Μικρές απορίες - σύντομες απαντήσεις (IT related)

Reaction score
11.266
Ωχ, δε το ήξερα ότι υπήρχε δισκέτα 2 ιντσών!
Άσε, οι νέες μητρικές δεν έχουν ούτε σύνδεση για Floppy, ούτε για IDE.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.711
Έχει δύο ημέρες που προσπαθώ να μπω στο site της ΑΑΔΕ (και μετά την οθόνη εισαγωγής στοιχείων εισόδου, παίρνω αυτό το μήνυμα:

1734512534846.png

Ξέρει κάποιος τι σημαίνει; ΟΚ, το αποτέλεσμα είναι ότι δεν δουλεύει (προφανές!), απλώς θέλω να ξέρω εάν δικό τους το πρόβλημα ή δικό μου.

wizzy

Reaction score
21.711
Άρα, τι; Έχουν βάλει κάποιου είδους geoblocking και περιόρισαν τις IP addresses που θα έχουν πρόσβαση σε ελληνικές;

wizzy

Reaction score
21.711
Update: Το αυτόματο email που έλαβα από την ΑΑΔΕ έχει invalid link.>:(

Βρήκα αυτό που ήθελα, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα της ΑΑΔΕ και μετά σε συγκεκριμένη εφαρμογή - το URL της οποίας ήταν διαφορετικό από αυτό του email.

Ερασιτέχνες!

Reaction score
137
Eιχα συνδεδεμενο ενα λαπτοπ λενοβο Τ590 ιντελ με thunderbolt στο λενοβο ντοκ (usb-c to usb-c) και εστελνα ηχο σε μια οθονη LG Ultra FIne 4K συνδεδεμενη με usb-c to DP στο ντοκ επισης.

Mας αντικατεστησαν το λαπτοπ σε λενοβο L15 G3 amd Ryzen 5 και με την ιδια συνδεσμολογια και τα ιδια καλωδια, δεν βλεπει το ηχειο της οθονης ωστε να στειλει εκει ηχο.

Τι μπορει να φταιει ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.963
Προφανώς το νέο λάπτοπ δεν έχει έξοδο display port (και είσοδο φόρτισης) σε κάποια θύρα usb-c. Χρησιμοποίησε την έξοδο HDMI.

Reaction score
137
Περιεργο μου φαινεται, thunderbolt εξοδος του λαπτοπ να μη στελνει ηχο αλλα μονο εικονα...
Δοκιμασα και την απλη εξοδο usb-c και παλι τιποτα απο ηχο.

Δεν μπορω ομως να συνδεσω το λαπτοπ μεσω hdmi με το ντοκ.... μονο μεσω Usb-c, κατι αλλο θα φταιει.

Reaction score
137
Κατι με το καλωδιο εχει να κανει... περασα 2ο καλωδιο usb-c to usb-c απο την οθονη απ ευθειας στο λαπτοπ και ολα καλα.... η το ντοκ απεκτησε καποιο θεμα η το καλωδιο usb-c to DP που ειχα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK