Τελικά οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες....

VG

Reaction score
0
Και να σας πω ότι ο Ανδρέας είναι ο πιο ήσυχος πελάτης.
Μετά την ενεργοποίηση του δεν με έχει "ενοχλήσει" ποτέ.
Τόσα χρόνια στις πωλήσεις προσπαθεί να μην κάνει στους πελάτες αυτά που του κάνουν !!!! χαχαχα
Σωτηρη ο Ανδρεας ειναι σε μια ηλικια..η μακροχρονη σιωπη του θα πρεπε να σε ανησυχησει :422:

Reaction score
164
Και να σας πω ότι ο Ανδρέας είναι ο πιο ήσυχος πελάτης.
Μετά την ενεργοποίηση του δεν με έχει "ενοχλήσει" ποτέ.
Τόσα χρόνια στις πωλήσεις προσπαθεί να μην κάνει στους πελάτες αυτά που του κάνουν !!!! χαχαχα
Απλά ο Αντρέας δεν έχει ιδέα τι είναι το adsl. Από τη στιγμή που στο σπίτι έχει ρεύμα και νερό, είναι οκ! :142:

Reaction score
417
Λες όταν έχει πρόβλημα στο internet να παίρνει την ΔΕΗ για επίλυση;
χαχαχα

Reaction score
1
Απάντηση: Τελικά οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες....

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωτήρη! :123:

Με δικές του επεμβάσεις λύθηκαν ταχύτατα όλα τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζε αρχικά η σύνδεση του Κεφάλα, από τότε τα πάντα είναι ok, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον.

Εγώ τον έχω ζαλίσει πολλές φορές με ερωτήματα περί ADSL και ήταν πάντα πρόθυμος να μου εξηγήσει αλλά και να βοηθήσει αν ήταν φυσικά στο χέρι του.

Αν δεν είχα το αξεπέραστο πρόβλημα δυστυχώς, με το έτερον ήμισυ που καλεί καθημερινά Ουκρανία με τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου που δουλεύουν αποκλειστικά στο δίκτυο του ΟΤΕ, :141: θα είχα μετακομίσει κι εγώ στην Οn εδώ και πολύ καιρό! :126:

Σωτήρη μου, φαντάζομαι ότι θυμάσαι, αν τυχόν συμπεριλάβει ποτέ η On την Ουκρανία στις χώρες με τις δωρεάν κλήσεις, να με ειδοποιήσεις άμεσα;! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.085
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK