To νεο Dune 3.0

Reaction score
63
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Τωρα να σου πω πως δεν εχω δοκιμασει ποτε, Νικο?:120:
Το μονο μου μελημα ειναι να "πλακωνομαι" κυριολεκτικα στις
ταινιες και εκει ειναι που του "βγαζω τα ματια":126:

Εαν θελετε, μπορω να ρωτησω ομως...
Μα φυσικά και να ρωτήσεις...

Για κάποιον που τον ενδιαφέρει εκτός από τις ταινίες και για μουσική, νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζει εάν θα μπορεί να ακούει τα HD Flac του χωρίς το player να τους κάνει "downscaling"...

Reaction score
33
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Καλα, στις τιμες μην με "δενεις".
Δεν μπορω να ξερω ακομα με σιγουρια, στο περιπου ειπαμε...

Κυκλοφορει κανονικα στην αγορα μαλλον Οκτωβριο/Νοεμβριο.
Ποτε θα ειναι διαθεσιμο Ανδρεα?
Παραγγελίες πότε δέχεται δεν ξέρω...

Reaction score
0
Μπααα...Νωρίτερα από τέλος Οκτωβρη το βρίσκω απίθανο να μπορούνε ..Τέλος Σεπτέμβρη θα μαζευτούν από τις εκθέσεις εξ άλλου. Επίσης επειδή πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μιλάει μόνο ένας για όλους μας γιατί η πληροφορία έρχεται πιο συμπαγής ....
Οπότε Ανδρέα όταν έχεις τον χρόνο κάνε τους την ερώτηση. Και όποια άλλη αναλυτική πληροφορία έχουν ....δεκτή.

Reaction score
0
Επίσης , επειδή στο link παραπάνω αναφέρονται στο Dune 3.0 prime σαν Universal HD player - λέω τώρα εγώ...- μήπως ..μήπως παιζει και DVD-Audio ? Δεν θάταν άσχημα να το μαθαίναμε κι αυτό. Γιατί έτσι το μηχάνημα "πετάει" πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό του....

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Δηλαδή εννοεί ότι δίνει 24/96 και 24/192 από τις ψηφιακές του εξόδους;

Αν εννοείς οτιδήποτε άλλη έξοδο εκτός από HDMI τότε όχι αφού ούτε το coaxial ούτε το SPDIF μπορούν να μεταφέρουν τόση πληροφορία (εκτός από κάτι μαγκιές με τριπλά SPDIF αλλά..).

Οπότε ή θα παίζει από HDMI και φυσικά μέτρια για πολλούς λόγους σε αυτη την τιμή που βγαίνει ή από τις αναλογικές επίσης μέτρια.

Τώρα αν θέλεις απλά να ακούς θα ακούς τώρα το πως είναι άλλο θέμα αλλά εξαρτάτει και πόσο σε νοιάζει...και μην ξεχνάς τα υπόλοιπα που χρησιμοποιείς το πόσο κατάληλα είναι για multichannel music. Το οτί υποστηρίζει multichannel flac (HD) πιο πολύ για την τιμή των όπλων είναι παρά για την υψηλή του απόδοση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Οπότε ή θα παίζει από HDMI και φυσικά μέτρια για πολλούς λόγους σε αυτη την τιμή που βγαίνει ή από τις αναλογικές επίσης μέτρια.

Τώρα αν θέλεις απλά να ακούς θα ακούς τώρα το πως είναι άλλο θέμα αλλά εξαρτάτει και πόσο σε νοιάζει...και μην ξεχνάς τα υπόλοιπα που χρησιμοποιείς το πόσο κατάληλα είναι για multichannel music. Το οτί υποστηρίζει multichannel flac (HD) πιο πολύ για την τιμή των όπλων είναι παρά για την υψηλή του απόδοση.
Είναι δυνατόν να το εξηγήσεις και να το αναλύσεις λιγάκι γιατί το λές αυτό ?(θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα μιας και με νοιάζει να καταλάβω τι εννοείς )

Reaction score
4.780
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Εχεις προσπαθησει ποτε να πιεσεις Ισραηλινο?:142:
εαν του ταξεις τεστ ντραιβ με κανενα 2τροχο πυραυλο κατι μπορει να γινει !!!

το εχουν μεγα απωθημενο ...

Reaction score
0

Η νέα έκδοση είναι καλύτερη από τις υπάρχουσες? Η΄απλά είναι μια πιο φθηνή έκδοση?

Reaction score
33

Main features:

Common specification:

● Media sources: internal HDD (SATA 3.5”), external HDD (eSATA, USB), external
optical drive (eSATA, USB), USB devices (USB flash drive, USB card
reader, etc), PC and NAS in local network (SMB, NFS, UPnP, HTTP)

Options:

● Internal 2.5” SATA HDD
Θα παίρνει εσωτερικά 3,5" ή 2,5" ή και τα 2 το Prime?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σας εχω νεα.
Κυκλοφορια, οπως ειχα προβλεψει, γυρω στα μεσα Νοεμβρη.
Ομως πριν θα υπαρχει evaluation unit:121::126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.641
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios