Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
38
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

international....:608:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ - ΑΣΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΣΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
[YOUTUBE]qtcgIdVmH0Q[/YOUTUBE]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Λοιόν ποιός βάζει στοίχημα ότι ο Inter θα ξαναγράψει; :114:

...

Reaction score
56

Ρε συ Νικο ξερω γιατι τον τσιγκλας,φοβασαι μην παει για υπνο,αφου σε ενα σαββατοκυριακο του εσυ εγινες 36 λες "ασε μην κοιμηθει καμμια δεκαρια ωρες και ξυπνησω το πρωι 52, καλυτερα να παει κατευθειαν στην δουλεια μπας και γλιτωσω καμμια δεκαετια".
Δεν αντεξα το πα!:116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Μπουαχαχαχα! Να τος πάλι ο κολαούζος! :204::204:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ξέρω μικρέ μου Inter.
Θα μείνεις με την απορία όμως, έτσι για να σκας περισσότερο από το κακό σου. :114::114:

p.s. Παν-διαδικτυακός είναι το σωστό!

...
Παν-δικτυακός για σένα .
Αλλο πράγμα το διαδίκτυο και άλλο η απόχη .
Εν πάσει περιπτώσει μιαν αλλη φορά που θα κανεις πάλι τον τελάλη πές και οσα ξέρεις..
Αλλως τε οσοι θεωρούσαν την Μακρόνησο ΄Παρθενώνα΄είναι καλά πληροφορημένοι.............................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ρε συ Νικο ξερω γιατι τον τσιγκλας,φοβασαι μην παει για υπνο,αφου σε ενα σαββατοκυριακο του εσυ εγινες 36 λες "ασε μην κοιμηθει καμμια δεκαρια ωρες και ξυπνησω το πρωι 52, καλυτερα να παει κατευθειαν στην δουλεια μπας και γλιτωσω καμμια δεκαετια".
Δεν αντεξα το πα!
Το παιντί αυτό είναι φαινόμενο ρε, τι να λέμε τώρα. :114::114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αλλως τε οσοι θεωρούσαν την Μακρόνησο ΄Παρθενώνα΄είναι καλά πληροφορημένοι.............................
Ώπα, έχουμε και πολιτικάντικο υπονοούμενο! Ο δημοκράτης της λογοκρισίας μίλησε! Μπουαχαχαχα! :114:

Εν πάσει περιπτώσει μιαν αλλη φορά που θα κανεις πάλι τον τελάλη πές και οσα ξέρεις..
Βρε που να σκάσεις δεν σου λέω. Φαντάζομαι... πόσα πακέτα τσιγάρα έχεις κάνει μέχρι στιγμής. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Πάμε άλλο ένα στοίχημα ότι θα ξαναγράψει ο καληνυχτάκιας; :142::142::142:

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Λοιόν ποιός βάζει στοίχημα ότι ο Inter θα ξαναγράψει;

...
Μπουαχαχαχα, να τος!

...
Το παιντί αυτό είναι φαινόμενο ρε, τι να λέμε τώρα.

...
Πάμε άλλο ένα στοίχημα ότι θα ξαναγράψει ο καληνυχτάκιας;

...
.. Φαντάζομαι... πόσα πακέτα τσιγάρα έχεις κάνει μέχρι στιγμής.

...
Ε, μά δέν τόν αφήνετε κι εσείς ήσυχο. Τόν παίρνετε συνέχεια από πίσω.
Δέν κρύβονται οί μεγάλοι έρωτες!!:142::142:

[YOUTUBE]3_iOakod2ts[/YOUTUBE]

Reaction score
0

Διαβάζοντας το παρόν thread συμπεραίνω (κι ας μην επιτρέπεται να λεχθεί) ότι οι περισσότεροι Συντονιστές ακόμη και Διαχειριστές του avsite συμπεριφέρονται με το κατώτατο δυνατό επίπεδο που μπορούσαν να εμφανίσουν.
Κρίμα για τον εαυτό τους και το (υποτιθέμενο) πρεστίζ του χώρου που εκπροσωπούν:138:
Απόψε δυστυχώς κατάλαβα πόσο μικροί γίνονται οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως πόσο δίκιο έχουν ή όχι.
Το θέμα που συζητείται δεν το γνωρίζω καθόλου (στο avclub συνηθίζω να διαβάζω άρθρα δίχως να έχω ανοίξει λογαριασμό), αλλά κάποια στοιχειώδη πράγματα τα διαπιστώνει κανείς εύκολα.

Το ολίσθημα σας είναι αποκρουστικό προς πάσα κατεύθυνση.
Δευτεράντζες...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Διαβάζοντας το παρόν thread συμπεραίνω (κι ας μην επιτρέπεται να λεχθεί) ότι οι περισσότεροι Συντονιστές ακόμη και Διαχειριστές του avsite συμπεριφέρονται με το κατώτατο δυνατό επίπεδο που μπορούσαν να εμφανίσουν.
Κρίμα για τον εαυτό τους και το (υποτιθέμενο) πρεστίζ του χώρου που εκπροσωπούν:138:
Απόψε δυστυχώς κατάλαβα πόσο μικροί γίνονται οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως πόσο δίκιο έχουν ή όχι.
Το θέμα που συζητείται δεν το γνωρίζω καθόλου (στο avclub συνηθίζω να διαβάζω άρθρα δίχως να έχω ανοίξει λογαριασμό), αλλά κάποια στοιχειώδη πράγματα τα διαπιστώνει κανείς εύκολα.

Το ολίσθημα σας είναι αποκρουστικό προς πάσα κατεύθυνση.
Δευτεράντζες...
Δεν γνωρίζεις το θέμα;

Τότε γιατί γράφεις και μας βρίζεις κιόλας;;;

Το μήνυμά σου όμως θα παραμείνει εδώ παρόλο που αντιβαίνει τον κανονισμό λειτουργίας του avsite.gr γιατί... μας αρέσει να μας αποκαλούν "Δευτεράντζες"!

Με φωνές και ύβρεις κανείς δεν πετυχαίνει τίποτα στο avsite.gr! Αυτές οι τακτικές αλλού!

Συνεχίστε να αυτο-εξευτελίζεστε....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Χρήστο, μιλάμε για απόγνωση ρε συ όχι αστεία. :114:

...

Reaction score
0

Δεν γνωρίζεις το θέμα;

Τότε γιατί γράφεις και μας βρίζεις κιόλας;;;

Το μήνυμά σου όμως θα παραμείνει εδώ παρόλο που αντιβαίνει τον κανονισμό λειτουργίας του avsite.gr γιατί... μας αρέσει να μας αποκαλούν "Δευτεράντζες"!

Με φωνές και ύβρεις κανείς δεν πετυχαίνει τίποτα στο avsite.gr! Αυτές οι τακτικές αλλού!

Συνεχίστε να αυτο-εξευτελίζεστε....

Δεν είχα σκοπό να τοποθετηθώ για τη διαμάχη σας με το άλλο site.
Διαβάζοντας όμως διαπίστωσα πόσο χαμηλά έπεσαν μερικοί από σας σε επίπεδο με τα ανόητα video που ανεβάσατε και με άλλες δήθεν κοροϊδίες που δεν ταιριάζουν όχι σε Διαχειριστή ενός σοβαρού φόρουμ, αλλά ούτε στα Προνήπια.
Κρίμα που είχα επιλέξει τη πλευρά σας να ενημερώνομαι.

Όλα τα παραπάνω ως ουδέτερος (ή μάλλον ως μέλος σας που δεν σεβαστήκατε συμπεριφερόμενοι ως χαύνοι).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Χρήστο είσαι "χαύνος" και έχεις και χαμηλό επίπεδο. Τάδε έφη... κξκμ (a.k.a. ο ουδέτερος). Να το προσέξεις φίλε. :142:

...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

1. Κανένα θέμα στο AVSite δεν σβήνεται, δεν κλειδώνεται και δεν λογοκρίνεται με βάση τα γούστα του εκάστοτε συντονιστή. Εάν η κατάσταση ξεφύγει λαμβάνονται μέτρα ΑΛΛΑ πάντα με σεβασμό στην ελευθερία λόγου, μιας και το internet είναι το μοναδικό ελεύθερο μέσο έκφρασης που μας έχει μείνει. Έτσι διαχειριζόταν ο Καφάτος το avforum έτσι διαχειρίζεται και το AVSite. Και αυτή η λογική ξέρεις, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στο διαδίκτυο. Όπως είναι προφανές δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια σελίδα όπου οι κριτές δεν μπορούν να κρίνονται, όπου τα μέλη δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν άποψη για τους συντονιστές ή τις αποφάσεις τους, όπου οι συντονιστές θα σβήνουν κατά το δοκούν ότι τους καπνίσει, (ενώ εντελώς ειρωνικά την αμέσως επόμενη στιγμή θα υποστηρίζουν δημοκρατικές τους αρχές...), γι αυτό και διαβάζεις ότι διαβάζεις. Εδώ πριν από μερικά μηνύματα είπες ότι οι κανονισμοί του avclub δεν είναι αντικείμενο συζήτησης κανενός... Και γιατί ρε συ Δημήτρη δεν είναι; Νόμοι του κράτους είναι οι κανονισμοί σε ένα φόρουμ; Άσε που μεταξύ μπισκότου και καφέ, ακόμη και οι νόμοι του κράτους κρίνονται και καλώς κρίνονται.

2. Αν διαβάσεις τα κείμενα του Γιώργου προσεκτικά, θα δεις ότι κάθε άλλο παρά για το σύνολο των μελών του avclub μιλάει. Δεν μιλάει καν για μέλη. Μιλάει για μέρος των διαχειριστών και μάλιστα ένα μικρό ποσοστό. Όμως από ότι βλέπεις, ο γνωστός δημοκράτης, μπήκε να παραφράσει το θέμα, υπερασπιζόμενος όλο το avclub λες και θίχτηκε όλο το avclub ή όλοι οι συντονιστές του ή ακόμη χειρότερα όλα τα μέλη.

3. Τα γραπτά του καθενός εκθέτουν πρώτα από όλα τον ίδιο. ...

1. +10.

2. +100

3. +1.000.000. Δεν γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο με το σημείο 3.

Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω διαλέξει να γράφω στο AVsite. Γιατί μπορώ με όλη μου την άνεση να αποκαλώ όλη την ώρα τον ιδρυτή του φόρουμ «Σκαφάτο», χωρίς να ενοχλείται καθόλου. Μπορώ να τον αμφισβητώ ανά πάσα στιγμή μου καπνίσει στη κατηγορία των προβολέων, και σε κάποια μηνύματά μου ίσως και να τον έχω ειρωνευτεί υπέρ του δέοντος. Ποτέ δεν αντέδρασε...

Γιατί μπορώ να αυτοσαρκάζομαι, να αποκαλώ το φωτόμετρό μου π@π@ροφωτόμετρο, όμως την ίδια στιγμή να χρησιμοποιώ τις μετρήσεις του για να στηρίξω τα επιχειρήματά μου όταν διαφωνώ με κάποιον σε θέματα εικόνας.

Δεν θα μπορούσα ποτέ και για κανέναν λόγο να γίνω συντονιστής, διαχειριστής κτλ., σε ένα δημόσιο φόρουμ. Για τον απλούστατο λόγο, ότι...

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ DELETE ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...

Τέλος, θα ήθελα απλά να εκφράσω την προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω, για τον τίτλο του θέματος που επέλεξε ο κύριος Πυργαρούσης.

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει, ότι με τον τίτλο «Οι κομπλεξικοί του AVclub», o Πυργαρούσης θεωρεί ότι... είκοσι χιλιάδες μέλη του AVclub είναι κομπλεξικοί.

Reaction score
0

Αν διαβάσεις τα κείμενα του Γιώργου προσεκτικά, θα δεις ότι κάθε άλλο παρά για το σύνολο των μελών του avclub μιλάει. Δεν μιλάει καν για μέλη. Μιλάει για μέρος των διαχειριστών και μάλιστα ένα μικρό ποσοστό. Όμως από ότι βλέπεις, ο γνωστός δημοκράτης, μπήκε να παραφράσει το θέμα, υπερασπιζόμενος όλο το avclub λες και θίχτηκε όλο το avclub ή όλοι οι συντονιστές του ή ακόμη χειρότερα όλα τα μέλη.
Θελω να πιστευω οτι ο τιτλος του "ξεφυγε" πανω στην φουρια του και αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει ,αφου λοιπον φαινεται απο τα γραφομενα του οτι μιλα για ορισμενους διαχειριστες του AVclub γιατι δεν κανατε το πιο απλο ενα edit δλδ στον τιτλο να λεει
"οι κομπλεξικοι Διαχειριστες του AVclub" ,τιποτα απο ολα αυτα τα τραγελαφικα δεν θα ειχε συμβει .Το προτεινε και καποιος απο τους διαχειριστες του AVsite
Επανερχομαι γιατι ρωτησα σε 2 ποστ και απαντηση δεν πηρα ,προτιμουσε ο Διαχειριστης να ειρωνευται καποιο μελος που ειχαν καποια διαφωνια
Κυριοι τα οποια προσωπικα σας με την διαχειριση του αλλου σαιτ και τυγχον απωθημενα δεν αφορουν τα μελη σας ,οι μαγκιες και οι ειρωνιες πισω απο μια οθονη ειναι ευκολες ακομη και για τον 5χρονο γιο μου και δεν πανε με το επιπεδο που λετε και πιστευα πως εχετε ,ειλικρινα λυπαμαι

Reaction score
56

Ανδρεα σε παρακαλω αλλαξε τον τιτλο σε ¨Μερκοι κομπλεξικοι διαχειριστες του av club".

Reaction score
56

Περιμενω βεβαια οι διαχειριστες που συμφωνουν με την διαγραφη των μηνυματων μου και με το μπαν του λογαριασμου μου,να ανεβασουν τα επιμαχα "χυδαια"σημεια του θεματος σε κοινη θεα ολων των μελων του κλαμπ και να κρινουν εκεινοι ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.
Το ασχημο ειναι οτι η εντυπωση των μελων τωρα ειναι οτι ο Πυργαρουσης "τρελαθηκε" και μπηκε στο Av site και αποκαλει ολο το Av club κομπλεξικο.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.611
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john