On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
418
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

1. Όχι. Είναι pstn.
2. Εννοείς αν μπορείς να συνδέσεις fax; Ναι μπορείς.
3. Θα συνδέεσαι με το αστικό κεντρο της Βάρκιζας το οποίο είναι στην Ασυρμάτου Βάρης.

Τσέκαρε το στο google map με την διεύθυνση που μένεις για να βρεις στο περίπου την απόσταση. Υπολόγισε συν 500-700 μέτρα τουλάχιστον.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

1. Όχι. Είναι pstn.
2. Εννοείς αν μπορείς να συνδέσεις fax; Ναι μπορείς.
3. Θα συνδέεσαι με το αστικό κεντρο της Βάρκιζας το οποίο είναι στην Ασυρμάτου Βάρης.

Τσέκαρε το στο google map με την διεύθυνση που μένεις για να βρεις στο περίπου την απόσταση. Υπολόγισε συν 500-700 μέτρα τουλάχιστον.
Μου βγάζει 1,3km (+0,7km) = 2,0Km Πώς είναι σαν νούμερο?

Reaction score
14

χλιαρό έως καλό

ικανοποιητικό αρκετά τα 12mbit τα εχεις σίγουρα

Reaction score
0
Φαντάζομαι εννοείς 12 από 16. Δεν με χαλάει το 12.
Τώρα έχω 1,5 στα 2 από (π)ΟΤΕ οπότε, καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Θα υπήρχε πιθανότητα (πχ) με άλλο νούμερο τηλεφώνου, να ήμουν πιό κοντά στη πηγή? (DSLAM)
Ανεξαρτητα, απ' αυτά, θα μετακομίσω στην ΟΝ αφού είναι PSTN δηλ. όπως η γραμμή του ΟΤΕ, και συμφέρει από άποψη κόστους/ταχύτητας.
Στο σπίτι μου τρέχουν Cat5, που ξεκινούν από ένα punch-panel και κατήγουν σε διπλές πρίζες RJ11/RJ45 σε διάφορα σημεία. Με την ΟΝ, δεν θα χρειαστώ μετατροπές στη καλωδίωση...

Reaction score
418

Α η γραμμή σου έχει καλά χαρακτηριστικά τότε θα έχεις πάνω από 12Μb. Τα 12 τα έχεις σιγουρα.
Ο τηλεφωνικός αριθμός δεν παίζει ρόλο. Η διευθυνση που μένεις έχει σημασία.
Αν αποφασίσεις να κάνεις αίτηση στείλε μου τα στοιχεία σου να σε ενημερώσω για την πορεία της.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Α η γραμμή σου έχει καλά χαρακτηριστικά τότε θα έχεις πάνω από 12Μb. Τα 12 τα έχεις σιγουρα.
Ο τηλεφωνικός αριθμός δεν παίζει ρόλο. Η διευθυνση που μένεις έχει σημασία.
Αν αποφασίσεις να κάνεις αίτηση στείλε μου τα στοιχεία σου να σε ενημερώσω για την πορεία της.
Τα στοιχεία μου τα έδωσα τηλεφωνικά χθές (Παρασκευή), το πρωί. Εκείνοι με κάλεσαν και μου είπαν για τη προσφορά.
Τους έβαλα όμως σε standby μέχρι Δευτέρα πρωί, για να διαβάσω λίγο, να δώ άν μου κάνει. Ενας φίλος με Vivodi δεν είναι ευχαριστημένος. Τη Δευτέρα πάντως που θα επιβεβαιώσω, θα σου στείλω τα στοιχεία μου με pm.
Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Άλλη μιέ ερώτηση.
Χρησιμοποιώ το ADSL Modem/Router/Wifi DG834G της Netgear.
Λόγω εξοικείωσης μ' αυτό τόσα χρόνια, θα ήθελα να παραμείνει στη θέση του. Γίνεται, ή πρέπει να βάλω το Pirelli αναγκαστικά?

Reaction score
5
Αν θες και τηλεόραση, θες το router της On. Αλλιώς δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί το router σου να υποστηρίζει ADSL2+

Reaction score
0
Αν θες και τηλεόραση, θες το router της On. Αλλιώς δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί το router σου να υποστηρίζει ADSL2+
Δεν έχω παραγγείλει τηλεόραση, μόνο τηλεφωνία/internet.
Αλλη μιά ερώτηση όμως, επειδή είμαι συνδρομητής Nova.
Τι επιπλέον κόστος θα έχω στην On, για να βλέπω τη Nova και μέσω ADSL?

Reaction score
164
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν έχω παραγγείλει τηλεόραση, μόνο τηλεφωνία/internet.
Αλλη μιά ερώτηση όμως, επειδή είμαι συνδρομητής Nova.
Τι επιπλέον κόστος θα έχω στην On, για να βλέπω τη Nova και μέσω ADSL?
Άλλη μια συνδρομή... :141:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να και τα προβλήματα στους λογαριασμού μου...

Ξαφνικά στον λογαριασμό που μου ήρθε τον Σεπτέμβριο μου ήρθε να πληρώσω και όλα τα τηλέφωνα που είχα κάνει από τον Νοέμβριο του 2007 καθώς και ένα κόστος μετεγκατάστασης...

Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι ότι δεν γίνεται έτσι ούτε να ξέρεις τι τηλέφωνα κάνεις ούτε να τα αμφισβητήσεις και το χειρότερο δεν μπορείς να κανονίσεις την χρήση του τηλεφώνου!!!

Τέλος πάντων το δέχτηκα... αν και είναι απαράδεκτο...

Πλήρωνα τον λογαριασμό μέσω πιστωτικής κάρτας... και φυσικά ήμουν ήσυχος...

Και ξαφνικά μου έκαναν φραγή γιατί δεν είχα πληρώσει τον λογαριασμό!!!!

Έλεος! Χωρίς ειδοποίηση! χωρίς τίποτα!!!!

Στις ερωτήσεις μου πως γίνεται τον λογαριασμό του Ιουλίου να τον πλήρωσα μέσω πιστωτικής και τον λογαριασμό του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου να μην το έχω πληρώσει μέσω πιστωτικής δεν είχαν απάντηση φυσικά...

Τώρα μου λένε ότι και να πληρώσω τώρα θα πάρει λίγες μέρες η επανενεργοποίση...

Και είμαι σε δίλημμα γιατί έχω τσαντιστεί... μήπως να φύγω εντελώς;;;

Reaction score
14

Και όμως υπάρχει εξυπηρέτηση στην ΟΝ!

απο που απο το Σωτήρη φαντάζομαι να εννοείς καθώς είναι ο μόνος που μπροώ να πώ οτι μου λείνει όλα τα προβλήματα πάντα!! Γιατί αν είναι να περιμένουμε απο το CC τους χεσε μέσα...!!!

Εμένα μου εβγαλαν το 1 Play απο το 3play λόγω κακιάς γραμμής και ετσι εμεινα με το double Play (internet/telephony μόνο).

Απο τον Απρίλιο του 2008 έπρεπε να χρεώνομαι 32 ευρώ αντ'αυτού ακόμα και σήμερα παρότι παρενέβει και ο Κ.Γκ. δεν εχει αλλάξει τίποτε στις χρεώσεις. Αισθάνομαι εντελώς μακάκας και παρότι εχω στείλει και 2 εμαιλ στον κύριο Γκ. ουτε απάντηση πήρα όυτε και φυσικά αλλαξε τίποτε στην τιμολόγηση.

Τελικά μάλλον την εχουν γράψει εντελώς την ετιαρία τους και την πάνε ολοταχώς για πούλημα χωρίς να νοιάζονται για καλή εξυπηρέτηση και καλά services πρός τους πελάτες τους.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Νομίζω οτι η ON έγινε OFF. Πολλαπλά τα προβλήματα , ΠΟΤΕ δεν λύθηκαν , ΠΟΤΕ δεν δούλεψε και θέλουν και τα λεφτά τους, ΧΩΡΙΣ ούτε μια παραχώρηση απο μέρος τους, για έκδοση πιστωτικού λόγω μη λειτουργίας της γραμμής..........

Μωρέ ΚΑΛΑ τους κάνει ο ΟΤΕ και τους κόβει τις γραμμές, που νομίζουν ότι είναι οι MASTERS of the UNIVERSE...

Εναλλακτικοί είναι και εναλλακτικοί θα παραμείνουν.:141:

Reaction score
418

απο που απο το Σωτήρη φαντάζομαι να εννοείς καθώς είναι ο μόνος που μπροώ να πώ οτι μου λείνει όλα τα προβλήματα πάντα!! Γιατί αν είναι να περιμένουμε απο το CC τους χεσε μέσα...!!!
Δεν εννοεί εμένα :123:

Reaction score
418

Νομίζω οτι η ON έγινε OFF. Πολλαπλά τα προβλήματα , ΠΟΤΕ δεν λύθηκαν , ΠΟΤΕ δεν δούλεψε και θέλουν και τα λεφτά τους, ΧΩΡΙΣ ούτε μια παραχώρηση απο μέρος τους, για έκδοση πιστωτικού λόγω μη λειτουργίας της γραμμής..........
Εδώ κάνεις λάθος.
Στα συστήματα μας κάποιος φαίνεται πχ ότι είναι ενεργός πελάτης. Ή γιατί έχει κάνει κλήσεις ή γιατί φαίνεται ότι έχει συνδέσει τον router.Αν μας καλέσεις και μας υποδείξεις ότι αυτό δεν είναι σωστό τότε γίνεται κανονικά πίστωση στις κλήσεις σου και στα πάγια.
Στο λέω γιατί έχω δώσει πολλές φορές τέτοιου είδους εντολές.

Reaction score
418

Στην δική σου περίπτωση ζητάς να πιστωθεί ο λογαριασμός σου για προβλήματα που είχες, χωρίς να μας έχεις ενημερώσει γι αυτά.
Πως να σε πιστέψει ο άλλος και να σου κάνει πίστωση;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Σωτήρη υπάρχει δηλωμενη βλάβη απο παλιά και το ξέρεις αυτό, καθότι είχα μιλήσει και με σενα και με τις βλάβες γενικότερα.
Βλάβη που στην πράξη ποτέ δεν αποκαταστασθηκε, απλώς απαξιώθηκε, γιατι ούτως ή άλλως είχα και την TELLAS...

Ενω επικοινώνησαν μαζί μου απο την ΟΝ, λέγοντάς μου ότι θα ενημερώσουν για πίστωση το λογιστήριο, τελικά μετά απο καιρό επικοινώνησαν και πάλι μαζί μου και μου δήλωσαν ότι δεν το αποδέχεται το λογιστήριο σας χωρίς να μου το αιτιολογήσουν ουσιαστικά , παρά λέγοντας μου απλά μια κυρία, ότι δεν υπήρχε βλάβη....!!!

Πάντως όλο αυτό το χρονικό διάστημα και απο το τέλος του 2007 , αν θυμάμαι καλά, μέχρι και τώρα ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε σωστά η γραμμή και όταν λειτούργησε , είχε πάντα προβλήματα, ενώ κάθε μέρα σχεδόν ήθελε reset o router καθώς "μπούκωνε" απο τα errors.Δεν μιλάω φυσικά για την TV...

Θυμάσαι επίσης ότι μέσα απο το ίδιο καλώδιο (UTP CAT5) περνά και η TELLAS που έχω , ΧΩΡΙΣ κανένα πρόβλημα ούτε στο ADSL , ούτε στην τηλεφωνία. H ADSL σύνδεση που έχω με την TELLAS είναι κλειδωμένη στα 14/1 Mbit/s, μόνιμα χωρίς προβλήματα.

Επίσης θυμάσαι ότι ΠΑΝΤΑ υπήρχε ενας θόρυβος "τικ-τικ" επαναλαμβανόμενο μέσα στη γραμμή, το ειχες ακούσει και εσύ εαν θυμάμαι.

Σε τελική φάση αφού βλέπει η ΟΝ απο τα στατιστικά της, ότι ο συνδρομητής της ΔΕΝ έχει τον router ανοικτό, ΔΕΝ χρησιμοποιεί την τηλεφωνία, ΔΕΝ χρησιμοποιεί την τηλεόραση, επί μήνες, τι πιστεύει ότι συμβαίνει? Οτι πάνε όλα καλά και του αρέσει να πληρώνει συνδρομές χωρίς να το χρησιμοποιεί ? Απλώς το απαξίωσα.

Τωρα εαν η ΟΝ επιμένει , να μην κάνει πίστωση και να ζητάει τα χρήματα της συνδρομής, λέγοντας ότι θα στείλει το τιμολόγιο στους δικηγόρους, τότε, οκ, θα πληρώσω μέχρι τελευταίου ευρώ τη συνδρομή του ενός χρόνου, όπως έχω την υποχρέωση βάσει του συμβολαίου που έχω υπογράψει, αλλά ώς δυσαρεστημένος συνδρομητής έχω κάθε δικαίωμα να αποστείλλω γράμμα στην ΕΕΤΤ για παράπονα αλλά και στο ΙΝΚΑ, όχι για να βρώ το δίκιο μου αλλά να ενημερώσω για τα καθέκαστα.

Πιστεύει τελικά η ΟΝ, ότι το πρόβλημα είναι στα χρήματα ή στην εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία των υπηρεσιών... ???

Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, παρα μόνο με τον τρόπο αντιμετώπισης των πελατών απο την ΟΝ.
Εσύ προσωπικά έχεις βοηθήσει πάρα πολλά παιδιά, απο εδώ μέσα και ενας λόγος που επέλεξα την ΟΝ για δεύτερη σύνδεση, είσαι και εσύ.

Reaction score
418

Δεν την βλέπω ότι αν έχει κάποιος πρόβλημα με την On, έχει και με εμένα.
Καλά κάνεις και ζητάς αυτό που πιστεύεις.
Είδα τα ticket που έχουν ανοιχτεί στην καρτέλα σου και είδα τι έγραψαν στις παρατηρήσεις όσοι ασχολήθηκαν με την περίπτωση σου.
Με λίγα λόγια απλά ανέφεραν ότι εφόσον δεν είχες δηλώσει πρόβλημα δεν μπορούν να σου πιστώσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Θα δω αυριο τι μπορώ να κάνω.
Θα σε πάρω και τηλέφωνο αν χρειαστεί.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

OK, Σωτήρη αναμένω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.310