ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Νομίζω οτι χανόμαστε...Άποψη μου είναι οτι αυτά τα ματζούνια παίρνουν τα η/μ κύματα και τα πεδία και τα απορροφούν.Αυτή η ενέργεια που τους δίνουν εκφράζεται ως θερμότητα στο περιβάλλον...
Ενταξει οτι πεις, ......παω για ψαρεμα.
Ισως μια ματια στο profile μου σε κανει λιγο να νοιωσεις την αναγκη να μας τα δωσεις πιο "σωστα"......Ν.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ενταξει οτι πεις, ......παω για ψαρεμα.
Ισως μια ματια στο profile μου σε κανει λιγο να νοιωσεις την αναγκη να μας τα δωσεις πιο "σωστα"......Ν.
Αυτό τί είναι?Επίκληση στην αυθεντία??:103::103:

Αφού τα ξέρεις γράψε ένα report να "μάθουμε" και εμείς...Δεν στο λέω για πλάκα.Είπα άποψη μου.Μπορεί να είναι λάθος...Πές μας όμως και την δική σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κύριοι teachertza και Κώστα Παπά, να με συγχωρείτε αλλά ο διάλογός σας όπως εξελίσσεται δεν προσφέρει κάτι στο θέμα, άσε που καταλήγει σε προσωπική αντιπαράθεση. Αν γνωρίζεστε πείτε τα στο τηλέφωνο, αν όχι, με pm.

Παρακαλώ μην με κάνετε να επανέλθω για τον ίδιο λόγο. Ας περιοριστούμε στα του προϊόντος.

...

Reaction score
39
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ας δούμε κάποια πράγματα γενικότερα. Ισως έτσι βγεί κάποιο κοινό συμπέρασμα που θα βοηθήσει όλους μας. Είναι αρκετά συχνό στις ημέρες μας να γίνονται αέναες συζητήσεις επάνω σε ειδικά θέματα. Θέματα που αν μη τι άλλο απαιτούν τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις κάποιου επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις συζητήσεις συμμετάσχουν και άνθρωποι χωρίς καμμία επαφή με το συγκεκριμένο χώρο, οι οποίοι όχι μόνο δεν αρκούνται στο ρόλο της παρακολούθησης, αλλά προσπαθούν να παρουσιάσουν- αποδείξουν την αποψή τους χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Το καλεί η εποχή μας. Το βλέπουμε καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα. Το βλέπουμε στα πολιτικά σχήματα. Ανθρωποι μη ειδήμονες προσπαθούν να επιβάλουν άποψη με ύφος και ένταση. Χαρακτηριστικά απαραίτητα γιά κάποιον που στερείται ειδικών γνώσεων. Αραγε είδατε ποτέ κάποιον επιστήμονα να ωρύεται και να προσπαθεί να τεκμηριώσει την άποψή του μέσα στο όχλος? Ευτυχώς όχι. Υπάρχουν τόσοι επιστημονικοί χώροι που μπορεί να το κάνει. Εκεί πρέπει και έχει νόημα να το κάνει.

Πριν ακόμα μου επιτεθείτε θα σας ρωτήσω το εξής. Πόσο άξιοι αισθάνεσθε να συζητήσετε ένα σοβαρό ιατρικό θέμα, χωρίς να έχετε σπουδές ιατρικής? Πόσο άξιοι αισθάνεσθε να διοικήσετε ένα υπουργείο οικονομικών χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις? Πόσο άξιοι να ηγηθείτε στρατεύματος χωρίς πολεμικές γνώσεις? Ειδικά στην εποχή μας που έχουν διευρυνθεί και αναπτυχθεί οι επιστήμες οι εξειδίκευση είναι απαραίτητη. Νομίζω ότι κανείς σόφρων άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί την ανάγκη εξειδεικευμένων ανθρώπων στην εποχή μας. Το γιατί βέβαια δεν πραγματοποιείται τελικά αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει αλλά και να μας προφυλάξει!

Ο χώρος του high-fi είναι σαφώς χώρος πολύ ειδικών γνώσεων. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον (παγκοσμίως) ώστε να ασχοληθούν μηχανικοί. Ελάχιστες είναι οι εταιρίες που μπορούν να πληρώσουν μηχανικούς γιά πλήρη ενασχόληση στα ερευνητικά-σχεδιαστικά κέντρα τους. Η πλειοψηφία αντιγράφει και ακολουθεί τετριμμένες συνταγές. Το γεγονός της ανυπαρξίας ουσιαστικά επιστημονικής υποστήριξης, όσο και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι χώρος διασκέδασης ( ελεύθερου χρόνου), έχει οδηγήσει κάποιους στη σκέψη ότι δεν απαιτούνται πολύ ειδικές και σοβαρές γνώσεις. Μάλιστα όλοι θα γνωρίζετε ότι σε κάποια σημεία ο χώρος της ακουστικής δεν έχει επιλυθεί επιστημονικά. Οπότε έχουν εμφανισθεί κατά καιρούς αρκετοί '' ειδήμονες '' με θέση-άποψη-λόγο που προσπαθούν να εκμεταλευτούν τη κατάσταση αυτή. Και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Ειδικά όταν ο άλλος δεν κατέχει ειδικές γνώσεις κι όταν γνωρίζεις ότι τελικά αυτό που μετράει είναι η υποκειμενική άποψη κι όχι κάποια μέτρηση.
Είναι πολύ εύκολο να εξαπατήσεις, να πουλήσεις φύκια όχι γιά μεταξωτές κορδέλες αλλά γιά χρυσό. Κι αυτό είναι κάτι που γίνεται στο χώρο αυτό επανειλειμένα.

Στους δημιουργούς-εφευρέτες-κατασκευαστές και όσους έχουν γνώμη επάνω σε τεχνικά θέματα λέω τούτο. Οι γνώσεις σας και οι καινοτομίες είναι σημαντικές και πρέπει να μεταδίδονται. Ο αποκρυφισμός δεν έχει νόημα στις ημέρες μας. Ακόμα και μυστικά όπλων δεν μένουν μυστικά γιά πολύ. Κατοχυρώστε την ιδέα σας ( οποιαδήποτε, έστω και κουτή-μη υλοποιήσιμη ιδέα μπορεί να καταχυρωθεί, εάν είναι καινοτόμος) και μετά ανακοινώστε τη. Πως όμως? Με τρόπο επιστημονικό, έτσι όπως πρέπει γιά να σας πάρουν σοβαρά οι επιστήμονες-ειδήμονες που τυχόν θα διαβάσουν τη μελέτη σας. Γιατί μελέτη διχως μία εξίσωση, μία αναφορά σε άλλη μελέτη, δίχως κάτι δεν απευθύνεται σε επιστήμονες. Απευθύνεται σε εκείνους που δεν έχουν τις γνώσεις γιά να κρίνουν. Αντίθετα ο έχων τις ειδικές γνώσεις θα γελάσει. Αυτός που δεν τις έχει πιθανότατα να τη πατήσει και να παρασυρθεί. Και βέβαια αυτός είναι ο στόχος.

Γι αυτό λέω και τούτο. Επειδή ο χώρος είναι περίεργος και κυκλοφορούν πάρα πολλά υποσχόμενα προιόντα. Οσοι δεν έχετε τις εξειδικευμένες γνώσεις γιά να κρίνετε, εμπιστευθείτε κάποιους που αποδεδειγμένα ΕΧΟΥΝ και περισσότερο τα ΑΥΤΙΑ σας. Μη προσπαθείτε να εμπλακείτε σε ανάλυση και τεχνική άποψη. Αφείστε κάποιους που έχουν αναλώσει χρόνια σπουδής επάνω στο αντικείμενο. Κάποια στιγμή θα κάνετε κι εσείς το ίδιο με τις δικές σας γνώσεις γιά κάποιους άλλους. Μην το παίρνετε εγωιστικά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα. Κλείστε τα μάτια σας ( με ένα μαντήλι) και κάνετε Α -Β τεστ. Θα εκπλαγείτε από αυτά που νομίζετε ότι ακούτε η δεν ακούτε.

Και πάνω απ΄όλα ΓΕΛΑΣΤΕ. Η ζωή είναι μικρή και χρειάζονται και οι ΑΙνστάιν και οι Καματεροί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κε Κων/νου ωραίο το κείμενό σας αλλά πολύ γενικευμένο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα προτιμούσα μεγαλύτερη σαφήνεια (ίσως και ευθύτητα) από αυτές τις γενικότητες, τουλάχιστον για να είναι εντός θέματος το post, όπως άλλωστε οφείλει.

...

Reaction score
13
παντέντα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας

Stillpoints ERS redirects, absorbs, and diffuses EMI/RFI frequencies. The benefits resulting in a less than desirable balance.

http://www.tnt-audio.com/accessories/ers_cloth_e.html

Πολυ ενδιαφερον αυτο.

Και σωστη προσεγγιση οσον αφορα τα σημεια που εχει νοημα να χρησιμοποιηθει για μεγιστο αποτελεσμα.

Παρατηρησε οτι τα μικρονηματα που απορροφουν την ενεργεια πρεπει να ειναι ποικιλου μηκους, ωστε να απορροφα το καθενα ακτινοβολιες διαφορετικου μηκους κυματος, και ετσι να απλωνει φασματικα η συνολικη επιδραση. Ειναι σχετικο με αυτο που εγραψα στο ποστ 33 περι φερριτη, για ακανονιστα κομματια.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αφού τα ξέρεις γράψε ένα report να "μάθουμε" και εμείς...Δεν στο λέω για πλάκα.Είπα άποψη μου.Μπορεί να είναι λάθος...Πές μας όμως και την δική σου...
Για στασου λιγο ρε φιλε, δεν ξερω τιποτα παραπανω,,
Κανω ομως μια ερωτηση που για μενα τουλαχιστον εχει σημασια κι απαντας ειρωνευοντας μερικως διδοντας μια αβιαστη απαντηση για την οποια εισαι και σιγουρος αναφερομενος μαλιστα και στο δευτερο αξιωμα της θερμοδυναμικης (που μονο αυτο δεν λεει) και προσπαθεις σ ολα τα επομενα ποστ να την τεκμηριωσεις, αλλα δεν σου βγαινει.
Καθομαι κι ακουω(με) ενα καρο ασυναρτισιες και αποψεις που δεν εχουν ουτε νοημα ουτε βαση σε τεχνικο επιπεδο με βαση την φυσικη.
Παρ ολα αυτα επιμενεις οτι η θεση σου ειναι σωστη θιγομενος.

Αν αυτο εσυ το θεωρεις απλη αποψη, κρατα το ετσι και μην προσπαθεις σωνει και ντε να μας πεισεις οτι ειναι κι η σωστη.

Ετσι λοιπον, παιρνω τα πτυχια μου τα βαζω στο κουβαδακι μου και παω για ψαρεμα αφηνοντας σε να πιστευεις οτι θελεις. Ειναι απλο και δεν επανερχομαι μετα και την επικλυση του Τσαρουχα.

Ομως, επιμενω ως προς την αρχικη μου ερωτηση μηπως παρουμε καμια απαντηση της προκοπης.

.....Τα σεβη μου κυριε Κωνσταντινου, καλη χρονια.

Reaction score
3.284
Μιχάλη Σ. καλημέρα, οι απορροφητικές "ασπίδες" πρέπει να τοποθετούνται μέσα στις συσκευές για να είναι πιο αποτελεσματικές. Τα φύλλα ERS καθώς και πολλά άλλα αντίστοιχα προϊόντα, θα δουλέψουν καλύτερα όταν έχουμε εντοπίσει με όργανο το είδος της παρεμβολής για να μπορέσουμε να επιλέξουμε και τον τύπο της ασπίδας ώστε αυτή να λειτουργεί απορροφητικά στην μπάντα συχνοτήτων που μας ενδιαφέρει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.300
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ο χώρος του high-fi είναι σαφώς χώρος πολύ ειδικών γνώσεων.
Ναι, σαφώς, αλλά οι ενδιαφερόμενοι (Hi-End-άδες) δεν οφείλουν να είναι πτυχιούχοι ηλεκτρολόγοι-μηχανικοί για να μπορούν να διαβάζουν σε γενικές γραμμές κάποια πράματα για αυτό που θέλουν να αγοράσουν.... Είναι αναγκαίο να υπάρχουν κείμενα γραμμένα σε απλή καθημερινή γλώσσα που να εξηγούν τεχνολογικά θέματα και να γίνονται κατανοητά από όλους. Εξυπηρετεί την περιέργεια του αγοραστή (δυστυχώς και σκοπούς μάρκετινγκ ή άλλα συμφέροντα).

Και πάνω απ΄όλα ΓΕΛΑΣΤΕ. Η ζωή είναι μικρή και χρειάζονται και οι ΑΙνστάιν και οι Καματεροί.
+1 :143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519

Σωστά. Οι Αϊνστάιν για να απευθύνονται στους νοήμονες, και οι Καματεροί για να κάνουν παρέα στους ηλίθιους.

Reaction score
39

Κε Κων/νου ωραίο το κείμενό σας αλλά πολύ γενικευμένο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα προτιμούσα μεγαλύτερη σαφήνεια (ίσως και ευθύτητα) από αυτές τις γενικότητες, τουλάχιστον για να είναι εντός θέματος το post, όπως άλλωστε οφείλει.

Θα προσπαθήσω λοιπόν να γίνω σαφέστερος.
Οταν κάποιος παρουσιάζει κάποιο προιόν βασιζόμενο σε νέα ιδέα ακολουθεί δύο λύσεις.

Η μία είναι να δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο τεχνοεπιστημονικής παρουσίασης, με ελλείψεις, ασάφειες και γενικά μία εικόνα του τύπου '' είμαι ο μάγος της φυλής, μαγείρεψα το μαντζούνι και πέτυχα αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα ''. Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο ειδικά όταν μεταφέρεται από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει κάποιο επιστημονικό σχόλιο. Μπορεί το μαντζούνι όντως να έχει επιτυχία. Επιστημονικά όμως κανένας ειδήμων δεν θα ασχοληθεί περισσότερο. Και γιατί να ασχοληθεί? Από τη στιγμή που ο δημιουργός δεν επιθυμεί η αδυνατεί γιά κάτι τέτοιο. Αυτοί που θα ασχοληθούν είναι οι ημιμαθείς και αμαθείς που πιθανόν να εντυπωσιασθούν από την μη επιστημονική παρουσίαση.Και πιθανότατα αυτοί να είναι ο στόχος.

Η άλλη λύση είναι της επιστημονικής παρουσίασης. Ευτυχώς υπάρχουν και τα μαθηματικά εργαλεία αλλά και οι τρόποι να παρουσιασθεί μία νέα ιδέα σε ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να την αξιολογήσουν-εκτιμήσουν. Και γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος ,μία παρουσίαση υλικού με ιδιότητες ηλεκτρομαγνητικής απορρόφησης (υπάρχουν πάρα πολλά) μπορεί να δοθεί με μετρήσεις και απόλυτες τεκμηριώσεις.Ευτυχώς ο τομέας αυτός είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκαθαρισμένος επιστημονικά. Μόνο που όλα αυτά πρέπει να γίνονται μεθοδευμένα και τεκμηριωμένα. Οσοι επιστήμονες διαβάζουν αυτό το τόπικ καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Επιστημονικά συγγράματα και μελέτες με τεκμηριωμένα στοιχεία και μετρήσεις που απευθύνονται σε ανθρώπους που μπορούν να τα αξιολογήσουν, έχουν κύρος και βαρύτητα. Και μόνο αυτά.

Από εκεί και πέρα μπορούμε μία ολόκληρη ζωή να συζητάμε γιά το εάν δουλεύει το συγκεκριμένο αντικείμενο η όχι. Οπως θα μπορούσαμε να συζητάμε γιά το φάρμακο του σκορπιού κατά του καρκίνου η και γιά χιλιάδες άλλες περιπτώσεις. Σαν μηχανικός δεν έχω μάθει να κρίνω με αυτό το τρόπο.

Αλλά και γι αυτούς που δεν μπορούν να κρίνουν λόγω απουσίας ειδικών γνώσεων, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάντε ΤΥΦΛΟ τεστ Α/Β. Γιατί μη ξεχνάτε οτι ο ψυχολογικός παράγοντας επιρεάζει. Οταν είμαστε προετοιμασμένοι να ακούσουμε κάτι καλό το ακούμε.

Reaction score
16.896
Κυριε Κωνσταντινου συγχαρητηρια σας αξιζουν για το υφος του κειμενου σας και για τον χρονο που αφιερωσατε να το συνταξετε...

Αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα και εκπεμπει ελπιδοφορα σηματα-κυματα....

Πόσο άξιοι αισθάνεσθε να συζητήσετε ένα σοβαρό ιατρικό θέμα, χωρίς να έχετε σπουδές ιατρικής?
Να...για παραδειγμα..εμενα η ιατρικη ειναι το χομπυ μου...Ρωτηστε με...εμενα και την παρεα μου...Θα εκπλαγειτε!:114:

Reaction score
164
Καλά τα λέει... Αλλά αν έρθει ένας γιατρός και σου πει ότι θα βάλεις μια αλοιφή στις... μασχάλες και θα θεραπεύτεί η τερηδόνα σου και δεν θα έχεις πια σκληρές φτέρνες, χρειάζεται Phd στην ιατρική για να καταλάβεις ότι είναι αλμπάνης;

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Για στασου λιγο ρε φιλε, δεν ξερω τιποτα παραπανω,,
Κανω ομως μια ερωτηση που για μενα τουλαχιστον εχει σημασια κι απαντας ειρωνευοντας μερικως διδοντας μια αβιαστη απαντηση για την οποια εισαι και σιγουρος αναφερομενος μαλιστα και στο δευτερο αξιωμα της θερμοδυναμικης (που μονο αυτο δεν λεει) και προσπαθεις σ ολα τα επομενα ποστ να την τεκμηριωσεις, αλλα δεν σου βγαινει.
Καθομαι κι ακουω(με) ενα καρο ασυναρτισιες και αποψεις που δεν εχουν ουτε νοημα ουτε βαση σε τεχνικο επιπεδο με βαση την φυσικη.
Παρ ολα αυτα επιμενεις οτι η θεση σου ειναι σωστη θιγομενος.

Αν αυτο εσυ το θεωρεις απλη αποψη, κρατα το ετσι και μην προσπαθεις σωνει και ντε να μας πεισεις οτι ειναι κι η σωστη.

Ετσι λοιπον, παιρνω τα πτυχια μου τα βαζω στο κουβαδακι μου και παω για ψαρεμα αφηνοντας σε να πιστευεις οτι θελεις. Ειναι απλο και δεν επανερχομαι μετα και την επικλυση του Τσαρουχα.

Ομως, επιμενω ως προς την αρχικη μου ερωτηση μηπως παρουμε καμια απαντηση της προκοπης.

.....Τα σεβη μου κυριε Κωνσταντινου, καλη χρονια.
Ξαναδιάβασε το forum για να δείς ποιός είναι ειρωνικός και ποιός προσπαθεί να πείσει παρουσιάζοντας τις σπουδές του.
Εγώ προσπάθησα με τη λογική να σου απαντήσω στην απορία.Τώρα αφού σου φαίνεται τόσο περίεργο μια διάταξη να μετατρέπει τα πεδία σε θερμότητα...συγνώμη,πήγαινε για ψάρεμα.Και την επόμενη φορά να προσέχεις γιατί ο συνομιλητής σου μπορεί και αυτός να έχει πτυχία...

Δεν θέλω να συνεχίσω σε προσωπική αντιπαράθεση.Δέν τον ξέρω τον κύριο...Ζητώ συγνώμη απο τα υπόλοιπα μέλη του forum...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519

... Μάλιστα όλοι θα γνωρίζετε ότι σε κάποια σημεία ο χώρος της ακουστικής δεν έχει επιλυθεί επιστημονικά. Οπότε έχουν εμφανισθεί κατά καιρούς αρκετοί '' ειδήμονες '' με θέση-άποψη-λόγο που προσπαθούν να εκμεταλευτούν τη κατάσταση αυτή. Και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Ειδικά όταν ο άλλος δεν κατέχει ειδικές γνώσεις κι όταν γνωρίζεις ότι τελικά αυτό που μετράει είναι η υποκειμενική άποψη κι όχι κάποια μέτρηση.

Γι αυτό λέω και τούτο. Επειδή ο χώρος είναι περίεργος και κυκλοφορούν πάρα πολλά υποσχόμενα προιόντα. Οσοι δεν έχετε τις εξειδικευμένες γνώσεις γιά να κρίνετε, εμπιστευθείτε κάποιους που αποδεδειγμένα ΕΧΟΥΝ και περισσότερο τα ΑΥΤΙΑ σας. ...
"Είπα – ξείπα, άσε με κυρά μου
Σ’ έχω λησμονήσει προ πολλού
Δε σε θέλει άλλο η καρδιά μου
Τώρα την εβρήκα κάπου αλλού"... :114: :114:

Reaction score
47
Καλά τα λέει... Αλλά αν έρθει ένας γιατρός και σου πει ότι θα βάλεις μια αλοιφή στις... μασχάλες και θα θεραπεύτεί η τερηδόνα σου και δεν θα έχεις πια σκληρές φτέρνες, χρειάζεται Phd στην ιατρική για να καταλάβεις ότι είναι αλμπάνης;
Απλα να σημειωσω οτι καποιες φορες η κοινη λογικη μπορει να μας εξαπατησει. Πολλες φορες και οι ιδιοι οι ιατροι μπορουν να δυσπιστουν αρχικα απεναντι σε μια καινουρια θεραπεια και το μηχανισμο πανω στον οποιο βασιζεται. Εκει χρειαζεται προσεκτικη κι εγκυρη ενημερωση.
Συνεπως την επομενη φορα που ο ιατρος σας προτεινει κατι που φανταζει κομπογιαννιτικο δεν εχετε παρα να ζητησετε περαιτερω διευκρινησεις περι παθησεως και μηχανισμου θεραπευτικης αγωγης. Εαν δεν πεισθειτε και παλι, απλα αλλαζετε ιατρο. Επιπλεον, στις μερες μας με το διαδικτυο ευκολα ο οποιοσδηποτε μη ιατρος μπορει να διαπιστωσει εαν ευσταθουν οι ισχυρισμοι του ιατρου του.

Δεν ξερω αν το παραπανω παραδειγμα μπορει να εφαρμοσθει το ιδιο ευκολα και σε αλλους τομεις, οπως αυτον του audio.
Δυστυχως στο χωρο του audio ενα καθαρα επιστημονικο αντικειμενο αποτελει πεδιο εξαπατησης οπου αλωνιζουν αρκετοι επιτηδιοι, τουλαχιστον απο τα λιγα που εχω αντιληφθει. Βεβαια με λιγη καλη θεληση δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να δοκιμασθουν με επιστημονικη μεθοδολογια οι ισχυρισμοι οποιουδηποτε κατασκευαστη.

ΥΓ Οι αλμπανηδες ιατροι ειναι περισσοτεροι απο οσους πιστευει ο κοσμακης αλλα συνηθως δεν φαινονται. Ας ειναι καλα το ελλ. συστημα παιδειας-υγειας των τελευταιων τουλαχιστον 30 χρονων και οι ιατρικοι συλλογοι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Kυριες -κυριοι και χαιενταδες.....βγαζουμε το καπακι του τελικου και αφου πρωτα τον ξεσκονισουμε και φυσικα....τον καμαρωσουμε ,επανω στο καπακι του τοροειδη βαζουμε συμπηκνωμενη λαστιχοκολλα(που εχει και μια κολλωδη υφη)και αφου βαλλουμε 3 κομματακια(αν θελετε βαλτε και 33..οτι γουσταρετε)και επανω σε αυτα τοποθετουμε τα purifiers(εδω συγκεκριμενα βαζω την σειρα reference)το οποιο αρχιζουμε να το παταμε καθετα εως να ακουμπησει το εξαρτημα αυτο την βιδα που συγκρατει τον τοροειδη με το σασι.
Λογω της κολλωδης υφης που προανεφερα το purifier παραμενει απολυτα σταθερα επανω στον τοροειδη και αρχιζει τον ηλεκτρικο εξαγνισμο!!!!!!!
Επισης οπως δειχνω και στην φωταφιτσα τοποθετουμε και ενα purifier (το συγκεκριμενο ειναι κοντυτερο απο την εκδοση stαndar)και προτεινεται για την συγκεκριμενη θεση.
Βεβαια το ιδανικο
ειναι να μπει πισω απο τον πινακα αγγαλιαζοντας τα καλωδια εκεινα που πηγαινουν προς το συστημα!!!!(αυριο θα γινει και αυτο)~~~~~~.
Παντως δεν ξερω απο τι υλικα κατασκευαζοντε,αν ειναι απο πιτουρα Τριπολεως η απο καββαλινες Ηπειρωτικης φοραδας αλλα αυτα τα μαραφετια ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!
Ο προσωπικος μου Ωριλλα μου λεει οτι το τυμπανο μου ακομα δουλευει αψογα οποτε και σας αναφερω οτι τα purifiers κανουν με αψογο τροπο αυτα που φτιαχτηκαν να κανουν και φτιαχτηκαν απο εναν ακομα ΕΛΛΗΝΑΡΑ με μερακι και γνωση που η πιο μεγαλη του μαγκια θα ειναι να τα ακουσουν και αλλοι αληθινοι χομπιστες εδω και στο εξωτερικο και να ΞΑΝΑΠΟΥΝ.....ρε τι κουφαλες ειναι αυτοι οι Ελληνες ....μεσα σε ολα ρε παιδι μου ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μια ειδηση απο ψηλοτερο γεωγραφικο διαμερισμα της Ελλαδας μας..........Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν.....!!!!!!!!!!!!!Συγνωμη ΝΤ ...δεν κρατηθηκα!!!!

Reaction score
1.685

Η μία είναι να δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο τεχνοεπιστημονικής παρουσίασης, με ελλείψεις, ασάφειες και γενικά μία εικόνα του τύπου '' είμαι ο μάγος της φυλής, μαγείρεψα το μαντζούνι και πέτυχα αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα ''. Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο ειδικά όταν μεταφέρεται από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει κάποιο επιστημονικό σχόλιο. Μπορεί το μαντζούνι όντως να έχει επιτυχία. Επιστημονικά όμως κανένας ειδήμων δεν θα ασχοληθεί περισσότερο. Και γιατί να ασχοληθεί? Από τη στιγμή που ο δημιουργός δεν επιθυμεί η αδυνατεί γιά κάτι τέτοιο. Αυτοί που θα ασχοληθούν είναι οι ημιμαθείς και αμαθείς που πιθανόν να εντυπωσιασθούν από την μη επιστημονική παρουσίαση.Και πιθανότατα αυτοί να είναι ο στόχος.
.
Αυτο ειναι ολο το ζουμι της κουβεντας.

Συνχαιρω τον Κωστα που εχει την γενεοτητα να το λεει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.234
Members
38.434
Νεότερο μέλος
free77