Ωραια κουβεντα η αποδοχη της γυναικας στα μπαουλα μας.Οταν γνωριστικαμε πριν 25 χρονια ειχα κατι 12αρια σαμπ και δυο δορυφορους με 10αρια.Μετα 3 χρονια ειχα ενα τοιχο με 6 12intch mid bass horns 2 18intch bass horns και 2 15intch bass horns η καθε πλευρα 220 υψος Χ 120 μ πλατος σχεδια altec και eminence κι ενα ρακ ενισχυτες 250 κιλα 130 υψος.Αργοτερα τα πουλησα αυτα εφτιαξα αλλα.Τωρα εχω στο σαλονι 2 ταπεινα 18αρια tapped horn sub δεξια αριστερα και απο πανω τους ενα δορυφορο με διπλο 12αρι horn και ενα 2ιντσο driver και το ρακ μικρο με τρεις τελικους (τριδρομο συστημα) με ενα dsp. .Ευτυχως εχω φτιαξει δικο μου χωρο πισω και εχω τα πιο βαρια συστηματα.Καθε φορα που εμπαζα καινουργια καμπινα μεσα στο σαλονι με ροδες με μισοκοιταζε και με ρωτουσε ειρωνικα (μπα καινουργια ντουλαπα).Οπως ειπε και ο γιαννης πιο πανω θα χωριζα αν δεν με δεχονταν μαζι με τα μπαουλα μου.Βεβαια ακουει και αυτη μουσικες κυριως 80ς.Με τις μουσικες μου ηρεμω και περναω καλα η θα φτιαξω μια καμπινα θα κατσω να ρυθμιζω να μετραω θα επισκευασω βελτιωσω κατι και στο κατω της γραφης dj πανω απο 20 χρονια εχοντας ακουσει και ηχο σε μαγαζια του εξωτερικου που εδω ουτε καν τετοιος ηχος μου αρεσει και θελω να ακουω σωστα απο πραγματικο συστημα και να αξιολογω τις παραγωγες και ηχογραφησεις και γιατι οχι να φτιαξω ηχο σαν αυτον που ακουγα εξω ευρωπη με τις αναλογες οικονομικες μου δυνατοτητες.Συμπερασμα με μπαουλα και ηχητικα με γνωρισε και μαζι με αυτα να με αποδεχτει οπως την αποδεχτηκα κι εγω χωρις να της πω ποτε να αλλαξει σε κατι.
Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025