Η αποτυχία του Hi End...

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
Και κάτι άλλο.

Επειδή κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπώ το "μισητό" High End, πιστεύω να παραδέχεστε ότι ΔΕΝ σνομπάρισα ΚΑΝΕΝΑΝ.

Και στα άλλα Ελληνικά φόρους έχω γράψει (γύρω στα 2000 posts και όχι του στυλ "τι κάνεις Γιάννη?") και έχω συνεισφέρει (παρά τις συνεχείς επιθέσεις ορισμένων...) και κοροϊδίες ανέχτηκα (και για μένα προσωπικά μέχρι και για συγγενικά μου πρόσωπα...) και για άλλα μέλη) και το σπίτι μου άνοιξα και και και...
Εντάξει, μπορεί πολλές φορές να έγραψα κάπως σκληρά και άγαρμπα, αλλά ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ και ότι σκεφτόμουνα αυτό έγραφα.

Για πέστε μου ποιοί από τους δεδηλωμένους αντι-χαιεντάδες ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ποτέ να γράψουν στα Φόρους του A.C.A. ???

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ A.C.A.???

(εδώ μια ερώτηση άκανα σε κάποιον που ΑΝΟΙΞΕ κάποιο θέμα για ribbon και ακόμα να καταδεχτεί να μου απαντήσει!!! Και όχι μόνον αυτό αλλά άκουσα και μπινελίκια από σεβαστο διαχειριστή ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ!!!)

ΟΠΟΤΕ να υποθέσουμε κάποια μορφή ιδιαίτερου humor από πλευρά σας , ? την όλη ανταπόκριση προς σε πολλούς χομπιστες
και χρήστες audio συσκευών ανά τα fora ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νίκο μήπως μετά τον αφορισμό του high-end σαν άποψη πρέπει να γίνει το ίδιο με την Υψηλή Τεχνολογία μπας και βρούμε-δούμε τη μέση οδό βρε αδερφέ?
Δεν διαφωνώ καθόλου Πέτρο. Αν τσεκάρεις πάλι το πρώτο μου μήνυμα στο thread θα δεις ότι θεωρώ αρκετές συζητήσεις τεχνικού επιπέδου εξαιρετικά χιουμοριστικές. :137:

Αλλά μου αρέσει ότι την αποτυχία των αδελφών Τσαρουχά και του Κόγια να ΣΤΗΣΟΥΝ σύστημα που να ΠΑΙΖΕΙ... τη βαφτίζουν αποτυχία του High End!!!
Κου κου - ρου κου. Λέω - λέω αλλά δεν καταλαβαίνεις. Αν το high end (με τον τρόπο που κάποιοι το "τρέχουν" είχε επιτύχει, θα είχε περισσότερους φίλους. Νομίζεις ότι απλά δεν είσαι καλός στις δημόσιες σχέσεις; :137:

Βρίσκεται εδώ (εδώ και 10 χρόνια...)
Μπράβο! Προτείνω να το στείλεις με μαζικό email σε όλη τη λίστα του ACA, σε όλους τους κατά φαντασίαν χαϊεντάδες και σε όλους όσους εκφέρουν άποψη για ένα χόμπι τεχνολογίας με γραφικότητες του τύπου: "το αναλογικό είναι μονόδρομος". :114:
Επίσης στείλ' το και σε μερικούς αντιπροσώπους.

...

Reaction score
1
Προσπαθησα να διαβασω οσα πιο πολλά posts μπορούσα απο το συγκεκριμένο thread.

Πιστεύω Οτι,

1. Αν το AVSITE ειναι ελευθερο βήμα, τότε όλες οι πιθανές κατηγορίες εχουν θέση σε αυτό.
2. Οπως σε καθε χόμπι, ετσι και στο hi-end δεν υπαρχουν όρια. Υπάρχει αρχή αλλά ίσως όχι τέλος. Ασχολούμαστε με ενα χόμπι για να αποκομίσουμε αυτά που μας προσφέρει. Σε όλα τα χόμπι είτε λίγο είτε πολύ "χωνει" ο καθένας μας όσα λεφτά μπορεί και δεν πρεπει να κατακρίνεται. Σε όλα τα χόμπυ μπορεί ο καθένας να την "ψωνίσει". Σε όλα τα χόμπυ υπάρχει το τεχνικό και τεχνολικό σκέλος.

Hi-End δεν εχω υπαρξει ούτε στα μηχανήματα, ούτε στις γνώσεις αλλά ούτε και στη συλλογή μουσικής. Ισως αν μπορούσα όμως να ασχολουμουν με το χόμπυ που λεγεται hi-end ίσως και οχι.

Η επιλογή του πως θα ζήσει την καθημερινότητά του και με τι θα την γεμίσει ειναι δικό του θέμα.

Σίγουρα παντως δεν χρειάζεται κάποιος να προβάλει εγωιστικό και απόλυτο χαρακτήρα για να προβάλει τις απόψεις του σε καποιο θέμα....

Ευχαριστώ.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Η αποτυχία του Hi End...

High End is a cleverly innovated term, used for commercial reasons and only! The correct word is High Fidelity (Hi Fi) ....
Μα δεν έγραψα κάτι διαφορετικό
.... Το χάι-έντ σαν όρος δεν υπάρχει. Αποδείξτε μου το αντίθετο, με σχετική παράθεση από λεξικό ή εγκυκλοπαίδεια (για τον όρο hi-fi αντίθετα θα βρείτε πλήθος αναφορών). Πρόκειται για μια μανατζαρέικη παπαρολογία, με σκοπό την μεγαλύτερη αφαίμαξη του "σεβαστού" πελάτου, στο μεγαλύτερο ποσοστό της χρήσης του όρου ....
Απλά το είπα ωμά, γιατί δεν νιώθω πως χρειάζεται να είμαι politically correct. :123: Και μάλιστα το προχώρησα λίγο παρακάτω:
.... Επίσης, μόνη η ύπαρξη της τυφλής δοκιμής, σαν μόνης διεθνώς παραδεκτής αντικειμενικής σύγκρισης, αποδεικνύει κάτι. Πως οι ψευδείς αναφορές των εκάστοτε ακροατών είναι δεδομένη. Άρα ο μόνος τρόπος για να μην ξέρουν πως να το "παίξουν", είναι να μη βλέπουν τι παίζει, αλλιώς ο καθένας λέει ότι του γουστάρει και όχι ότι ακούει ....
Επομένως, ακόμα και οι παγκοσμίως άγνωστοι :119: μπορούν να προηγηθούν των "δημοσίων προσώπων", έστω και σε μικρό βάθος χρόνου.

Όσο για την κατηγορία χάι-ενδ, που καταργήθηκε, με νοιάζει ποσώς. Δηλ αν θέλω να γράψω κάποια χαϊεντολογία (ξου-ξου, στα όρη στ' άγρια βουνά :105: ), με εμποδίζει η ονομασία της θεματικής ενότητας; Επίσης ποσώς. :137:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS