Το σύστημα μου

Reaction score
151
Ωραια κουβεντα η αποδοχη της γυναικας στα μπαουλα μας.Οταν γνωριστικαμε πριν 25 χρονια ειχα κατι 12αρια σαμπ και δυο δορυφορους με 10αρια.Μετα 3 χρονια ειχα ενα τοιχο με 6 12intch mid bass horns 2 18intch bass horns και 2 15intch bass horns η καθε πλευρα 220 υψος Χ 120 μ πλατος σχεδια altec και eminence κι ενα ρακ ενισχυτες 250 κιλα 130 υψος.Αργοτερα τα πουλησα αυτα εφτιαξα αλλα.Τωρα εχω στο σαλονι 2 ταπεινα 18αρια tapped horn sub δεξια αριστερα και απο πανω τους ενα δορυφορο με διπλο 12αρι horn και ενα 2ιντσο driver και το ρακ μικρο με τρεις τελικους (τριδρομο συστημα) με ενα dsp. .Ευτυχως εχω φτιαξει δικο μου χωρο πισω και εχω τα πιο βαρια συστηματα.Καθε φορα που εμπαζα καινουργια καμπινα μεσα στο σαλονι με ροδες με μισοκοιταζε και με ρωτουσε ειρωνικα (μπα καινουργια ντουλαπα).Οπως ειπε και ο γιαννης πιο πανω θα χωριζα αν δεν με δεχονταν μαζι με τα μπαουλα μου.Βεβαια ακουει και αυτη μουσικες κυριως 80ς.Με τις μουσικες μου ηρεμω και περναω καλα η θα φτιαξω μια καμπινα θα κατσω να ρυθμιζω να μετραω θα επισκευασω βελτιωσω κατι και στο κατω της γραφης dj πανω απο 20 χρονια εχοντας ακουσει και ηχο σε μαγαζια του εξωτερικου που εδω ουτε καν τετοιος ηχος μου αρεσει και θελω να ακουω σωστα απο πραγματικο συστημα και να αξιολογω τις παραγωγες και ηχογραφησεις και γιατι οχι να φτιαξω ηχο σαν αυτον που ακουγα εξω ευρωπη με τις αναλογες οικονομικες μου δυνατοτητες.Συμπερασμα με μπαουλα και ηχητικα με γνωρισε και μαζι με αυτα να με αποδεχτει οπως την αποδεχτηκα κι εγω χωρις να της πω ποτε να αλλαξει σε κατι.

Reaction score
3.249
Ωραια κουβεντα η αποδοχη της γυναικας στα μπαουλα μας.Οταν γνωριστικαμε πριν 25 χρονια ειχα κατι 12αρια σαμπ και δυο δορυφορους με 10αρια.Μετα 3 χρονια ειχα ενα τοιχο με 6 12intch mid bass horns 2 18intch bass horns και 2 15intch bass horns η καθε πλευρα 220 υψος Χ 120 μ πλατος σχεδια altec και eminence κι ενα ρακ ενισχυτες 250 κιλα 130 υψος.Αργοτερα τα πουλησα αυτα εφτιαξα αλλα.Τωρα εχω στο σαλονι 2 ταπεινα 18αρια tapped horn sub δεξια αριστερα και απο πανω τους ενα δορυφορο με διπλο 12αρι horn και ενα 2ιντσο driver και το ρακ μικρο με τρεις τελικους (τριδρομο συστημα) με ενα dsp. .Ευτυχως εχω φτιαξει δικο μου χωρο πισω και εχω τα πιο βαρια συστηματα.Καθε φορα που εμπαζα καινουργια καμπινα μεσα στο σαλονι με ροδες με μισοκοιταζε και με ρωτουσε ειρωνικα (μπα καινουργια ντουλαπα).Οπως ειπε και ο γιαννης πιο πανω θα χωριζα αν δεν με δεχονταν μαζι με τα μπαουλα μου.Βεβαια ακουει και αυτη μουσικες κυριως 80ς.Με τις μουσικες μου ηρεμω και περναω καλα η θα φτιαξω μια καμπινα θα κατσω να ρυθμιζω να μετραω θα επισκευασω βελτιωσω κατι και στο κατω της γραφης dj πανω απο 20 χρονια εχοντας ακουσει και ηχο σε μαγαζια του εξωτερικου που εδω ουτε καν τετοιος ηχος μου αρεσει και θελω να ακουω σωστα απο πραγματικο συστημα και να αξιολογω τις παραγωγες και ηχογραφησεις και γιατι οχι να φτιαξω ηχο σαν αυτον που ακουγα εξω ευρωπη με τις αναλογες οικονομικες μου δυνατοτητες.Συμπερασμα με μπαουλα και ηχητικα με γνωρισε και μαζι με αυτα να με αποδεχτει οπως την αποδεχτηκα κι εγω χωρις να της πω ποτε να αλλαξει σε κατι.
Ανηκεις στις εξαιρέσεις.Η ουσία όμως βρίσκεται στις τελευταίες σειρές.
Δεν πιστεύω στην τύχη.Οποιος όμως πιστεύει,καλό θα ήταν να...
The Outcasts: Don't press your luck

Reaction score
401
ας βαλω και εγω το ετερον ημισυ στη κουβεντα εδω.........(ετσι για το χαριτολογωντας)
με εξαιρεση την εποχη των πολυκαναλων εκει που βαραγαν τα βελη στον μονομαχο δεξια αριστερα και δυσανασχετουσε απο το sub , δεν εχει κανει κιχ ξανα , και ας αλλαξα την τελευταια 5ετια καμια 20αρια ενισχυτες, και τουλαχιστον 8 ζευγη ηχεια....
συμμετεχει διακριτικα και το εχει ακουστικα , πιανει τις αλλαγες που εχω κανει κατα καιρους και ακουει μονη σπιτι 87,7 ......
εχει δειξει μεγαλη υπομονη με μερικες εξαιρεσεις, λεγοντας μου οταν εβαλα καλωδια ρευματος " παει το εκαψες" στα γεραματα, αλλα μαλλον προτιμαει αυτα, απο τα αλλα οταν γυρναγα απο τις πιστες με πατεριτσες και γυψους στα ακρα....
υ.γ η πιο ωραια της ατακα?
οταν τοποθετησα στο χωρο τα ηχεια audio spectrum ορφεας.
αντε διαλεξε το δεξι η το αριστερο , ενα για σενα , ενα για μενα να μας φυτεψουν με τα φερετρα που μου εφερες εδω, και αδικο δεν ειχε , μιας και ηταν υπερβολη στο χωρο μου!
την καλημερα μου σε ολους!

Reaction score
3.249
Σας χαίρομαι και ταυτόχρονα σας ζηλευω.Έχω άσχημες αναμνήσεις από την συνύπαρξη γυναικός και συστημάτων.Τα μίσησε.Το στήσιμο τους της χαλούσε το σαλόνι.Τα χρήματα για την απόκτηση τους την έκαναν να εξεγείρεται.Η μουσική που έπαιζαν δεν ήταν αυτή που της άρεσε.Λογω στενοκεφαλιας έριξε στο πάτωμα ένα Proac και χάλασε έναν NuForce.Ωσπου μίσησε και τον κάτοχο τους.
Τουλάχιστον τώρα,εκεί που βρίσκεται δεν μπορεί να πει η να κάνει κάτι.Η ηχητική μου ευχαριστηση δεν έχει πια κανένα εμπόδιο.

Last edited:

Reaction score
993
Ενας ασφαλης κανονας για ψυχικη ηρεμια ειναι το κοστος του συστηματος σου να μην υπερβαινει το 10-15% του ετησιου καθαρου εισοδηματος σου. Ωστε να ξερεις οτι αν στο κλεψουν , το σπασουν, χαλασει εκτος εγγυησης κλπ, το καψει κεραυνος η οτιδηποτε , μπορεις να το αντικαταστησεις.Εκτος αυτου και κυριοτερα οτι δεν εχεις μπει σε διαδικασια μεγαλου χρεους που μπορει να δυσχαιρενει τη ζωη σου ή ακομη χειροτερα να κριθεις απο την ιδια σου την οικογενεια οτι της στερεις πορους...
Σας εκλιπαρώ.... εμείς που είμεθα Ασφαλιστές τι ακριβώς κάνουμε; Κοιτάμε απλώς;Ασφαλισατε τας περιουσίας σας κυρίες και κύριοι!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.420
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot