ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
2
Παιδια.Εγώ ουσία βλέπω μόνο την εξής.

Ο skaloumpakas στο site (www.aca.gr) έχει μαζέψει φωτογραφίες και επώνυμα ανθρώπων ευχαριστημένων απο το προιόν.Αναλυτικές περιγραφές που θα καλύψουν και τον πιο μυστήριο στο σε τί κομμάτι βοηθάν ένα ηχοσύστημα.

Ο Νίκος προσπαθεί να κάνει κάποια πειράματα που ίσως οδηγήσουν κάπου.

Αυτή είναι η ουσία.Διαβάστε και τα δύο topic(του aca και του avsite) και μετά ρωτήστε.Όλα τα άλλα είναι σου πα μου πες...
Ακριβως ετσι! Απλα αυτο που εγω δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καποιοι δεν τα δοκιμαζουν? Τι φοβουνται μηπως τελικα αποδειχτει οτι ειχαν αδικο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Το ίδιο γίνεται με κάθε προϊόν σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό δεν τους στερεί το δικαίωμα να έχουν μια γενική άποψη αλλά πάντα σε ευπρεπή πλαίσια. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς που έχουν άποψη - ακουστική εκτίμηση από το σύστημά τους.

...

Reaction score
2
Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Το ίδιο γίνεται με κάθε προϊόν σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό δεν τους στερεί το δικαίωμα να έχουν μια γενική άποψη αλλά πάντα σε ευπρεπή πλαίσια. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς που έχουν άποψη - ακουστική εκτίμηση από το σύστημά τους.

...
Αυτοι Ρε Νικο που εχουν αποψη μιλησαν με τα καλυτερα λογια και ουτε χλευασαν εθιξαν κανεναν πρωτοι! Απλα με εκνευριζει το γεγονος της εξαγωγης συμπερασματων απο καποιους οι οποιοι απλα θελουν να δημιουργησουν εντυπωσεις!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

....να τις δούμε ?
Κατάλαβες γιατί μετά εξοργίζομαι αδίκως??Κυκλοφορούν video στα οποία ο κατασκευαστής αναφέρει οδηγίες χρήσης του προϊόντος.Το πώς τα τοποθετείς κ.τ.λ. Θές link?Έψαξες?Δέν έγραψα παραπάνω διαβάστε τα δύο topic και μετά ρωτήστε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, θα είχε ιδιαίτερο νόημα μια μικρή παρέμβαση από τον κο Μενδρινό, τόσο για να μας δώσει, εάν υπάρχουν, περισσότερες πληροφορίες, όσο και για να μας ενημερώσει για την εμπορική πορεία του προϊόντος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.560
Πάμε παρακάτω!

..
Οκ, πάμε παρακάτω. Δηλώνω ευθαρσώς πως εγώ πρώτος θα γίνω ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής των NM purifiers, υπό μια πολύ απλή προϋπόθεση: Ο κατασκευαστής τους να δηλώσει ρητώς και δημοσίως, πως τα NM purifiers δεν βελτιώνουν τίποτε, αλλά απλώς κάνουν τον ακροατή να νομίζει ότι ο ήχος βελτιώνεται, μέσα από την ψυχολογική αυθυποβολή του Placebo.

(Θα μπορούσα να εξηγήσω τεχνικά γιατί τα NM purifiers είναι πρακτικώς άχρηστα, αλλά ψυχολογικώς δυνάμει χρήσιμα, αλλά, πρώτον, αυτό απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο, και δεύτερον, δεν θα το έκανα ποτέ για κάτι άτομα σαν το Μιχαηλό και την παρέα του. Δεν το αξίζουν).

Reaction score
777
Οκ, πάμε παρακάτω. Δηλώνω ευθαρσώς πως εγώ πρώτος θα γίνω ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής των NM purifiers, υπό μια πολύ απλή προϋπόθεση: Ο κατασκευαστής τους να δηλώσει ρητώς και δημοσίως, πως τα NM purifiers δεν βελτιώνουν τίποτε, αλλά απλώς κάνουν τον ακροατή να νομίζει ότι ο ήχος βελτιώνεται, μέσα από την ψυχολογική αυθυποβολή του Placebo.

(Θα μπορούσα να εξηγήσω τεχνικά γιατί τα NM purifiers είναι πρακτικώς άχρηστα, αλλά ψυχολογικώς δυνάμει χρήσιμα, αλλά, πρώτον, αυτό απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο, και δεύτερον, δεν θα το έκανα ποτέ για κάτι άτομα σαν το Μιχαηλό και την παρέα του. Δεν το αξίζουν).
Εγώ περιμένω εναγωνίως το report σου...Πέραν αυτού αν δέν σ αρέσουν...μην τα υποστηρίξεις...Ο κατασκευαστής δέν δείχνει να έχει ανάγκη ένθερμους υποστηρικτές...

Και πάντα ήρεμα...και επι πληρωμή...:103::103:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για να ηρεμήσεις, διάβασε την συνέντευξη μου στον ΗΧΟ του Ιανουαρίου (σελ. 36 - 39)

Reaction score
2

Οτι πεις! Δεν θα παω κοντρα στον γιατρο σου. Και σου ειπα καθε πρωι καθαρισμα τα αυτακια ή κοψιμο το μαλλακι να μην μπαινει μπροστα εσυ εκει τστστστ...

Reaction score
2
Το προβλημα τελικα ειναι ο Μιχαηλος και η παρεα του, και οχι η γνωστη κλικα που ευθαρσως και χωρις καμια ακουστικη δοκιμη, θαβουν ενα προιον. Κριμα γιατι περιμενα αλλα τουλαχιστον απο καποιους! Διπλο κριμα γιατι καποιοι εμπιστευονται τον Κογια και τους ομοιους του οι οποιοι μας εχουν τρελανει στο μπλα μπλα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Κατάλαβες γιατί μετά εξοργίζομαι αδίκως??Κυκλοφορούν video στα οποία ο κατασκευαστής αναφέρει οδηγίες χρήσης του προϊόντος.Το πώς τα τοποθετείς κ.τ.λ. Θές link?Έψαξες?Δέν έγραψα παραπάνω διαβάστε τα δύο topic και μετά ρωτήστε?
Δεν σε κατάλαβα.....ποιο λίνκ λες του aca ?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ναι.Γιατί νοιώθω οτι όταν αναφέρω τη παραπάνω τρισύλλαβη λέξη με κοιτάτε περίεργα?Αφού εκεί έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πληροφορίες για το προιόν.Όπως και 18min video που αναλύει την εγκατάσταση των purifiers.

Reaction score
681
καντο για τους υπολοιπους....

ποσο χρονο χρειαζεσαι αραγε για να εξηγησεις γιατι ειναι αχρηστο ενα προιον που δε το εχεις ακουσει ποτε στη ζωη σου και δεν ξερεις απο τι ειναι φτιαγμενο...

ελαχιστος και αυτο γιατι απλα δεν μπορεις....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μηηηηηηηηη το γράψετε!!!!!

Ο Αρβανιτάκης με PM θα μας ζητήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A. !!!!!! :111::116::143:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ναι.Γιατί νοιώθω οτι όταν αναφέρω τη παραπάνω τρισύλλαβη λέξη με κοιτάτε περίεργα?Αφού εκεί έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πληροφορίες για το προιόν.Όπως και 18min video που αναλύει την εγκατάσταση των purifiers.
Εκεί δεν μπαίνω, είναι πολύ 'επιστημονικό' για μένα !

Αλλά αφού γίνεται παρουσίαση και εδώ, το ζητάω από τον Νίκο να το κάνει (αν είναι δυνατόν).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian