- Reaction score
- 142.218
Απάντηση: Ξεσηκωθειτε συντροφοι!
ε το σούργελο....:137::137::137:
ε το σούργελο....:137::137::137:

Μακη αγορι μου, τι ποστ ειναι αυτο?αν ηταν η $%λακια επαγελμα δεν 8α ηπηρχε ανεργοσ στην ελλαδα
σσσστ...Τώρα κοιμάται....:116:Εδώ κάνουμε παραγγελίες για φωτογραφίες στο ACA να γίνουμε διάσημοι;
Πρόεδρα, θέλω την μοναδική φωτό που είμαστε μαζί, εγώ και εσύ! Ευχαριστώ! :142:
Το σκέφτηκα και εγώ στην αρχή!Αλλά μετά που είδα τα μέλη είδα πως ο πρόεδρας παραμένει ο ίδιος(ισόβια)!Το είδα και εγώ και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν έγινε πραξικόπημα! Φοβήθηκα μήπως βγήκαν τα Βαλχάλα στους δρόμου! :142:
Από ότι έχω καταλάβει η πλειοψηφία των μελών δεν γνωρίζει τα κατορθώματα του πρόεδρα.Δεν θα με χάλαγε να γινόμουν μέλος (ο πρόεδρας δεν με δέχθηκε όταν ζήτησα) αλλά τώρα που βλέπω αυτά λέω ευτυχώς που δεν έγινα!!!αλήθεια τώρα, κάποιοι πληρώνουν για να είναι μέλη του κλάμπ του πρόεδρα?
Που κόπηκες ρε, ΕΕεε ; :141:....
Δεν θα με χάλαγε να γινόμουν μέλος (ο πρόεδρας δεν με δέχθηκε όταν ζήτησα) αλλά τώρα που βλέπω αυτά λέω ευτυχώς που δεν έγινα!!!
Για γίνε πιο συγκεκριμένος!:142:A, να σας πω κάτι, να το ξέρετε! Η Q έβγαλε διαφήμιση με τον Κόγια! :142:
Α, δεν μπορώ. Δες τη νέα διαφήμιση με τον γύφτο! :142:Για γίνε πιο συγκεκριμένος!:142:
Ημερομηνία έναρξης του thread 8/01/09. Πρόκειται για βαρύγδουπη δήλωση από αυτές που μας έχει συνηθίσει που δεν τις παίρνει πίσω ποτέ. ΒΡΑΧΟΣ μια ζωή. :114:Ολα τα σχετικά θέματα των σχέσεων (καλών η κακών...) με άλλα Ελληνικά Audio Φορα έχουν μεταφερθεί στην PRIVATE.
Κανένα 'ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ' μήνυμα, σε σχέση με τέτοια θέματα δεν θα ταράζει τα ήρεμα νερά των θεμάτων που ασχολείται το Φορουμ του A.C.A.
(αν κάτι μου έχει ξεφύγει από αυτά τα topics παρακαλώ να μου το υποδείξετε)
For our international visitors, I will try to explain:
... I am referring to some flaming posts in a couple of Hellenic Audio Forums, regarding the success of A.C.A. internationally and the inconvenience some of their moderators might feel (and show in their writting...), which I critisize, but I do not want to interfere with the high level of posting in the A.C.A. public Forums.
So, all those have been moved to a private category, strictly only for Full A.C.A. Members (they are in Greek language anyway...)
p.s. Μήνυμα χωρίς χρέωση: Πάρε φόρα πρώτα, μην έρθεις έτσι.Μην ξανα-τολμήσει να ασχοληθεί ξανά μαζί μου αυτός ο αλήτης, γιατί δεν θα κοιμάται πια τα βράδια...
Α εσένα αποκάλεσε αλήτη?Νόμιζα ότι πήγαινε για τον Ανδρέα ο χαρακτηρισμός γιατί άκρη δεν βγάζεις έτσι όπως το έγραψε.Δέχομαι και απειλές. Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με. :114:
p.s. Μήνυμα χωρίς χρέωση: Πάρε φόρα πρώτα, μην έρθεις έτσι.
...
Εγώ είμαι ο "αλήτης", ο Ανδρέας είναι ο "χάχας", ο Κόγιας είναι ο "γελοίος" και ο Τσαντουλής είναι ο "άσχετος φαντασιόπληκτος". Μην μας μπερδεύεις ρε. :114:Α εσένα αποκάλεσε αλήτη?Νόμιζα ότι πήγαινε για τον Ανδρέα ο χαρακτηρισμός γιατί άκρη δεν βγάζεις έτσι όπως το έγραψε.
Ανακαλώ.Αλλά μην ξεχνάς:Εγώ είμαι ο "αλήτης", ο Ανδρέας είναι ο "χάχας", ο Κόγιας είναι ο "γελοίος" και ο Τσαντουλής είναι ο "άσχετος φαντασιόπληκτος". Μην μας μπερδεύεις ρε. :114:
...
Πήρα και εγώ τον τίτλο μου!Στους χαμηλού IQ συμπεριλαμβάνονται επομένως μετά από αυτό... οι:
Timbre,Unforgiven,Kafatos,Kostas EAR και ο geofromlimanos (που έχει τα πρωτεία)