SONY STR -DA5400ES

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το whats hifi φαίνεται να εχει μια αδυναμία στη sony αλλα τα τεστ που κάνει κα τις διακρίσεις που δίνει τα χρησιμοποιούν και πολλοι κατασκευαστές σαν διαφήμιση στα site τους, πχ denon 1910.
εγω τον πήρα πρόσφατα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Reaction score
150
Η άποψη μου είναι όχι και επι της ευκαιρίας απορώ γιατί δεν το κλείνουν το μαγαζί με αυτά που πουλάνε (η δεν πουλάνε για την ακρίβεια).

Στη θέση σου για Home Cinema χρήση θα πήγαινα Onkyo από Γερμανία καρφωτός ή μετά Denon, Yamaha, Pioneer από εδώ.

Reaction score
1.187
Απάντηση: SONY STR -DA5400ES

επεσα πανω σε αυτο το review....

http://whathifi.com/Review/Sony-STR-DA5400ES/

καθολου βαση τα λεγομενα να του?

ειναι οντως τοσο καλο το μηχανημα ( τηρουμενων των αναλογιων της τιμης του) ??

Θα ηθελα τις αποψεις σας
Πάντα τα μηχανήματα της σειράς ES ήταν ξεχωριστά!
Χωρίς να τον έχω ακούσει πιστεύω ότι αφού ανήκει κι αυτός στην σειρά ES δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση...

Reaction score
150
Ναι τον έχω ακούσει και δεν με εντυπωσιάσε καθόλου ειδικά για τα λεφτά του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό που μου βρωμάει είναι τα τροφοδοτικά του, δεν έχει Audyssey γιατί είναι τσίπιδες καθώς και άλλα καλούδια που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Επίσης έχει καταργηθεί και έχει βγει και το νέο μοντέλο ο 5500.

Τέλος δεν ξεσκίζεται και στις πωλήσεις! Από τους τελυεταίους είναι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
φίλε jargon, περι ορέξεως....
εγω τον έχω σπίτι παίζει με focal dome και το αποτέλεσμα με έχει ικανοποιήσει πλήρως. Απο εκει και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά ο τελικός κριτής ειναι τα ματια και τα αυτιά του καθενός.Μπορεί να έχεις δίκιο εσυ, μπορεί όλοι οι υπόλοιποι που έχουν γράψει το οποιοδ΄ήποτε review ( άλλη πονεμένη ιστορία). Πάντως στο χιλιάρικο νομίζω πως είναι παρα πολύ καλή λύση και εαν δεν είχε βγει ο νέος δεν θα εκανε 1000 αλλά 1600+ όσο κοστίζει ακόμα και τώρα στα περισσότερα eshop.
:605:

Reaction score
11

Προσοχή στην σύνδεση HDMI για ήχο, γιατί χτυπάει άνετα τα 8.000 ps jitter!

:107:

Reaction score
8
Ολοι οι πολυκαναλοι ενισχυτες σ`αυτη την κατηγορια τιμης ειναι μεσης ποιοτητας και ισως παρακατω.Απαραδεκτοι για μουσικη.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ολοι οι πολυκαναλοι ενισχυτες σ`αυτη την κατηγορια τιμης ειναι μεσης ποιοτητας και ισως παρακατω.Απαραδεκτοι για μουσικη.
εννοείται ,αλλά ποιος θα πάρει AV για να ακουει μουσική και θα έχει τρομερές απατήσεις.

Reaction score
1.187

Πολύς κόσμος παίρνει AV ενισχυτή νομίζοντας ότι θα ακούει μουσική με αυτόν....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις και τι περιμένεις να ακούσεις, εκτός αυτού οι δικαναλοι τι θα κάνουν θα πεθάνουν?
εγω που δεν τρελένομαι ουτε εχω καμια αξιόλογη συλλογή μουσικής είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: SONY STR -DA5400ES

Προσοχή στην σύνδεση HDMI για ήχο, γιατί χτυπάει άνετα τα 8.000 ps jitter!

Μηπως με ομοσταυλη πηγη εξαφανιζεται το jitter?
Να πουμε κατι ισως σχετικο με pioneer? η'
denon link 4th?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY STR -DA5400ES

denon link 4th?
Mόνο αν υπάρχει ειδική πρόβλεψη, όπως το HATS που έχει η SONY στην σειρά 5.000

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY STR -DA5400ES

denon link 4th?
Πάντως σε κάποιο άλλο thread όπου είχαν δημοσιευτεί αρχεία με λίγο και με πολύ jitter εγώ (όπως και όλοι οι άλλοι) δεν άκουσα καμμία διαφορά. Οπότε το θεωρώ περιττό να ασχολούμαστε με το jitter.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent