yamaha dsp z-7 or PIONNER LX72,οr LX81,or LX82

Reaction score
56
Απάντηση: yamaha dsp z-7 or PIONNER LX72,οr LX81,or LX82

Αν θέλεις οδήγηση PIONNER LX81.Αν θέλεις επεξεργασία εικόνας yamaha dsp z-7.Τώρα αν θέλεις και τα 2 αλλά και κορυφαίο συστημα ισοστάθμισης δες και τον Onkyo 906 που στον συστείνω ανεπιφύλακτα!(Ψάξε στο forum και θα βρείς πολλά)

Reaction score
5.549
Re: Απάντηση: Re: yamaha dsp z-7 or PIONNER LX72,οr LX81,or LX82

Καλησπέρα flash.Ο Ζ7 πόσο κοστίζει? γιατί άλλαξες τον 905?
Για τον κορυφαίο ήχο του φυσικά. Η τιμή του τώρα έπεσε στο διχίλιαρο, εγώ τον πήρα 2250 με το που βγήκε.

Καμία σχέση ο μεταξένιος ήχος του Z7 με τον ουδέτερο ήχο του Onkyo. Και τα Ice των Pioneer σε όχι γλυκόηχα ηχεία, βγάζει ψυχρότητα στις υψηλές. Τα έχω τα Ice στα Martin Logan Purity και ευτυχώς υπάρχουν οι ηλεκτροστατικές μονάδες που τα γλυκαίνουν.

Για να δώσω ένα μέτρο αναφοράς, πόσο μου άρεσε ο ήχος του Z7, είχα πάρει έναν τελικό Audionet AMPIII (αξίας 4.500 ευρώ) για να ενισχύσω τα τρία μπροστινά με προ τον Z7, και αφού άκουσα τι μπορεί να κάνει ο Ζ7 ως σύνολο, ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία να συνδέσω τον audionet και τον έχω καινούριο στη συσκευασία του! Δε θέλω να διαφοροποιήσω ούτε στο ελάχιστο τον λεπτοφυή και γλυκό ήχο του Z7.

Όποιος θέλει να ακούει και μουσική από τον receiver του, Z7 δαγκωτό. Και στον πολυκάναλο ήχο επίσης, η Yamaha είναι μαέστρος με πολλά χρόνια παράδοση.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: yamaha dsp z-7 or PIONNER LX72,οr LX81,or LX82

Για τον κορυφαίο ήχο του φυσικά. Η τιμή του τώρα έπεσε στο διχίλιαρο, εγώ τον πήρα 2250 με το που βγήκε.

Καμία σχέση ο μεταξένιος ήχος του Z7 με τον ουδέτερο ήχο του Onkyo. Και τα Ice των Pioneer σε όχι γλυκόηχα ηχεία, βγάζει ψυχρότητα στις υψηλές. Τα έχω τα Ice στα Martin Logan Purity και ευτυχώς υπάρχουν οι ηλεκτροστατικές μονάδες που τα γλυκαίνουν.

Για να δώσω ένα μέτρο αναφοράς, πόσο μου άρεσε ο ήχος του Z7, είχα πάρει έναν τελικό Audionet AMPIII (αξίας 4.500 ευρώ) για να ενισχύσω τα τρία μπροστινά με προ τον Z7, και αφού άκουσα τι μπορεί να κάνει ο Ζ7 ως σύνολο, ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία να συνδέσω τον audionet και τον έχω καινούριο στη συσκευασία του! Δε θέλω να διαφοροποιήσω ούτε στο ελάχιστο τον λεπτοφυή και γλυκό ήχο του Z7.

Όποιος θέλει να ακούει και μουσική από τον receiver του, Z7 δαγκωτό. Και στον πολυκάναλο ήχο επίσης, η Yamaha είναι μαέστρος με πολλά χρόνια παράδοση.
Σε ευχαριστώ flash θα τον βάλω οπωσδήποτε στη λίστα μου.

Reaction score
1

μολις εμαθα για τον αναμενομενο harman kardon avr 760... λιγη υπομονη μεχρι να ερθει ελλαδα....και τοτε ισως χρειαστει να κανουμε ανακαταταξεις

Reaction score
1

φυσικα η ενημερωση υπηρξε απο γνωστο μελος του φορουμ....εν αναμονη λοιπον

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.258
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti