Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Και επειδη υπαρχουν και καποιες αρχες οι οποιες καθοριζουν τις διαφορες συζητησεις, θεωρω οτι το εν λογω νημα δεν θα επρεπε να εχει λογο υπαρξης και να μην εχει αναρτηθει καν.

Ο λογος που πιστευω κατι τετοιο ειναι, διοτι εαν καποιος ειναι απων η δεν εχει τη δυνατοτητα αντιλογου, το να συζητητε οτιδηποτε ερημην του, ειναι κουτσομπολιο.

Γιατι θα πρεπει να μεταφερονται σε "διπλανο site", τα παραπονα του καθε πικραμενου;;;

Γιατι πρεπει το εδω site, να ασχολειτε με τα καλως ή κακως κειμενα ενος αλλου site; Δειχνουμε ετσι ανωτεροτητα;;;

Καθε site διαγραφει μια πορεια. Τη δικια του.

Η τροχια που θα παρει, καθοριζετε απο τα μελη και τους συντονιστες του, οι οποιοι ειναι υπευθυνοι των λεγομενων και γραφομενων τους.

Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είναι σωστό να μεταφέρονται παράπονα από site σε site.

Διαφωνώ όμως στο ότι δεν υπήρξε αντίλογος. Τόση ώρα τι κάνουν οι κύριοι? Αν θεωρούν την επίθεση σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο (τη Fedra συγκεκριμένα) αντίλογο τότε είναι για τα πανηγύρια οι κύριοι!!!

Αν πραγματικά είχαν επιχειρήματα να γράψουν για το θέμα τότε ας το έκαναν και οι αναγνώστες θα έκριναν. Αλήθεια ποια είναι τα επιχειρήματά τους σε αυτά που ανέφερε ο PyrgaroussisG.?

Reaction score
0
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Κύριοι υποπέσατε σε μεγάλο φάουλ.
Θεμιτό να θέλουν κάποιοι ΄πικραμένοι΄να παραπονεθούν γιά οτι τούς κατέβει,αλλά επιτρέψατε έναν υβριστικό τίτλο Νηματος γιατί σάς ΄βόλεψε΄.
Νομίσατε οτι βγάλατε λαγό.
Εδώ και καιρό ημουν υπέρ της απολύτου ουδετερότητας και κάποιοι παλιοί ΄εχθροί΄το γνωρίζουν και τοχαν κιολας αναγνωρίσει ΄κάποια στιγμή΄και ας μην εχουμε καμιά προσωπική επαφή δια ζώσης.
Λυπάμαι που επιτρέψατε τον λίβελλο αλλα και τον απαράδεκτο τίτλο.
Δεν προτίθεμαι να επανέλθω πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.
Και πάλι λυπάμαι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Διαφωνώ όμως στο ότι δεν υπήρξε αντίλογος. Τόση ώρα τι κάνουν οι κύριοι? Αν θεωρούν την επίθεση σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο (τη Fedra συγκεκριμένα) αντίλογο τότε είναι για τα πανηγύρια οι κύριοι!!!

Αν πραγματικά είχαν επιχειρήματα να γράψουν για το θέμα τότε ας το έκαναν και οι αναγνώστες θα έκριναν. Αλήθεια ποια είναι τα επιχειρήματά τους σε αυτά που ανέφερε ο PyrgaroussisG.?
Σιγά που θα απαντήσουμε και στά ΄επιχειρήματα΄..
Αν ηθελε διευκρινισεις ο εν λόγω ας ρωτούσε εκεί που πρέπει.
Για εσάς(καλά το οτι συμπεριλαμβάνω και εσάς μέσα πολύ ειναι)το μονον που έπρεπε να σας αφορά ειναι ο αθλιος τίτλος.
Και σε αυτό κάνατε κοκοκο..
Αυτο ειναι το μείζον.

Reaction score
23

Συγνώμη αλλά τι νομίζετε ότι κάνετε και οι δύο; Ωραία μπήκε ο Πυργαρούσης έγραψε το πρόβλημά του, μπήκαν και κάποιοι άλλοι συμπλήρωσαν με τα δικά τους, πολύ ωραία μέχρι εκεί, τα διαβάζει ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του. Τα υπόλοιπα τι νόημα έχουν;
Σωστός…

Όσον αφορά την αλλαγή του τίτλου σε κομψότερο…
Αν δεν απατόμαι τον τίτλο τον ορίζει ο συγγραφέας που φέρει και τη ευθύνη των γραφομένων του. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος είναι ενυπόγραφο. Αν ήταν ανυπόγραφο να είσαστε σίγουροι θα είχα άλλη στάση…
Πάντως, είναι καλύτερο να μένει έτσι, από το να το πετσοκόβεις και μετά να θέλεις GPS για να καταλάβεις τι έγινε. Αφού, όλοι είναι ενήλικες, μορφωμένοι, άξια τέκνα υψηλής αισθητικής και καλλιέργειας, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του…

Με αυτό, δεν θέλω να πω ότι εδώ είναι καλά και εκεί είναι στραβά. Έχω φίλους και στα δυο fora. H πείρα, μου έμαθε να ξεχωρίζω, τα χλωρά από τα ξερά.

Υ.Γ. Αν κλειδώσετε το θέμα θα χεστούμε… νομίζω κάπου εδώ πρέπει να δοθεί ένα τέλος στις αντιπαραθέσεις…

Reaction score
5

Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλη αυτή η συζήτηση, και ειδικά με την τροπή που πήρε προς το τέλος, δεν θα έμενε πάνω από 20sec ανοιχτή στο avclub.

Αυτο ας το αναλογιστουν οι εδω τιμονιερηδες.

Δεν ειναι δυσκολο να ειναι αμφιδρομη η συμπλευση.

Reaction score
6

Ακριβως.

Δεν βλεπω καποιον αντιλογο επι του θεματος, αλλα προσωπικη επιθεση.

Αν λοιπον δεν υπηρχε το thread, δεν θα υπηρχε και η επιθεση.

Τελος παντων, ειπα καποια πραγματα τα οποια πιστευω. Μιλησα γενικα και οχι ειδικα.

Reaction score
5

Και επειδη υπαρχουν και καποιες αρχες οι οποιες καθοριζουν τις διαφορες συζητησεις, θεωρω οτι το εν λογω νημα δεν θα επρεπε να εχει λογο υπαρξης και να μην εχει αναρτηθει καν.

Καθε site διαγραφει μια πορεια. Τη δικια του.

Η τροχια που θα παρει, καθοριζετε απο τα μελη και τους συντονιστες του, οι οποιοι ειναι υπευθυνοι των λεγομενων και γραφομενων τους.

Ακριβως φιλτατε.....

Καλο μεσημερι σε ολους...

Reaction score
0

Σοβαρολογείτε ; Περιμένατε δηλαδή να υπάρξει ανάπτυξη επιχειρηματολογίας σε θέμα με τίτλο "Οι κομπλεξικοί του avclub." ;
Περιμένατε μήπως και απολογία γιατί διεγράφησαν τα μηνύματα του εν λόγω μέλους ; Εδω ; Στο avsite ;
Το avclub έχει συγκεκριμένη πολιτική και κανόνες λειτουργίας , η συζτήση επί των οποίων δεν αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού από το avsite και τα μέλη του .
Η ανάρτηση ενός κειμένου με απολύτως υβριστικό περιεχόμενο και τίτλο εξ ίσου υβριστικό προς όλα συλλήβδην τα μέλη του avclub , δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό , εκτός από την ευκαιρία στον συντάκτη του να βγάλει τα απωθημένα του και σε ορισμένους απορριφθέντες από το avclub να βγάλουν την χολή τους .
Είναι η δεύτερη φορά που το avsite προσφέρει άκριτα ελεύθερο βήμα σε διάφορυς που θέλουν να βρίσουν το avclub ή μέλη του ατομικά .
Αδυνατώ να καταλάβω για ποιό λόγο το avsite παραχωρεί βήμα σε τέτοιες χαζομάρες και καοήθειες . Εκτός εάν , ο ένας από τους δύο πολυπληθέστερους πυλώνες ενημέρωσης για τον Ηχο και την Εικόνα , επιθυμεί να διεκδικήσει το τίτλο του "κυτίου παραπόνων" κάθε πικραμένου . Εάν είναι έτσι με γειά σας και χαρά σας . Αλλά εμένα με θλίβει ως προοπτική .

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Σοβαρολογείτε ; Περιμένατε δηλαδή να υπάρξει ανάπτυξη επιχειρηματολογίας σε θέμα με τίτλο "Οι κομπλεξικοί του avclub." ;
Περιμένατε μήπως και απολογία γιατί διεγράφησαν τα μηνύματα του εν λόγω μέλους ; Εδω ; Στο avsite ;
Το avclub έχει συγκεκριμένη πολιτική και κανόνες λειτουργίας , η συζτήση επί των οποίων δεν αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού από το avsite και τα μέλη του .
Η ανάρτηση ενός κειμένου με απολύτως υβριστικό περιεχόμενο και τίτλο εξ ίσου υβριστικό προς όλα συλλήβδην τα μέλη του avclub , δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό , εκτός από την ευκαιρία στον συντάκτη του να βγάλει τα απωθημένα του και σε ορισμένους απορριφθέντες από το avclub να βγάλουν την χολή τους .
Είναι η δεύτερη φορά που το avsite προσφέρει άκριτα ελεύθερο βήμα σε διάφορυς που θέλουν να βρίσουν το avclub ή μέλη του ατομικά .
Αδυνατώ να καταλάβω για ποιό λόγο το avsite παραχωρεί βήμα σε τέτοιες χαζομάρες και καοήθειες . Εκτός εάν , ο ένας από τους δύο πολυπληθέστερους πυλώνες ενημέρωσης για τον Ηχο και την Εικόνα , επιθυμεί να διεκδικήσει το τίτλο του "κυτίου παραπόνων" κάθε πικραμένου . Εάν είναι έτσι με γειά σας και χαρά σας . Αλλά εμένα με θλίβει ως προοπτική .

Γιατρε, με βρισκεις απολυτα συμφωνο.:446:

Reaction score
6

Μολις τωρα προσεξα, οτι το thread ειναι πενταστερο.

Παιδια, τι λετε. Δεν το κανουμε και sticky;;;:623:

Reaction score
3

Θα σας απαντήσω κι εγώ σοβαρά τώρα αφού μπήκατε στον κόπο και γράψατε μια σοβαρή απάντηση.

Η απάντησή σας φανερώνει έπαρση, σαρκασμό και απαξίωση (π.χ. πικραμένους, απορριφθέντες από το avclub) προς ορισμένα άτομα που επιλέγουν να εκφρασθούν μέσω κάποιου άλλου site. Και τι το μεμπτό υπάρχει στο να εκφράζει κανείς τα παραπονά του ή την αγανακτησή του ελεύθερα?

Επίσης να χαρακτηρίζετε ένα site "κυτίο παραπόνων" δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δέχομαι ότι το κάθε site έχει τη δική του πολιτική και καλά κάνει. Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι "πικραμένοι" με το site σας? Δηλαδή όλοι αυτοί που παραπονιούνται (και δεν είναι λίγοι) αν παρατηρήσατε είναι λάθος και εσείς σωστοί?

Reaction score
784

O τιτλος του θεματος μπορει να ειναι επιλογη του χρηστη αλλα ταυτοχρονα θιγει ΟΛΑ τα μελη του avclub.
Εγω προσωπικα επισκεπτομαι και τα δυο.Οταν γραφω στο avclub ειμαι κομπλεξικος και εδω οχι?
Θα επρεπε να ειχε επεμβει καποιος απο την αρχη.

ΥΓ. Το αν εχει δικιο αυτος που κανει το παραπονο δεν με ενδιαφερει καθολου...

Reaction score
58

Γεια σου Δημοκράτισα.
Αλλα ελεγες πριν για κλειδωματα ΄αλλού΄...
Και επέτρεψες τον χυδαιο τιτλο του νηματος Υποκριτρια και το ευχαριστιόσουν κιόλας ως γνήσια ανύπαρκτη.
Τώρα που έτσουξε τρεχεις και φωνάζεις για κλειδωματα..

Σού προτεινω και νεο Συνθημα κλεμενο απο τον τσέχωφ..

΄Στην Πάνια Αδελφές μου Στην Πάνια΄............
Να σε χαιρονται αυτοί που σε ΄διέσωσαν΄..
Για εμάς ηταν χαρά μας που σε ξεφορτωθήκαμε παρότι το ΄φορτίο΄ήταν βαρύ.

AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !!! :141: λυπαμαι !!!

Κι εγω ημουν μελος το avclub και μετα απο μια διαμαχη με ενα "σοβαρο" μελος και αφου κανεις δεν με υπερασπιστηκε την καταλληλη στιγμη, μονο τον αφησαν να "αλωνιζει" και μαλιστα δεν σεβαστηκαν τη δουλεια που ειχα ριξει τα τελευταια 3 χρονια ( διαγραφτηκαν κι ολας μερικα θεματα και ενω μπορουσαν να τα επαναφερουν δεν το εκαναν ) αποφασισα και εφυγα !!!

Απλα επαψα να ασχολουμαι !!!

Απλο ειναι καντε το ιδιο !!! :126:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

O τιτλος του θεματος μπορει να ειναι επιλογη του χρηστη αλλα ταυτοχρονα θιγει ΟΛΑ τα μελη του avclub.
Εγω προσωπικα επισκεπτομαι και τα δυο.Οταν γραφω στο avclub ειμαι κομπλεξικος και εδω οχι?
Θα επρεπε να ειχε επεμβει καποιος απο την αρχη.

ΥΓ. Το αν εχει δικιο αυτος που κανει το παραπονο δεν με ενδιαφερει καθολου...
Κάνετε λάθος. Δε θίγει όλα τα μέλη!!!! Αναφέρεται στη διαχείρηση.

Reaction score
38

Πολύ σωστά . Μάλλον θα το προτείνατε αναλογιζόμενη το βάρος της ευθύνης σας ως Συντονιστού .
Όχι αλλά αναλογίζομαι την ελαφρότητα του είναι σας.

Για να υπενθυμίσω την βαρύτητα και την κομψότητα των γραφομένων σας στα μέλη...τα συμπεράσματα δικά τους...

Αντρέα , Νίκο κλπ
Εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι προσφέρετε βήμα σε όλους τους πικραμένους , αδικημένους κλπ εδώ και καιρό μάλιστα . Είμαι σίγουρος ότι το κάνετε για να τους εκθέσετε δημόσια και από δω και σας ευχαριστώ ( όλοι σας ευχαριστούμε για την ακρίβεια ). Μόνο προσέξτε ρε παιδιά μην σας μείνει το χούι να μαζεύετε όλο το έρμα από το avclub

Έτσι αφήνετε τον κάθε ένα να αναφέρετε για σας αγαπητά μέλη των μεν και των δε?
Δεν το δέχομαι αυτό......

Τώρα συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας με τον σύμμαχό σας....Inter

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..

ΥΓ1. Όσο για τον τίτλο του νήματος άξια τον αντιπροσωπεύσατε με τα παραπάνω γραφόμενά σας.....συγχαρητήρια....άξιοι

ΥΓ.2 Είμαι η πρώτη που δεν συμφώνησε για τον τίτλο και είμαι η τελευταία που δεν θα συμφωνήσει με την γενίκευση των προσβολών του ως άνω μέλους που χτυπάει όλα τα μέλη του avsite χωρίς καμιά αιδώ.

Σας αφήνω να συνεχίσετε το θάψιμο

Reaction score
6

Θα σας απαντήσω κι εγώ σοβαρά τώρα αφού μπήκατε στον κόπο και γράψατε μια σοβαρή απάντηση.

Η απάντησή σας φανερώνει έπαρση, σαρκασμό και απαξίωση (π.χ. πικραμένους, απορριφθέντες από το avclub) προς ορισμένα άτομα που επιλέγουν να εκφρασθούν μέσω κάποιου άλλου site. Και τι το μεμπτό υπάρχει στο να εκφράζει κανείς τα παραπονά του ή την αγανακτησή του ελεύθερα?

Επίσης να χαρακτηρίζετε ένα site "κυτίο παραπόνων" δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δέχομαι ότι το κάθε site έχει τη δική του πολιτική και καλά κάνει. Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι "πικραμένοι" με το site σας? Δηλαδή όλοι αυτοί που παραπονιούνται (και δεν είναι λίγοι) αν παρατηρήσατε είναι λάθος και εσείς σωστοί?
Myrtw, ΜΑλλον δεν καταλαβες τι λεει ο ανθρωπος. Διαβασε ξανα σε παρακαλω.

Reaction score
0

AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !!! :141: λυπαμαι !!!

Κι εγω ημουν μελος το avclub και μετα απο μια διαμαχη με ενα "σοβαρο" μελος και αφου κανεις δεν με υπερασπιστηκε την καταλληλη στιγμη, μονο τον αφησαν να "αλωνιζει" και μαλιστα δεν σεβαστηκαν τη δουλεια που ειχα ριξει τα τελευταια 3 χρονια ( διαγραφτηκαν κι ολας μερικα θεματα και ενω μπορουσαν να τα επαναφερουν δεν το εκαναν ) αποφασισα και εφυγα !!!

Απλα επαψα να ασχολουμαι !!!

Απλο ειναι καντε το ιδιο !!! :126:
Ασχετο το ενα με το άλλο.
Δεν νωριζω αν εισασταν αυτο που λέτε(που προφανώς σας πιστεύω,αν και δεν γνωριζω τους λογους που συνεβησαν αυτά)αλλά βλεπω πως ταυτίζεστε με τον-την εν λόγω και δεν το κατανοώ.

Reaction score
784
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Κάνετε λάθος. Δε θίγει όλα τα μέλη!!!! Αναφέρεται στη διαχείρηση.
Δεν αναφερθηκα στην αναλυση του θεματος αλλα στον τιτλο αυτου και νομιζω ημουν ξεκαθαρος.
Αν υπαρχει αναφορα στην διαχειρηση , δεν την βλεπω στον τιτλο του θεματος.

Reaction score
38

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΕΤΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΡΦΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ FORUMS?

Λυπάμαι.....

Reaction score
0

Όχι αλλά αναλογίζομαι την ελαφρότητα του είναι σας

Όχι αλλά αναλογίζομαι την ελαφρότητα του είναι σας.

Για να υπενθυμίσω την βαρύτητα και την κομψότητα των γραφομένων σας στα μέλη...τα συμπεράσματα δικά τους...

Έτσι αφήνετε τον κάθε ένα να αναφέρετε για σας αγαπητά μέλη των μεν και των δε?
Δεν το δέχομαι αυτό......

Τώρα συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας με τον σύμμαχό σας....Inter

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..

ΥΓ1. Όσο για τον τίτλο του νήματος άξια τον αντιπροσωπεύσατε με τα παραπάνω γραφόμενά σας.....συγχαρητήρια....άξιοι[Β]

ΥΓ.2 Είμαι η πρώτη που δεν συμφώνησε για τον τίτλο και είμαι η τελευταία που δεν θα συμφωνήσει με την γενίκευση των προσβολών του ως άνω μέλους που χτυπάει όλα τα μέλη του avsite χωρίς καμιά αιδώ.

Σας αφήνω να συνεχίσετε το θάψιμο

Στην Πάνια ,στην Πάνια.
Συνηθίζουμε να τιμούμε την μνήμη τών ΄θαμένων΄...
Γειά.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik