Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.505
Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Ναι ρε παιδιά, η γκλίτσα είναι πολύ μικρή. Πώς σαλαγάει με τόσο μικρή γκλίτσα;

Reaction score
1
Μιας και η κουβέντα πιάνει το θέμα αν ο κόσμος είναι αναλογικός ή ψηφιακός (δλδ αν όντως ένας άριθμος μπορεί να περιγράψει ΑΚΡΙΒΩΣ ένα μέγεθος ή πάντα θα υπάρχουν άπειρα δεκαδικά ψηφία και το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι μια όλο και καλύτερη προσέγγιση) απάντηση υπάρχει.

Και είναι η σταθερά Planck. Υπάρχει το ελάχιστο μέγεθος απόστασης (planck size) το ελάχιστο μέγεθος χρόνου (planck time), το ελάχιστο μέγεθος σε όλα τα πράγματα.

Συνεπώς κατα κάποιον τρόπο ο κόσμος είναι ψηφιακός, όμως επειδή αυτά τα μεγέθη είναι τόοοοοοοοοοοοοσο απειροελάχιστα, στην πράξη για εμάς... είναι αναλογικός. Δλδ όχι 16bit, όχι 24bit, ούτε 5000bit δεν φτάνουν σε ανάλυση την σταθερά planck.
Το θέμα είναι το ψηφιακό το δικό μας, για τα δεδομένα αυτού του ψηφιακού κόσμου που έχουμε (Planck) είναι πρακτικά αναλογικό. Δεν μιλάω για ήχο, μιλάω γενικά.

ΥΓ. Καλά διαβάζω το θέμα τους... κάποιος πρέπει να τους πει ότι υπάρχουν δυαδικά συστήματα, οχταδικά, δεκαεξαδικά, κτλ όλα ψηφιακά είναι κατα κάποιον τρόπο, όλα σπάνε αν θέλουμε σε δυαδικά. Όχι μαθηματικά, ούτε στην αριθμητική δεν είναι σχετικοί...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΥΓ. Καλά διαβάζω το θέμα τους... κάποιος πρέπει να τους πει ότι υπάρχουν δυαδικά συστήματα, οχταδικά, δεκαεξαδικά, κτλ όλα ψηφιακά είναι κατα κάποιον τρόπο, όλα σπάνε αν θέλουμε σε δυαδικά. Όχι μαθηματικά, ούτε στην αριθμητική δεν είναι σχετικοί...
Και εσύ τους κάνεις ανάλυση περί planck... :114:

Reaction score
1.844

Μαθαινω πως σε αλλα sites αναρτουν φωτογραφιες του κ.Κογια. Και αναρωτιεμαι προς τι αυτος ο διαχωρισμος.
Εμας μανα δεν μας εκανε? Μηπως ειναι πιο ομορφαντρας? Ακουει καλυτερα ταχα μου? Η το ματι του ειναι τσακιρικο?

Εδω και τωρα απαιτουμε ιση μεταχειριση!:143:
Ποτέ δεν περίμενα πως θ' ακούσω από σένα τη λέξη "σύντροφοι". :111: Μας μαγάρισες το φόρουμ!
Μου θες και φωτογραφίες σου σε έγκριτες ιστοσελίδες, κρυφοκομμούνι! :414:

Υ.Γ.: Έπρεπε να το περιμένω. Όλοι οι αριστεροί στις Ην. Πολιτείες δεν έχουν σπουδάσει; :142:

Reaction score
1

Πάτησα το link και διάβασα, με κάποια δυσκολία ομολογώ, όλη τη συζήτηση. Γίνεται συχνά αυτό στο συγκεκριμένο forum ή έχουν κάποια γιορτή ή κάτι τέτοιο? Τόση συσσωρευμένη επιστημονική γνώση δεν έχω ματαδεί. Στιβάδες ηλεκτρονίων, ηλεκτρόνια που πηδούν από τη μια στην άλλη, σύνολο πραγματικών αριθμών, φυσική και φιλοσοφία μαζι.... Ά ρε τι μου θυμίσατε, ένιωσα για μια στιγμή πως βρίσκομαι στο γυμνάσιο. Τι να κάνουν άραγες οι καθηγητές μου? Οι συμμαθητές μου? Ωραίες αναμνήσεις.... Ελπίζω σε επόμενες εννότητες να δούμε ηλεκτρονικά νέφη, μιγαδικούς αριθμούς, περισσότερη νευτώνια φυσική, φιλοσοφία και παραδείγματα βγαλμένα από τη ζωή... Όχι τίποτα άλλο αλλά να θυμηθούμε και το λύκειο.

Ααα τα χρώματα στη φύση είναι RGB.....

Κι όλα αυτά από μια φωτογραφία του ΚΚ. Ευχαριστούμε κυριε Κόγια...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Καλά μιλάμε για τρελούς διαλόγους...

Ούτε τέταρτο για πρέφα δεν έχουν:140:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ποτέ δεν περίμενα πως θ' ακούσω από σένα τη λέξη "σύντροφοι". :111: Μας μαγάρισες το φόρουμ!
Μου θες και φωτογραφίες σου σε έγκριτες ιστοσελίδες, κρυφοκομμούνι! :414:

Υ.Γ.: Έπρεπε να το περιμένω. Όλοι οι αριστεροί στις Ην. Πολιτείες δεν έχουν σπουδάσει; :142:
Ακου, προκειμενου να βαλει την φωτογραφια μου ο προεδρος
μεχρι και την Διεθνη σου τραγουδαω.:142:

Reaction score
2
Την εικόνα με τον τσομπάνη την πήρε από εμένα.Από εδώ. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Κρίμα που τον διαγράψατε γιατί θα είχαμε ένα θέμα να γελάμε...

Νίκο συγγνώμη για την εικόνα,δεν φαντάστηκα ότι θα κατέληγε εκεί.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.220

κάντου μήνυση για πνευματικά δικαιώματα και τα συναφή..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Οριστε λοιπον, με εβαλε ο ανθρωπος που λυσσαξατε ολοι σας.
Βεβαια μαζι με τον Τσαντουλη αλλα απο το τιποτα...:137:
Οπως λοιπον υποσχεθηκα στον anemelos:

"
Εμπρός της Γης οι κολασμένοι​
της πείνας σκλάβοι εμπρός – εμπρός​
Το δίκιο από τον κρατήρα βγαίνει​
σα βροντή σαν κεραυνός.​
Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια​
όλοι εμείς οι ταπεινοί της Γης​
που ζούσαμε στην καταφρόνια​
θα γίνουμε το παν εμείς.​
* * *​
Στον αγώνα ενωμένοι​
κι ας μη λείψει κανείς​
Ω! Νάτη, μας προσμένει​
στον κόσμο η Διεθνής.​
* * *​
Θεοί, αρχόντοι, βασιλιάδες​
με πλάνα λόγια μας γελούν​
της Γης οι δούλοι κι οι ραγιάδες​
μοναχοί τους, θα σωθούν...​
Για να λείψουν τα δεσμά μας​
για να πάψει πια η σκλαβιά​
να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας​
και της ψυχής μας τη φωτιά "

Reaction score
0

Τσαρουχαααα πρόσεχε breee ο όρθιος τράγος είναι βαρβατεμένος kai ανεμογάμης όχι το πτηνό το άλλο..:

ﭒﭓﭞﭞﯟҖ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νίκο συγγνώμη για την εικόνα,δεν φαντάστηκα ότι θα κατέληγε εκεί.
Μη το συζητάς βρε αγόρι μου. Εμείς κάνουμε την πλάκα μας και περνάμε μια χαρά. Ο μ@λάκας είναι ανίκητος γι αυτό και είναι εσώκλειστος, απομονωμένος και φτυσμένος από όλον τον κόσμο. Δεν πάει να κόψει τον λαιμό του. Αφού βρήκε τις κοροϊδάρες και τον πληρώνουν για να τσατάρει μονάχος του. Φαντάσου να ήσουν στη θέση του. Για λύπηση είναι.

...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Μη το συζητάς βρε αγόρι μου. Εμείς κάνουμε την πλάκα μας και περνάμε μια χαρά.
Ειλικρινά λυπάμαι που κατέληξε έτσι το πράγμα.

Ρε C , αυτά που έχεις βάλει στο γκαζόν, τι είναι ; :128:
Οι αυγουλιέρες του μεγάρου :142::142:

Στο θέμα μας.Είχα και κόσμο σπίτι και δεν μπορούσα να γράψω.Καταρχάς δείτε εδώ:

Προσέξτε ποιός έχει κάνει το post.Προσέξτε επίσης πως ξεκινάει το post!Προφανώς για ακόμα μια φορά πήγε να κάνει post μέσω άλλου username αλλά μπερδέυτηκε και έκανε με το δικό του! :142: Μπράβο πρόεδρα! Είσαι και διακριτικός ρε αδερφέ!!!Χαχαχαχαχα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μιλαει ο Δρ Τζεκυλ για να τ' ακουει ο Μρ Χαιντ:142::142::142:

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Προσέξτε ποιός έχει κάνει το post.Προσέξτε επίσης πως ξεκινάει το post!Προφανώς για ακόμα μια φορά πήγε να κάνει post μέσω άλλου username αλλά μπερδέυτηκε και έκανε με το δικό του! :142: Μπράβο πρόεδρα! Είσαι και διακριτικός ρε αδερφέ!!!Χαχαχαχαχα!
Το είδα και εγώ και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν έγινε πραξικόπημα! Φοβήθηκα μήπως βγήκαν τα Βαλχάλα στους δρόμου! :142:

Reaction score
164

Εδώ κάνουμε παραγγελίες για φωτογραφίες στο ACA να γίνουμε διάσημοι;

Πρόεδρα, θέλω την μοναδική φωτό που είμαστε μαζί, εγώ και εσύ! Ευχαριστώ! :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.203
Members
38.430
Νεότερο μέλος