Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Στην FORTHnet

Reaction score
0
όποιος θέλει να συμμετέχει στην καταγγελία μπορεί να μου στείλει με Pm το email του της forthnet και ονοματεπώνυμο να τον δηλώσω . Μέχρι παρασκευή

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=241029

5.9. Ο Συνδρομητής δικαιούται αποζημιώσεως, στην περίπτωση που η Forthnet μετά από σχετική γραπτή αιτιολογημένη αναφορά του Συνδρομητή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Υπηρεσιών Broadband επιβεβαιώσει με βάση τα εσωτερικά τεχνικά στοιχεία την μη παροχή ή πλημμελή παροχή της υπηρεσίας σε σχέση με τα εκ του νόμου οριζόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Η αποζημίωση αυτή πιστώνεται στον Συνδρομητή στο μεθεπόμενο λογαριασμό του ή σε αυτόν που εκδίδεται μετά την καταγγελία ή λήξη της παρούσας.

sticky ;

ευχαριστώ .

edit έβγαλα 2 screenshot απο την επιστολή για να την κάνω attach...

View attachment Forthnet.Mass.Complaints.Oct2008.v1.2.doc

Reaction score
2.556
Re: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Στην FORTHn

Με ανησυχεί αυτό! Είμαι καμένος απο ALTEC και επειδή ο ΟΤΕ με ενοχλέι με τα λεφτά που ζητάει και με τα συνεχή τηλεφωνήματά τους (τώρα που φαλήρισε η ΑΛΤΕΚ ελάτε μαζί μας), έλεγα να πάω με τη Forthnet...

Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο στην περιοχή σου (που είσαι;)

Reaction score
0
Re: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Στην FORTHn

Με ανησυχεί αυτό! Είμαι καμένος απο ALTEC και επειδή ο ΟΤΕ με ενοχλέι με τα λεφτά που ζητάει και με τα συνεχή τηλεφωνήματά τους (τώρα που φαλήρισε η ΑΛΤΕΚ ελάτε μαζί μας), έλεγα να πάω με τη Forthnet...

Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο στην περιοχή σου (που είσαι;)

είναι γενικό ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Στην

Όχι και γενικά...

Εδώ και ένα μήνα περίπου που συνδέθηκα στην Forthnet δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τις ταχύτητες, ούτε με lag, ούτε με τίποτε.

Προβλήματα υπάρχουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και σε περιοχές με απαρχιωμένα τηλεφωνικά δίκτυα.

Reaction score
3
Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Στην

Ούτε και έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με την 4net.
Ούτε ουσιαστικό πρόβλημα μπορώ να πω ότι έχω, απλά ίσως είχα μεγαλύτερες προσδοκίες.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.006

Κι εγώ έχω ταχύτητες dl ~1,8mbit, με δυάρα γραμμή πάνω σε κυκλώματα ΟΤΕ. Καθόλου άσχημα.

Reaction score
172

Η τελευταια εβδομαδα ηταν χαλι μαυρο για μενα με τον οτε. Κλειδωνει γυρο στο 14700.
Δεν μου αρεσει καθολου αυτο!

Reaction score
14

Forthnet σπίτι και forthnet και στο γραφείο (mail & web hosting επίσης) πανευτυχής και χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα ακόμα και ώρες αιχμής.

Για την ακρίβεια κατα την διαρκεια της εργάσιμης μέρας η γραμμή κλειδωμένη στα 18,900 κατεβάζει πολύ ικανοποιητκά απο πληθώρα sites. Στο σπίτι δε, τις ώρες αιχμής που θα κατέβαζαν οι χρήστες απο 20:00 εως και 02:00 οι ταχύητητες είναι πολύ καλές. Τώρα για πινγκ και λαγκ και άλλα τέτοια δεν το εχω ψάξει... αλλά σε ότι βάζωβ να κατεβάσω ή όποιο site ανοίξω ανοίγει σφαίρα!

Reaction score
1

Δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και 1,5 χρονο περιπου.

Reaction score
0

Η FORTHnet έχει πρόβλημα και εχει αποδηχθει απο εμπειρα μέλη του adslgr ... μάλιστα εχουν ανεβει screenshot που κατεβάζουμε με 15kb/sec 20kb/sec 40kb/sec απο rapidshare premium account , στην επιστολή υπάρχουν screenshot απο smokeping για οσους γνωρίζουν. Δυστιχως ο απλος ο χρήστης δεν καταλαβαίνει ποτε το δίκτυο του έχει πρόβλημα , παίρνει τηλέφωνο στην FORTHnet του λένε κατεβάστε απο το ftp της apple.com το update για το mac os πίανει ο χρήστης αρκετα kb/sec και του λένε φταίει το site που δοκιμάζετε και πιάνετε χαμηλές ταχύτητες ενω στην ουσία αρκετοι servers της akamai στεγάζοντε στο data center της FORTHnet και ετσι "ξεγελάνε" τους απλούς συνδρομητες .Α να αναφέρω οτι το πρόβλημα δεν είναι αισθητό αφού οι περισσότεροι κατεβάζουνε με αρκετά connection ταυτόχρονα.

Αυτη την στιγμή κατεβάζω updates για τα ubuntu με 40kb/sec !!

Τα προβλήματα ισχύουν για όλους τους συνδρομητες FORTHnet και για όλες τις περιοχές αλλα όχι όλες τις ώρες.

οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 325... packet loss προς αρκετους προορισμους κλπ αναφέροντε όλα στο σχετικό link .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Δεν έχουν όλοι πρόβλημα, ούτε παντού...

Attachments

Reaction score
0

ναι αυτό που μας δείχνεις αποδεικνύει τι ;

Πρόβλημα έχουν όλοι και παντού λές να είναι χαζοί όσοι συ μετέχουν στην καταγγελία και όλα τα μέλη του adslgr ;

τo Screenshot προς www.otenet.gr είναι απο το Data Center της FORTHnet στον Άγιο Στέφανο και όχι από adsl, φαντάζομαι μέσω οπτικής είναι, τα ίδια προβλήματα τα έχω δει και εγώ από εταιρική σύνδεση FORTHnet μεσώ lmds κατεβάζαμε απο ibm με άθλιες ταχύτητες ...

Attachments

Reaction score
0

Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς κάποιο download manager που ανοίγει αρκετά connection ταυτόχρονα , απλά για να ξέρεις download manager στο playstation 3 δεν μπορείς να βάλεις , στα windows update πάλι το ίδιο , υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που δεν ανοίγουν ταυτόχρονα πολλά connection μαζί.

Attachments

• 17,3 KB Προβολές: 38
  • 17 KB Προβολές: 38

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: Re: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Σ

ναι αυτό που μας δείχνεις αποδεικνύει τι ;
Απλά δείχνει ότι δεν έχουν όλοι πρόβλημα...

Πρόβλημα έχουν όλοι και παντού λές να είναι χαζοί όσοι συ μετέχουν στην καταγγελία και όλα τα μέλη του adslgr ;

Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν. Απλά λέω ότι πρόβλημα υπάρχει σε συγκεκριμένες περιοχές και συνήθως στις ώρες αιχμής....

τo Screenshot προς www.otenet.gr είναι απο το Data Center της FORTHnet στον Άγιο Στέφανο και όχι από adsl, φαντάζομαι μέσω οπτικής είναι, τα ίδια προβλήματα τα έχω δει και εγώ από εταιρική σύνδεση FORTHnet μεσώ lmds κατεβάζαμε απο ibm με άθλιες ταχύτητες ...
Και εγώ ξαναλέω ότι κατεβάζω μία χαρά χωρίς download managers και κουραφέξαλα. Το ότι έχουν κάποιοι πρόβλημα δεν σημαίνεί ότι έχουν όλοι. Εκτός και αν θεωρείς εμένα και όλους όσους δεν έχουν πρόβλημα χαζούς. Τότε θα σε συμβούλευα να αλλάξεις τακτική...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: Re: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Σ

Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς κάποιο download manager που ανοίγει αρκετά connection ταυτόχρονα , απλά για να ξέρεις download manager στο playstation 3 δεν μπορείς να βάλεις , στα windows update πάλι το ίδιο , υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που δεν ανοίγουν ταυτόχρονα πολλά connection μαζί.
ντεν έκει νταουνλόαντ μανατζερ καρντιά μου...

Reaction score
14

εγώ απο nvidia, απο HP, απο τορεντάδικο... με πάνω απο 10 σίντερζ κατεβάζω όσοι εχει το μέγιστο η γραμμή μου της φορθνετ, 18μεγκαμπίτ... και είμαι πανευτυχής... χωρίς donload manager και χωρίς άλλα κόλπα..

Το ιδιο και απο το σπίτι αλλά εδώ η γραμή εχει κλειδώσει στα 5.5μεγκαμπίτ... και εδώ στο φούλ κατεβάζει... τι να πώ?

Reaction score
620

Υπάρχει πρόβλημα και δεν σχετίζεται με περιοχές.
Οι διασυνδέσεις της Forthnet με εσωτερικό (ΑΙΧ) και εξωτερικό έχουν μπουκώσει απελπιστικά....

Ίσως να μην είναι εμφανές στα downloads αλλά σε online games και voip είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ εμφανείς.... Άλλωστε τις έχουν αποδεχτεί και οι ίδιοι αλλά ακόμα και αυτό το κάνουν με άκρως ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ τρόπο. Διότι δεν είναι δυνατόν να απαντούν σε τεκμηριωμένα παράπονα συνδρομητών ότι διαπίστωσαν το πρόβλημα μετά από κατηγοριοποίηση των email παραπαπόνων που λαμβάνουν, διότι είναι σαν να λένε με απλά λόγια ότι από network monitoring και network management δεν έχουν ιδέα... Αν ισχύει (που δεν το πιστεύω) είναι επικίνδυνοι.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Ping

ντεν έκει νταουνλόαντ μανατζερ καρντιά μου...
Από τα 24Mbps πιάνεις τα 2,5Mbps η 4,5Mbps ;

Το πρόβλημα δεν παρουσιάζετε όλη την ημέρα αλλά ορισμένες ώρες που μπουκώνει το δίκτυο της FORTHnet, nvidia ati apple δεν μετράνε διότι αν κάνετε trace το url που κατεβάζετε θα δείτε οτι παίρνεται αρχεία απο λίγους κομβους απευθείας απο την FORTHnet.

Όπως είπε και ο αδύνατον το πρόβλημα το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι , η FORTHnet έχει μπουκώσει και με το εξωτερικό αλλα και με το εσωτερικό aix... επαναλαμβάνω έχουν αποδειχθεί στο adslgr μηνες τώρα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings Σ

εγώ απο nvidia, απο HP, απο τορεντάδικο... με πάνω απο 10 σίντερζ κατεβάζω όσοι εχει το μέγιστο η γραμμή μου της φορθνετ, 18μεγκαμπίτ... και είμαι πανευτυχής... χωρίς donload manager και χωρίς άλλα κόλπα..

Το ιδιο και απο το σπίτι αλλά εδώ η γραμή εχει κλειδώσει στα 5.5μεγκαμπίτ... και εδώ στο φούλ κατεβάζει... τι να πώ?
απο command prompt Μπορεις να δώσεις tracert www.nvidia.com

Tracing route to a1650.g.akamai.net [193.92.121.200]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 27 ms 27 ms 26 ms bbras-llu-kln-06L0.forthnet.gr[194.219.231.61]
3 27 ms 27 ms 27 ms core-kln-01-Gi6-0-0.forthnet.gr [62.1.37.129]
4 27 ms 27 ms 27 ms core-kln-05.forthnet.gr [62.1.37.66]
5 27 ms 27 ms 27 ms 193.92.121.200

Trace complete.

για αυτό πιάνεις καλές ταχύτητες από nvidia γιατί είναι στην forthnet .

απο ftp.hp.com τι δοκίμασες να κατεβάσεις και πόσα kb/sec έπιασες ; δοκίμασα να κατεβάσω drivers για Laserjet 4000 και έπιασα 100kb/sec θα δοκιμάσω τα ξημερώματα να δω τι πιάνω η το βράδυ κατα τις 22:00 23:00 .

Στα torrent λογικό είναι να πιάνεις καλές ταχύτητες αφου ανοίγουν αρκετά connection .

Εφαρμογές voip , real time, είναι αρκετά εμφανές το πρόβλημα .

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ