Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

.... Νταηλίκι δίχως κανένα απολύτως κόστος, απειλές, εκβιασμοί άμεσοι ή έμμεσοι και χλευασμοί με την ασυλία της ανωνυμίας και τη γλαμουριά των πιο εξτρίμ παρωνυμίων ...
Ασημαντότητες στον μικρόκοσμο τους .... επιδίδονται στο προσφιλές τους σπορ από τη μια του γλειψίματος κι από την άλλη του θαψίματος και στο όνομα τάχα της αλήθειας, της ηθικής, των χρηστών ηθών .... λοιδορούν κι απαξιώνουν άτομα και αξίες και τσαλαπατούν διάφορους συνανθρώπους μας ...
Ας τους απομονώσουμε όσο μπορούμε κι ας τους καταγγέλλουμε επώνυμα όπου τους συναντούμε..
Αν κατάλαβα καλά και κριτικάρεις κάποιους που έγραψαν ήδη στο παρόν νήμα, γράψε συγκεκριμένα σε πόσους και ποιους αναφέρεσαι. :421:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ρε συ τι ρωτάς; Μιλάει ένας ανώνυμος, για... ανώνυμους. Τες πα, ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη.

...

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

Ρε συ τι ρωτάς; Μιλάει ένας ανώνυμος, για... ανώνυμους ...
Μα γι' αυτό. Ή κάνει συγκεκριμένο τι θέλει να πει, οπότε μπορεί να έχει και δίκιο, ή περιμένει να πάρει άλλη τροπή η συζήτηση μέχρι να ξαναγράψει, οπότε είναι εγκάθετος (Αρτέμης Μάτσας). :125:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.663
ποιος ειναι αυτος ο χαζομωρτης βρε Νικολα???????Θεωρει τον ευτο του ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΜΑΓΚΑ???????

Reaction score
0
Ωχ, καιρός να μετακομίζω σιγά σιγά.

Είμαστε και γείτονες με το Νίκο και θα μου 'ρθει καμιά αδέσποτη...

Μη μείνουμε και χωρίθ δόντια...:138:

Reaction score
1.685
Οταν "τσακωνονται" δυο δεν φταιει ποτε μονον ο ενας.
Εδω εχουμε λοιπον το ενα σκελος της οντως απαραδεχτης συμπεριφορας και την (τον) κατακρινουμε δικαιως.
Γιατι ομως δεν παρουσιαζεται και το αλλο μισο να δουμε το υφος της (του) και να κατηγορησουμε το ιδιο? Ειναι δεδομενο οτι σε καποιον απευθυνεται που ποιος ξερει ποιος ειναι και τι του ειπε.....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν δεν είναι θρασύδειλος ας μας εξηγήσει εδώ, ανοιχτά, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, γιατί έστειλε αυτό το μήνυμα...

Αν είναι θρασύδειλος... δεν πειράζει... τι να κάνουμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Οταν "τσακωνονται" δυο δεν φταιει ποτε μονον ο ενας.
Εδω εχουμε λοιπον το ενα σκελος της οντως απαραδεχτης συμπεριφορας και την (τον) κατακρινουμε δικαιως.
Γιατι ομως δεν παρουσιαζεται και το αλλο μισο να δουμε το υφος της (του) και να κατηγορησουμε το ιδιο? Ειναι δεδομενο οτι σε καποιον απευθυνεται που ποιος ξερει ποιος ειναι και τι του ειπε....
Δηλαδή εσύ θα δικαιολογούσες κατά κάποιον τρόπο τις απειλές; Πως; Εάν τον είχα απειλήσει κι εγώ; Φυσικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Εξήγησα νομίζω πως οτιδήποτε ειπώθηκε από πλευράς μου έγινε σε κοινή θέα - δημοσίως. Δεν νομίζεις ότι θα είχε μαθευτεί, διαβαστεί, εάν αυτό το μήνυμα ήταν πχ υβριστικό, πόσο μάλλον εάν ήταν απειλητικό;

Κατά τα άλλα θα ήθελα πολύ να συνεχίσω, αλλά αν πω περισσότερα θα αποκαλύψω την ταυτότητά του και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται. Όμως υπάρχει πάντα το παρακάτω ενδεχόμενο. Ιδού η ρόδος. :126:
Αν δεν είναι θρασύδειλος ας μας εξηγήσει εδώ, ανοιχτά, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, γιατί έστειλε αυτό το μήνυμα...
Αν είναι θρασύδειλος... δεν πειράζει... τι να κάνουμε...
...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

Βρε Νικολα δεν πεταγεσαι μεχρι τον Μελιδη να σου ψησει καμια μπριζολα, να κατεβασετε κανα κιλο οινο ερυθρο και να τον ξεχ---τε, τον σκουληκομαγκα 'επαγγελματια"; γεμισε ο τοπος απο τσογλανομαγκες που εχουν το θρασος να απειλουν ακομη κι επωνυμα μη φοβουμενοι τιποτε. Κακως δεν μας τον "δινεις'- αλλα κι απο την αλλη να (ξανα)διαβασουμε κι εσενα για διαπιστωσουμε αν αδικειται ή "αδικειται'. Αλλα βεβαια πιο μεγαλη σημασια εχει η...μαγκια του. Στειλε τον εκει που πρεπει(οχι μην τον γραφεις, ξερεις που, ...)

Reaction score
1.842
Απάντηση: Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

Μπόιζ λυπάμαι αλλά το χειριστήκατε λάθος. Αφού υπήρξε άλλος που ζήτησε με το μαλακό εξηγήσεις, οφείλετε να κάνετε υπομονή. Τώρα που του την "πέσατε" δύσκολο να απαντήσει, αυτό που ήτανε να απαντήσει.
Όσο για τον αποστολέα του προσωπικού μηνύματος, απορώ πως δεν έχετε ακόμα καταλάβει ποιος είναι. Δεν έχω καμιά πληροφορία, απλά η φρασεολογία είναι αποκαλυπτική.
Και φυσικά δεν περιμένω να παρουσιαστεί, γιατί είναι κάπως .... :121:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.663
Re: Απάντηση: Επαγγελματικός τραμπουκισμός...

γιατί είναι κάπως .... :121:[/QUOTE]
Ρ Ο ΜΠ Α μηπως?????????
Και εχει και τα καλλιτερα μηχανακια απο ολους και ολων των υπολλοιπων δεν παιζουν φυσικα!!!!
Βρε Νικολα δωστον σου λεω.....του αξιζει ...του βλαχου!!!!!!!!
Ανεμελε μην τον πεις!!!!!!!!!!Να τον πω εγω?????????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Φίλοι μου...
Για την προστασία του AVSite, δεν θα επιβεβαιώσω ποτέ άμεσα ή έμμεσα τις όποιες υποθέσεις για το όνομα του συντάκτη, εκτός κι αν το κάνει μόνος του.

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όσους επικοινώνησαν μαζί μου με pm και δήλωσαν την συμπαράστασή τους αλλά και την αηδία που τους προκάλεσε το εν λόγω μήνυμα. Μερικοί εξ αυτών είναι και επαγγελματίες του χώρου.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.967
Εγώ απορώ ρε bro γιατί δε του τραβάς μια αγωγή για εξύβριση, απειλή κλπ κλπ κλπ και να είσαι βέβαιος πως θα τον τσακίσεις στα δικαστήρια. Άσε που θα μετακομίσουν τελικώς αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα από την τσέπη του στην τσέπη σου, ώστε και ΣΥ να μπορέσεις να ασχοληθείς επιτέλους με Hi-End καλώδια ρεύματος! Μην είσαι φλώρος ρε! χο χο χο

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ε κάτσε ντε. Να μην τον αφήσω πρώτα να... πάρει φόρα; Ακόμη και οι μάγκες χρειάζονται... φόρα. :114:

Πάντως ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι ακόμη κι αν αποκαλυφθεί το όνομά του, δεν πρόκειται να συγκινηθεί. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η ντροπή και η ευθιξία είναι μάλλον άγνωστες λέξεις στο (πτωχό) λεξιλόγιό του. Πως είναι αυτοί που σου χτυπάνε την πόρτα, σε πρήζουν τα @@ για να σου πουλήσουν την άχρηστη βλακεία τους και ενώ εσύ τους διώχνεις αυτοί ξαναγυρνάνε με μεγαλύτερη επιμονή; Απύθμενο θράσος και ούτε ίχνος ντροπής. Πάνω απ' όλα η κονόμα.

...

Reaction score
1
Ε κάτσε ντε. Να μην τον αφήσω πρώτα να... πάρει φόρα; Ακόμη και οι μάγκες χρειάζονται... φόρα. :114:

Πάντως ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι ακόμη κι αν αποκαλυφθεί το όνομά του, δεν πρόκειται να συγκινηθεί. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η ντροπή και η ευθιξία είναι μάλλον άγνωστες λέξεις στο (πτωχό) λεξιλόγιό του. Πως είναι αυτοί που σου χτυπάνε την πόρτα, σε πρήζουν τα @@ για να σου πουλήσουν την άχρηστη βλακεία τους και ενώ εσύ τους διώχνεις αυτοί ξαναγυρνάνε με μεγαλύτερη επιμονή; Απύθμενο θράσος και ούτε ίχνος ντροπής. Πάνω απ' όλα η κονόμα.

...

θρασος ε? ..... βρε τι μου θυμιζει....τι μου θυμιζει...

καλημερα σε ολους

Reaction score
871
Έλληνας κροίσσος με τρία γράμματα και δικό του μαγαζί....
Ποιος νάναι......????
Γυναίκα....Έλληνας κροίσσος...
Κύριου..κύριου...Έρχιτι ου επισκέπτης με του λαμπάτου φόνου στέιτζι...
Πες του να περάσει....
Έλληνας κροίσσος...:142::142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.608
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john