Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

ε το σούργελο....:137::137::137:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

αν ηταν η $%λακια επαγελμα δεν 8α ηπηρχε ανεργοσ στην ελλαδα
Μακη αγορι μου, τι ποστ ειναι αυτο?

47 γραμματα , 1 αριθμος και 2 συμβολα!!!

Ξεχεριαστηκες!

Ολα για τον προεδρΑ!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Εδώ κάνουμε παραγγελίες για φωτογραφίες στο ACA να γίνουμε διάσημοι;

Πρόεδρα, θέλω την μοναδική φωτό που είμαστε μαζί, εγώ και εσύ! Ευχαριστώ! :142:
σσσστ...Τώρα κοιμάται....:116:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Το είδα και εγώ και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν έγινε πραξικόπημα! Φοβήθηκα μήπως βγήκαν τα Βαλχάλα στους δρόμου! :142:
Το σκέφτηκα και εγώ στην αρχή!Αλλά μετά που είδα τα μέλη είδα πως ο πρόεδρας παραμένει ο ίδιος(ισόβια)!

Τι να πει κανείς...Μόνο για γέλια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218

αλήθεια τώρα, κάποιοι πληρώνουν για να είναι μέλη του κλάμπ του πρόεδρα?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

αλήθεια τώρα, κάποιοι πληρώνουν για να είναι μέλη του κλάμπ του πρόεδρα?
Από ότι έχω καταλάβει η πλειοψηφία των μελών δεν γνωρίζει τα κατορθώματα του πρόεδρα.Δεν θα με χάλαγε να γινόμουν μέλος (ο πρόεδρας δεν με δέχθηκε όταν ζήτησα) αλλά τώρα που βλέπω αυτά λέω ευτυχώς που δεν έγινα!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

....
Δεν θα με χάλαγε να γινόμουν μέλος (ο πρόεδρας δεν με δέχθηκε όταν ζήτησα) αλλά τώρα που βλέπω αυτά λέω ευτυχώς που δεν έγινα!!!
Που κόπηκες ρε, ΕΕεε ; :141:

Στα μαθηματικά μήπως ;

Reaction score
164

Θα σας στέλνω εγώ τα νέα από το μέτωπο, μην κάνουμε τσάμπα κλικ, δει ο Πρόεδρας καμία 20ρια επισκέψεις και ταβλιαστεί από τη χαρά του, παιδί πράμα!

-Κάνουν αλλαξοπροεδριές. Την μία παίζει ο αρχι-ACAς τον πρόεδρα, μια κάποιος άλλος. Μην μπερδεύεστε! STOP
-Ο Τσαρουχάς θα πάψει να κοιμάται τα βράδυα, θα σβήνει στο ουίσκι τα δικά του τα σημάδια. Θα γεμίσει η ζωή του με καπνούς και με τσιγάρα, και σωρούς από πακέτα άδεια. STOP
-Είστε γελοίοι χάχες. Και χαμηλού IQ από πάνω. STOP
-Το περίπτερο του ACA μας απεκάλεσε καφενείο. STOP

Αυτά. :142:

Reaction score
2
Όχι!Μου ζήτησε το πραγματικό μου όνομα και τηλέφωνο το οποίο αρνήθηκα να δώσω. Του είπα μάλιστα και τους λόγους τους οποίους φαντάζομαι γνωρίζεις και εσύ όπως και όλοι...

Τρελός είμαι?Να μου αλλάζει τα posts ή να με διασύρει δημόσια???Αλλά έτσι κι αλλιώς τώρα που ξέρουμε όλοι και το είδαμε και στο παραπάω screenshot καταλαβαίνουμε για τι περίπτωση πρόκειται.

Όπως είχε πολύ σωστά αναφέρει ο Νίκος Τσαρουχας πριν κάποιες μέρες:

"Πρόκειται για απλή νοητική καθυστέρηση, κάποια ψυχική ασθένεια ή ένα βαρύ ψυχωτικό σύνδρομο";

Reaction score
164

A, να σας πω κάτι, να το ξέρετε! Η Q έβγαλε διαφήμιση με τον Κόγια! :142:

Reaction score
164

Και ναι, είμαι διάσημος!
"Στους χαμηλού IQ συμπεριλαμβάνονται επομένως μετά από αυτό... οι:
Timbre, Unforgiven, Kostas EAR και ο geofromlimanos (που έχει τα πρωτεία)"

Όχι ρε γμτ! Πίσω από τον Geofromalimos; Ρε πρόεδρε... τόσες φορές στα έχω χώσει... Είμαι, ίσως, ο μοναδικός που δεν υπέβαλα τα σέβη μου όταν συναντηθήκαμε. Μέχρι και η γυναίκα μου, μόλις σε είδε είπε, παρ' όλο το κλίμα της συμφιλίωσης, "ποιός είναι αυτός ο ***ACAς;". Και μου έφαγε την πρωτειά ο νέος; :142:

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!

Για γίνε πιο συγκεκριμένος!:142:
Α, δεν μπορώ. Δες τη νέα διαφήμιση με τον γύφτο! :142:

Edit: Στο πιο πάνω post προσέθεσε και τον Kafatos! Πρόεδρε, ποιός έχει πιο χαμηλό IQ; Εγώ ή ο Καφάτος;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Δεν έχετε δει το καλύτερο θέμα του ACA του μοναχικού μας ταλέντου. Είναι στα sticky και έχει τίτλο: In relation to other Audio Forums....
Ολα τα σχετικά θέματα των σχέσεων (καλών η κακών...) με άλλα Ελληνικά Audio Φορα έχουν μεταφερθεί στην PRIVATE.

Κανένα 'ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ' μήνυμα, σε σχέση με τέτοια θέματα δεν θα ταράζει τα ήρεμα νερά των θεμάτων που ασχολείται το Φορουμ του A.C.A.

(αν κάτι μου έχει ξεφύγει από αυτά τα topics παρακαλώ να μου το υποδείξετε)

For our international visitors, I will try to explain:
... I am referring to some flaming posts in a couple of Hellenic Audio Forums, regarding the success of A.C.A. internationally and the inconvenience some of their moderators might feel (and show in their writting...), which I critisize, but I do not want to interfere with the high level of posting in the A.C.A. public Forums.

So, all those have been moved to a private category, strictly only for Full A.C.A. Members (they are in Greek language anyway...)
Ημερομηνία έναρξης του thread 8/01/09. Πρόκειται για βαρύγδουπη δήλωση από αυτές που μας έχει συνηθίσει που δεν τις παίρνει πίσω ποτέ. ΒΡΑΧΟΣ μια ζωή. :114:
Άντε στις π@π@ριές όμως του είμαστε συνηθισμένοι. Το απίστευτο στην υπόθεση, είναι ότι μεταφράζει το μήνυμα και στα αγγλικά, απευθυνόμενος δηλαδή στα... αγγλόφωνα μέλη του ACA. Μιλάμε για UFO όχι αστεία. Πρώτο βραβείο και με διαφορά. :114::114:

...

Reaction score
2
Τώρα τα είδα αυτά για το IQ μας...Τι να πει κανείς.
Για να μην αναφερθώ και στον απαράδεκτο χαρακτηρισμό απέναντι στον Ανδρέα.
Τι να πει κανείς...ΚΡΙΜΑ

Όσο για τη μετάφραση εντάξει και πάλι τι να πει κανείς...

PS:Πάντως μάγκες σας πέρασα όλους!Πήρα τα πρωτεία!:142::142:

Ορίστε και screenshot για να το απολαύσετε όλοι:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δέχομαι και απειλές. Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με. :114:
Μην ξανα-τολμήσει να ασχοληθεί ξανά μαζί μου αυτός ο αλήτης, γιατί δεν θα κοιμάται πια τα βράδια...
p.s. Μήνυμα χωρίς χρέωση: Πάρε φόρα πρώτα, μην έρθεις έτσι.

...

Reaction score
2
Δέχομαι και απειλές. Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με. :114:

p.s. Μήνυμα χωρίς χρέωση: Πάρε φόρα πρώτα, μην έρθεις έτσι.

...
Α εσένα αποκάλεσε αλήτη?Νόμιζα ότι πήγαινε για τον Ανδρέα ο χαρακτηρισμός γιατί άκρη δεν βγάζεις έτσι όπως το έγραψε.

Στη θέση σου θα ξεκινούσα την κατασκευή καταφυγιου στο υπόγειο.Κινδυνεύεις!!!:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τα μάζεψε όλα σκούπα ο Mr Bean. Εξαφάνισε για ακόμη μια φορά κάθε στοιχείο. Γράφει μόνος του, απαντά μόνος του, μετά τα παίρνει, τα σβήνει, τα αλλάζει, τα μεταφέρει σε κρυφές κατηγορίες. Άμα θες να τα χώσεις σε κάποιον, τουλάχιστον να έχεις τον ανδρισμό να μην τα παίρνεις πίσω μετά. Δεν πειράζει, τα έχουμε πάρει όλα back up, μαζί με όοοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα, τις βρισιές, τις απειλές, τις προσβολές, τις φωτογραφίες των προσώπων μας αλλά και αυτές των σπιτιών μας, τα σχόλια για τα μέλη μας ονομαστικά, τις αναφορές σε προσωπικά μας δεδομένα, τα σχόλια και τις βρισιές για όσους έχεις περιλάβει κατά καιρούς κλπ κλπ κλπ. Τα ΠΑΝΤΑ είναι στον σκληρό δίσκο. Όταν έχω όρεξη, θα τα βάλω σε ένα thread "ύμνο" στην ανθρώπινη ηλιθιότητα. Θα το ονομάσω ACAκιάδα. :142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Α εσένα αποκάλεσε αλήτη?Νόμιζα ότι πήγαινε για τον Ανδρέα ο χαρακτηρισμός γιατί άκρη δεν βγάζεις έτσι όπως το έγραψε.
Εγώ είμαι ο "αλήτης", ο Ανδρέας είναι ο "χάχας", ο Κόγιας είναι ο "γελοίος" και ο Τσαντουλής είναι ο "άσχετος φαντασιόπληκτος". Μην μας μπερδεύεις ρε. :114:

...

Reaction score
2
Εγώ είμαι ο "αλήτης", ο Ανδρέας είναι ο "χάχας", ο Κόγιας είναι ο "γελοίος" και ο Τσαντουλής είναι ο "άσχετος φαντασιόπληκτος". Μην μας μπερδεύεις ρε. :114:

...
Ανακαλώ.Αλλά μην ξεχνάς:

Στους χαμηλού IQ συμπεριλαμβάνονται επομένως μετά από αυτό... οι:
Timbre,Unforgiven,Kafatos,Kostas EAR και ο geofromlimanos (που έχει τα πρωτεία)
Πήρα και εγώ τον τίτλο μου!

:142:

Και έχεις δίκιο,τώρα είδα ότι το "παρτάκι" τους θα συνεχιστεί prive.Ποιός ξέρει τώρα που έκρυψαν τα threads τι έχουμε να ακούσουμε εν αγνοία μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.196
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike