EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Φίλε μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες πώς ακριβώς το έκανες?
Ρεύμα από που πέρνει το ανεμιστηράκι?
Aμα το ανεμιστηρακι ηταν 12v τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο ευκολα αφου θα μπορουσα να το συνδεσω κατευθειαν πανω στην επαφη του διακοπτη.Ομως δεν ηθελα 12Volt λογο θορυβου.Ετσι αφου διελυσα ενα laptop πηρα το fan του επεξεργαστη.Υποψιν το συγκεκριμενο fan που χρεισιμοποιησα δεν ειναι ανοιχτο και απο τις 2 μεριες αλλα βγαζει τον αερα απο το πλαι.Μετα απο ψαξιμο κατεληξα οτι το καλυτερο σημειο τροφοδοσιας 5 volt ειναι στην φισα που τροφοδοτει τον εξωτερικο sata.Με πολυ προσοχη εγινε το κολημα στο καταλληλο ποδαρακι τις φισας(θελει πολυ προσοχη να μην κανεις λαθος ποδαρακι +5v και γειωση)και το fan δουλευει αψογα οταν το ανοιγεις και κλεινεις.Το modding αυτο το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει τις γνωσεις να το κανει.Πιστευω οτι ο κατασκευαστης επρεπε να ειχε βαλει ενα fan εστω και optional αλλα δυστυχως τσιγκουνευτηκε......

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παιζει καλυτερα, περισσοτερα φορματ ?
Καλυτερα απο το WD; Κοιταξε αυτα τα μηχανακια πανω κατω τα ιδια ειναι, αλλα νομιζω οτι το Egreat ειναι ελαφρως καλυτερο (αν και το Χάιτεκ διαφωνει!), αλλα ειναι και πληρεστερο. Και τα δυο καλα ειναι για τα "κατεβασμενα" αρχεια

Reaction score
1.492

Μετά απο την επιλογή "auto" στο HDMI output το μηχανάκι βγάζει στην οθόνη "invalid format" και δεν εμφανίζεται τίποτα. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό ? Υπάρχει τρόπος να επανέλθει (reset ?)

Reaction score
0
Aμα το ανεμιστηρακι ηταν 12v τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο ευκολα αφου θα μπορουσα να το συνδεσω κατευθειαν πανω στην επαφη του διακοπτη.Ομως δεν ηθελα 12Volt λογο θορυβου.Ετσι αφου διελυσα ενα laptop πηρα το fan του επεξεργαστη.Υποψιν το συγκεκριμενο fan που χρεισιμοποιησα δεν ειναι ανοιχτο και απο τις 2 μεριες αλλα βγαζει τον αερα απο το πλαι.Μετα απο ψαξιμο κατεληξα οτι το καλυτερο σημειο τροφοδοσιας 5 volt ειναι στην φισα που τροφοδοτει τον εξωτερικο sata.Με πολυ προσοχη εγινε το κολημα στο καταλληλο ποδαρακι τις φισας(θελει πολυ προσοχη να μην κανεις λαθος ποδαρακι +5v και γειωση)και το fan δουλευει αψογα οταν το ανοιγεις και κλεινεις.Το modding αυτο το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει τις γνωσεις να το κανει.Πιστευω οτι ο κατασκευαστης επρεπε να ειχε βαλει ενα fan εστω και optional αλλα δυστυχως τσιγκουνευτηκε......

Και γιατί να μπεις στη διαδικασία να κάνεις μια τόσο δύσκολη, επικίνδυνη και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ κόλυση, όταν μπορείς να το κάνεις πιο απλά....

Αφού το ρεύμα που χρειαζόμαστε το δίνει η τροφοδοσία του SATA δίσκου, τότε μπορούμε να το πάρουμε απλά με ένα καλώδιο τροφοδοσίας SATA!!!

Στην τροφοδοσία του δίσκου συνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας (ακόμα και αν έχουμε δίσκο συνδεδεμένο υπάρχουν splitters) και το οδηγούμε στο εσωτερικό.
Εκεί στην φύσα του καλωδίου, συνδέουμε απλά το ανεμιστηράκι μας και ΟΚ!!!

και

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κοπεί μια γρίλια για να περάσει το καλώδιο πίσω, μέσα στη μονάδα. (ίσως, πιθανόν και να μπορεί να περάσει με άλλον τρόπο, θα το δω όταν πάω σπίτι..)

Σαν κατασκευή πάντως, είναι πολύ πιο εύκολη και ασφαλής!!!!

Reaction score
2

Σωστός παίκτης...απλά δεν θα φαίνεται τόσο εργοστασιακό

Reaction score
1

Παιδιά μια ερωτήσει και συγνώμη αν εχει απαντηθεί άπλα για να μην διαβάζω και της 65 σελίδες ,η συσκευή EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK
παίζει αρχεία Matroska File (.mkv) (H 264) ?
Γιατί είχα το freecom ii και δεν επαιζε H264

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παιδιά μια ερωτήσει και συγνώμη αν εχει απαντηθεί άπλα για να μην διαβάζω και της 65 σελίδες ,η συσκευή EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK
παίζει αρχεία Matroska File (.mkv) (H 264) ?
Γιατί είχα το freecom ii και δεν επαιζε H264
Υποστηριζόμενα formats:Video extensions MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4, Audio extensions AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG, Subtitle extension SRT, SMI, SUB, SSA.
Media Codecs: Video XVID SD/HD, MPEG-1, MPEG-2 (-MP@HL), MPEG-4.2 (- ASP@L5, 720p, 1-point GMC), WMV9 (-MP@HL), H.264 (-BP@L3 ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected]), VC-1 (-MP@HL ,AP@L3), Audio WMA, WMA Pro, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis.

Reaction score
0
Παιδιά, γεια σας και απο μένα.. Μόλις χθες πηρα την συσκευή!

Διάβασα αρκετες απο τις σελίδες του φόρουμ αλλά από ένα σημείο και μετά πελάγωσα..! :p

Εχω κάποιες απορίες και ελπίζω να με βοηθήσετε..

1)Για να κανω firmware update πρέπει να κατεβασω απο το pc καποιο αρχείο και να το περάσω στη συσκευή με κάποιο usb stick?(μπορείτε να μου δωσετε το λινκ?) Η γινεται να συνδεθεί απο μόνο του στο net και να κατεβάσει το τελευταίο λογισμικό?

2)Ποιες οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για το video? Το εχω βάλει στο 1080p 60 kai το synch το εχω αφήσει off! Τι είναι καλύτερο να κάνω?

3)Τελος, η πιο σημαντικη μου ερώτηση..! Έχω ενα SONY dvd set home cinema και θέλω να βγάζω τον ήχο απο εκεί! Τι πρεπει να κάνω? Δοκίμασα να συνδέσω το EGREAT μεσω hdmi με τιν tv και το home cinema me to EGREAT μέσω optical, βάζοντας παράλληλα το dvd σε λειτουργεια audio, αλλα τπτ! Τι ρυθμίσεις πρεπει να αλλάξω ή τι αλλο πρεπει να κάνω για να καταφέρω να βγάλω ήχο απο το home cinema?

Συγνώμη αν είναι λιιιιγο noobistikes ερωτήσεις αλλα δεν ειμαι ιδιαίτερος γνωστης εικόνας και ήχου..! :p

1000 ευχαριστω...

Reaction score
0
Δυστυχως η Syabas δουλευει εδω και 3 μηνες πανω στο firmware για το C-200 που εχει ακομα πολλα bugs (24p, framerate sync, flac, χαμηλη ταχυτητα δικτυου κλπ.) και ολα τα προηγουμενα player θα πρεπει να περιμενουν για κανενα update αργοτερα...

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=27776

Reaction score
0
Παιδιά, γεια σας και απο μένα.. Μόλις χθες πηρα την συσκευή!

Διάβασα αρκετες απο τις σελίδες του φόρουμ αλλά από ένα σημείο και μετά πελάγωσα..! :p

Εχω κάποιες απορίες και ελπίζω να με βοηθήσετε..

1)Για να κανω firmware update πρέπει να κατεβασω απο το pc καποιο αρχείο και να το περάσω στη συσκευή με κάποιο usb stick?(μπορείτε να μου δωσετε το λινκ?) Η γινεται να συνδεθεί απο μόνο του στο net και να κατεβάσει το τελευταίο λογισμικό?

2)Ποιες οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για το video? Το εχω βάλει στο 1080p 60 kai το synch το εχω αφήσει off! Τι είναι καλύτερο να κάνω?

3)Τελος, η πιο σημαντικη μου ερώτηση..! Έχω ενα SONY dvd set home cinema και θέλω να βγάζω τον ήχο απο εκεί! Τι πρεπει να κάνω? Δοκίμασα να συνδέσω το EGREAT μεσω hdmi με τιν tv και το home cinema me to EGREAT μέσω optical, βάζοντας παράλληλα το dvd σε λειτουργεια audio, αλλα τπτ! Τι ρυθμίσεις πρεπει να αλλάξω ή τι αλλο πρεπει να κάνω για να καταφέρω να βγάλω ήχο απο το home cinema?

Συγνώμη αν είναι λιιιιγο noobistikes ερωτήσεις αλλα δεν ειμαι ιδιαίτερος γνωστης εικόνας και ήχου..! :p

1000 ευχαριστω...
Κάποιος..? :138:

Reaction score
0
Firmware update εκανα, οκ...

Βασικά, μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το θέμα του ήχου..? Αυτο ειναι που με καίει!!:117: Δεν ξέρω τι να κανω!!! Το μονο που εχω πετύχει μέχρι τωρα είναι να βγαζω ηχο μονο απο τα 2 ηχεια μεσα απο ενα ταπεινό:114: καλλωδιο scart που καταλήγει σε εκείνα τα πολύχρωμα βήσματα... :110:

Please Help!!

Reaction score
0
Οποιος ασχολειται με torrents, η τελευταια εκδοση 1.75 του transmission ειναι πιο σβελτη απο τις προηγουμενες :444:. Εγκατασταση με τον community software installer οπως συνηθως...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Firmware update εκανα, οκ...

Βασικά, μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το θέμα του ήχου..? Αυτο ειναι που με καίει!!:117: Δεν ξέρω τι να κανω!!! Το μονο που εχω πετύχει μέχρι τωρα είναι να βγαζω ηχο μονο απο τα 2 ηχεια μεσα απο ενα ταπεινό:114: καλλωδιο scart που καταλήγει σε εκείνα τα πολύχρωμα βήσματα... :110:

Please Help!!
Εφοσον εχεις βαλει την οπτικη ινα στον ενισχυτή απο το egreat πηγαινε στις ρυθμισεις του egreat και δηλωσε στην εξοδο ηχου 5.1 και για καθε κωδικοποίηση βαλε digital.
Ετσι μου δουλευει εμενα απο τον ενισχυτη αλλα παο την τηλεοραση δεν παιζει ηχο μεσω hdmi.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Εφοσον εχεις βαλει την οπτικη ινα στον ενισχυτή απο το egreat πηγαινε στις ρυθμισεις του egreat και δηλωσε στην εξοδο ηχου 5.1 και για καθε κωδικοποίηση βαλε digital.
Ετσι μου δουλευει εμενα απο τον ενισχυτη αλλα παο την τηλεοραση δεν παιζει ηχο μεσω hdmi.
Το δοκλιμασα και αυτο ρε γμτ αλλα δεν βγένει ο ήχος.. Μήπως εχω λαθος καλλώδιο οπτικαλ? Υπαρχουν πολλοι τυποι? Τι αλλο να σκεφτώ?

Το βαζω 5.1, hdmi το βαζω στο off, αλλα τπτ! Το synch παιζει κανενα ρόλο?:108:

Reaction score
0

1. To EGREAT παίζει mp3 playlists (mp3u)?
2. Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το laptop (και τον εξωτερικό δίσκο που έχω επάνω στο laptop) μέσω δικτύου;

Ευχαριστώ

Reaction score
14
1. To EGREAT παίζει mp3 playlists (mp3u)?
Εαν βάλεις τα mp3 της επιλογής σου σε ένα φάκελο και πατήσεις το κουμπί του play (και όχι το κεντρικό ΟΚ της πλοήγησης με τα βελάκια) τότε θα σου παίζει το ένα τραγούδι μετά το άλλο.
2. Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το laptop (και τον εξωτερικό δίσκο που έχω επάνω στο laptop) μέσω δικτύου;
Λογικά με το laptop μπορεί να συνδεθεί ασύρματα.Αμφιβολίες έχω για το εαν θα "δει" τον εξωτερικό σκληρό δίσκο γιατί εγώ στο δικό μου σταθερό pc που το έχω συνδέσει ενσύρματα μέσω δικτύου με το eGreat , παρότι έκανα share έναν εξωτερικό USB HDD δεν τον έβλεπε.Μόνο τους εσωτερικούς σκληρούς έβλεπε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.252
Members
38.163
Νεότερο μέλος
hliasA79