- Reaction score
- 22.504
Μάλλον είναι χαϊεντάς...γιατι προτιμησες το Ribbon? και γιατι κρυογεννημενος ο χαλκος?
Μάλλον είναι χαϊεντάς...γιατι προτιμησες το Ribbon? και γιατι κρυογεννημενος ο χαλκος?
αμ δε1) Δε κοστίζουν όσο τα υπόλοιπα μέρη ενός συστήματος.
αμφιβαλλω εαν υπαρχουν 10 ατομα στην Ελλαδα που θα εδιναν 6000 για ενα καλωδιο ρευματος. Στις σελιδες του ACA για παραδειγμα που εχουν super συστηματα ουτε κατα διανοια δε βρισκεις κατι αντιστοιχοαμ δε
Και καλα να δεχτουμε την οποια επιδραση στον ηχο κατι παραπανω στα ιντερκονεκτ και κατι λιγοτερο στα των ηχειων αλλα και 6000 για καλωδιο ρευματος ρε παιδια;
Καταρχάς ο κρυογεννημένος χαλκός υπερέχει σαφέστατα, κατά τη γνώμη μου, του απλού σε θέματα ήχου. Αυτό είναι λογικότατο ΚΑΙ για τους τεχνοκράτες και αποδεικνύεται κιόλας.:118::118: (έχω να φάω γιατί εδώ...)γιατι προτιμησες το Ribbon? και γιατι κρυογεννημενος ο χαλκος?
Θα είχε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, και χαμηλότερο κόστος, αν έδινες κανά δυο μεροκάματα σε ένα ηλεκτρολόγο και σου έβαζε ξεχωριστή γραμμή στο σύστημα σου με καινούργιο καλώδιο και καλές πρίζες (δεν εννοώ ροδίου).:121:αμφιβαλλω εαν υπαρχουν 10 ατομα στην Ελλαδα που θα εδιναν 6000 για ενα καλωδιο ρευματος. Στις σελιδες του ACA για παραδειγμα που εχουν super συστηματα ουτε κατα διανοια δε βρισκεις κατι αντιστοιχο
No señor!! Το high end είναι απλώς μια πιασάρικη ονομασία των ακριβών προϊόντων της αγοράς καταναλωτικών ηλεκτρονικών, και η Ηλεκτρονική είναι Θετική Επιστήμη. Μη καταντήσουμε σαν τον άλλο τον αξιοθρήνητο, που λέει ότι ο Νόμος του Ohm είναι τεχνολογία της 10ετίας του '50!Καλυτερο ειναι για μενα αυτο που νομιζω ΕΓΩ καλυτερο κι οχι απαραιτητα κι υποχρεωτικα το ακριβοτερο.
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Απλά καμιά φορά τα άσχημα παραδείγματα κάνουν περισσότερη εντύπωση.Φιγούρα είναι αλλά το πιστεύουν κιόλας.
Ναι δεν έχεις και άδικο.Δεν είναι απόλυτο αυτό. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Απλά καμιά φορά τα άσχημα παραδείγματα κάνουν περισσότερη εντύπωση.
...
Χόμπι ?
Ποιο είναι το χόμπι ακριβώς ?
Aτιμουλικο πως τα λες βρε πουλακι μου!!!!!!!!!!!Το αλλο με το προλεταριατο το ξερεις???????Μπα, τελικά δεν είναι ψύχωση, πρόκειται μάλλον για την ύπαρξη προδιαθεσικών παραγόντων. Ρε παιδί μου, για να σου πουλάνε καλώδιο τροφοδοσίας για 3 χιλιάρικα, πρέπει να το ζητάει ο οργανισμός σου. Είναι κάτι σαν τον κνίτη· του λες "ρε μαλάκα, μέτριο ή γλυκό τον θες τον καφέ;", και σου απαντάει "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη". Άντε μετά να βγάλεις άκρη...
Το σωστό είναι μειξοπαρθένες, και εννοεί αυτές που το κάνουν από την άλλη δίοδο, για να φαίνονται απείραχτες. Αυτό που λέει και η παροιμία:... τι το παιζουμε μυξοπαρθενες απηδηχτες?????
Να ανεβάσεις πρώτα φωτογραφία σου με μούσι και βλέπουμε! :137:Ανέκδοτο με κνίτες και μου έχει ξεφύγει; Ρίχτο!!
Το θέμα περιέχει μόνο μερικά μηνύματα από τον Ν. Τσαρουχά και πολύ περισσότερα από άλλα μέλη. Πρώτο σφάλμα.Για μένα αυτό το τοπικ δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν...
Μάλλον γράφτηκε με τον Νικολάκη σε κατάσταση ΨΥΧΙΚΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ...
Να συμπληρώσω σ' αυτό κάτι. Όσοι νομίζουν πως γινόμενοι κάτοχοι ακριβών μηχανών αναπαραγωγής, εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και την κοινωνική αποδοχή, πλανώνται πλάνην οικτράν, dear! :144: Δεύτερο σφάλμα.To Hi End μου είναι αδιάφορο. Μουσική θέλω να ακούω.