Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
59
Doc δεν είναι τυχαίο το ποιοι είναι επικεφαλής στις εταιρείες δίσκων σήμερα. Το σύστημα έτσι κάνει σήμερα τη δουλιά του. Παλιά την έκανε αλλιώς.Τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ προς το χειρότερο.
Να δώσω ένα παράδειγμα. Παλιά το σύστημα ήταν περήφανο γιατί κατασκεύαζε ένα προιόν μεγάλης αντοχής και ποιότητας. Τώρα σου πουλάει μια συσκευή ενώ γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι ελαττωματική και σύντομα θα δημιουργήσει προβλήματα και θα χαλάσει.
Όσο για την ευχρηστία, χωρητικότητα κλπ που αναφέρεις, αυτά δεν υπήρξαν ποτέ πρόβλημα όσο είχαμε τα βινύλια. Το *πρόβλημα* κάνει αισθητή την παρουσία του ως πλεονέκτημα του cd.
Η ποσότητα τελικά μετράει για σένα και όχι η ποιότητα. Για μένα το αντίθετο. Άλλωστε την εποχή του cd και τα βινύλια θησίασαν την ποιότητα βάζοντας περισσότερη μουσική έχρι και μία ώρα. Και τί έγινε δηλαδή. Πιστεύουμε στην ποιότητα και την πρόοδο ή όχι;

Επανεκδόσεις υπήρχαν πάντα και δεν χρειάστηκε να έρθει το cd για να τις έχουμε.
Πολύ απλά με το cd τα κορόιδα πούληασν τις δισκοθήκες τους και ξανααγόρασαν ακριβότερα την ίδια μουσική του *τέλειος ήχος για πάντα*. Αφού είναι τέλειος γιατί συνέχώς βελτιώνεται και κάθε βελτίωση ανακοινώνεται ότι πλησιάζει ή ακούγεται σαν αναλογικό, αφού αυτό το αναλογικό είναι τόσο κατώτερο;;;;; Πολύ απλές σκέψεις. Πρέπει να είσαι ελεύθερος για να τις κάνεις!!!
Δεν συνέτρεχε κανένας ουσιώδης λόγος και το cd επιβλήθηκε με τον πλέον προβοκατόρικο και φασιστικό τρόπο με την βοήθεια των περιοδικών και πουλημένων αρθρογράφων.
Η εμφάνηση του cd σε μια εποχή μεγάλης πτώσης στις πωλήσεις μουσικής ήρθε την κατάλληλη στιγμή με εξασφάλισε τεράστιων κερδών στα μονοπώλια.
Ένα θετικό που μπορώ να βρω είναι ότι έστω και με αυτό τον τρόπο, γιατί cd βρίσκεις τζάμπα παντού, έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για τη μουσική περισσότερος κόσμος. Αλλά δεν είναι αναγκαστικά και ο μοναδικός τρόπος που μπορούσε αυτό να γίνει. Η ζημιά όμως ήταν πολύ μεγαλύτερη γιατί ηχογραφήθηκε μουσική που θα είναι πάντα καταδικασμένη από την ψηφιακή τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε την συγκεκριμένη εποχή.
Αν τόσο κόπτονταν οι ιθίνοντες στο να μας φέρουν πιο κοντά στη μουσική θα έχτιζαν μέγαρα, θα χρηματοδοτούσαν ορχήστρες, μουσικούς κλπ. Λ.Σ.

Reaction score
59
sudoku άσε τον g.kar να εκφράζεται ελεύθερα έστω και έτσι, μη έχοντας επιχειρήματα και τίποτα το ουσιαστικό να μας πει για έναν επικοδομητικό διάλογο. Δεν τον ξέρω και δεν ξέρω πόσο νέος είναι. Μου φαίνεται να είναι πάρα πολύ γέρος, αλλά προσωπικά δεν κάνω ηλικακές διακρίσεις με αυτούς που συνομιλώ. Λ.Σ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Doc δεν είναι τυχαίο το ποιοι είναι επικεφαλής στις εταιρείες δίσκων σήμερα. Το σύστημα έτσι κάνει σήμερα τη δουλιά του. Παλιά την έκανε αλλιώς.Τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ προς το χειρότερο.
Να δώσω ένα παράδειγμα. Παλιά το σύστημα ήταν περήφανο γιατί κατασκεύαζε ένα προιόν μεγάλης αντοχής και ποιότητας. Τώρα σου πουλάει μια συσκευή ενώ γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι ελαττωματική και σύντομα θα δημιουργήσει προβλήματα και θα χαλάσει.
Όσο για την ευχρηστία, χωρητικότητα κλπ που αναφέρεις, αυτά δεν υπήρξαν ποτέ πρόβλημα όσο είχαμε τα βινύλια. Το *πρόβλημα* κάνει αισθητή την παρουσία του ως πλεονέκτημα του cd. +

Η ποσότητα τελικά μετράει για σένα και όχι η ποιότητα. Για μένα το αντίθετο. Άλλωστε την εποχή του cd και τα βινύλια θησίασαν την ποιότητα βάζοντας περισσότερη μουσική έχρι και μία ώρα. Και τί έγινε δηλαδή. Πιστεύουμε στην ποιότητα και την πρόοδο ή όχι;++

Επανεκδόσεις υπήρχαν πάντα και δεν χρειάστηκε να έρθει το cd για να τις έχουμε.+++

Πολύ απλά με το cd τα κορόιδα πούληασν τις δισκοθήκες τους και ξανααγόρασαν ακριβότερα την ίδια μουσική του *τέλειος ήχος για πάντα*. Αφού είναι τέλειος γιατί συνέχώς βελτιώνεται και κάθε βελτίωση ανακοινώνεται ότι πλησιάζει ή ακούγεται σαν αναλογικό, αφού αυτό το αναλογικό είναι τόσο κατώτερο;;;;; Πολύ απλές σκέψεις. Πρέπει να είσαι ελεύθερος για να τις κάνεις!!!
Δεν συνέτρεχε κανένας ουσιώδης λόγος και το cd επιβλήθηκε με τον πλέον προβοκατόρικο και φασιστικό τρόπο με την βοήθεια των περιοδικών και πουλημένων αρθρογράφων.
Η εμφάνηση του cd σε μια εποχή μεγάλης πτώσης στις πωλήσεις μουσικής ήρθε την κατάλληλη στιγμή με εξασφάλισε τεράστιων κερδών στα μονοπώλια.
Ένα θετικό που μπορώ να βρω είναι ότι έστω και με αυτό τον τρόπο, γιατί cd βρίσκεις τζάμπα παντού, έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για τη μουσική περισσότερος κόσμος. ++++

Αλλά δεν είναι αναγκαστικά και ο μοναδικός τρόπος που μπορούσε αυτό να γίνει. Η ζημιά όμως ήταν πολύ μεγαλύτερη γιατί ηχογραφήθηκε μουσική που θα είναι πάντα καταδικασμένη από την ψηφιακή τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε την συγκεκριμένη εποχή.
Αν τόσο κόπτονταν οι ιθίνοντες στο να μας φέρουν πιο κοντά στη μουσική θα έχτιζαν μέγαρα, θα χρηματοδοτούσαν ορχήστρες, μουσικούς κλπ. Λ.Σ.
+Δεν συμφωνώ . Παρ' όλον ότι δεν κολλούσα , ακόμα και στις καλοκαιρινές μου διακοπές να κουβαλήσ ένα φορητό πικαπ και ορισμένους δίσκους για να μην μου λείψουν , εν τούτοις τώρα είναι πιό εύκολα τα πράγματα ( φαντάσου τον όγκο ενός φορητού πικαπ - ηλεκτρόφωνου και μαζί και 30 δίσκους συν τις αποσκευές για το καλοκαίρι . Κόλαση :137:). Και με τα i pοd η μουσική σου ,αν την θέλεις ,σε συνοδεύει παντού ( προσωπικά όχι )

++Βρε Λουκά , μιλάμε για τον μέσο χρήστη - ακροατή . Ξέρεις πολλούς με χιλιάδες δίσκους και cd ; Εγώ μέχρι να βρώ αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους , νόμιζα , ότι είμαι μόνος μου , στην ηλικία μου . Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη , για μένα , η μεγάλη διάρκεια του cd είναι ανασταλτικός παράγοντας , διότι βαριέμαι πολύ πιό εύκολα πλεόν , τα "φληναφήματα" κάποιου που του έδωσαν σχεδόν μιάμισυ ώρα και πρέπει να την γεμίσει .

+++Πάλι δεν συμφωνώ . Πήρα σε cd πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορούσα να τα βρώ και που και να τα έβρισκα -για να λέμε την αλήθεια -δεν ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω τις υπέρογκες τιμές που ζητούσαν οι πωλητές για τα μεταχειρισμένα τους . ( Eπανεκδόσεις σε βινύλιο σπάνιων δίσκων , γίνονται τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς από εταιρίες που δεν είναι και state of the art η κοπή τους - βλ Akarma , Get back , Sundaze κλπ )

++++Μμμμ...μπα . Νομίζω , ότι ο άνθρωπος , όταν δεν πληρώνει κάτι δεν το εκτιμά κι όλας .

Ενδεχομένως να εχω άδικο στις εκτιμήσεις μου .Αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες . Για να συζητάμε είμαστε εδώ μέσα .:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Σόρυ , αλλά συνηθισμένος από άλλο φόρουμ ( πάλι με vbulletin πλατφόρμα ), όπου μπορείς να κοκκινίσεις τις δικές σου απαντήσεις μέσα σε ποστ άλλου , εδώ δεν τα κατάφερα κι έτσι χρησιμοποιώ σταυρουδάκια ( + ) για να παραπέμψω στα αντίστοιχα σημεία του κειμένου σου που σχολιάζω .

Reaction score
3.328
sudoku άσε τον g.kar να εκφράζεται ελεύθερα έστω και έτσι, μη έχοντας επιχειρήματα και τίποτα το ουσιαστικό να μας πει για έναν επικοδομητικό διάλογο. Δεν τον ξέρω και δεν ξέρω πόσο νέος είναι. Μου φαίνεται να είναι πάρα πολύ γέρος, αλλά προσωπικά δεν κάνω ηλικακές διακρίσεις με αυτούς που συνομιλώ. Λ.Σ.

Άποψη μου είναι ότι μια μεγάλη δισκοθήκη βινυλίων μόνο συλλεκτική αξία μπορεί να έχει σήμερα λόγω αρχαιότητας και τίποτα παραπάνω. Επί της ουσίας μερικοί σκληροί δίσκοι ικανής χωρητικότητας την αντικαθιστούν πλήρως και με συνολικό κόστος λιγότερο από 500 ευρώ.
Εγώ χαίρομαι τους χαϊφιντελίστες εκείνους που αποθηκεύουν πλέον τη μουσική τους σε σκληρούς δίσκους , κατεβάζουν ό,τι γουστάρουν και χαίρονται την εποχή τους. Η εποχή μας είναι δύσκολη, πληρώνουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε οπότε μην μιλήσει κανένας για πειρατεία, εντάξει ;

Reaction score
3.328
Ενας μουσικόφιλος μπορεί σήμερα να έχει "on-demand" τα "'άπαντα" της μουσικής κατηγορίας που αγαπά. Βαδίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση ήδη και μακάρι να έχουμε όλοι το χρόνο να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική στο σπίτι και παντού. Share your music !

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Σωστά τα όσα λες. Όμως όντως άλλαξαν πολλά και όχι μόνο το 1980, αλλά και πιο πριν. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με χειροτέρεψη της συνολικής διαδικασίας παραγωγής ενος δίσκου.
......
Εδώ διαφωνώ.
Αν και τα έχουμε πει πάλι θα σου θυμίσω ότι τα εργαλεία παραγωγής έχουν εξελιχθεί.
Σχεδόν όλα τα μηχανήματα από μικρόφωνα-κονσόλες-επεξεργαστές έχουν αναβαθμιστεί, κατά πολύ.

Από την άλλη όσο και να προσπαθήσουν σήμερα να μας πείσουν για ένα νέο φορμάτ που ακούγεται χειρότερα από το υπάρχον, δεν θα τα καταφέρουν.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

+Δεν συμφωνώ . Παρ' όλον ότι δεν κολλούσα , ακόμα και στις καλοκαιρινές μου διακοπές να κουβαλήσ ένα φορητό πικαπ και ορισμένους δίσκους για να μην μου λείψουν , εν τούτοις τώρα είναι πιό εύκολα τα πράγματα ( φαντάσου τον όγκο ενός φορητού πικαπ - ηλεκτρόφωνου και μαζί και 30 δίσκους συν τις αποσκευές για το καλοκαίρι . Κόλαση ). Και με τα i pοd η μουσική σου ,αν την θέλεις ,σε συνοδεύει παντού ( προσωπικά όχι )

++Βρε Λουκά , μιλάμε για τον μέσο χρήστη - ακροατή . Ξέρεις πολλούς με χιλιάδες δίσκους και cd ; Εγώ μέχρι να βρώ αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους , νόμιζα , ότι είμαι μόνος μου , στην ηλικία μου . Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη , για μένα , η μεγάλη διάρκεια του cd είναι ανασταλτικός παράγοντας , διότι βαριέμαι πολύ πιό εύκολα πλεόν , τα "φληναφήματα" κάποιου που του έδωσαν σχεδόν μιάμισυ ώρα και πρέπει να την γεμίσει .

+++Πάλι δεν συμφωνώ . Πήρα σε cd πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορούσα να τα βρώ και που και να τα έβρισκα -για να λέμε την αλήθεια -δεν ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω τις υπέρογκες τιμές που ζητούσαν οι πωλητές για τα μεταχειρισμένα τους . ( Eπανεκδόσεις σε βινύλιο σπάνιων δίσκων , γίνονται τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς από εταιρίες που δεν είναι και state of the art η κοπή τους - βλ Akarma , Get back , Sundaze κλπ )

++++Μμμμ...μπα . Νομίζω , ότι ο άνθρωπος , όταν δεν πληρώνει κάτι δεν το εκτιμά κι όλας .

Ενδεχομένως να εχω άδικο στις εκτιμήσεις μου .Αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες . Για να συζητάμε είμαστε εδώ μέσα .

+1000 σε ολα (εκτος ισως απο το τελευταιο..:137:)

O μεσος χρηστης θελει ευχρηστια.Ο μεσος χρηστης θελει φορητοτητα.Ο μεσος χρηστης θελει χαμηλη τιμη προιοντων και μεσων αναπαραγωγης .Ο μεσος χρηστης δεν ενδιαφερεται για ηχογραφησεις και εταιρειες παραγωγης .Θελει απλως να μπορει να βρει την μουσικη που τον ενδιαφερει.Ο μεσος χρηστης αν και καταλαβαινει οτι η αναπαραγωγη βινυλιου (απο τη στιγμη που θα τον βγαλεις απο την δισκοθηκη σου μεχρι τη στιγμη που θα τον βαλεις στο πικαπ σου ) ειναι μια ιεροτελεστια παρολα αυτα δεν θελει να συμμετεχει γιατι αν πρεπει να διαλεξει τοτε σιγουρα θα προτιμησει τα παραπανω.Ο μεσος χρηστης δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να ακολουθησει και τους δυο δρομους.
Ο μεσος χρηστης εχει (θα ) κανει επικεντρο ολων αυτων τον υπολογιστη του .Aρα και τα downloads (νομιμα η μη )
Ο μεσος χρηστης ειναι η πλειοψηφια αρα θα επικρατησει αυτο που θελει...:137:
Εγω ειμαι μεσος χρηστης αρα δειξτε επιεικια σε αυτα που γραφω..:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κι εγώ συμφωνώ.
Αυτό που απορρέει από τα παραπάνω, είναι ότι το CD έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην διάδοση της μουσικής και της σωστής αναπαραγωγής της, καθώς έφεραν με ελάχιστο κοστολόγιο αξιοπρεπή απόδοση. Το ίδιο και περισσότερο στην διάδοση της μουσικής έχουν βοηθήσει και θα βοηθήσουν τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα. Αυτή τη στιγμή μπορείς να ακούσει τα πάντα δωρεάν, όταν κάποτε περίμενες αποκλειστικά από το ραδιόφωνο. Είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση.

...

Reaction score
4

βασικα το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι κατα το Λουκα οι απαντες παραγωντες της μουσικης μεχρι καποια εποχη βαζανε το μερακι πανω απο την κονομα ενω απο ενα σημειο και μετα αυτο αλλαξε και η αρπα-κολλα εγινε καθεστως στο βωμο του χρηματος

ισως να εχει δικιο, δεν το εχω ψαξει τοσο το θεμα, η αληθεια ειναι για μενα η παραγωγη ερχεται δευτερη στη μουσικη και πρωτη με διαφορα η συνθεση, σε αυτο δεν πιστευω οτι υπηρξαν 'χρυσες' εποχες, καθε χρονια εχει πλειαδα αξιολογων και αθλιων κυκλοροριων σε καθε μουσικο ειδος (σιγουρα καποια ανθουν περισσοτερο απο αλλα ανα τα χρονια). Ισως το μερακι στην ηχογραφηση και την παραγωγη χαθηκε σε μεγαλο βαθμο ή αλλαξε νοοτροπια αλλα σιγουρα αυτο δε σημαινει οτι σταματησαν οι καλες μουσικες ιδεες.

Μπορει ενα μεγαλο ποσοστο της μουσικης να κατασκευαζεται με φαστ-φουντ τακτικες, αλλα δεν μπορουμε κιολας να μη στηριζουμε αυτα που μας αρεσουν, τι μουσικοφιλοι θα ειμασταν αλλωστε; γιατι αλλο μουσικοφιλος και αλλο audiophile.

Reaction score
4.247

Στην μουσικη το βινυλιο ηταν ενα μερος μια αλυσιδας που χρονικα καποτε επαιζε πρωταγωνιστικο ρολο. Σημερα χωρις να ειναι πρωταγωνιστης (εχει δωσει τα σκηπτρα στο cd) το παλευει, προσπαθει καπως να εξελιχθει και να παραμεινει εν ζωη. Εχω την αισθηση αν δεν ερθει καποια επαναστατικη τεχνολογια για λογαριασμο του (λιγο δυσκολο) θα παραμεινει για τους λιγους (και γω μεσα σ αυτους). Η εξελιξη μεχρι στιγμης δειχνει οτι πιθανοτητα και το cd θα μπει στο χρονοντουλαπο. Το ιντερνετ, οι σκληροι δισκοι φαινεται να δειχνουν τον δρομο. Στην εκθεση υπηρχε κι ενα φοβερο μηχανημα της McIntosh. Ακουσα αρκετη ωρα απο το εν λογω μηχανημα ριπαρισμενα κοματια. Σου δεινει την αισθηση της τελειοτητας. Αν ηταν και φτηνο :120: Το καλο μ αυτην την τεχνολογια ειναι οτι οι τιμες πεφτουν πολυ γρηγορα προς οφελος του καταναλωτη. Κατι που στα βινυλια (και στα cd) οι τιμες θα ελεγα ειναι σταθερες. Ειμαι σιγουρος οτι οπως στην εικονα εγινε μια επανασταση τοσο τεχνολογικη οσο και στις τιμες (φανταστειτε οτι το DVD DENON 3910 κοστιζε 1600 ευρω και τωρα αγοραζεις Blue Ray ου ειναι σαφως καλυτερα με 300 ευρω, να μην μιλησουμε για προβολεις!) τον ιδιο δρομο φαινεται ακολουθει και ο ηχος. Απλα λιγο μονο υπομονη. Οπως πολυ σωστα ειπε πριν λιγους μηνες ο Νικος, αυτη η εποχη δεν ειναι καλυτερη για αγορα πηγης! Σωστος.

Reaction score
4
Πιστευω οτι και το cd εκανε το κυκλο του.
Βασικα απαξιωθηκε σαν μεσο. Απαξιωθηκε απο τις εφημεριδες τα περιοδικα και φυσικα απο το ιντερνετ. Οταν αγοραζεις εφημεριδα και εχεις 4 cd δωρο , μεσα σου , χανει την αξια του και με δυσκολια πας να δωσεις τα 15-20 ευρω για να το αγορασεις. Κατι που δεν εγινε ποτε με το βινυλιο.
Επειδη ομως δεν πιστευω οτι υπαρχουν αδικιες και συνομωσιες και τα πραγματα προχωρουν παντα αναλογα με τις αναγκες του κοσμου , ειμαστε στην εποχη που η αντικατασταση του σαν μεσο ειναι πολυ κοντα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.076
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Πολύ σωστό!
Και ισχύει παντού. Από το MP3 μέχρι το ...εταιρικό αυτοκίνητο. :107:

Όταν πρόκειται να αγοράσεις μουσική, ψάχνεσαι/ενημερώνεσαι για να διαλέξεις το καλύτερο δυνατόν "προϊόν", γιατί τα λάθη ...στοιχίζουν.

Από την άλλη, έχοντας τη δυνατότητα να κατεβάσεις τα πάντα, έχεις σκληρούς γεμάτους με ότι κυκλοφορεί αλλά... δεν ακούς τίποτα.

Μπορεί να μην είναι ο κανόνας, το βλέπω όμως καθημερινά. Έχω φίλους που τους ενδιαφέρει μόνο να κατεβάζουν μουσική και σπάνια θα κάτσουν να ακούσουν ένα κομμάτι ολόκληρο.:121:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Εδώ διαφωνώ.
Αν και τα έχουμε πει πάλι θα σου θυμίσω ότι τα εργαλεία παραγωγής έχουν εξελιχθεί.
Σχεδόν όλα τα μηχανήματα από μικρόφωνα-κονσόλες-επεξεργαστές έχουν αναβαθμιστεί, κατά πολύ.

Από την άλλη όσο και να προσπαθήσουν σήμερα να μας πείσουν για ένα νέο φορμάτ που ακούγεται χειρότερα από το υπάρχον, δεν θα τα καταφέρουν.
Εξέλιξη και πρόοδος δεν σημαίνει αναγκαστικά και βελτιωση.

Έλα να ακούσουμε μαζί μουσική να παίξουμε δίσκους διαφόρων εποχών ή και ανατυπώσεις της ίδιας ηχογράφησης από την ίδια εταιρεία διαφορετικής χρονικής περιόδου που έγινε και αλλαγή [πρόοδος] στην τεχνολογία για να δεις μόνος σου το αποτέλεσμα. Δεν μιλάω τυχαία. Τόχω ψάξει όσο δεν φαντάζεσαι. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

+1000 σε ολα (εκτος ισως απο το τελευταιο..:137:)

O μεσος χρηστης θελει ευχρηστια.Ο μεσος χρηστης θελει φορητοτητα.Ο μεσος χρηστης θελει χαμηλη τιμη προιοντων και μεσων αναπαραγωγης .Ο μεσος χρηστης δεν ενδιαφερεται για ηχογραφησεις και εταιρειες παραγωγης .Θελει απλως να μπορει να βρει την μουσικη που τον ενδιαφερει.Ο μεσος χρηστης αν και καταλαβαινει οτι η αναπαραγωγη βινυλιου (απο τη στιγμη που θα τον βγαλεις απο την δισκοθηκη σου μεχρι τη στιγμη που θα τον βαλεις στο πικαπ σου ) ειναι μια ιεροτελεστια παρολα αυτα δεν θελει να συμμετεχει γιατι αν πρεπει να διαλεξει τοτε σιγουρα θα προτιμησει τα παραπανω.Ο μεσος χρηστης δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να ακολουθησει και τους δυο δρομους.
Ο μεσος χρηστης εχει (θα ) κανει επικεντρο ολων αυτων τον υπολογιστη του .Aρα και τα downloads (νομιμα η μη )
Ο μεσος χρηστης ειναι η πλειοψηφια αρα θα επικρατησει αυτο που θελει...:137:
Εγω ειμαι μεσος χρηστης αρα δειξτε επιεικια σε αυτα που γραφω..:138:
Ναι φίλε *μέσε χρήστη* αλλά ο μέσος χρήστης γιατί να *πέφτει* χαμηλά και να μην εξυψώνεται, ενώ μπορεί!! Λ.Σ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Ναι φίλε *μέσε χρήστη* αλλά ο μέσος χρήστης γιατί να *πέφτει* χαμηλά και να μην εξυψώνεται, ενώ μπορεί!! Λ.Σ.
δεν υπάρχει "δεν μπορώ" , υπάρχει "δεν θέλω" . :116:
Με το ζόρι βρε Λουκά κι εσύ να τον εξυψώσεις ;
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός είναι ο μέσος χρήστης . Κι αυτό διαπραγματευόμαστε εδώ. Και με τον μέσο χρήστη , δουλεύουν όλοι και γύρω του γυρίζουν . :107:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gianfranco Reggs