Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
56
Πριν αρκετα χρονια εγινα μελος στο παλαι ποτε Av forum και πραγματικα δεν ενοιωθα οτι χαραμιζω τον χρονο μου.
Υπηρχε μια διαδυκτιακη παρεα που εξελιχθηκε και σε κοινωνικη.
Εκανα πολους φιλους με τους οποιους συνεχιζω αυτη την σχεση μεχρι και σημερα η πλειονοτητα των οποιων δεν ειναι πλεον ενεργη στο Av club.
Γιατι αραγε?
Θα σας πω.Το παλιο Av forum ειχε ελευθερια λογου και εκφρασης χωρις να φτανει στο σημειο υπερβολης.
Ηταν παρα πολλες οι φορες που ειχαν δημιουργηθει μεγαλες αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων που στην συντριπτικη τους πλειοψηφια κατεληγαν σε δυνατες φιλιες.
Θυμαμαι την κοντρα που ειχα καποτε με τον Μορφεα που μαλιστα εφτασε και σε επιπεδα προσβολης και ειναι ενας απο τους καλυτερους φιλους μου.
Αυτο βεβαια εγινε γιατι στο Av forum το πληκτρολογιο του καθε μελους ηταν ελευθερο και οι οποιες κοντρες τελειωναν με αμοιβαιες συγνωμες και μαλιστα δημοσια.
Σαφως τοτε οι διαχειριστες δεν ηταν κομπλεξικοι, οι σημερινοι ομως πλην μερικων εξαιρεσεων του av club οχι μονο κομπλεξικοι και ανικανοι ειναι, αλλα και επικυνδινοι γιατι εφαρμοζουν πρακτικες στρατιωτικης χουντας.
Ειναι η "νεα" γενια διαχειριστων , τεκνα του σωματειου πλεον av club "το σωματειο το μαρανε" που κανουν σαν μωρα που τους επεσε κατω η πιπιλα.
Θεωρουν εξουσια το να ειναι διαχειριστες σε μια κατηγορια, ενω δεν θα μπορουν να διαχειριστουν τον ιδιο κομπλεξικο εαυτο τους.
Λυπαμαι πραγματικα για το καταντημα του av club, δεν λυπαμαι ομως καθολου αν καποιοι φιλοι του σωματειου παρεξηγηθουν με τα γραφωμενα μου διοτι εκεινοι χειριζονται το σωματειο και κατα συνεπεια τον "διορισμο" των εκαστοτε διαχειριστων. Στην ζωη μου δεν με φιμωσαν ποτε και θα ελθουν τωρα δυο τρια "ευνουχισμενα" κομπλεξικα κωλοπαιδα που ακομα δεν εμαθαν οτι οι αντρες κρινονται απο τις πραξεις τους και οχι απο αυτα που εχουν αναμεσα στα ποδια τους ,να "ευνουχισουν" εμενα ,μην τρελαθουμε κιολας.
Την σελιδα av club αυτη την φορα την γυρισα μια και καλη ,νομιζα οτι κατι δεν "διαβασα" σωστα ,τωρα ομως την εμπεδωσα.
Ευχομαι τουλαχιστον μεσα στο Av site να μην εφαρμοζονται παρομοιες πρακτικες .
Παρακαλω τον Ανδρεα να ανεβασει το θεμα σε ολες τις κατηγοριες του Av site οχι σαν θεμα αλλα σαν ΑΝΑΘΕΜΑ!

Reaction score
0
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Κυριε Πυργαρουση (ελπιζω να το γραφω σωστα) θεωρω οτι μπορουσατε να γραψετε τα ιδια πραγματα χωρις υβριστικους χαρακτηρισμους (δεν μπαινω στην ουσια του κειμενου αλλα στον τροπο εκφρασης).
Συγνωμη για την παρεμβαση μου, δεν υποκαθιστω τους συντονιστες της κατηγοριας απλα μου εκατσαν ασχημα ολα αυτα διαβαζοντας το κειμενο.

Καλημερα σας

Reaction score
4.235
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Περα απο καποιες εκφρασεις αγανακτησεις αυτα που γραφει υσχυουν και οχι μονο αυτο αλλα το παραξενο ειναι οτι γινετε κατα επιλογη η παρεμβαση στα θεματα μεταξυ "φιλων" και μελων :122:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.645

Καλώς το Γιώργη! :126:

Μπήκες ...εκρηκτικά, οπότε, ΙΜΗΟ.... συνέχισε έτσι! :144::145:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Πριν αρκετα χρονια εγινα μελος στο παλαι ποτε Av forum και πραγματικα δεν ενοιωθα οτι χαραμιζω τον χρονο μου.
Υπηρχε μια διαδυκτιακη παρεα που εξελιχθηκε και σε κοινωνικη.
Εκανα πολους φιλους με τους οποιους συνεχιζω αυτη την σχεση μεχρι και σημερα η πλειονοτητα των οποιων δεν ειναι πλεον ενεργη στο Av club.
Γιατι αραγε?
Θα σας πω.Το παλιο Av forum ειχε ελευθερια λογου και εκφρασης χωρις να φτανει στο σημειο υπερβολης.
Ηταν παρα πολλες οι φορες που ειχαν δημιουργηθει μεγαλες αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων που στην συντριπτικη τους πλειοψηφια κατεληγαν σε δυνατες φιλιες.
Θυμαμαι την κοντρα που ειχα καποτε με τον Μορφεα που μαλιστα εφτασε και σε επιπεδα προσβολης και ειναι ενας απο τους καλυτερους φιλους μου.
Αυτο βεβαια εγινε γιατι στο Av forum το πληκτρολογιο του καθε μελους ηταν ελευθερο και οι οποιες κοντρες τελειωναν με αμοιβαιες συγνωμες και μαλιστα δημοσια.
Σαφως τοτε οι διαχειριστες δεν ηταν κομπλεξικοι, οι σημερινοι ομως πλην μερικων εξαιρεσεων του av club οχι μονο κομπλεξικοι και ανικανοι ειναι, αλλα και επικυνδινοι γιατι εφαρμοζουν πρακτικες στρατιωτικης χουντας.
Ειναι η "νεα" γενια διαχειριστων , τεκνα του σωματειου πλεον av club "το σωματειο το μαρανε" που κανουν σαν μωρα που τους επεσε κατω η πιπιλα.
Θεωρουν εξουσια το να ειναι διαχειριστες σε μια κατηγορια, ενω δεν θα μπορουν να διαχειριστουν τον ιδιο κομπλεξικο εαυτο τους.
Λυπαμαι πραγματικα για το καταντημα του av club, δεν λυπαμαι ομως καθολου αν καποιοι φιλοι του σωματειου παρεξηγηθουν με τα γραφωμενα μου διοτι εκεινοι χειριζονται το σωματειο και κατα συνεπεια τον "διορισμο" των εκαστοτε διαχειριστων. Στην ζωη μου δεν με φιμωσαν ποτε και θα ελθουν τωρα δυο τρια "ευνουχισμενα" κομπλεξικα κωλοπαιδα που ακομα δεν εμαθαν οτι οι αντρες κρινονται απο τις πραξεις τους και οχι απο αυτα που εχουν αναμεσα στα ποδια τους ,να "ευνουχισουν" εμενα ,μην τρελαθουμε κιολας.
Την σελιδα av club αυτη την φορα την γυρισα μια και καλη ,νομιζα οτι κατι δεν "διαβασα" σωστα ,τωρα ομως την εμπεδωσα.
Ευχομαι τουλαχιστον μεσα στο Av site να μην εφαρμοζονται παρομοιες πρακτικες .
Παρακαλω τον Ανδρεα να ανεβασει το θεμα σε ολες τις κατηγοριες του Av site οχι σαν θεμα αλλα σαν ΑΝΑΘΕΜΑ!
δεν βρεχει, ροχαλες ειναι
α και κατι ακομα αυτο που τριζει συντομα θα πεσει

Reaction score
38

Pyrgaroussis.G κατανοώ την αγανάκτησή σου γιατί δεν είστε ο μοναδικός παθών αλλά νομίζω ότι ο τίτλος ''Οι κομπλεξικοί του av-Club'' αφορίζει γενικώς και μέλη που δεν το αξίζουν έστω κι αν αυτά είναι ελάχιστα.
Καλώς ήρθες στο AvSite :119:(από το 2007?) όμως θα ήθελα να τονίσω σε όλα τα μέλη που σε αυτά είμαι κι εγώ ότι κρινόμαστε από τα γραφόμενά μας και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.
Έτσι θα παρακαλούσα τα μέλη να είναι συγκρατημένα ως προς τους χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε τρίτους που ίσως δεν μας διαβάζουν ή που δεν μπορούν να παρέμβουν.
Επίσης πολύ σημαντικό.....να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ΣΟ και ΔΟ.
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι χώροι φιλοξενίας και σίγουρα το Avsite κρατάει γερά μια από τις πρωτιές....:126:

Reaction score
16.060

μπορουσατε να γραψετε τα ιδια πραγματα χωρις υβριστικους χαρακτηρισμους

Συμφωνω, και προσθετω πως ο χαρακτηρισμος στον τιτλο ειναι και αδικος, διοτι αναφερεται σ ενα ανθρωπινο χαρακτηριστικο γνωστο σε ολους μας.N'est-ce pas?:126:

Reaction score
56

Το κομπλεξικοι αναφερεται μονο για ορισμενους διαχειριστες και σε καμια περιπτωση γενικα για τα μελη του Av club.
Αν διαβασετε ολο το μηνυμα θα καταλαβετε του λογου το αλληθες.

Reaction score
38

Το κομπλεξικοι αναφερεται μονο για ορισμενους διαχειριστες και σε καμια περιπτωση γενικα για τα μελη του Av club.
Αν διαβασετε ολο το μηνυμα θα καταλαβετε του λογου το αλληθες.
Σύμφωνοι αλλά σαν τίτλος γενικεύει το πρόβλημα, μάλιστα για ανθρώπους που θα διαβάσουν μόνο τον τίτλο και δεν διαβάσουν το post αλλά απαντήσουν έχοντας κατά νου μόνο τον τίτλο...φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει? & δεν είναι λίγοι αυτοί που για λόγους συντομίας δεν διαβάζουν μεγάλα post....

Aπ' ότι είδα είσαι γραμμένος στο forum μας από το 2007 ή κάνω λάθος? Λοιπόν ελπίζω αυτή η παρεξήγηση με το άλλο site που σε έκανε να ποστάρεις για πρώτη φορά στο AvSite μετά από 2 χρόνια σχεδόν, να γίνει αιτία μιας αξιοπρεπής παραγωγικής και ουσιαστικής συμετοχή σου στα κοινά του forum μας....
Με όλη την καλή διάθεση σου γράφω τα παραπάνω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Εκ της θέσεώς μου... (δεξιός ψάλτης), δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όπως θα ήθελα. Ένα παραπάνω που παλαιότερα στεναχωρήθηκαν και άνθρωποι που δεν θέλω να στεναχωριούνται, ίσως γιατί μερικοί προσπάθησαν διακαώς να τους πείσουν ότι η μπάλα παίρνει και αυτούς. Εδώ υπήρχαν και προφανώς υπάρχουν ακόμη, "κατεστραμμένοι" που τους κακιώνουν γιατί... μιλιόμαστε, γιατί κάνουμε παρέα και γιατί ανεβάζουμε τα μούτρα μας να τρώνε σουβλάκια... Τες πα.

Οι καταστάσεις καμιά φορά είναι περίεργες. Εάν το παρόν κείμενο είχε αναρτηθεί από οποιονδήποτε, δεν θα έδινα σημασία. Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν κάναμε ποτέ παρέα. Κάποτε μάλιστα είχαμε ανταλλάξει και μιά δυό κουβέντες. Για τον Γιώργο όμως μου μίλησε ένας άνθρωπος που εκτιμούσα πάρα πολύ και δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Ήταν βράδυ, πίναμε κρασί και ακούγαμε μουσική στο σπίτι μου... ε, τον πίστεψα και τελικά είχε δίκιο. Ο Γιώργος μπορεί να μην φημίζεται για την διπλωματία του αλλά φημίζεται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του. Νομίζω ότι πέραν της προφανούς αγανάκτησης, το παρόν κείμενο βγάζει και στεναχώρια, πραγματική στεναχώρια και όχι γέλια πίσω από πλερέζες. Αυτό, πρέπει να προβληματίσει πραγματικά όσους έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι) και δεν θέλουν οι κόποι τους να πάνε χαμένοι. Ναι, θα προτιμούσα το κείμενο του Γιώργου να μην εμπεριέχει τόσο καυστικές εκφράσεις, αλλά από την άλλη, κανείς δεν είναι τέλειος.

...

cbk

Reaction score
5

Η βαρύτητα των χαρακτηρισμών μάλλον είναι ανάλογη της αγανάκτησης του γράφοντος.

Νομίζω πως η γλώσσα μας πρέπει να αξιοποιείται και στον γραπτό λόγο. (δεν είμαστε μωρά που δεν πρέπει να ακούμε κακές λεξούλες).

Και αν θέλαμε να τα ζυγίσουμε, θα προτιμούσαμε να μας βρίσουν ή να μας φιμώσουν;

Όσο για το αν μπορούν οι θιγόμενοι να απαντήσουν ή όχι, ας το δούν σαν πληρωμή με το ίδιο νόμισμα (της φίμωσης).

Σημείωση: δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα! :117:

cbk

Reaction score
5
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει? & δεν είναι λίγοι αυτοί που για λόγους συντομίας δεν διαβάζουν μεγάλα post....
αυτοί δεν είναι σοβαροί συνομιλητές και οι απόψεις τους δεν μετράνε... η όποια παρεξήγηση/αγανάκτησή τους δεν υφίσταται!

Reaction score
38
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Νομίζω ότι πέραν της προφανούς αγανάκτησης, το παρόν κείμενο βγάζει και στεναχώρια, πραγματική στεναχώρια και όχι γέλια πίσω από πλερέζες. Αυτό, πρέπει να προβληματίσει πραγματικά όσους έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι) και δεν θέλουν οι κόποι τους να πάνε χαμένοι. Ναι, θα προτιμούσα το κείμενο του Γιώργου να μην εμπεριέχει τόσο καυστικές εκφράσεις, αλλά από την άλλη, κανείς δεν είναι τέλειος.
...
Κύριε κόκκινε διαχειριστά τα σέβη μου!!!!! Πάντα σωστός και άψογος

Reaction score
38
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Η βαρύτητα των χαρακτηρισμών μάλλον είναι ανάλογη της αγανάκτησης του γράφοντος.

Νομίζω πως η γλώσσα μας πρέπει να αξιοποιείται και στον γραπτό λόγο. (δεν είμαστε μωρά που δεν πρέπει να ακούμε κακές λεξούλες).

Και αν θέλαμε να τα ζυγίσουμε, θα προτιμούσαμε να μας βρίσουν ή να μας φιμώσουν;

Όσο για το αν μπορούν οι θιγόμενοι να απαντήσουν ή όχι, ας το δούν σαν πληρωμή με το ίδιο νόμισμα (της φίμωσης).

Σημείωση: δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα! :117:
Δεν αναφερόμουν στο κείμενο του post αλλά μόνο στον τίτλο του θέματος.....:126:

Reaction score
56

Η οποια διαμαχη Νικο θα πρεπει να εκτονωνεται ηπια αναμεσα στα μελη και οχι με διγραφη post και μπαναρισματα.
Αν ο διαχειριστης της κατηγοριας εχθες μου ελεγε οτι ακριβως ειπες και εσυ οτι καποιοι χαρακτηρισμοι ειναι υπερβολικοι θα εμπαινα και θα ζηταγα συγνωμη γιατι το θαρος το εχω και το ξερεις.
Αντιθετα χωρις προειδοποιηση εσβησε τα μηνυματα με την δικαιολογια
των προσωπικων επιθεσεων και μπαναρισε τον λογαριασμο μου.
Πες μου τωρα εσυ αν καποιος ,εστω οτι κανει λαθος ,δεν εχει το δικαιωμα να υπερασπιστει η να απολογηθει για τα γραφωμενα του?
Το μονο που καταφερνουν σε τετοια περιπτωση ειναι να εξοργιζουν χειροτερα το μελος φιμωνοντας τον,και μαλιστα χωρις προειδοποιηση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Γιώργη παραφράζοντας το απόφθεγμα κάποιου, θα σου πω ότι τα αξιώματα δεν παίρνουν τα μυαλά, απλά βγάζουν στην επιφάνεια όσους είναι ήδη αλλοπαρμένοι...
Το παράδειγμά σου είναι εκ των ων ουκ άνευ. Πάντως στο τσαρδί που βρίσκεσαι, έχουμε κατά καιρούς κατηγορηθεί για το εντελώς αντίθετο, δηλαδή την παντελή έλλειψη λογοκρισίας κάθε είδους. Θέματα που αλλού κλειδώθηκαν, πετσοκόφτηκαν κλπ επειδή δεν "άρεσαν" στον σούπερ γ@μάω συντονιστή με τις περγαμηνές και τους τέσσερις τίτλους, εδώ ζουν και βασιλεύουν με πλήρη ελευθερία λόγου. Τα παραδείγματα θεμάτων που άνοιξε κατά καιρούς ο Μελίδης είναι κραυγαλέα...

Τέλος πάντων, ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. Θα προτιμήσω για τους λόγους που προανέφερα να μην ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Τις αποφάσεις μου τις πήρα πολύ παλαιότερα. Ξέρεις ρε Γιώργη, κάποτε μερικοί από εμάς αποφάσισαν ότι η φυσική συνέχεια του avforum είναι το AVSite. Ε, κρίνε μόνος σου. :126:

...

Reaction score
3

Θα προσπαθήσω να εκφέρω την άποψή μου, όχι τόσο από την έδρα του συντονιστή της κατηγορίας, αλλά από την θέση του απλού μέλους που δεν είναι υποχρεωμένο να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο τίτλος του θέματος και μόνον είναι ικανός να παραπέμψει σε μία έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο μελών, όπου το ένα παίρνει μια πρωτοβουλία έκφρασης, με σαφή καυστικά στοιχεία, ανεξάρτητα αν εμπεριέχεται αλήθεια ή όχι.

Σε μια διαδικτυακή κοινότητα, οι απόψεις, κρίσεις και παρατηρήσεις των μελών της, είναι εκ προοιμίου σεβαστές.

Σε καμία περίπτωση όμως, ο φιλοξενών χώρος δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι μπαίνει σε κατάσταση διαιτησίας μεταξύ των αντιπαλομένων μερών.

Σαφώς και η φίμωση δεν είναι ο δόκιμος τρόπος καταστολής της έκφρασης της αγανάκτησης ή της πικρίας, αλλά επειδή τα όρια δεν είναι πάντα επαρκώς εμφανή, θα είναι προτιμότερο και κινούμαστε σε ήρεμα ύδατα για την διεκδίκηση του δίκιου μας …

p.s. Με απόλυτο σεβασμό στην παρέμβαση του Διαχειριστή.

Reaction score
1.842

Αυτά που γράφει ο Κος Πυργαρούσσης, αν αφαιρέσουμε το θυμό, είναι αληθινά. Το εύκολο κλείδωμα, την ακόμα πιο εύκολη διαγραφή μυνημάτων, κ.α. Μόνο που δεν προβλέπεται να μπουν οι κατηγορούμενοι να αιτιολογήσουν, οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος που τα λέμε. Μάλλον υπάρχει λόγος να μην τα λέμε.

Αν μπει στο νήμα κάποιος "διπλανός" συντονιστής, εδώ θα 'μαστε ...

Reaction score
5

Κυριε Πυργαρουση (ελπιζω να το γραφω σωστα) θεωρω οτι μπορουσατε να γραψετε τα ιδια πραγματα χωρις υβριστικους χαρακτηρισμους (δεν μπαινω στην ουσια του κειμενου αλλα στον τροπο εκφρασης).
Συγνωμη για την παρεμβαση μου, δεν υποκαθιστω τους συντονιστες της κατηγοριας απλα μου εκατσαν ασχημα ολα αυτα διαβαζοντας το κειμενο.

Καλημερα σας

Δεν μπορει να απαντησει χωρις χαρακτηρισμους.

Αυτος ειναι και ο λογος αλλωστε που δεχτηκε ποινη αποκλεισμου 3 ημερων στο AVclub. Επειδη εβρισε δημοσια μελος και διαχειριστη μιας και τα επιχειρηματα δεν του εφταναν.

Kαι απλα διαλεξε να το συνεχισει οπου μπορει.

Η πλεον ωριμη επιλογη.

Συνεχιστε.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Παιδιά καλησπέρα , αν και μέλος , μπαίνω και διαβάζω , αλλά πιο σπάνια γράφω.
Το θέμα του πυργαρούση , με εχει απασχολήσει και εμένα ιδιαίτερα τελευταίως που και εγω έφαγα μπάνιο , και επιχείρησαν να με φιμώσουν , και το επιχειρούν ακόμα με την δικαιολογία της άδικης επίθεσης σε μέλος.Λοιπόν φίλε πυργαρούση σε κατανοώ και συμπονώ αμέριστα.Και εγω εχω κουραστεί απο τους διάφορους σερίφηδες εκεί μέσα , που εχουν στοχοποιήσει εμένα και κανά δυο άλλους και τα γραφόμενά μας.
Δεν μπορώ πλέον αυτήν την μ@λ@κισμένη υποκρισία και τα ψεύτικα νταηλίκια του κάθε φαντασμένου που νομίζει πως εχει εξουσιία και μπορεί να την ασκεί κατά το δοκούν.
Φτάνει πια.Το παλιό av forum ήταν μια χαρά όπως και ο κόσμος που το αποτελούσε.
Τώρα αυτό που λέγεται avclub , δεν είναι ούτε καν το φάντασμα του παλαιού του εαυτού.Ευχαριστώ πολύ αλλά βαρέθηκα τα νταβατζιλίκια τους.
Δεν εννοώ να αρχίσω νεο πόλεμο αλλά δυδτυχώς ετσι αισθάνομαι, και το κακό είναι οτι δεν είμαι μόνο εγω αλλά και πολλοί άλλοι.Οπως είπε και λίγο πιο πάνω ο αργύρης κάτι τρίζει και μπορεί να πέσει.Ας προσέξουν λοιπόν οι διοικούντες μην τους πέσει στο κεφάλι.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106