Τελικά οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Θα ήθελα δημόσια να εκφράσω ενα ευχαριστώ στο Σωτήρη (sothoms), για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε στην αποκατάσταση της γραμμής ON που έχω στο σπίτι, αλλά και την επάνοδο της απο την απαξίωση που είχε πέσει το τελευταίο εξάμηνο...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33327&page=88

Επειτα απο ενα μεγάλο διάστημα χωρίς λειτουργία της γραμμής και των υπηρεσιών της ON, αποκαταστάθηκε η λειτουργία της και είναι και πάλι πραγματικά ΟΝ, έστω και με μερικά εναπομείναντα προβληματάκια...

Τελικά οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες... :446:

Reaction score
14
και ο Σωτήρης της κάνει καλύτερες!!!

Εμένα ενα πρόβλημα με την γραμμή μο της ΟΝ, Πάνο, που προέκυψε το Σάββατο το πρωί απο βλακεία μου (σκάλισα στο προφίλ του My ON και ανέβασα αλλο προφίλ που δεν κλέιδωνε ξανα) μου το έφτιαξαν μέσα σε λιγότερο απο 24ωρες χωρίς "Σωτήρια" παρέμβαση με μόνη επικοινωνία το 13801... Μπράβο τους και απο εμένα... μην ακούει μόνο ο sothoms τα ευσημα!!!

Reaction score
4
Μήπως ο Σωτήρης θα μπορούσε να βοηθήση ακι την μητέρα μου που 2 μήνες έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και δεν συγκινούνται απο την ΟΝ?

Please......

Reaction score
417
και ο Σωτήρης της κάνει καλύτερες!!!

Εμένα ενα πρόβλημα με την γραμμή μο της ΟΝ, Πάνο, που προέκυψε το Σάββατο το πρωί απο βλακεία μου (σκάλισα στο προφίλ του My ON και ανέβασα αλλο προφίλ που δεν κλέιδωνε ξανα) μου το έφτιαξαν μέσα σε λιγότερο απο 24ωρες χωρίς "Σωτήρια" παρέμβαση με μόνη επικοινωνία το 13801... Μπράβο τους και απο εμένα... μην ακούει μόνο ο sothoms τα ευσημα!!!
:116::116::116:

Reaction score
417
Θα ήθελα δημόσια να εκφράσω ενα ευχαριστώ στο Σωτήρη (sothoms), για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε στην αποκατάσταση της γραμμής ON που έχω στο σπίτι, αλλά και την επάνοδο της απο την απαξίωση που είχε πέσει το τελευταίο εξάμηνο...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33327&page=88

Επειτα απο ενα μεγάλο διάστημα χωρίς λειτουργία της γραμμής και των υπηρεσιών της ON, αποκαταστάθηκε η λειτουργία της και είναι και πάλι πραγματικά ΟΝ, έστω και με μερικά εναπομείναντα προβληματάκια...

Τελικά οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες... :446:
Εμείς να μαστε καλά να .....κατεβάζουμε !!!!!

Reaction score
417
Μήπως ο Σωτήρης θα μπορούσε να βοηθήση ακι την μητέρα μου που 2 μήνες έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και δεν συγκινούνται απο την ΟΝ?

Please......
Στείλε μου με pm τα στοιχεία της.
ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο.

Reaction score
3
Ο Σωτήρης με έχει "καβαντζώσει" άπειρες φορές κι εμένα!

Άντε βρε! Τσίμπα ενα "thanks" Και από εδώ! :116:

Reaction score
164
Αν δεν γνώριζα τον Σωτήρη, θα επέστρεφα στον ΟΤΕ. Βρήκε το λάθος που δεν επέτρεπε τη σύνδεση, μια-δυο φορές που είχα ψιλοπροβλήματα με βοήθησε σε χρόνο dt.
Και δημόσια... Ευχαριστώ Σώτο! :107:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Σωτήρη, πιστεύω τώρα να κατάλαβες τι μ@λακία έκανες που τους είπες ότι δουλεύεις στην ΟΝ. :137:

...

VG

Reaction score
0
Σωτήρη, πιστεύω τώρα να κατάλαβες τι μ@λακία έκανες που τους είπες ότι δουλεύεις στην ΟΝ. :137:

...
Επισης Σωτηρη πρεπει να σου πω οτι δεν μου σηκωνεται,εχασα τα κλειδια μου στην Ομόνοια και ψαχνω δουλεια στο δημόσιο με υψηλες αποδοχες :135:

Reaction score
14
Επισης Σωτηρη πρεπει να σου πω οτι δεν μου σηκωνεται,εχασα τα κλειδια μου στην Ομόνοια και ψαχνω δουλεια στο δημόσιο με υψηλες αποδοχες :135:
αυτό λυνεται ευκολα.... κάνε restart... για τα κλειδιά στην Ομόνοια αυτά αστα τώρα εγιναν λούης... για δουλειά στο Δημόσιο... ask Dionysatos!!!

Reaction score
164

...
Γιατί; Επειδή δεν λες εσύ ότι δουλεύεις στη HOL και στη Forthnet ως τεχνικός προϊστάμενος; :138:

Reaction score
417
Και να σας πω ότι ο Ανδρέας είναι ο πιο ήσυχος πελάτης.
Μετά την ενεργοποίηση του δεν με έχει "ενοχλήσει" ποτέ.
Τόσα χρόνια στις πωλήσεις προσπαθεί να μην κάνει στους πελάτες αυτά που του κάνουν !!!! χαχαχα

Reaction score
14
Και να σας πω ότι ο Ανδρέας είναι ο πιο ήσυχος πελάτης.
Μετά την ενεργοποίηση του δεν με έχει "ενοχλήσει" ποτέ.
Τόσα χρόνια στις πωλήσεις προσπαθεί να μην κάνει στους πελάτες αυτά που του κάνουν !!!! χαχαχα
το πιάσαμε το υπονοούμενο,.,..

:120:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK