- Reaction score
- 33
Απάντηση: To νεο Dune 3.0
Δεν καβατζώνεις λέω γω μερικά κομάτια...Βιαζεσαι, ε?:126:
Δεν καβατζώνεις λέω γω μερικά κομάτια...Βιαζεσαι, ε?:126:
Καλά εσύ μη χάσεις. :142:Μέσα κι εγώ για powerbuy
Υπάρχει τρόπος για κάτι τέτοιο? :140:Δεν καβατζώνεις λέω γω μερικά κομάτια...
Πάμε!!!! (Από που πάμε ξέρει κανείς ? ):135:Παμε για powerbuy?
Εσυ για το πολυκαναλο flac γλυφεσαι αλλα θα παρεις τα...σαφριδια μου:142:Μιαμ. :136:
...
Λόγω μή ύπαρξης αναλυτικών specs στο site τους , τους ρώτησα εάν Dune 3.0 prime υποστηρίζει 24/96 και 24/192 audio files.Εσυ για το πολυκαναλο flac γλυφεσαι αλλα θα παρεις τα...σαφριδια μου:142:
Μια που το ανεφερες...αλλαζει:137:Μια που το ανέφερες, το καλώδιο ρεύματος είναι φιξ ή αλλάζει; :138:
...
Δηλαδή εννοεί ότι δίνει 24/96 και 24/192 από τις ψηφιακές του εξόδους;Λόγω μή ύπαρξης αναλυτικών specs στο site τους , τους ρώτησα εάν Dune 3.0 prime υποστηρίζει 24/96 και 24/192 audio files.
Πήρα την εξής απάντηση που νομίζω ότι οφείλω να την μοιραστώ μαζί σας :
Hello Nikos,
Yes, all current Dune players support playback of FLAC 24/96 and 24/192 (including multichannel), and the new Dune 3.0 models will also support it.
Κάτσε ..μισό λεπτό! Τώρα είμαι στην φάση του φλερτ:116:Χαϊεντάς και Powerbuy είναι ασυμβίβαστοι όροι.
Αμα δεν υπάρξει έρωτας, άμα δεν χαιδέψεις τους κλώνους του καλωδίου στην ένωση με τη μπανάνα, αμα δεν κοιτάξεις λάγνα τα φίς ρεύματος.......τι σιχτίρ θα αγοράσεις;:135:
Κόβεσαι.:136:
Δυστυχώς από την σκασίλα μου να βρω επιτέλους έναν player να υποστηρίζει τέτοια φορματ ήχου έκανα έκανα - προφανώς - γρήγορη και λάθος τοποθετημένη ερώτηση χωρίς να ζητάω λεπτομέρειες . Επειδή όμως αναφέρεται σε όλα τα Dune ο πιο κατάλληλος για να απαντήσει πιστεύω ότι μάλλον είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣΔηλαδή εννοεί ότι δίνει 24/96 και 24/192 από τις ψηφιακές του εξόδους;
Τωρα να σου πω πως δεν εχω δοκιμασει ποτε, Νικο?:120:Δυστυχώς από την σκασίλα μου να βρω επιτέλους έναν player να υποστηρίζει τέτοια φορματ ήχου έκανα έκανα - προφανώς - γρήγορη και λάθος τοποθετημένη ερώτηση χωρίς να ζητάω λεπτομέρειες . Επειδή όμως αναφέρεται σε όλα τα Dune ο πιο κατάλληλος για να απαντήσει πιστεύω ότι μάλλον είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ