Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Reaction score
0
Με γειά και από μένα και καλές ακροάσεις-θεάσεις. Κι εγώ είμαι στην διαδικασία ψαξίματος καταλληλότερων ηχείων για τον 255.
Ερώτηση προς όλους τους συν-κατεχοντες. Η συσκευασία είχε μέσα ελληνικό manual ? Ο δικός μου παντως δεν είχε.
Μπα:117:...........

Reaction score
14
Με γειά και από μένα και καλές ακροάσεις-θεάσεις. Κι εγώ είμαι στην διαδικασία ψαξίματος καταλληλότερων ηχείων για τον 255.
Ερώτηση προς όλους τους συν-κατεχοντες. Η συσκευασία είχε μέσα ελληνικό manual ? Ο δικός μου παντως δεν είχε.
οχι ουτε εμένα είχε, αλλα το μεγάλο βιβλίο με τις 12 γλώσσες έπρεπε να μας εχει και εμάς μέσα!

Reaction score
784
Βρηκες ακρη για να ελεγχεις την τηλεοραση απο το χειριστηριο του harman?
Αν βρεις κατι για τις νεες panasonic μην ξεχασεις να ενημερωσεις...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.957
Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Παιδιά ζητήστε ελληνικές οδηγίες από την αντιπροσωπεία.

Είναι υποχρεωμένοι να σας δώσουν!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Ζητηστε οδηγιες στα ελληνικα απο το καταστημα αγορας.
Η αντιπροσωπεια τις εχει ετοιμες προς αποστολη ακομα και με e mail.
Aπλα δεν ειναι μεσα γιατι κανεις δεν θελει ''ανοιγμενο'' προιον.

Reaction score
14
αλλαγή firmware και παίζει αψογα τα Ntsc 30fps απο το HTPC!!!

Αψογο!

επίσης το auto-setup Με το μικρόφωνο του απαιχτο!!!

Αλάνθαστο και βγάζει οτι παραπάνω απο τα ηχεία μπορεί!!!!!!

Καμμία σχέση με το τι θα εβαζα χειροκίνητα!!!!

Reaction score
4
Μεγειά Γιάννη!!!
Να τον χαίρεσε...

Τον έχω στα (πολύ) σοβαρά υπόψιν τον συγκεκριμένο, για το καλοκαίρι (ισως φθινόπωρο) που θα μετακομοίσω.

Τα ηχεία που αναφέρεις νομίζω ότι τα είδα στο media σε μια πολύ χαμηλή τιμή (μπορεί και να κάνω λάθος για την τιμή, αλλά νομίζω ότι ήταν γύρω στα 250 ευρώ... σίγουρα ήταν τα συγκεκριμένα, την τιμή δεν θυμάμαι ακριβώς).
Κάνουν τόσο κολή δουλειά τελικά?

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Κλεισε τα ματια και προχωρα.

Μεγειες Γιαννη!

Reaction score
14
Μεγειά Γιάννη!!!
Να τον χαίρεσε...

Τον έχω στα (πολύ) σοβαρά υπόψιν τον συγκεκριμένο, για το καλοκαίρι (ισως φθινόπωρο) που θα μετακομοίσω.

Τα ηχεία που αναφέρεις νομίζω ότι τα είδα στο media σε μια πολύ χαμηλή τιμή (μπορεί και να κάνω λάθος για την τιμή, αλλά νομίζω ότι ήταν γύρω στα 250 ευρώ... σίγουρα ήταν τα συγκεκριμένα, την τιμή δεν θυμάμαι ακριβώς).
Κάνουν τόσο κολή δουλειά τελικά?
δεν με λές Νικολό ποιά ηχεία είδες τα Canton cinema 60? Ειναι καλά και αν και τα είχα για αλλαγή τελικά με τον ενισχυτή αυτό πήραν παράταση ζωής... ομως το Σαββατο θα παω στου unforbilly το σπίτι και θα ακούσω κάποια άλλα... για να βάζω φυτιλιές στην τσέπη μου

με το καλό να ετοιμάσεις το σπίτι φίλε!!!

Reaction score
14
Tα νεα κουσουρια τα απεκτησες και εσυ?
ναι αλλά το έβαλα στο auto selection και οτι νομιζει αυτός καλύτερο το πιάνει.... Και μέχρι τώρα παει καλά...

Αν και στο στερεο audio 2.0 θα ήθελα το Logic7 που λεει....!!!

Reaction score
784
E, αυτο θελουν ολοι!
Παντως εντυπωσιαστηκα ακομα και απο τον δικαναλο ηχο που εβγαλε...
Αν εχεις dvd player στο οποιο προφανως δεν εχεις αναγκη τα νεα format , τοτε συνδεσε το με optical/coaxial ετσι ωστε να παιζεις τα cd/mp3 σου απο εκει και να εχεις το logic7.
Ακρως ευκολο και αναιμακτο!
Καλες ακροασεις!

ΥΓ. Μην με ξεχασεις με τους κωδικος της panasonic!

Reaction score
14
E, αυτο θελουν ολοι!
Παντως εντυπωσιαστηκα ακομα και απο τον δικαναλο ηχο που εβγαλε...
Αν εχεις dvd player στο οποιο προφανως δεν εχεις αναγκη τα νεα format , τοτε συνδεσε το με optical/coaxial ετσι ωστε να παιζεις τα cd/mp3 σου απο εκει και να εχεις το logic7.
Ακρως ευκολο και αναιμακτο!
Καλες ακροασεις!

ΥΓ. Μην με ξεχασεις με τους κωδικος της panasonic!
εχεις δοκιμάσει και εσύ όλους τους κωδικούς του βιβλιου? Δηλαδή το 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137??

Reaction score
784
Δεν εχω δοκιμασει κανεναν!Αλλα οχι λογω τεμπελιας...
Εχω το κουτι με τα εγχειριδια στο πατρικο και δεν μπορω να δοκιμασω...

Reaction score
0
Το δικό μου με την Toshiba(tv) και το Pioneer(dvd) δεν εκανε ιδιαιτερα καλη δουλεια με τους κωδικους....Δουλευουν καποια κουμπια αλλα οχι ολα....To ιδιο κ με την αυτοματη αναζητηση....

Reaction score
4
δεν με λές Νικολό ποιά ηχεία είδες τα Canton cinema 60? Ειναι καλά και αν και τα είχα για αλλαγή τελικά με τον ενισχυτή αυτό πήραν παράταση ζωής... ομως το Σαββατο θα παω στου unforbilly το σπίτι και θα ακούσω κάποια άλλα... για να βάζω φυτιλιές στην τσέπη μου

με το καλό να ετοιμάσεις το σπίτι φίλε!!!
Ναι, αυτά... μόλις είδα την τιμή τους δεν μου έκανε κέφι να τα ακούσω. Αλλά τώρα που το λες, θα τους ρίξω μια ματιά...

Τι ηχεία θα ακούσεις?

εγώ "έσκισα την γάτα" και βρήκαμε μια μέση λύση. Δηλαδή, ΟΧΙ στο όλα σε ένα, αλλά ΝΑΙ στα μικρά (υψηλότατου WAF) ηχεία.
Μην σου χαλάσω το θέμα, αν ακούσεις κάποια "μικρά" (στο μάτι) με ενδιαφέρει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent