το ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ανθρώπων πάλι με πείρα.
Ετσι, και η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εμπλουτίζεται και προοδεύει για να επιτυγχάνει περισσότερο ασφαλώς το στόχο (δηλ. το ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
Εξαρτάται πόσο κόσμο έχει, που κάθεσαι κι αν είναι συναχωμένος ο μπροστινός η ο ΠΙΣΙΝΟΣ σου...Αποφασίσατε πόση είναι αυτή η ρημάδα η δυναμική περιοχή μιας αίθουσας συναυλιών, και του ακουστικού αισθητηρίου, κατά την έναρξη και κατά το πέρας της συναυλίας;
εγω φετος πηγασε ποιες Συναυλίες έχεις πάει
Μεγάλο λάθος επίσης του High End...Το ετερον περιεργο ο κ. Σκαλουμπαγκας υποστηριζει το βινυλιο που προαγει το συναισθημα στην μουσικη, αλλα απεχθανεται τις λαμπες που ειναι τα αδελφια του στην ενισχυση.
Θανάση, σε ποίο από τα 2 posts μου απαντάς?δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο
παντως εγω πραγματικα χαιρομαι. Mπραβο
Δεν είμαι κακός. Απλά χαϊεντοφάγος. :114:χε χε ... απο την κακια του δεν ξερει που γραφει
Και κάτι για το ΜΙΣΗΤΟ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ κατα Τσαρουχά και Κόγια A.C.A.
Εΐδες που έρχεσαι στα λόγια μου?Διαβάζοντας αρκετά posts από τους γνωστούς 'επιστήμονες' εδώ μέσα...τελικά αίρω την προτροπή μου προς τον Νίκο για την επαναφορά της hi-end...
Καλά κάνατε και την κλείσατε...Καλά κάνατε...
Εντάξει, μου απάντησες τι έχεις σπουδάξει...Δεν είμαι κακός. Απλά χαϊεντοφάγος. :114:
Πως τα καταφερνεις και σε οποιο thread μπαινεις το καταστρεφεις δεν το χω καταλαβει.
:112::112::112:Eiναι πολυ σοβαρη η κατασταση του......θα ελεγα οτι ...τα εχει παιξει τελειως ,κανενας γιατρος δεν μπορει να αχοληθει με την περιπτωση αυτη και εχει προταθει σε γνωστους ιατρικους κυκλους για μονιμη ερευνα!!!!!!!!!!!
Κριμα βρε παιδι μου....το παλλικαρι μας!!!!!
Many people have wondered what the term High End means. To my humble opinion:
Βρίσκεται εδώ (εδώ και 10 χρόνια...)High End is a cleverly innovated term, used for commercial reasons and only! The correct word is High Fidelity (Hi Fi), which is the result of work of skilful sound and electronic engineers to reproduce accurately in our home listening environments, a musical event recorded in a studio or in a concert Hall, with the pros and cons of a recording.
IOW, High Fidelity demands: Musical and emotional recordings, faithful and accurate playback equipment in realistic volumes according to the play and last but not least, neutral listening rooms combined with appropriate electronics and speakers placement, so that music arrives flat to our ears.