Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190
Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Συμπέρασμα:

Ο "A.C.A. President" κάνει χιούμορ με "αλλαγή προέδρων" όταν αποκαλεί "Πρόερδο" κάποιον άλλον, ενώ αυτός παραμένει "The President of A.C.A.", κοινώς πρόεδρας, οπότε δικαίως μας αποκαλεί άτομα χαμηλού IQ (ραδικιού) όλους εμάς που μην έχοντες φαγούρα να μάθουμε τα ρεζιλίκια του δε μπαίνουμε στο A.C.A. να ενημερωθούμε για το χιούμορ της αλλαξοκολιάς προεδρείου της στάνης τους, με αποτέλεσμα να "εκρήγνυται" επίσης δικαίως και να αποκαλεί "αλήτη" τον δικό μου, απειλώντας τον με βραδυάτικες αϋπνίες, οπότε κι εγώ δικαίως και προφανώς συμπεραίνω πως ο πρόεδρας της στάνης, γνωστός τυροκόμος με περγαμηνές Μετσόβου, θα αναλάβει ρόλο ξυπνητυριού και θα προξενεί ασταματήτως αφυπνήσεις ανά 5-λεπτο όλη νύχτα, κάθε νύχτα στον δικό μου, είτε μέσω ερωτικού περιεχομένου sms (π.χ. θα σε γ@μήσω ρε αλήτη) είτε μέσω άλλων μεθόδων (βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει) εξ'ίσου δραστικών.

Βέβαια, εγώ τουλάχιστον, αφού δε μπαίνω στο A.C.A. να ενημερώνομαι για το κ@λ@χανίο τους, έχω χαμηλό IQ και δικαιούμαι να λέω ό,τι νά'ναι, αλλά αυτός (ο πρόεδρας) που κάθε 3,5 δευτερόλεπτα ενημερώνεται για κάθε νέο ποστ στο εδώ φόρουμ, έχει κάθε δικαίωμα να ποστάρει ό,τι γουστάρει στη στάνη του, με τα ολιγάριθμα πρόβατα που συνεχίζουν για ανεξήγητους λόγους να βελάζουν στο γρασίδι του να του λεν "μπράβο πρόερδα" γιατί αν δε του πουν "μπράβο" θα τους διώξει απ'τη χασιέντα του και θα κόψει το γάλα τους, θα ξυνίσει.

Καλή φάση, δε λέω... :137::137::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190

Τουλάχιστον τώρα είναι εμφανές ποιός είναι ο ένας από τους 3 (ανώνυμους) "επισκέπτες" που συνεχώς ενημερώνονται για το παρών θρεντ. Ο πρόεδρας κυρίες και κύριοι!

Γειά σου :605: πρόεδρα, τι κάνεις?

Κι είχα μια φαγούρα, άλλο πράμα... ρε συ αρχι-χάχα Καφάτε, που την έβαλες την τσουγκράνα? :137::137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Έχει πλάκα που μεταφέρουν και θέματα στην... private κατηγορία. Αφού είτε μέσα είτε έξω από την private, μόνο αυτός και ο κολαούζος του τα λένε. Τι βίτσιο κι αυτό να μην μιλάνε στο τηλέφωνο δύο άνθρωποι και να τα γράφουν στο internet; Αλήθεια ξέρουν και τυφλό σύστημα; :114:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190

Πρόεδρα, σ'αφήνω τώρα, πάω να δω ταινία, τα λέμε μετά, νταξ? :137::137::137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Πρόεδρα, σ'αφήνω τώρα, πάω να δω ταινία, τα λέμε μετά, νταξ?
Μια από τα ίδια!Φυσικά σε VHS.Τι HD και αηδίες...

Άντε καλό βράδυ σε όλους τους αλήτες,χάχες,χαμηλού IQ,άσχετους και φαντασιόπληκτους!!!

PS:Βλέπω 5 guests,καλά όλο το aca εδώ είναι απόψε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ρε σεις, επειδη δοκιμαζα κατι...νεο με τον Βογιατζακη και μολις μπηκα,
τι εγινε?Μου εχωσε και αλλα?
Και αυτος με ειπε χαχα?
Στο τελος θα με κανουν να το πιστεψω ρε γμτ:137:

Reaction score
11.664
Πρώτη φορά βλέπω forum με 'ηχώ' !

Ένα - δύο......φφ φφ.... Test - tesT
ΧΑΧΑ είσαι άπαιχτος!

Μιας και η κουβέντα πιάνει το θέμα αν ο κόσμος είναι αναλογικός ή ψηφιακός (δλδ αν όντως ένας άριθμος μπορεί να περιγράψει ΑΚΡΙΒΩΣ ένα μέγεθος ή πάντα θα υπάρχουν άπειρα δεκαδικά ψηφία και το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι μια όλο και καλύτερη προσέγγιση) απάντηση υπάρχει.

Και είναι η σταθερά Planck. Υπάρχει το ελάχιστο μέγεθος απόστασης (planck size) το ελάχιστο μέγεθος χρόνου (planck time), το ελάχιστο μέγεθος σε όλα τα πράγματα.

Συνεπώς κατα κάποιον τρόπο ο κόσμος είναι ψηφιακός(...)
Η σωστή λέξη που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για όλα αυτά που περιγράφεις είναι "Κβαντισμένος". Αυτός είναι ο σωστός όρος.

Την εικόνα με τον τσομπάνη την πήρε από εμένα.Από εδώ. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Κρίμα που τον διαγράψατε γιατί θα είχαμε ένα θέμα να γελάμε...

Νίκο συγγνώμη για την εικόνα,δεν φαντάστηκα ότι θα κατέληγε εκεί.
Έπρεπε να πειράξεις λίγο τα levels του Τσαρουχά πριν τον βάλεις με τα γίδια. Επίσης έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερος, για περισσότερη αληθοφάνεια... στις υψηλές συχνότητες.

Προσέξτε ποιός έχει κάνει το post.Προσέξτε επίσης πως ξεκινάει το post!Προφανώς για ακόμα μια φορά πήγε να κάνει post μέσω άλλου username αλλά μπερδέυτηκε και έκανε με το δικό του! Μπράβο πρόεδρα! Είσαι και διακριτικός ρε αδερφέ!!!Χαχαχαχαχα!
Εγώ νόμιζα ότι κάναν εκλογές και βγήκε άλλος πρόεδρος και αυτόν τον έχουν ακόμα τιμητικά...

A, να σας πω κάτι, να το ξέρετε! Η Q έβγαλε διαφήμιση με τον Κόγια!
Μπα; Ποιά διαφήμηση; Στείλε λινκ.

Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Δεν έχετε δει το καλύτερο θέμα του ACA του μοναχικού μας ταλέντου.
Κορυφαίο!

Θα το ονομάσω ACAκιάδα.
LOL, περιμένουμε να το εκδόσεις κιόλας!

Κι είχα μια φαγούρα, άλλο πράμα... ρε συ αρχι-χάχα Καφάτε, που την έβαλες την τσουγκράνα? :137::137:
Ορίστε για τη φαγούρα! http://www.amazon.co.uk/gp/product/...8781/0263016283-3166804?ie=UTF8&redirect=true

Reaction score
7
Πρόεδρα καταλαβαίνω το δράμα σου.Το να μην μπορείς να απαντήσεις είναι σαν να @υνανίζεσαι ξέροντας ότι δεν θα τελειώσεις ποτέ...Κουράγιο...Ψώνιο είναι θα περάσει...

Reaction score
150
Εγώ πάντως χαίρομαι γιατί μιας και δεν υπάρχει πια ο Λεβέντης στο Κανάλι 29 για να γελάω ο Σκατούμπακας συμπλήρωσε το κενό!

Αλλά και μετά από αυτά εδώ ειλικρινά αναρωτιέμαι.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ???? ΠΟΣΟ?????

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Εγώ είμαι ο "αλήτης", ο Ανδρέας είναι ο "χάχας", ο Κόγιας είναι ο "γελοίος" και ο Τσαντουλής είναι ο "άσχετος φαντασιόπληκτος". Μην μας μπερδεύεις ρε. :114:

...
όχι ρε κι εγώ πάλι στην απέξω?

JL_

Reaction score
19
Φιλολογική συζήτηση περί αναλογικού/ψηφιακού κόσμου... Μάλιστα... Κανένας τους δηλαδή δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει το κείμενο...

Reaction score
8

Τσαρουχαααα πρόσεχε breee ο όρθιος τράγος είναι βαρβατεμένος kai ανεμογάμης όχι το πτηνό το άλλο..:
βρε εχεις δικιο, λες να ειναι η μετενσαρκωση του προεδρου;

Reaction score
4

Πάντως η ακρόαση βινυλίου πρέπει να δημιουργεί μαντικές ικανότητες !! θα το δοκιμάσω...
Ο ένας ξέρει το ύψος μου και ο άλλος το iq μου !!

Υπάρχει κανείς που να ακούει χρόνια να μου δώσει αναλυτικά εξετάσεις αίματος. Πρέπει να ξυπνήσω πρωί και να μην πιω ούτε καφέ.....να με βγάλει από τον κόπο το λέω. :137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190

καλημέρα πρόεδρα! :605:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190

ε, πως ρε συ, να μη τον χαιρετήσω τον άνθρωπα αφού μπήκα στο εδώ φόρουμ?

αφού ξέρω πως το άγρυπνο μάτι του είναι κολλημένο πάνω μας... ε, μια καλημέρα δε βλάφτει...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ