To νεο Dune 3.0

Reaction score
1
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Μπορει καποιος που το εχει , να μου πει σιγουρα αν παιζει ΟΛΑ τα αρχεια mkv, bluray rips με μενου κλπ ?
Τι κανει με τα αρχεια με ΠΟΛΥ ψηλο Bitrate ?
Eχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα υπολοιπα NMT , εχω απογοητευτει, και ακομη κραταω το σιγουρο HTPC.
Εγώ πούλησα στο egreat και έχω βρει την υγειά μου με το dune prime. Κανένα πρόβλημα σε ότι ματρόσκα ή .iso bluray έχω στους σκληρούς μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Εάν κανονιστεί μαζική αγορά πάντως ....είμαι μέσα κι εγώ !!
και γω...αν και εχω το πρωτο prime βαρεθηκα να μην με αφηνουν οι κορες μου να δω τις ταινιες μου παρα μονο παιδικα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

και γω...αν και εχω το πρωτο prime βαρεθηκα να μην με αφηνουν οι κορες μου να δω τις ταινιες μου παρα μονο παιδικα...
join the club.......(μια από τα ιδια...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Μπορει καποιος που το εχει , να μου πει σιγουρα αν παιζει ΟΛΑ τα αρχεια mkv, bluray rips με μενου κλπ ?
Τι κανει με τα αρχεια με ΠΟΛΥ ψηλο Bitrate ?
Eχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα υπολοιπα NMT , εχω απογοητευτει, και ακομη κραταω το σιγουρο HTPC.
Οποτε θες Γιαννη φερε "πραγμα" να το δοκιμασουμε:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Εάν κανονιστεί μαζική αγορά πάντως ....είμαι μέσα κι εγώ !!
Βρε παιδια, με αυτα τα νουμερα που σας ειπα τι power buy να γινει?
Ποσα να κοψουμε δηλαδη?:203:

Reaction score
1

Γιατρε, δεν εχεις τσιπα επανω σου?:137:
Ουτε προλαβες να το βαλεις το αλλο...
Μη μου τι λες ωρέ :105:
Χθες πέρασα το νέο firmware!
Τι να κάνω, μπας και δω καμιά ταινία κι εγώ. :116:
Με έχουν λιώσει στα cars, τις μαγαδασκάρες και τα χαρούμενα ποδαράκια :120:

Reaction score
1
Διαβάζοντας προσεκτικά τα χαρακτηριστικά κατάλαβα πως και τα δυο μοντέλα μπορούν να πάρουν εσωτερικό 2,5" σκληρό, ο οποίος όμως θα είναι fixed και όχι αφαιρούμενος σαν τον 3,5" του Base?
Επίσης, απο ό,τι βλέπω έρχονται με Gigabit Ethernet και eSata οπότε η μόνη special edition θα είναι αυτή του Wireless N? Εκτίμηση για την τιμή αυτής της έκδοσης έχουμε?
Το θηριώδες Center θα βρεί ποτέ τον άξιο συνεχιστή του ??? Ίσως στην έκδοση 3.0 ?!?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Διαβάζοντας προσεκτικά τα χαρακτηριστικά κατάλαβα πως και τα δυο μοντέλα μπορούν να πάρουν εσωτερικό 2,5" σκληρό, ο οποίος όμως θα είναι fixed και όχι αφαιρούμενος σαν τον 3,5" του Base?
Απο αυτα που καταλαβα, το Base θα εχει και αφαιρουμενο.

Επίσης, απο ό,τι βλέπω έρχονται με Gigabit Ethernet και eSata οπότε η μόνη special edition θα είναι αυτή του Wireless N? Εκτίμηση για την τιμή αυτής της έκδοσης έχουμε?
Σωστα!
Υπολογιζω 50-60 ευρω επιπλεον.

Το θηριώδες Center θα βρεί ποτέ τον άξιο συνεχιστή του ??? Ίσως στην έκδοση 3.0 ?!?
ΔΞ/ΔΑ:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan