ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Βλασση εβγαλες τις Kiwame απο τους εκπομπους των εξοδου που σου ειχα βαλει?
Σε χαλασε η Κορινθος...!!!!

Επισης φιλε μου καλε, κανεις δεν ειπε οτι δεν δουλεουν, αντιθετα δουλεουν μιας και τα εχω κι εγω ακουσει απιστευτα καλα. Δεν ενδιαφερει απο τι ειναι φτιαγμενα ουτε το πως και το που.
Αυτο που πρεπει να μαθουμε ειναι το γιατι δουλεουν μιας κι ολα στο ηχητικο αποτελεσμα ενος συστηματος θυμιζει ζυγαρια, τιποτα δεν προσθετεις χωρις ν αφαιρεις κατι αλλο.

Σαφως και μπραβο στον Νικο, αφου ειναι ενας αξιος και σεμνος ανθρωπος που εχει χτυπηθει απο πολλες ατυχιες στην επαγγελματικη του πορεια.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Απλα να σημειωσω οτι καποιες φορες η κοινη λογικη μπορει να μας εξαπατησει. Πολλες φορες και οι ιδιοι οι ιατροι μπορουν να δυσπιστουν αρχικα απεναντι σε μια καινουρια θεραπεια και το μηχανισμο πανω στον οποιο βασιζεται. Εκει χρειαζεται προσεκτικη κι εγκυρη ενημερωση.
Συνεπως την επομενη φορα που ο ιατρος σας προτεινει κατι που φανταζει κομπογιαννιτικο δεν εχετε παρα να ζητησετε περαιτερω διευκρινησεις περι παθησεως και μηχανισμου θεραπευτικης αγωγης. Εαν δεν πεισθειτε και παλι, απλα αλλαζετε ιατρο. Επιπλεον, στις μερες μας με το διαδικτυο ευκολα ο οποιοσδηποτε μη ιατρος μπορει να διαπιστωσει εαν ευσταθουν οι ισχυρισμοι του ιατρου του.

Δεν ξερω αν το παραπανω παραδειγμα μπορει να εφαρμοσθει το ιδιο ευκολα και σε αλλους τομεις, οπως αυτον του audio.
Δυστυχως στο χωρο του audio ενα καθαρα επιστημονικο αντικειμενο αποτελει πεδιο εξαπατησης οπου αλωνιζουν αρκετοι επιτηδιοι, τουλαχιστον απο τα λιγα που εχω αντιληφθει. Βεβαια με λιγη καλη θεληση δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να δοκιμασθουν με επιστημονικη μεθοδολογια οι ισχυρισμοι οποιουδηποτε κατασκευαστη.

ΥΓ Οι αλμπανηδες ιατροι ειναι περισσοτεροι απο οσους πιστευει ο κοσμακης αλλα συνηθως δεν φαινονται. Ας ειναι καλα το ελλ. συστημα παιδειας-υγειας των τελευταιων τουλαχιστον 30 χρονων και οι ιατρικοι συλλογοι.
Αγαπητε φιλε Born to be wild(Stepenwoolf)ειλικρινα συμφωνω οτι υπαρχει πολυ αλμπανια σε πολλους τομεις και το μονο μας οπλο ειναι ειναι η δοκιμη !!!Οπως επισης υπαρχει και η αλλη πλευρα που εξακολουθει να πλαισιωνεται απο αληθινα ιδανικα-πιστη σε εναν σκοπο-τσαγανο-γνωση που την προσφερουν σε αυτους που ενδιαφεροντε και τελος γιατι οχι πατεντες που μπορουν να ευδοκιμησουν και να εξυπηρετηθουν σκοποι και ονειρα!!!!
Προσωπικα περασα απο το σταδιο της δοκιμης και εξακολουθω να λεω οτι αμα θελει ο Ελληνας μπορει να κανει θαυματα......
Φυσικα να πω οτι τα purifiers μπορει σε καποια συστηματα να αποδωσουν περισσοτερο και σε αλλα λιγοτερο...ευλογο και λογικο παντα με την σκεψη οτι ειναι διαφορετικο το καθε οικιακο σεταρισμα υπο διαφορετικες συνθηκες χωρου και μηχανηματων.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Βλασση εβγαλες τις Kiwame απο τους εκπομπους των εξοδου που σου ειχα βαλει?
Σε χαλασε η Κορινθος...!!!!
Ειδες Κωστακι πουλακι μου τι σου κανει η θαλασσα και οι γοργονες οι ξαναμμενες??
 

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Καμια γοργονα κατα δω περισευει?
Πως τον εκανες τον Perreaux ετσι ιεροσυλε???
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Καμια γοργονα κατα δω περισευει?
Πως το εκανες το μηχανημα ετσι ιεροσυλε???
Αγορι μου........ψοφαω να βλεπω κουτια της Fendex να ερχοντε απο το κωλοΑμερικα με υλικα και onboard αντστασοπυκνωτικα μαντζουνια!!!!
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817




Kυριες -κυριοι και χαιενταδες.....βγαζουμε το καπακι του τελικου και αφου πτωτα τον ξεσκονισουμε και φυσικα....τον καμαρωσουμε ,επανω στο καπακι του τοροειδη βαζουμε συμπηκνωμενη λαστιχοκολλα(που εχει και μια κολλωδη υφη)και αφου βαλλουμε 3 κομματακια(αν θελετε βαλτε και 33..οτι γουσταρετε)και επανω σε αυτα τοποθετουμε τα purifiers(εδω συγκεκριμενα βαζω την σειρα reference)το οποιο αρχιζουμε να το παταμε καθετα εως να ακουμπησει το εξαρτημα αυτο την βιδα που συγκρατει τον τοροειδη με το σασι.
Λογω της κολλωδης υφης που προανεφερα το purifier παραμενει απολυτα σταθερα επανω στον τοροειδη και αρχιζει τον ηλεκτρικο εξαγνισμο!!!!!!!
Επισης οπως δειχνω και στην φωταφιτσα τοποθετουμε και ενα purifier (το συγκεκριμενο ειναι κοντυτερο απο την εκδοση stαndar)και προτεινεται για την συγκεκριμενη θεση.
Βεβαια το ιδανικο
ειναι να μπει πισω απο τον πινακα αγγαλιαζοντας τα καλωδια εκεινα που πηγαινουν προς το συστημα!!!!(αυριο θα γινει και αυτο)~~~~~~.
Παντως δεν ξερω απο τι υλικα κατασκευαζοντε,αν ειναι απο πιτουρα Τριπολεως η απο καββαλινες Ηπειρωτικης φοραδας αλλα αυτα τα μαραφετι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!
Ο προσωπικος μου Ωριλλα μου λεει οτι το τυμπανο μου ακομα δουλευει αψογα οποτε και σας αναφερω οτι τα purifiers κανουν με αψογο τροπο αυτα που φτιαχτηκαν να κανουν και φτιαχτηκαν απο εναν ακομα ΕΛΛΗΝΑΡΑ με μερακι και γνωση που η πιο μεγαλη του μαγκια θα ειναι να τα ακουσουν και αλλοι αληθινοι χομπιστες εδω και στο εξωτερικο και να ΞΑΝΑΠΟΥΝ.....ρε τι κουφαλες ειναι αυτοι οι Ελληνες ....μεσα σε ολα ρε παιδι μου ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μια ειδηση απο ψηλοτερο γεωγραφικο διαμερισμα της Ελλαδας μας..........Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν.....!!!!!!!!!!!!!Συγνωμη ΝΤ ...δεν κρατηθηκα!!!!
 

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αγορι μου........ψοφαω να βλεπω κουτια της Fendex να ερχοντε απο το κωλοΑμερικα με υλικα και onboard αντστασοπυκνωτικα μαντζουνια!!!!
Κατι μου θυμιζει, μα τι μου θυμιζει?
Α!!, Greek Road!!!!, μονο που θα επρεπε να ερθουν mills.

Παρεπιπτοντως, εκεινοι οι Tin Foil σ εκεινο το σημειο δημιουργουν προβληματα στην εμπεδιση δινοντας μια περιεργη "λαμπραδα" που και κακη ειναι αλλα και κουραστικη καταντα.
Η λυση ειναι MKP-10. Σορυ για το....off topic.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Κατι μου θυμιζει, μα τι μου θυμιζει?
Α!!, Greek Road!!!!, μονο που θα επρεπε να ερθουν mills.
Δεν βαριεσαι βρε Κωτσο ,δοκιμασα και αλλους στο bypass των ηλεκτρολυτικων και οι ting foil του πηγαν τζαμι .....μην τρελλαθουμε κιολας με δαυτα!!!!!
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Και μια μεταφορα απο αλλο thread οπου φαινεται στο συστημα μου η τοποθετηση των purifiers στα καλωδια και τις συσκευες μου .





 

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ωραιος, αν και θα σε.....μαλωσω και ξερεις τον λογο.
Ποτε.... μαυρισε το AMR σου ρε μαναρι μου?
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ωραιος, αν και θα σε.....μαλωσω και ξερεις τον λογο.
Ποτε.... μαυρισε το AMR σου ρε μαναρι μου?
Στην αρχη ειχα στο σπιτι μου το χρυσαφι του αντιπροσωπου μεχρι να ερχοταν το δικο μου το καταμαυρο!!!!!
 

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Παντως επειδη χρειαζονται παρα πολλα σε αριθμο τετοια μαντζουνια και το κοστος ανεβαινει υπερβολικα ψηλα, μαζι με μια κατ εμε ασχημη αισθητικη, πανω στα μηχανηματα απο δω απο κει κλπ, ισως προτειμουσα ενα Quantum που δινει ακριβως την ιδια ηχητικη βελτιωση μπαινει ακομα και παραλληλα σε μια πριζα της παροχης και σαφως ειναι και πιο ομορφο.
 


Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

αληθεια απο τιμες πως πανε??
Συμφωνα με τα λεγομενα του ΝΜ, 150 , 200 και 350 ευρω το κομματι για καθε ενα απο τα τρια μοντελα.

"NM CABLE STANDARD: Τοποθετούνται πολύ εύκολα σε κάθε ενα απο τα καλώδια ρεύματος, interconnects και ηχείων του συστήματος. 150 EΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ

NM REFERENCE: Mετά απο την τοποθέτηση των NM CABLE STANDARDS στα καλώδια , τα ΝΜ REFERENCE τοποθετούνται επάνω η πίσω απο κάθε μηχάνημα, κοντά στο crossover των ηχειων , κοντά στο μοτέρ του πικάπ και προαιρετικά στο εσωτερικό των μηχανημάτων. Επίσης μπορεί να τοποθετηθούν στον πίνακα ρεύματος του σπιτιού. 200 ΕΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ.

NM SIGNATURE: Εξτρα ισχυρά purifiers για μεγάλα μηχανήματα. Τοποθετούνται επάνω η πίσω απο τα μηχανήματα, δίπλα στο μοτέρ του πικάπ και κοντά σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία του χώρου ακρόασης. 350 ΕΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ
."

Και μιλαμε οτι χρειαζονται αρκετα για να κανεις δουλεια, βλεπε την φωτο του vlasis ΠΧ..
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.202
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Οταν κάποιος παρουσιάζει κάποιο προιόν βασιζόμενο σε νέα ιδέα ακολουθεί δύο λύσεις.
Είδατε καμία παρουσίαση από τον κατασκευαστή για το προϊόν; Εκτός κι αν θεωρείτε παρουσίαση, ένα post που έγινε copy paste από κάπου.

Η μία είναι να δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο τεχνοεπιστημονικής παρουσίασης, με ελλείψεις, ασάφειες και γενικά μία εικόνα του τύπου '' είμαι ο μάγος της φυλής, μαγείρεψα το μαντζούνι και πέτυχα αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα ''. Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο ειδικά όταν μεταφέρεται από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει κάποιο επιστημονικό σχόλιο. Μπορεί το μαντζούνι όντως να έχει επιτυχία. Επιστημονικά όμως κανένας ειδήμων δεν θα ασχοληθεί περισσότερο. Και γιατί να ασχοληθεί? Από τη στιγμή που ο δημιουργός δεν επιθυμεί η αδυνατεί γιά κάτι τέτοιο. Αυτοί που θα ασχοληθούν είναι οι ημιμαθείς και αμαθείς που πιθανόν να εντυπωσιασθούν από την μη επιστημονική παρουσίαση.Και πιθανότατα αυτοί να είναι ο στόχος.

Η άλλη λύση είναι της επιστημονικής παρουσίασης. Ευτυχώς υπάρχουν και τα μαθηματικά εργαλεία αλλά και οι τρόποι να παρουσιασθεί μία νέα ιδέα σε ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να την αξιολογήσουν-εκτιμήσουν. Και γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος ,μία παρουσίαση υλικού με ιδιότητες ηλεκτρομαγνητικής απορρόφησης (υπάρχουν πάρα πολλά) μπορεί να δοθεί με μετρήσεις και απόλυτες τεκμηριώσεις.Ευτυχώς ο τομέας αυτός είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκαθαρισμένος επιστημονικά. Μόνο που όλα αυτά πρέπει να γίνονται μεθοδευμένα και τεκμηριωμένα. Οσοι επιστήμονες διαβάζουν αυτό το τόπικ καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Επιστημονικά συγγράματα και μελέτες με τεκμηριωμένα στοιχεία και μετρήσεις που απευθύνονται σε ανθρώπους που μπορούν να τα αξιολογήσουν, έχουν κύρος και βαρύτητα. Και μόνο αυτά.

Από εκεί και πέρα μπορούμε μία ολόκληρη ζωή να συζητάμε γιά το εάν δουλεύει το συγκεκριμένο αντικείμενο η όχι. Οπως θα μπορούσαμε να συζητάμε γιά το φάρμακο του σκορπιού κατά του καρκίνου η και γιά χιλιάδες άλλες περιπτώσεις. Σαν μηχανικός δεν έχω μάθει να κρίνω με αυτό το τρόπο.
Συμφωνώ. Ως εκ τούτου ελπίζω αν καμιά φορά μας παρουσιάσετε ένα προϊόν σας, να ακολουθήσετε την πρώτη μέθοδο. Θα χαρώ πολύ να προσφέρετε κάτι ανάλογο στην κοινότητά μας, πέραν της κριτικής που καλώς κάνετε.

Αλλά και γι αυτούς που δεν μπορούν να κρίνουν λόγω απουσίας ειδικών γνώσεων, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάντε ΤΥΦΛΟ τεστ Α/Β. Γιατί μη ξεχνάτε οτι ο ψυχολογικός παράγοντας επιρεάζει. Οταν είμαστε προετοιμασμένοι να ακούσουμε κάτι καλό το ακούμε.
Όπως είναι προφανές, δεν παρακολουθείτε πολύ καιρό το φόρουμ μας. Σχεδόν από την γέννησή του, η παρέα του "κλουβιού με τις τρελές", όπως χαρακτηριστικά μας αποκαλούσε ο αείμνηστος μπάρμπα Σπύρος, κατηγορείται μονίμως από τους χαϊεντοπαροικούντες, ότι με τις ορθολογιστικές προσεγγίσεις μας, έχουμε μετατρέψει ένα χόμπι μουσικής σε μια άκρως επίπονη διαδικασία, την οποία για να παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να έχει 10 πτυχία. Με αυτό το θέμα κατά καιρούς έχει γίνει πραγματικά ο κακός χαμός. Από καυγάδες ολκής μέχρι παραιτήσεις. Καθώς γνωρίζω πολύ καλά τα ελληνικά ιντερνετικά δρώμενα, σας πληροφορώ ότι δεν θα βρείτε πουθενά οπαδούς όσων αναφέρετε, παρά μόνον εδώ. Είμαστε από τους λίγους δε, που έχουμε δείξει στην πράξη πως γίνεται ένα blind test (τόσο από πλευράς διαδικασίας όσο και στατιστικής επεξεργασίας των αποτελεσμάτων) και πάντα υποστηρίζουμε ότι αυτό αποτελεί την μοναδική ορθή μεθοδολογία ακρόασης προκειμένου να συγκρίνουμε/αξιολογήσουμε κάτι (ευχαρίστως να σας δώσω link).

Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ λοιπόν ότι έχετε βιαστεί. Και αυτό το λέω για τρεις κυρίως λόγους.
- Πρώτον, διότι δεν αξιολογήσατε σωστά την ποιότητα της παρούσας κοινότητας και κατ' επέκταση των μελών της.
- Δεύτερον, διότι ο κατασκευαστής δεν έχει παρουσιάσει επίσημα το προϊόν του πουθενά και
- Τρίτον, διότι ανεξαρτήτως ύπαρξης ή όχι επιστημονικής τεκμηρίωσης, δυστυχώς δίνετε την εντύπωση ότι είδατε την είσοδο του προϊόντος στην αγορά, κακοπροαίρετα.

Πρόκειται για ένα Ελληνικό προϊόν, μια έμπνευση ενός Έλληνα. Έστω ότι δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το προϊόν. Έστω ότι δεν γνωρίζουμε ούτε καν τις προθέσεις του εμπνευστή και υποπτευόμαστε ότι βγάζει άλλο ένα "ματζούνι" όπως πολλά άλλα, για να γίνει πλούσιος. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ένας Έλληνας (πόσο μάλλον ένας κατασκευαστής Έλληνας όπως εσείς), πρέπει να έχει άλλη αντιμετώπιση σε τέτοιες κινήσεις. Σαφέστατα και πρέπει να εκφράζει τις επιφυλάξεις του, αλλά καλοπροαίρετα και τουλάχιστον στον βαθμό που δεν προκαταβάλει τον αναγνώστη, αφ' ενός για τις προθέσεις του εμπνευστή και αφ' ετέρου για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Είναι άκομψο, άδικο και φυσικά μη αποδεκτό ως τακτική.

Πραγματικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την τεχνογνωσία σας, όχι για να μας αναλύσετε τις επιστημονικές τακτικές, (αυτά είναι γνωστά πράγματα άλλωστε και αν ανατρέξετε στις σελίδες του παρόντος φόρουμ θα τα βρείτε χιλιογραμμένα και μάλιστα πιο χαριτωμένα από όσο εσείς τα γράφετε), αλλά για να κάνετε μια προσπάθεια μαζί με όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα, για να δοθεί μια εξήγηση στις θετικές ακουστικές εντυπώσεις που αποσπά μέχρι σήμερα αυτό το προϊόν. Προφανώς αυτό είναι πιο δύσκολο αλλά πιστέψτε με, πέραν του ότι είναι πιο ενδιαφέρον, είναι και περισσότερο "εντός θέματος" σε αυτήν την συζήτηση από το παραπάνω κείμενό σας.

Θα χαρώ πολύ λοιπόν να διαβάσω από εσάς πιθανά σενάρια, επιστημονικά τεκμηριωμένα, για το "ματζούνι" που βγάζει στην αγορά ο Νίκος Μενδρινός. Θα βοηθήσει πραγματικά την κουβέντα. Εάν αυτό δεν γίνει, θα πρέπει να αρκεστείτε κι εσείς όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, στα λιγοστά υπάρχοντα στοιχεία που έχουν κατατεθεί για το προϊόν και στα αποτελέσματα των ακροάσεων που γίνονται, τόσο από τους φίλους που το έχουν ακούσει, όσο κι από εμένα που είμαι σε διαδικασία ηχητικής αξιολόγησής του. Τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία μεν και σε πολλά συμφωνώ, αλλά δεν παύουν να είναι γενικολογίες και συνεπώς λίγο ή πολύ... άσχετα με το θέμα. Άσε που μπορεί να αδικούν έναν άνθρωπο που κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με ένα νέο προϊόν.

...
 

Μηνύματα
742
Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Παντως επειδη χρειαζονται παρα πολλα σε αριθμο τετοια μαντζουνια και το κοστος ανεβαινει υπερβολικα ψηλα, μαζι με μια κατ εμε ασχημη αισθητικη, πανω στα μηχανηματα απο δω απο κει κλπ, ισως προτειμουσα ενα Quantum που δινει ακριβως την ιδια ηχητικη βελτιωση μπαινει ακομα και παραλληλα σε μια πριζα της παροχης και σαφως ειναι και πιο ομορφο.
Σε αυτο θα συμφωνησω. Παρολαυτα τα ματζουνια προσθετικα δουλευουν απιστευτα καλα και δεν χρειαζεται τυφλη ακροαση για την οποια διαφορα...ειναι πολυ μεγαλη και με τα quantum και με τα purifiers.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.202
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Συμφωνα με τα λεγομενα του ΝΜ, 150 , 200 και 350 ευρω το κομματι για καθε ενα απο τα τρια μοντελα.

"NM CABLE STANDARD: Τοποθετούνται πολύ εύκολα σε κάθε ενα απο τα καλώδια ρεύματος, interconnects και ηχείων του συστήματος. 150 EΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ

NM REFERENCE: Mετά απο την τοποθέτηση των NM CABLE STANDARDS στα καλώδια , τα ΝΜ REFERENCE τοποθετούνται επάνω η πίσω απο κάθε μηχάνημα, κοντά στο crossover των ηχειων , κοντά στο μοτέρ του πικάπ και προαιρετικά στο εσωτερικό των μηχανημάτων. Επίσης μπορεί να τοποθετηθούν στον πίνακα ρεύματος του σπιτιού. 200 ΕΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ.

NM SIGNATURE: Εξτρα ισχυρά purifiers για μεγάλα μηχανήματα. Τοποθετούνται επάνω η πίσω απο τα μηχανήματα, δίπλα στο μοτέρ του πικάπ και κοντά σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία του χώρου ακρόασης. 350 ΕΥΡΩ/ΤΕΜΑΧΙΟ
."

Και μιλαμε οτι χρειαζονται αρκετα για να κανεις δουλεια, βλεπε την φωτο του vlasis ΠΧ..
Κύριοι, καλό είναι να σταματήσουν τα copy paste από δεξιά και αριστερά, διότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εξ όσων γνωρίζω οι τιμές δεν είναι πλέον αυτές, αλλά έχουν γίνει τροποποιήσεις προς τα κάτω.

...
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.834
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Σε αυτο θα συμφωνησω. Παρολαυτα τα ματζουνια προσθετικα δουλευουν απιστευτα καλα και δεν χρειαζεται τυφλη ακροαση για την οποια διαφορα...ειναι πολυ μεγαλη και με τα quantum και με τα purifiers.
Μπραβο σου βρε φιλε Γιαννη ....μπραβο σου!!!!!!Ειλικρινα σε παραδεχομαι.....και ψυχη εχεις και αξιοπρεπεια μιας και ξερεις να παραδεχεσε ακομα και προιοντα που δεν τα αντιπροσωπευεις!!!!!
 

Μηνύματα
4.059
Reaction score
777
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Νίκο.Βέβαια εμένα προσωπικά οι ψευτο-επιστήμονες των forum που δέν διάβασαν ποτέ κάτι παραπάνω απο το νόμο του Ohm δεν μου λένε τίποτα.Σε αυτές τις αναζητήσεις ο καθένας μας είναι μόνος και κρίνει αν θα επενδύσει ή όχι σε κάποιο προιόν.

Προσωπικά πάντως πιστεύω οτι άν κάποιος πρέπει να αντιμετωπίσει την ακτινοβολία μέσω των NM καλό θα είναι να ξεκινήσει απο μετασχηματιστές αφού εκεί έχουμε μεγάλα πεδία και σε πικάπ-cd που έχουμε πολύ μικρές τιμές ρεύματος.Μετά να ασχοληθεί με καλώδια κ.τ.λ.

Επίσης αν και δέν ξέρω τις τιμές...νομίζω οτι αυτά τα αξεσουάρ κινούνται σε επίπεδα hi-end και όχι σε επίπεδο aiwa.Επομένως καλό θα είναι προτού τα κρίνουμε να τα εντάξουμε και στην ανάλογη κατηγορία.
 

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Βλασση, ποσο τα πηρες?
Που πωλουνται?
Τα φερνει ο ΝΜ απο πορτα σε πορτα σε πορτα?

Νικο Τσαρουχα γιατι να παρεξηγηθουμε?
Μονος σου λες οτι τα στοιχεια που υπαρχουν ειναι λιγοστα.
Ε, για μας ειναι ακομα λιγοτερα μιας και δεν ειχαμε το προνομοιο να μας τα φερουν για δοκιμη.
Ετσι τα μονα στοιχεια που εχουμε ειναι αυτα του κλειστου κυκλωματος που δημοσιευτηκαν.

Δηλαδη ποσο κανουν για τους μη φιλους?
Αν θελησω αυριο το πρωι να αγορασω ποσο θα τα παρω?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.250
Μηνύματα
3.006.269
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111
Top