H επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

Reaction score
58

H Επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

Το πρώτο κομμάτι που διάλεξε η Άννα Βίσση να παρουσιάσει από την καινούργια της –ελληνική- δουλειά, μόλις «έπαιξε» σε πρώτη πανελλαδική μετάδοση από τις συχνότητες του Love Radio και του MAD TV.

H zougla.gr σας το παρουσιάζει πρώτη στο διαδίκτυο!

http://www.zougla.gr/news.php?id=11639

Καλα μην βαρατε !!!!!

Απλα ειπα να το βαλω γιατι μπορει μερικοι να εχουν παθει στερητικο συνδρομο !!!:143:

Reaction score
164
Απάντηση: H επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

Χριστέ μου. Η Βίσση με τον Καρβέλα αντιπροσωπεύουν την κατάντια σε κάθε επίπεδο. Ιδίως στο "καλλιτεχνικό" που συζητάμε!

Reaction score
3

Θα αρέσει του Δημητρόπουλου το νέο βίντεο-κλιπ...έχει και Alfa Romeo μέσα (2:54) :137:

Reaction score
1.213

Άρα το είδες! :136:
:142:

Μην πειραζετε τον subcode βρε...το μισος και η αγαπη ειναι πολυ κοντα ....και μερικες φορες μπερδευεσαι..:125:

Reaction score
3

Άρα το είδες! :136:
Και βέβαια..τρέφω αγάπη υπερβολική για την Άννα... μίλαγα μαζί της χτές στο Live Chat των fANNAtics και μου είπε ότι θα απελευθερώσει τους Codecs και θα δούμε πολλά blu-ray στα Video-Club. Αν δεν το δώ όμως να συμβαίνει, δεν αλλάζω Avatar.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Απλα ειπα να το βαλω γιατι μπορει μερικοι να εχουν παθει στερητικο συνδρομο !!!
ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! :136:

:142::142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.674
Re: Απάντηση: H επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

Γιατί?
Γιατί κατάλαβε το προφανές. Ότι με άλλους τρόπους (πέραν του τραγουδιού), μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα.

...

Reaction score
3
Το τραγούδι είναι απαράδεκτο!!!!!!!! :433:

Πόνεσαν τ' αφτάκια μου!! Δε με ενδιαφέρει αν το τραγουδάει η Βίσση ή όχι, αλλά εμένα προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου!!!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: H επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

απευθειας link απο το youtube !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9hUwTsCrZeY

για τον Τασο ρε γαμωτο !!!
ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
Σας ευχαριστώ παιδιά που καταλαβαίνεται το πάθος μου για την ΑΝΝΑ... ΝΑΙ! το δηλώνω... ΕΙΜΑΙ fANNAtic και δεν ντρέπομαι...πάω να κατεβάσω κανένα μπουκάλι:116:...μπύρα να πιώ στην υγειά της και για τον καινούριο της Δίσκο. Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει σε SACD?

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Απάντηση: H επιστροφη της ΑΝΝΑΣ !

Γιατί κατάλαβε το προφανές. Ότι με άλλους τρόπους (πέραν του τραγουδιού), μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα.

...
Σωστά έγινε και αυτή.......διασκεδάστρια.....:138::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.122
Members
38.279
Νεότερο μέλος
vklops10