ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
2
Τελικα μην δουμε ανθρωπο να βγαζει κατι διαφορετικο κατευθειαν να τον φαμε. Ρε παιδια τι σας ενδιαφερει, το προιον και το ποσο συνεισφερει στον ηχο, ή η πατροτητα του? Τελικα εισαστε χομπιστες καθολου? Γιατι ποτε δεν σας εχει απασχολησει τοσο, κατι αλλο, απο τα τοσα που εχετε αγορασει? Προσωπικα βλεπω τα purifiers ιδιαιτερα ενδιαφεροντα και αυτη την στιγμη κοσμουν το ηχητικο μου συστημα μαζι με τα quantum και οι βελτιωσεις που μου προσεφεραν ειναι απιστευτα θεαματικες.

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εχεις απολυτα δικιο @anemelos και σαφως δεν στεκομαι εκει. Αλωστε προσωπικα εχω δηλωσει εξ αρχης οτι το προιον μου εδωσε την αισθηση οτι κανει αυτα που λεει, σε οποιο βαθμο.

Μια μονο παρατηρηση, επι της ευκαιριας. Αν υποτεθει οτι το προιον το ειχες φτιαξει εσυ η εγω ΠΧ, νομιζεις οτι θα τυχαινε του ιδιου ενδιαφεροντος? Ουτε θα καταδεχοταν κανεις να το ακουσει η να ασχοληθει......απαντω.....

Γιαννη, λαθος το βλεπεις...κανεις δεν παει να φαει κανεναν, αλλα ολα εχουν την σημασια τους.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Κώστα, ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις. Για την πατρότητα έχω ακούσει και εγώ κάτι. Αλλά αυτό που μας αφορά είναι αν προσφέρει στην αναπαραγωγή ή όχι. Το θέμα της πατρότητας αφορά τον Κο Μενδρινό, σε περίπτωση που υπάρχει αμφισβήτηση, τεκμηριωμένη φυσικά. Εμάς, σαν ακροατές και πιθανούς αγοραστές του προϊόντος, δε μας αφορά, νομίζω. Και προτού υπάρξει τεκμηρίωση, από τους υποτιθέμενους πραγματικούς πατέρες, νομίζω πως δεν πρέπει να επεκταθούμε σ' αυτό το σημείο.
φιλε ανεμελε πιστεψε με κανουν τετοια δουλεια που νομιζεις οτι αλλαξες συστημα. Ειδικα στα cd player ειναι τετοια η αναβαθμιση που πραγματικα κανει το ψηφιακο του χιλιαρικου να ακουγεται 3 φορες επανω...

Reaction score
2

Εχεις απολυτα δικιο @anemelos και σαφως δεν στεκομαι εκει. Αλωστε προσωπικα εχω δηλωσει εξ αρχης οτι το προιον μου εδωσε την αισθηση οτι κανει αυτα που λεει, σε οποιο βαθμο.

Μια μονο παρατηρηση, επι της ευκαιριας. Αν υποτεθει οτι το προιον το ειχες φτιαξει εσυ η εγω ΠΧ, νομιζεις οτι θα τυχαινε του ιδιου ενδιαφεροντος? Ουτε θα καταδεχοταν κανεις να το ακουσει η να ασχοληθει......απαντω.....
Ρε Κωστα μακαρι να το ειχες φτιαξει εσυ! Γιατι τοτε να το βλεπαμε με μισο ματι? Μια χαρα τεχνικος εισαι και γνωσεις εχεις. Το θεμα ειναι οτι δεν το εφτιαξες και το εκανε καποιος αλλος. Μεγαλη του μαγκια και μακαρι να πλουτισει απο αυτο. Που ειναι το κακο? Αν κανεις και εσυ μια κατασκευη φυσικα και θα σε υποστηριξω οπως και ολοι οι αλλοι πιστευω.

Reaction score
1.844

φιλε ανεμελε πιστεψε με κανουν τετοια δουλεια που νομιζεις οτι αλλαξες συστημα. Ειδικα στα cd player ειναι τετοια η αναβαθμιση που πραγματικα κανει το ψηφιακο του χιλιαρικου να ακουγεται 3 φορες επανω...
Έχω σχεδόν πειστεί απ' αυτά που διαβάζω.

Όσο γι' αυτό:
Τελικα μην δουμε ανθρωπο να βγαζει κατι διαφορετικο κατευθειαν να τον φαμε. Ρε παιδια τι σας ενδιαφερει, το προιον και το ποσο συνεισφερει στον ηχο, ή η πατροτητα του? Τελικα εισαστε χομπιστες καθολου? ...
Δεν είπα κάτι το διαφορετικό:
... Αλλά αυτό που μας αφορά είναι αν προσφέρει στην αναπαραγωγή ή όχι. Το θέμα της πατρότητας αφορά τον Κο Μενδρινό ... Εμάς, σαν ακροατές και πιθανούς αγοραστές του προϊόντος, δε μας αφορά ... νομίζω πως δεν πρέπει να επεκταθούμε σ' αυτό το σημείο.
Τι λες κι' εσύ; :107:

Reaction score
1.685

Γιαννη που ειδες το κακο? Αντιθετα και μεγαλη του μαγκια και μπραβο του και ζητω του.

Με το χομπιστας θελεις να πεις ομως οτι ανηκεις στο δογμα "πιστευε και μη ερευνα"?

Οταν αγοραζεις ενα προιον το αγοραζεις γιατι το εχει φτιαξει ενας κορυφαιος κατασκευαστης κι ως επακολουθο παιζει και σωστα η το αγοραζεις επειδη μονο παιζει ανεξαρτητα το ποιος το εχει φτιαξει?

Ο κατασκευαστης ο "ακριβος κι ο επωνυμος" δινει αλλη αιγλη κι αλλη τιμολογηση βρε Γιαννη μου, δεν το καταλαβαινεις?

Reaction score
0
http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2966&postdays=0&postorder=asc&start=10

καλή ακούγεται η θεωρία αλλά θέλω μετρήσεις και στην πράξη.. το παράδοξο είναι ότι όλοι άκουσαν βελτίωση και κανένας βελτίωση υπό προϋποθέσεις, και υποθέτω σοβαρή επιδημία κουφαμάρας..:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Χαριτωμένα όλα αυτά αλλά εντελώς άχρηστα. Χρειάζεται λίγη αυτοσυγκράτηση κύριοι. Εάν δεν έχει κάποιος να συνεισφέρει κάτι επί του θέματος, δεν είναι ανάγκη να πετάγεται να πει την μ@λακία του. Έλεος με τις τάσεις αυτοπροβολής.

Επί του θέματος λοιπόν: Μπορεί κάποιος, τεχνικός ή όχι, να κάνει μια προσπάθεια για να εξηγήσει το αποτέλεσμα του test με τον ανιχνευτή τάσης εξ αποστάσεως;

...

Reaction score
1.685

Και να φερω κι ενα τραβηγμενο παραδειγμα για να δεις τι εννοω.

ΑΝ λεω ΑΝ καποτε ανακαλυπτοταν οτι τα καλωδια της Nordost π.χ τα φτιαχνει η TELE και κοστιζουν 1000% πιο φτηνα, θα τα προωθουσες παλι με την ιδια ανεση?

Νικο Τσαρουχα, κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο οργανο ειναι ανικανο να μας παρεχει σωστες απαντησεις γιατι δεν γνωριζουμε την ευαισθησια του κι αλλες παραμετρους σχετικα με το τι μετραει και πως το μετραει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Σημειώνω για όποιον ενδιαφέρεται, ότι στο ACA έγινε και το test με το κινητό τηλέφωνο που πρότεινε ο Petermeni. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι τα purifiers μειώνουν τον παραγόμενο θόρυβο.

...

Reaction score
1.844

ΑΝ λεω ΑΝ καποτε ανακαλυπτοταν οτι τα καλωδια της Nordost π.χ τα φτιαχνει η TELEκαι κοστιζουν 1000% πιο φτηνα, θα τα προωθουσες παλι με την ιδια ανεση?
Με μεγαλύτερη σου λέω. Απλά θα ζητούσε ο εμπορευάμενος :114: μεγαλύτερο ποσοστό! :116:

Reaction score
2

ΑΝ λεω ΑΝ καποτε ανακαλυπτοταν οτι τα καλωδια της Nordost π.χ τα φτιαχνει η TELE και κοστιζουν 1000% πιο φτηνα, θα τα προωθουσες παλι με την ιδια ανεση?

Νικο Τσαρουχα, κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο οργανο ειναι ανικανο να μας παρεχει σωστες απαντησεις γιατι δεν γνωριζουμε την ευαισθησια του κι αλλες παραμετρους σχετικα με το τι μετραει και πως το μετραει.
Αν δεν υπηρχε αλλο τετοιο προιον πουθενα δεν θα ειχα προβλημα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842

Μεταδιδω ειδηση με καθε επιφυλαξη χωρις να εχει διασταυρωθει.
Τότε κακώς, πολύ κακώς την μεταδίδεις. Εδώ δεν είναι μια παρέα 10 ατόμων να πούμε το κουτσομπολιό που ακούσαμε σε μερικούς κολλητούς. Ότι γράφεις διαβάζεται από 7000 (κυριολεκτώ) άτομα ημερησίως. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκτίθεσαι και να χαλάς την ροή του θέματος. Αφήνεις την εντύπωση σοβαρού ανθρώπου και δεν νομίζω να θέλεις κάτι τέτοιο.

Γενικώς: Δεν περιμένω απάντηση στο παρόν post, περιμένω απόψεις επί του θέματος και μόνον. Εδώ γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, μην με αναγκάσετε να αρχίσω να στέλνω μηνύματα στον καιάδα.

...

Reaction score
1.685

Αν ομως τα εχει φτιαξει ο μπαρμπα ΧΟΥ ΤΣΙ σε μια σκηνη με μια κουπα ρυζι για μεροκαματο δεν θα κοστιζαν οσο τα πουλαει ο Νικος.

Παει αυτο, στο θεμα μας τωρα.

Εχουμε να κανουμε με δυο διαφορετικα πραγματα εδω.

Α) Μια κατασκευη που μετα απο διαφορα τεστ απεδειχθει οτι σε καποιο μη μετρησιμο προς το παρων βαθμο απορροφα τα Η/Μ κυματα. Τετοια προιοντα ομως σε διαφορες μορφες υπαρχουν εδω και χρονια στην βιομηχανια.

Β) Αν αυτη η απορροφηση επιδρα τοσο θεαματικα στην βελτιωση του ηχου, σε ποιον βαθμο, σε ποια σημεια, με τι τροπο και γιατι?

Το δευτερο ερωτημα καλουμαστε πλεον ν απαντησουμε..και εδω για μενα ειναι ολη η ιδεα κι η "πατεντα" του ΝΜ..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Α) So what?
B) Καλούμαστε, όσοι ασχολούμαστε με το προϊόν και όχι με παραφιλολογίες, φιλοσοφίες, κουτσομπολιά, τιμές, προθέσεις και άλλα... καινά δαιμόνια.

...

Reaction score
2

Αν ομως τα εχει φτιαξει ο μπαρμπα ΧΟΥ ΤΣΙ σε μια σκηνη με μια κουπα ρυζι για μεροκαματο δεν θα κοστιζαν οσο τα πουλαει ο Νικος.

Παει αυτο, στο θεμα μας τωρα.

Εχουμε να κανουμε με δυο διαφορετικα πραγματα εδω.

Α) Μια κατασκευη που μετα απο διαφορα τεστ απεδειχθει οτι σε καποιο μη μετρησιμο προς το παρων βαθμο απορροφα τα Η/Μ κυματα. Τετοια προιοντα ομως σε διαφορες μορφες υπαρχουν εδω και χρονια στην βιομηχανια.

Β) Αν αυτη η απορροφηση επιδρα τοσο θεαματικα στην βελτιωση του ηχου, σε ποιον βαθμο, σε ποια σημεια, με τι τροπο και γιατι?

Το δευτερο ερωτημα καλουμαστε πλεον ν απαντησουμε..και εδω για μενα ειναι ολη η ιδεα κι η "πατεντα" του ΝΜ..
Το Α δεν με ενδιαφερει καθως τωρα χρησιμοποιηθηκε 1η φορα για χρηση audio και για το Β απλα θα σε καλεσω να ερθεις απο το μαγαζι ή το σπιτι να το διαπιστωσεις και ο ιδιος. Απλα θα σου πω οτι επιδρα προς το καλυτερο παντου και σε ολα τα συστηματα εκτως της κατηγοριας κουβας που δεν νομιζω οτι εχει καποιος που τον ενδιαφερει το προιον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.357
Members
38.450
Νεότερο μέλος
Ec_K