- Reaction score
- 58.805
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια - χειρότερη από εκείνη που δεν σου επιτρέπει να προμηθευτείς sub της προκοπής - πάρε πρώτα UMIK μικρόφωνο , μάθε τους βασικούς χειρισμούς σε μετρητικό πρόγραμμα όπως REW , κάνε λήψεις με ό,τι ήδη διαθέτεις και υπό εναλλακτικές τοποθετήσεις , να δημοσιεύσεις παραστάσεις με απόκριση συχνότητας και spectrogram 20-300 Hz και μετά έλα να το εξετάσουμε στο παρόν νήμα. Έτσι πρέπει να κάνουν τα νοήμονα όντα...Καλησπέρα έχω θέμα με τα σαμπ. Έχω ένα coda δωδεκάρι και ένα δεκάρι. Παίζουν μαζί στη μουσική και στις ταινίες . Στις ταινίες Είναι οκ στη μουσική κάτι με ενοχλεί εκεί κάτω χαμηλά. Και αποφάσισα να αγοράσω Με 750 ευρώ να πάρω ένα svs1000 σαμπ (ήμουν αποφασισμένος) . Αλλά έκανα τι μα.........ια να ρωτήσω έναν νταχαρι τη γνώμη του και λέει πάρε δυο. οκ βρε μεγάλε του λέω τι δυο με 750 πέφτουμε σε πιοτιτα . Λοιπόν, ο λογισμός μου. Έλεγα να λειτουργήσω το δωδεκάρι κόντα που έχω με το svs 1000 σε συνδυασμό με τα quad 11 l signatur η με ένα ζεύγος audio spectrum cm 2000 που έχω. Ο χώρος Είναι 50 με 55 τετραγωνικά αυτή τη στιγμή το δεκάρι Είναι ανάμεσά στα 2 ζεύγη ηχείων και το δωδεκάρι σχεδόν στο μέσο του πλαϊνού τοίχου. Ποιο κοντά στη θέση ακρόασής . Γνωρίζω ότι 2,3,4,5, ..... σαμπ είναι καλύτερά. Αλλά κατά την τώρα αναπαραγωγής το δεκάρι με 100 w max σε χαμηλές ακροάσεις ακούγετε . Ανεβάζοντας έντασή εξαφανίζετε και ακούω μόνο το δωδεκάρι 150 w max μέχρι να φτάσει και Αυτό τα όριά του . Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το svs με το δωδεκάρι κόντα το οποίο με ικανοποιεί σε έντασή και λέω στα όριά του κόντα δε θα βοηθήσει αρκετά το svs ? Αγοραζοντας 2 μικροτέρα σαμπ με όριο τα 750 μαχ (δεν πάει παραπάνω με τίποτα.) Πέφτουμε σε watt και σε μέγεθος πάμε σε οχτάρια και το πολύ κανένα δεκάρι για τα χρήματά που έχω. ( Μόνο καινούργια Θέλω ). Φοβάμαι μήπως δεν θα ακούγονται από ένα σημείο έντασής και έπειτα όπως και το δεκάρι κόντα. Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας να λύσω το προ-βλήμα που εν μέρη όπως ανέφερα παραπάνω φταίει και άλλος για την ανακατωσούρα. (Νομίζω ότι έγραψα όλα όσα σκέφτομαι για το θέμα.) Ευχαριστώ ...
![Wink :wink: :wink:](/forum/images/smilies/basic/wink.png)
Όλα αυτά χωρίς να ξοδέψεις ούτε cent για ν'άλλαζες sub έστω και αν κέρδιζες σε τυχερό παιγνίδι αναπάντεχα χρήματα, έστω και αν ήταν τα καλύτερα της αγοράς κι έπαιρνες παραπάνω από ένα τεμάχιο. Δεν ξοδεύεις τίποτα σε αγορές νέων συσκευών χωρίς να ξέρεις πρώτα τι γίνεται με την τωρινή διαρρύθμιση setup.