Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.187
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Εντάξει συμβαίνουν αυτά στο AVClub. Σε μένα έχει συμβεί πολλάκις! Αρκεί να εκφράσει κανείς μιά άποψη που δεν αρέσει στους διαχειριστές και κατευθείαν σβήνονται τα μηνύματα και baaaaan....

Οπως τότε που τόλμησα να αποκαλέσω την Ελευθεροτυπία κίτρινη κωλοφυλλάδα επειδή όπως και το Βήμα και Τα Νέα δημοσίευσαν την κατασκευσμένη είδηση της συνάντησης Καραμανλή - Ερντογάν στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακροπόλεως.

Reaction score
250

Επιτρέψτε μου κάποιες παρατηρήσεις :

1)Ο τίτλος του thread είναι απαράδεκτος ! Γιατί δίνει την αίσθηση ότι το avclub απαρτίζεται καθ ολοκληρίαν από κομπλεξικούς , προβληματικούς και εμπαθείς .

2)Κομπλεξικοί και προβληματικοί υπάρχουν παντού ! Σε όλα τα fora και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες! Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι όλοι είναι έτσι!

3)Δεδομένης της βεβαρημένης προϊστορίας που καταγράφεται ανάμεσα στα δύο fora θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτόν του δικαίως ή αδίκως προσβεβλημένο να καταφεύγει στο άλλο forum και να εκδηλώνει με εμπρηστικό τρόπο την πικρία του !

4)Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με μια διαδικτυακή παρέα τότε απλά αλλάζει παρέα (αν αισθάνεται την ανάγκη κάποιας παρέας ).

5)Θεωρώ ότι το θέμα θα πρέπει να κλείσει εδώ πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Το να συνεχιστεί μια αντιπαράθεση προσβολών με εκατέρωθεν ρουκέτες και εμπρηστικά ευφυολογήματα «ρητορικής αντιλογίας» υποβιβάζει όλους μας .

6)Προσπαθώ να μένω μακριά από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις . Για αυτό και μέχρι τώρα δεν είχα εμπλοκή στην κουβέντα. Νομίζω όμως ότι εδώ ξεπερνιούνται τα όρια και τα εσκαμμένα.

7)Σεβαστείτε τουλάχιστον την πλειοψηφία των διαδικτυακών επισκεπτών. Πλειοψηφία που συχνάζει καθημερινά και στους δύο διαδικτυακούς τόπους . Πλειοψηφία που ενδιαφέρεται για την βασική θεματολογία των δύο fora που είναι κοινή . Έλεος !!!!
Κύριοι ! Λυπάμαι που επανέρχομαι ! Παρακαλώ όμως θερμά να αλλάξει ο τίτλος του νήματος και να σβηστούν όσα σημεία ενέχουν προσβλητικό χαρακτήρα . Η "δημοκρατία" είναι ιερή! Ενίοτε όμως πρέπει να θυσιάζουμε κάτι ελάχιστο από αυτήν προκειμένου να μην καταλήξουμε σε ένα ντόμινο ακραίων αντιδράσεων σε αμφότερα τα fora.

Οι κακοπροαίρετοι και οι κακοήθεις καιροφυλακτούν και εδώ και εκεί. Είναι κρίμα να τους δοθεί έδαφος και ευκαιρία για εκτόξευση υβριστικών επιθέσεων και ανυπόστατων χαρακτηρισμών ! Ο φαύλος κύκλος που ήδη άρχισε θα είναι ιδιαίτερα επώδυνος για πολλούς από εμάς .....

Την πλάκα μας κάνουμε στα fora ! Τίποτε περισσότερο . Ούτε κοινωνικό έργο παρέχουμε , ούτε επιστημονική έρευνα κάνουμε . Λίγο μέτρο είναι αρκετό.........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Και η ζωή συνεχίζεται. Γκαιμπελικές μέθοδοι σε εφαρμογή, που προσπαθούν να πείσουν ότι το κακό το AVSite, ο κακός ο Τσαρουχάς (άραγε με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και μάλιστα όπως σας βολεύει;), εξέφρασε άποψη για τα μέλη του avclub και μάλιστα υβριστική. Πες πες όλο και κάτι θα μείνει. Για πείτε μας κύριοι τι ακριβώς ειπώθηκε, χωρίς βεβαίως τις κατά το δοκούν ερμηνείες σας...

Δημήτρη Ντοκατζή, γιατί βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου και γιατί βάζεις λόγια στο στόμα του AVSite; Γιατί παρουσιάζεις την άποψη του Πυργαρούσση ως άποψη του AVSite; Πως εξυπηρετεί αυτή η παραπληροφόρηση τα συμφέροντα του avclub; Αρχίζω να πιστεύω ότι χρησιμοποιείτε ψεύδη για να συσπειρωθείτε (διότι προφανώς το έχετε ανάγκη). Αλλά άσε ξέρω, αυτά είναι τρίχες κατσαρές και η ουσία είναι ότι... ο μπακλαβάς είναι γωνία. Απορώ ειλικρινά με τη στάση σου. Για την ακρίβεια, έχω πέσει από τα σύννεφα...

Άντε κάντε μας την χάρη σας παρακαλώ ρε παιδιά και αφήστε μας ήσυχους. Όχι τίποτε άλλο, έχω και δουλειά και δεν μπορώ να παρακολουθώ αυτές τις μπούρδες.

Εντάξει συμβαίνουν αυτά στο AVClub. Σε μένα έχει συμβεί πολλάκις! Αρκεί να εκφράσει κανείς μιά άποψη που δεν αρέσει στους διαχειριστές και κατευθείαν σβήνονται τα μηνύματα και baaaaan.... Οπως τότε που τόλμησα να αποκαλέσω την Ελευθεροτυπία κίτρινη κωλοφυλλάδα επειδή όπως και το Βήμα και Τα Νέα δημοσίευσαν την κατασκευσμένη είδηση της συνάντησης Καραμανλή - Ερντογάν στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακροπόλεως.
Φίλε μου αυτές είναι τρίχες κατσαρές. :137:
Και σε παρακαλώ να μην τις γράφεις εδώ γιατί στο avclub θα διαδώσουν ότι σε πιστεύουμε ή ότι υιοθετούμε την άποψή σου και θα μας κάνουν και μήνυση. Άντε να μην το κλειδώσουμε και σε μπανάρουμε κιόλας. :142:

...

Reaction score
0

Εγω παιδια που μπαινω και στα δυο Φορουμ ,θεωρω τον τιτλο προσβλητικο ,μια γνωμη λεω ,θεωρω δε αστειο τον παραλληλισμο του Κου Τσαρουχα
Αρχικό μήνυμα απο Nikos Tsarouchas
Έχω μια απορία. Αν σου στέλνουν διάφοροι γράμματα και σου λένε πόσο βλάκας είσαι, θα φταίει το ταχυδρομείο; Εσύ, αντί να δεις γιατί σε λένε όοοολοι αυτοί βλάκα θα κάνεις μήνυση στο ταχυδρομείο με δικαιολογία ότι και καλά, υιοθετεί τις απόψεις αυτών;
Το γραμμα που λεει καποιον βλακα Κε Τσαρουχα παει προσωπικα στον ιδιο ,σπιτι του κατι σαν pm δλδ για αυτο και δεν εχει λογο να ζητησει ευθυνες απο τα ΕΛΤΑ ,εαν ομως τα ΕΛΤΑ παρουν το γραμμα το ανοιξουν ,το διαβασουν ,και το κανουν διανομη σε ολη την Ελλαδα τοτε ναι μπορει καποιος να ζητησει ευθυνες απο τα ΕΛΤΑ
Δεν ξερω αν εχετε/ειχατε διαφορες στο παρελθον οντας νεος στον χωρο ,αυτο που κανετε ομως το αφηνοντας τον προσβλητικο τιτλο το θεωρω πολυ cheap ,δεν ειναι δυσκολο να αλλαξει καποιος τον τιτλο ωστε να εκφραζει 100% τα γραφομενα του Κου κατι σε :
ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Διαχειριστες ΤΟΥ AV CLUB
Κατι πολυ απλο που ομως αποφυγατε να κανετε

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ρε συ φίλε Budda, πρώτον δεν είμαι το αφεντικό του AVSite και ως εκ τούτου κακώς ζητούν από εμένα να αλλάξω τίτλους ως αποκλειστικός υπεύθυνος γι αυτούς. Δεύτερον δεν θα απαγορεύσουμε σε ανθρώπους να γράφουν εδώ την άποψή τους για τον οποιονδήποτε, όπως δεν απαγορεύουμε να γράφουν την άποψή τους και για εμάς τους ίδιους. Επιπλέον, όταν εγγράφεται κάποιος διαβάζει και μερικούς όρους που λένε σαφέστατα ότι οι απόψεις των μελών δεν είναι και απόψεις του site. Τέλος είναι αναληθές ότι τα φόρουμς αναπαράγουν μια είδηση ή μια άποψη. Αυτή απλά καταγράφεται στην σελίδα ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, όπως καταγράφονται οι σκέψεις οποιουδήποτε. Δεν είμαστε ειδησεογραφικό πρακτορείο.

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Και η ζωή συνεχίζεται. Γκαιμπελικές μέθοδοι σε εφαρμογή, που προσπαθούν να πείσουν ότι το κακό το AVSite, ο κακός ο Τσαρουχάς (άραγε με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και μάλιστα όπως σας βολεύει;), εξέφρασε άποψη για τα μέλη του avclub και μάλιστα υβριστική. Πες πες όλο και κάτι θα μείνει. Για πείτε μας κύριοι τι ακριβώς ειπώθηκε, χωρίς βεβαίως τις κατά το δοκούν ερμηνείες σας...

Δημήτρη Ντοκατζή, γιατί βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου και γιατί βάζεις λόγια στο στόμα του AVSite; Γιατί παρουσιάζεις την άποψη του Πυργαρούσση ως άποψη του AVSite; Πως εξυπηρετεί αυτή η παραπληροφόρηση τα συμφέροντα του avclub; Αρχίζω να πιστεύω ότι χρησιμοποιείτε ψεύδη για να συσπειρωθείτε (διότι προφανώς το έχετε ανάγκη). Αλλά άσε ξέρω, αυτά είναι τρίχες κατσαρές και η ουσία είναι ότι... ο μπακλαβάς είναι γωνία. Απορώ ειλικρινά με τη στάση σου. Για την ακρίβεια, έχω πέσει από τα σύννεφα...

Άντε κάντε μας την χάρη σας παρακαλώ ρε παιδιά και αφήστε μας ήσυχους. Όχι τίποτε άλλο, έχω και δουλειά και δεν μπορώ να παρακολουθώ αυτές τις μπούρδες.

Φίλε μου αυτές είναι τρίχες κατσαρές. :137:
Και σε παρακαλώ να μην τις γράφεις εδώ γιατί στο avclub θα διαδώσουν ότι σε πιστεύουμε ή ότι υιοθετούμε την άποψή σου και θα μας κάνουν και μήνυση. Άντε να μην το κλειδώσουμε και σε μπανάρουμε κιόλας. :142:

...
Καλά γιατί δεν ψάχνεις στα παλια σου κειμενα να τα βρεις μονος σου και φωνάζεις σαν τελάλης???
Αποσα εχεις γραψει τα περισσότερα ειναι εξυβρίσεις...
Ασε βρέ που εγινες και θύμα..
Ακομα και ΄δίπλα΄υπάρχουν οι ομορφιές σου...
Που μιλάς και για Γκαίμπελς εσύ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Θα ηθελα να πω μονο αυτο και δεν θα ασχοληθω αλλο.
Πριν λιγους μηνες γραφτηκε ενα θεμα για παρτη μου, το οποιο-μεσες ακρες-
με αποκαλουσε απατεωνα.
Το θεμα συνεχιστηκε για πολλες ημερες, με χιλιαδες θεασεις
και εκατονταδες posts.
Κανεις δεν ζητησε να σβηστει!
Κανεις δεν ζητησε να αλλαξει ο τιτλος.
Εμεινε και υπαρχει και θα υπαρχει.

Το παρων νημα ξεκινησε απο ενα μελος του avclub.
Επωνυμο και γνωστο σε αρκετους απο εμας.
Προσεξτε, οχι απο εναν συντονιστη του AVSite, μητε
απο ενα απο τα..."τσιρακια του Τσαρουχα"(ρε συ, εχεις δικο σου στρατο?)
Δικη του επιλογη ηταν να το ξεκινησει και δικη του επιλογη ο τιτλος.
Δεν ειμαι γενικος διαχειριστης και θα σεβαστω οτι και εαν αποφασισει η Δ.Ο.
Εαν ομως ημουν δεν θα ηθελα να υπαρξει καμια αλλαγη πλην
μιας και μοναδικης περιπτωσης.
Να ζητησει ο ιδιος ο συγγραφεας του μηνυματος αλλαγη.

"Μας συμφερει αυτη η ιστορια?"
Τοτε υποθετω θα μας συνεφερε και αυτη που αναφερεται στην
πρωτη παραγραφο του παροντος μηνυματος....
Μονο που τοτε κανεις δεν ζητησε διαγραφη, αλλαγη, κλπ:406:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ρε συ φίλε Budda, πρώτον δεν είμαι το αφεντικό του AVSite και ως εκ τούτου κακώς ζητούν από εμένα να αλλάξω τίτλους ως αποκλειστικός υπεύθυνος γι αυτούς. Δεύτερον δεν θα απαγορεύσουμε σε ανθρώπους να γράφουν εδώ την άποψή τους για τον οποιονδήποτε, όπως δεν απαγορεύουμε να γράφουν την άποψή τους και για εμάς τους ίδιους. Επιπλέον, όταν εγγράφεται κάποιος διαβάζει και μερικούς όρους που λένε σαφέστατα ότι οι απόψεις των μελών δεν είναι και απόψεις του site. Επιπλέον είναι αναληθές ότι τα φόρουμς αναπαράγουν μια είδηση ή μια άποψη. Αυτή απλά καταγράφεται στην σελίδα ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, όπως καταγράφονται οι σκέψεις οποιουδήποτε. Δεν είμαστε ειδησεογραφικό πρακτορείο.

...
Ως διαχειριστης μπορεις να κανεις edit
Αλλο η αποψη και αλλο οι χαρακτηρισμοι μη τα μπερδευουμε μεγαλα παιδια ειμαστε και οι δυο
Αυτο με το γραμμα και τα ΕΛΤΑ παντως αδερφε δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα και απορω πως δεν το καταλαβαινεις
Οπως το λες οσο μιλας για αποψεις οταν ομως τα φορουμ επιτρεπουν προσβλητικους χαρακτηρισμους που καμμια σχεση δεν εχουν με αποψεις ειναι αλλο κεφαλαιο

Reaction score
0

Get a life ρε άνθρωπε (λέμε τώρα). :142:

...

Nα ξαναδείς την ταινια την ΄Πτώση΄...........Να την εχεις ευαγγέλιο κάθε βράδυ...Εκεί ισως αναγνωρίσεις τιποτα δικό σου..

Τσάο.
Η Ζωή σου ενα σαββατοκυριακο δικό μου.
Νυχτα.Καλή Ξεκούραση απο το θεάρεστο έργο σου.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σε καμιά δεκαριά χρόνια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Οπωσδήποτε. :114:
Άντε πήγαινε, έχεις ένα ολόκληρο φόρουμ να καταστρέψεις, μην αφήσεις την δουλειά στη μέση. Καλή δύναμη! :142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Θα ηθελα να πω μονο αυτο και δεν θα ασχοληθω αλλο.
Πριν λιγους μηνες γραφτηκε ενα θεμα για παρτη μου, το οποιο-μεσες ακρες-
με αποκαλουσε απατεωνα.
Το θεμα συνεχιστηκε για πολλες ημερες, με χιλιαδες θεασεις
και εκατονταδες posts.
Κανεις δεν ζητησε να σβηστει!
Κανεις δεν ζητησε να αλλαξει ο τιτλος.
Εμεινε και υπαρχει και θα υπαρχει.

Το παρων νημα ξεκινησε απο ενα μελος του avclub.
Επωνυμο και γνωστο σε αρκετους απο εμας.
Προσεξτε, οχι απο εναν συντονιστη του AVSite, μητε
απο ενα απο τα..."τσιρακια του Τσαρουχα"(ρε συ, εχεις δικο σου στρατο?)
Δικη του επιλογη ηταν να το ξεκινησει και δικη του επιλογη ο τιτλος.
Δεν ειμαι γενικος διαχειριστης και θα σεβαστω οτι και εαν αποφασισει η Δ.Ο.
Εαν ομως ημουν δεν θα ηθελα να υπαρξει καμια αλλαγη πλην
μιας και μοναδικης περιπτωσης.
Να ζητησει ο ιδιος ο συγγραφεας του μηνυματος αλλαγη.

"Μας συμφερει αυτη η ιστορια?"
Τοτε υποθετω θα μας συνεφερε και αυτη που αναφερεται στην
πρωτη παραγραφο του παροντος μηνυματος....
Μονο που τοτε κανεις δεν ζητησε διαγραφη, αλλαγη, κλπ:406:
Με συγχωρείς αλλά αυτά είναι τρίχες κατσαρές.
Εσύ που είσαι και επαγγελματίας (sic) δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς. Και τι ξέρεις εσύ άλλωστε από δημοκρατία. Δεξιός δεν είσαι; :142:

...

Reaction score
0

Οπωσδήποτε. :114:
Άντε πήγαινε, έχεις ένα ολόκληρο φόρουμ να καταστρέψεις, μην αφήσεις την δουλειά στη μέση. Καλή δύναμη! :142::142:

...
Σέ περιμένουμε νά μάς δώσεις μαθήματα πώς κατέστρεψες ήδη το ΄δικό΄σου...(δικό σου,λέμε τώρα)...
Kαλό Κουράγιο..
Λιγο εμεινε ακόμα.
Σε λίγο θα τα λές με τον καθρέφτη σου.
Καλό βράδυ..

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Γιατί να αλλάξει ο τίτλος;

Είναι τίτλος του avsite.gr? Είναι τίτλος που το έγραψε Συντονιστής ή μέλος της Δ.Ο. του avsite.gr?

Τα γραφόμενα εδώ μέσα εκφράζουν το avsite.gr ή αυτόν που τα γράφει; Μόνο τα γραφόμενα που υπογράφονται ως Δ.Ο. εκφράζουν το avsite.gr!

Αλίμονο αν ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση...

Εδώ υπάρχει μέλος του avsite.gr που γράφει ότι μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας γράφει "τρίχες κατσαρές" και το post του παραμένει κανονικά στην θέση του!

Θα μας τρελάνετε λοιπόν! Εκβιαστικά, τσαμπουκαλίδικα, φωνάζοντας και βρίζοντας δεν καταφέρνει κανείς τίποτα στο avsite.gr. Αυτό είναι ΑΡΧΗ ΜΑΣ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Καλά πόσες φορές θα μας πεις καληνύχτα ρε μεγάλε Inter και πάλι θα γυρνάς πίσω; :114:
Άσε βρε "άρχοντα" δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πλέον. Σου 'ρχεται να σκάσεις από το κακό σου το ξέρω αλλά έτσι είναι. Δεν μπορείς όμως χωρίς εμάς ε; :114: Πήγαινε επιτέλους στο τσιφλίκι σου, (γιατί έτσι το κατάντησες - είναι γνωστό σε όλους) και άσε μας επιτέλους ήσυχους.

...

Reaction score
0

Γιατί να αλλάξει ο τίτλος;

Είναι τίτλος του avsite.gr? Είναι τίτλος που το έγραψε Συντονιστής ή μέλος της Δ.Ο. του avsite.gr?

Τα γραφόμενα εδώ μέσα εκφράζουν το avsite.gr ή αυτόν που τα γράφει; Μόνο τα γραφόμενα που υπογράφονται ως Δ.Ο. εκφράζουν το avsite.gr!

Αλίμονο αν ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση...

Εδώ υπάρχει μέλος του avsite.gr που γράφει ότι μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας γράφει "τρίχες κατσαρές" και το post του παραμένει κανονικά στην θέση του!

Θα μας τρελάνετε λοιπόν! Εκβιαστικά, τσαμπουκαλίδικα, φωνάζοντας και βρίζοντας δεν καταφέρνει κανείς τίποτα στο avsite.gr. Αυτό είναι ΑΡΧΗ ΜΑΣ!
Γιατι οπως σωστα ανεφερε καποιος Διαχειριστης δεν συμφωνει με τα γραφομενα του συντακτη, που το προβλημα του ειναι με την ΔΟ και οχι με τα μελη του AVClub.gr,γιατι σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις;
Το "τριχες κατσαρες" εχει να κανει με τα γραφομενα καποιου ,αλλο πραγμα οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι
Αλλο να πω οτι ειναι τριχες κατσαρες αυτα που γραφεις και αλλο να πω πως εισαι κομπλεξικος και τα γραφεις ,εχει διαφορα δεν το αντιλαμβανεσαι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Όλο φεύγεις ρε αγόρι μου και όλο εδώ είσαι... δεν αντέχεις μακρυά μας μου φαίνεται...
Τι στοίχημα πας ότι θα ξαναγράψει; Στο δικό του τι να πάει να κάνει ρε Χρήστο; Μέχρι και το θέμα που άνοιξαν για να παραπληροφορήσουν ότι και καλά το AVSite τους θεωρεί όλους κομπλεξικούς, κλειδώθηκε. Που να πάει να τα πει το παιντί; :114::114:

...

Reaction score
0

Καλά πόσες φορές θα μας πεις καληνύχτα ρε μεγάλε Inter και πάλι θα γυρνάς πίσω; :114:
Άσε βρε "άρχοντα" δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πλέον. Σου 'ρχεται να σκάσεις από το κακό σου το ξέρω αλλά έτσι είναι. Δεν μπορείς όμως χωρίς εμάς ε; :114: Πήγαινε επιτέλους στο τσιφλίκι σου, (γιατί έτσι το κατάντησες - είναι γνωστό σε όλους) και άσε μας επιτέλους ήσυχους.

...
Εισαι πανδικτυακός τύπος.
Ολα τα ξέρεις εσύ.:142:
Αλλα μήπως μιλάς στον καθρέφτη σου και πάλι???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Μπουαχαχαχα! Να τος πάλι ο κολαούζος! :204::204:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ξέρω μικρέ μου Inter.
Θα μείνεις με την απορία όμως, έτσι για να σκας περισσότερο από το κακό σου. :114::114:

p.s. Παν-διαδικτυακός είναι το σωστό!

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan