- Reaction score
- 19
Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ πολύ. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη όμως. Συνέχισε να διαβάζεις και να συμμετέχεις. Εγω έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα μέσα από μέσα από το συγκεκριμένο forum. Είναι αλήθεια ότι τα πήρα πάρα πολύ με τις ειρωνίες (όλοι μπορούν να ξεχωρίσουν την ειρωνία εξάλλου), αλλά σιγά μην το άφηνα έτσι. Απλά δεν είχα ανοίξει τόσο καιρό το Thread γι' αυτό δεν είχα απαντήσει σε τίποτα. Τώρα όμως...Μήπως είστε υπερβολικά αυστηροί;
Μιας και νοιώθω την πολύ ωραία αίσθηση του "ανήκειν" σε μια ομάδα αν και όχι ως κάποιο ιδιαίτερο/σπουδαίο από άποψη γνώσεων μέλος αλλά σαν μάλλον μαθητευόμενος (και μάλιστα όχι από τους διαπρεπείς),
θα ήθελα να διατυπώσω την παρατήρηση πως θα ένοιωθα πολύ άσχημα αν (ακόμη και σε μη αμφισβητούμενο κατα γενική ομολογία λάθος μου) δεχόμουν τα ειρωνικά σχόλιά σας. Ίσως να ήταν και αιτία να διακόψω την συμμετοχή μου στις συζητήσεις.
Με όλο το θάρρος που μου δίνουν οι μέχρι τώρα ακριβές και δυσεύρετες απαντήσεις/συμβουλές σας σε όλα τα ερωτήματά μου ζητώ συγγνώμη απο τον GeorGe (που δεν γνωρίζω!) γιατί εξ'αιτίας του ερωτήματός μου (και στην προσπάθειά του να με διαφωτίσει) δέχθηκε ειρωνικά σχόλια.
Θα χαρώ αν κάνω λάθος και τα παραπάνω σχόλια ήταν πειράγματα φιλικής ατμόσφαιρας στα οποία ο GeorGe δεν πρόλαβε να απαντήσει ακόμη...