Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Eιναι πραγματι ενδιαφερον πως κοπτεστε για την συνθεση της Διαχειριστικης ομαδας οπως και για την συνθεση του Σωματειου του AVclub και του ιδιοκτησιακου του καθεστωτος.

Θυμαμαι οτι το ιδιο ενδιαφερον δειχνατε σε ποστ σας στο AVclub πριν συσταθει το Σωματειο και διαρρηγνύατε τα ιματια σας οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ σωματειο και οτι η πιατσα βοουσε οτι το φορουμ ανηκει στους κυριους Οικονομου-Σωτηροπουλο.

Φυσικα οταν το Σωματειο εξαγγελθηκε δεν βγηκατε να ζητησετε συγνωμη για τις συκοφαντιες που δημοσια εκτοξευατε.

Τωρα παλι λοιπον ερχεστε να κρινετε τι ?

Ενα αφιλοκερδες Σωματειο που τρεχει ενα μεγαλο φορουμ του χωρου ?

Δεν ειχαμε την "τυχη" να εχουμε ιδιοκτητη μας εναν επαγγελματια του χωρου οπως ο κυριος Καφατος.
Αντιθετα εχουμε την τιμη να ειμαστε μελη ενος δημοκρατικοτατου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ Σωματειου που "τρεχει"το AVclub.

Ετσι πιστευαμε απο την αρχη της ιδρυσης του φορουμ οτι πρεπει να ειμαστε πολυφωνικοι και ανεξαρτητοι.

Aν σας ενοχλει μην μας διαβαζετε. Ασχοληθειτε με το " one man forum" που ανηκετε.

Καλη σας ημερα.
Δεν είναι θέμα συζήτησής μας η ιστορία του avclub.

Το Δημοκρατικό δεν φαίνεται στα λόγια ή στα καταστατικά αλλά στις πράξεις και στην νοοτροπία.

Εμείς εδώ στο avsite.gr λοιπόν έχουμε αποφασίσει ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή, πρέπει να ακούγεται, είμαστε πολύ προσεκτικοί στις παρεμβάσεις μας στις διάφορες συζητήσεις και ας είμαστε ένα φόρουμ που έχει 1 ιδιοκτήτη και όχι 30.

Παρόλο που προσπαθείς να απαξιώσεις τον Ανδρέα δεν τα καταφέρνεις. Το ότι εσύ γράφεις στο avclub και συμμετέχεις και στην ιδιοκτησία του, το οφείλεις στον Ανδρέα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μόνο και μόνο το ότι ο Ανδρέας πριν 10 χρόνια ξεκίνησε το πρώτο φόρουμ για την εικόνα και τον ήχο το περίφημο πια avforum αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας.

Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να τον απαξιώσει!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Ρε τι γέλιο έχασα...

Η πραγματικότητα με εκπλήσει. Μερικοί τελικά μπορούν να γίνουν πιο γελοίοι απ' ότι πίστεύες.

Αχ...
Τα έγραφε ο Λεμπέσης στην "Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ", αλλά ποιος τον διάβαζε...

4. Λαμβανομένης ἤδη ὑπ᾿ ὄψιν τῆς ἐπικαίρου ταύτης θέσεως τῶν κατωτέρων βαθμίδων καὶ προσώπων ἐν τῷ κοινωνικῷ διαφορισμῶ καθίσταται ἀπολύτως νοητὴ καὶ ἡ ἄνοδος αὐτῶν εἰς ἀνωτέρας βαθμίδας διὰ κοινοῦ μεταξὺ τῶν συνασπισμοῦ ἀναδεικνύοντος ἑαυτοὺς καὶ ἀλλήλους ἀφ᾿ ἑνὸς μὲν δι᾿ ὀργανωμένης ἀντιστάσεως (boycotage) πρὸς τὰ ἄνω καὶ παραλύσεως τῶν τυχὸν ἀντιθέτων ἐνεργειῶν τῶν ὑπερκειμένων παραγόντων πρὸς ἀνάδειξιν ἄλλου πράγματι ἱκανοῦ, προσώπου, ἀφ᾿ ἑτέρου δὲ δι᾿ ὀργανωμένης προωθήσεως προσώπου ἐκ τῶν κόλπων αὐτῶν, πρὸς τὴν ἀνωτέραν βαθμίδα. Τὸ φαινόμενον τοῦτο καλεῖται κλίκα. Ὅτι τὴν ἐξέλιξιν ταύτην οὐδεὶς δύναται νὰ σταματήση εἶναι φανερόν, ὅσον εἶναι φανερὰ ἡ νομοτελειακὴ συνάρτησις τῶν ὡς ἄνω δεδομένων. Κατὰ τὴν αὐτὴν συνάρτησιν τὸ φαινόμενον συνεχίζεται: «ἑνὸς βλακὸς προκειμένου μύριοι ἕπονται», ὁ δὲ οὕτω ἀνελθῶν βλὰξ θὰ προωθήση ὁ ἴδιος πρόσωπα μόνον κατώτερα ἑαυτοῦ, μέχρις ὅτου ἡ μία βίαια ἔξωθεν ἐπέμβασις, ὑπαγορευομένη ὑπὸ τῆς ἀνάγκης ἄλλου τινὸς κοινωνικοῦ ὀργανισμοῦ, ἢ ὁ φυσικὸς ἐκφυλισμὸς ἑνὸς τοιούτου ὀργανισμοῦ ἐκ τῶν ἔσω, ἐπιφέρει θεμελιώδη τινὰ ἀνατροπὴν ἢ καὶ αὐτὸν τοῦτον τὸν τερματισμὸν τοῦ βίου τοῦ ἐκφυλισθέντος ὀργανισμοῦ. Οὕτω λ.χ., εἰς παρομοίαν περίπτωσιν ἡ τὸ 1910 ἀνελθοῦσα κοινωνικὴ ὁμὰς ἀνέτρεψε τὴν ἱεραρχίαν τῶν ἀξιῶν καὶ τῶν προσώπων καὶ ἐντὸς τοῦ παλαιοκομματισμοῦ, καταστήσασα δυνατὴν τὴν ὑπεφαλάγγισιν τῶν παλαιῶν αὐτοῦ ἀρχηγῶν ὑπὸ νέων (Γούναρη, Στράτου κλπ.)

5. Ἀλλὰ καὶ οἱ ἄνευ συνασπισμοῦ καὶ ὀργανώσεως, ἄνευ«κλίκας», ἀνερχόμενοι βλᾶκες ἢ ἀνίκανοι γενικῶς, ἀτομικῶς καὶ μόνον ἐπικρατοῦντες, εὑρίσκονται ἐν τούτοις δεσμευμένοι ὑπὸ τοῦ κοινωνικοῦ διαφορισμοῦ εἰς ἴσον βαθμὸν ὡς καὶ οἱ ὀργανωμένοι τοιοῦτοι. Διότι ἀντικειμενικῶς αἱ θέσεις τὰς ὁποίας λαμβάνουν εἶναι τοιαύται, ὥστε ἡ ἀνεπάρκεια τῶν ἢ νὰ εἶναι πλεονεκτικὴ ἢ νὰ εἶναι ἀνεκτή, οὐδέποτε ὅμως θέσεις ἀπαιτούσαι πραγματικὰ προσόντα, ἐκ τῶν ὁποίων, καὶ ἂν ἀκόμη φθάνουν εἰς αὐτάς, ἀνατρέπονται καὶ κρημνίζονται εἰς τὴν πρώτην ἀντίξοον περίστασιν καὶ ὑπὸ μεγάλου τινὸς ἢ μικροῦ πνέοντος ἀνέμου. Οὕτω λ.χ. πολλοὶ ἐξ αὐτῶν κατέλαβον διαδοχικῶς πλεῖστα ἀξιώματα τῆς κοινωνίας καὶ τῆς πολιτείας, ἀπὸ τοῦ Προέδρου τῆς Δημοκρατίας, μέχρι τοῦ «Προέδρου τοῦ Συλλόγου Προστασίας Ἐγγύων Μυιῶν», τοῦ «Γενικοῦ Γραμματέως τῆς Γενικῆς Συνομοσπονδίας Πωλητῶν Ποντικοπαγίδων» κ.ο.κ., ἀξιώματα βεβαίως, τὰ ὁποῖα οὐδέποτε θὰ ἐπιδιώξη σοβαρῶς ἀπασχολούμενος ἄνθρωπος. Εἰς τὰ ἀξιώματα ταῦτα προστίθενται φυσικὰ καὶ διακρίσεις οἶον παράσημα, διπλώματα, δεξιώσεις κλπ

Ο causeur συνάδελφος τοῦ ἀνωτέρω ἀποτελεῖ ἀληθῆ κοινωνικὴν μάστιγα, διότι ὡς causerie ἐκλαμβάνει τὸ νὰ λέγῃ εἰς τοὺς χειμαζομένους συνανθρώπους τί ἀνέγνωσεν εἰς τὰς ἐφημερίδας, τί ἤκουσεν εἰς τὸ ραδιόφωνον καὶ τί τοῦ εἶπον διάφοροι καθ᾿ ὁδόν, ἐξικνούμενος ἔστιν ὅτε εἰς τὰ σχόλιά του, ὅταν ἀποφασίση νὰ σχολιάση εἰς δυσθεώρητα ὕψη ὀξυδερκείας καὶ πνευματικῆς χάριτος: ὅτι λ.χ. κατὰ τὴν νύκτα ἀναμφιβόλως ἐπικρατεῖ σκότος, τὴν δὲ βροχὴν ἀκολουθεῖ ὁπωσδήποτε ἡ ὑγρασία... Εἰς ταῦτα προστίθεται ἐνίοτε καὶ ἡ «προστατευτική» στάσις αὐτοῦ ἔναντι τῶν πνευματικῶς ἀνωτέρων του, σκοποῦσα τὴν ὑποτίμησιν αὐτῶν εἰς τὰ ὄμματα τοῦ κόσμου κλπ.
Αχ αχ, τα 'λεγε ο Νοστράδαμος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αντιθετα εχουμε την τιμη να ειμαστε μελη ενος δημοκρατικοτατου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ Σωματειου που "τρεχει"το AVclub.
Δηλαδή υπονοείς ότι το AVSite είναι κερδοσκοπικής μορφής διαδικτυακός τόπος;* Ακόμη με αυτά τα επιχειρήματα ζείς; Δεν σου τελείωσαν όταν έλεγες ότι το AVSite είναι του τάδε ή του δείνα καταστηματάρχη, τον ίδιο που μετά παρακαλούσες για να σου δώσει κανένα μηχανάκι και χώρο για να το δείξεις ή να σου βάλει διαφήμιση στο site; Ακόμη προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το Καφατοφόρουμ (όπως είναι γνωστό στους κρυφούς κύκλους σας), είναι κάποιου καταστήματος; Που έκανες πανό κάτι που παραπέμπει σε κερδοσκοπία ή συμφέροντα κατασυκοφαντώντας το χομπίστικο AVSite (πάλι για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης), όταν παράλληλα ο ίδιος δημιουργούσες δεξιά και αριστερά υποχρεώσεις; Πίστεψέ με δεν την θέλεις αυτήν την συζήτηση. Η υπομονή έχει και τα όριά της. Και αν μερικοί από εσάς έχετε αρκεστεί στην καραμέλα της αυθυποβολής τόσα χρόνια, ο κόσμος δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο νομίζετε. Τους καρπούς αυτής της συμπεριφοράς θερίζετε τώρα.

- Να δω τι σκ@τά θα εφεύρει το άρρωστο μυαλό ορισμένων όταν σταματήσει να εργάζεται ο Ανδρέας εκεί που εργάζεται. Να δω ποιανού επαγγελματία (λες και είναι επιχειρηματίας ο Καφάτος), θα είναι τότε το AVSite. Αλλά ξέχασα! Με βάση την δική σου υπερ-λογική, για να υπάρξει ένα φόρουμ, πρέπει να ιδρυθεί σωματείο. Δεν κοιτάτε που έχετε καταντήσει ο Γιωρίκας κι ο Κωστίκας του internet. :114:

Και επιτέλους, εσείς οι φανατισμένοι, αφήστε μας ήσυχους ρε άνθρωποι. Άντε κοιτάτε την δουλειά σας (δηλαδή την αεργία σας). Σας βαρεθήκαμε.

*Θέλεις να σου στείλουμε ένα εξώδικο γι αυτό; :142::142:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Επρεπε να ειχα καθησει στο εργοστασιο του πατερα μου και οχι
να κανω το χομπυ μου.
Μετα ομως θα με ελεγαν καπιταλιστη...:203:

Ουφ, σας βαρεθηκα.
Παω τωρα να διαβασω το μεγαλυτερο audio video forum του πλανητη,
το AVSForum.
Κατσε ομως πρωτα να δω το ιδιοκτησιακο καθεστως γιατι μου
φαινεται πως το εχει ενας...:121:...και ειναι και επαγγελματιας...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.070

Βρε κορίτσια, (στείλτε μου εξώδικο κι εμένα)

το θέμα είναι "Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club" και θα ήταν εντός θέματος η κριτική επί όσων έπαθε ο Πυργας.

Τι δουλειά έχει (πάλι) να ασχολείστε σε εκτός θέματος απαντήσεις του "σωματείου" όπου κάνουν κριτική περί της "κερδοσκοπικής φύσης" του avsite και της "επιχειρηματικής φύσης" του σκαφάτου? Αυτό κι αν δεν είναι σπάμινγκ....

Τόσο γλυκιά είναι πια αυτή η καραμέλα?

Δηλαδή σε κάθε θέμα που έχει σχέση με το σωματείο, τα ίδια και τα ίδια για το avsite και το σκαφάτο θα διαβάζουμε?
Έλεος ρε σεις, όχι απλά βαρεθήκαμε, καταντάει μ@λ@κί@....

ΥΓ. ναι, φυσικά και τα 'λεγε ο Νοστράδαμος...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

να κανω το χομπυ μου.

Ουφ, σας βαρεθηκα.
Παω τωρα να διαβασω το μεγαλυτερο audio video forum του πλανητη,
το AVSForum.
Κατσε ομως πρωτα να δω το ιδιοκτησιακο καθεστως γιατι μου
φαινεται πως το εχει ενας...:121:...και ειναι και επαγγελματιας...
Εσύ μωρή είσαι ιδιοκτήτης του AVSite.gr?
Και κάθομαι και γράφω ακόμα?

Λοιπόν, αμα δεν το... κοινωνικοποιήσεις, εγώ δεν ματαγράφω... :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Άσε μωρέ Ανδρέα...
Κατά τα άλλα, τους έφταιγε ο τίτλος του thread και ο Πυραρούσσης. Άρχισαν να βγάζουν την χολή τους και όλα τους τα εσώψυχα πάλι, γεγονός που αποδεικνύει (το ήδη γνωστό) ότι μερικοί μερικοί, όλη μέρα στις κρυφές κατηγορίες του avclub για εμάς συζητάνε, όχι για το avclub. Ποιός είπε ότι η πενία τέχνες κατεργάζεται; Βλακεία ολκής κατεργάζεται και γκρίνια. Άλλωστε αυτοί μεταξύ τους είναι σκοτωμένοι, με εμάς θα τα έχουν καλά; :114:

...

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

να κανω το χομπυ μου.
Ενω τωρα σε λενε κομμουνιστη :138::138:

Reaction score
4

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει η δημοκρατία με την λειτουργία κάποιου φόρουμ.. :133:

Αυτό που χρειάζεται είναι "Δικαιοσύνη" !
Επειδή δεν είναι εύκολο να την εφαρμόσεις, ξεκινάς από το να είσαι νόμιμος αρχικά και μετά τα υπόλοιπα...

Εδώ βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν τηρούνται αυτά που έχεις συμφωνήσει κατά την εγγραφή αλλά σαφέστατες προκλήσεις και παραποίηση απόψεων.
(+χαρακτηρισμοί +προσβολές +......) και όλα αυτά γιατίιι, γιατί ΕΓΩ δεν είμαι απλό μέλος όπως εσύ.

Να μου πεις "Μα γιατί να πιστέψω τον Β και όχι τον Α, αφού το λέει καθαρά..;!!
:απάντηση:
- "Γιατί ο Β είναι συντονιστής"...:428:

Πες πες πες...κάποιοι το πιστεύουν... -(πέρα από το τι υποστηρίζει)-, τελικά νομίζουν μερικοί ότι ο "τίτλος" μετράει.
Η πλάκα είναι ότι μερικοί το πιστεύουν κιόλας ακόμη και για τον εαυτό τους......:138:

Έτσι ξεκινάει.... και καταλήγει στο "Αυτό που λέω ΕΓΩ.., είναι το σωστό" και αν επιμένεις....μπαν.
ΕΓΩ μπορώ να σε προκαλώ, εσύ όχι.
ΕΓΩ μπορώ να σβήσω μηνύματα σου, εσύ όχι.
ΕΓΩ είμαι μεγάλη ψυχή και καραμπουζουκλής οπότε....σεβασμός στον Κύριο...., αλλιώς μπαν
κ.τ.λ.
(αδιαφορώντας για το νόμιμο και μακριά πολύ από το δίκαιο)

Αυτά γενικά και ειδικά για τα φορουμς-fοra...:137:

Reaction score
16.117
Το ότι εσύ γράφεις στο avclub και συμμετέχεις και στην ιδιοκτησία του, το οφείλεις στον Ανδρέα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μόνο και μόνο το ότι ο Ανδρέας πριν 10 χρόνια ξεκίνησε το πρώτο φόρουμ για την εικόνα και τον ήχο το περίφημο πια avforum αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας
.

Ποιος θελει να αμφισβητησει το παραπανω?:121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εγώ! Δεν είναι 10 τα χρόνια αλλά 9... :143:

Για να το σοβαρέψω, θέλω να πω το εξής:

Υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν και άνθρωποι που επειδή δεν το μπορούν, επικαλούνται την "λέξη δημοκρατία" ως λύση δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κίαν...

Reaction score
4

Καλά εσύ ιγκόγκιτε (τώρα που έχουμε απογραφή) μου θυμίζεις έναν άλλον, που τον λέγανε (πρέπει να ήταν κιόλας) Πρόεδρο !
Θυμάμαι κάποιον συντονιστή εδώ, να "ορκίζεται" ότι δεν θα του επιτρέψουν να ξαναγράψει εδώ....αλλά είπαμε.....μεγαλοψυχία χρειάζεται και καλή διάθεση..

Νομίζω είναι καιρός να τον φέρουμε πίσω....:138:
(ρε πωςτολέγανε ρε..? )

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Γιατί να αλλάξει ο τίτλος;

Είναι τίτλος του avsite.gr? Είναι τίτλος που το έγραψε Συντονιστής ή μέλος της Δ.Ο. του avsite.gr?

Τα γραφόμενα εδώ μέσα εκφράζουν το avsite.gr ή αυτόν που τα γράφει; Μόνο τα γραφόμενα που υπογράφονται ως Δ.Ο. εκφράζουν το avsite.gr!

Αλίμονο αν ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση...

Εδώ υπάρχει μέλος του avsite.gr που γράφει ότι μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας γράφει "τρίχες κατσαρές" και το post του παραμένει κανονικά στην θέση του!

Θα μας τρελάνετε λοιπόν! Εκβιαστικά, τσαμπουκαλίδικα, φωνάζοντας και βρίζοντας δεν καταφέρνει κανείς τίποτα στο avsite.gr. Αυτό είναι ΑΡΧΗ ΜΑΣ!
Βρε παιδιά μην πέφτετε στην παγίδα των προκλήσεων. Ο σκοπός τους είναι να προκαλέσουν έτσι ώστε να σάς αναγκάσουν να σβήσετε μηνύματα για να βγουν να λένε μετά ΝΑ ΤΟ AVSITE ΣΒΗΝΕΙ και αυτό τα μηνύματα μπλα... μπλα... μπλα...
Χαμογελάστε, σατιρίστε τους και διασκεδάστε το, ας λένε ότι θέλουν... :107:

Reaction score
16.117
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Καλά εσύ ιγκόγκιτε (τώρα που έχουμε απογραφή) μου θυμίζεις έναν άλλον, που τον λέγανε (πρέπει να ήταν κιόλας) Πρόεδρο !
Θυμάμαι κάποιον συντονιστή εδώ, να "ορκίζεται" ότι δεν θα του επιτρέψουν να ξαναγράψει εδώ....αλλά είπαμε.....μεγαλοψυχία χρειάζεται και καλή διάθεση..

(ρε πωςτολέγανε ρε..? )

Μη μιλατε για Προεδρους εδω μεσα....Μη μιλατε για Προεδρο!:142:

Υ.Γ.Και ειμαστε κι εκτος θεματος.:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

(ρε πως το λέγανε ρε..? )
Χρήστο Σκαλούμπακα...

(ο οποίος έκοψε και το μουστάκι και κανείς δε το πρόσεξε! Βρε ουστ!!! :142:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.616

Σατυρίστε τους , και γελάτε , κάνει τους άλλους να ανησυχούν.
Μέσα στην μοναρχική απολυταρχία τους , δεν μπορούν να δουν τι σημαίνει φορουμ.
Δεν το χωράει ο νους τους, όσο εχει μείνει δλδ .

Reaction score
1.187
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Διότι το άρωμα του AVSite δεν έχει καμιά σχέση με υστερικές αυταρχικές δασκάλες που θα διορθώσουν τα γραπτά που γράφουν τα παιδάκια, διότι δεν υπάρχουν παιδάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν μηνύματα σε διάφορα φόρουμ, στα οποία έχουν εγγραφεί. Γατζωθήκατε από έναν τίτλο και τον μετατρέψατε σε σημαία διαμαρτυρίας, αδιαφορώντας πλήρως για τα γραφόμενα του ενάρξαντος το παρόν θέμα, κι αυτό είναι πασιφανές σε όποιον θα κάνει τον κόπο να το διαβάσει.

Και επιτέλους, σταματήστε αυτήν την καραμέλα με τα "μέλη". Θέλω να πω δηλαδή, πως επειδή είναι απαιτητό από κάποιον να εγγραφεί κάπου για να είναι σε θέση να τοποθετεί μηνύματα σε κάποιες διαδικτυακές συζητήσεις, αυτό δεν τον καθιστά μέλος κάποιου τόπου, αλλά απλώς εγγεγραμμένο επισκέπτη. Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη και εφαρμοζομένη πρακτική, για διαφόρους τεχνικούς ή άλλης φύσης λόγους. Άλλωστε, σε άλλες περιπτώσεις, τα πράγματα είναι ακόμη πιο χαλαρά, όπου μπορεί κανείς να τοποθετήσει μήνυμα χωρίς εγγραφή, απλώς δηλώνοντας ένα email. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε εγώ θα ήμουν μέλος του AVSite, και του AVClub και του AVForums, και του AVSForum, και του thelab.gr και του overclockers.gr και του AVMentor, και μέλος σε καμιά διακοσαριά ακόμα τόπους, όπου έχω εγγραφεί.

Το πιπίλισμα της καραμέλας του "μέλους" υποδηλώνει την πρόθεση μαντρώματος ανθρώπων και της επίτευξης ενός εντυπωσιακού αριθμού εγγεραμμένων, ώστε μετά να σείει κανείς αυτό το νούμερο για να διαλαλάει πόσο μεγάλο μαντρί έχει, και αυτό είναι κάτι που γενικά δεν αρέσει στον άγνωστο επισκέπτη που εγγράφηκε για δικούς του λόγους. Δηλαδή, αν δεν υπήρχε το ανάχωμα της Ελληνικής γλώσσας και γράφαμε στην Αγγλική, θα είχαμε μέλη από όλον τον πλανήτη και θα κοκορευόμασταν; Ή μήπως θα ζητήσετε το λόγο, γιατί κάποιο "μέλος" παράτησε το λογαριασμό του στην τύχη του, και δεν ξαναέκανε login εδώ και τρία χρόνια; Αυτά είναι αστεία, παιδαριώδη πράγματα.

Το πρόβλημα του AVClub δεν είναι οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες του - πες τους μέλη, πες τους όπως θες. Το πρόβλημά του είναι η πολιτική της διαχείρισής του. Μακάρι όλοι οι διαχειριστές του να είχαν το πνευματικό επίπεδο του κ. Δημητρακούδη (για να αναφέρω ένα παράδειγμα), αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και το γελοίο του πράγματος ξέρεις ποιο είναι; Ότι, τώρα που ανέφερε ο Κόγιας τον Δημητρακούδη ως παράδειγμα διαχειριστή και ανθρώπου υψηλού πνευματικού επιπέδου, κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του, διαχειριστές εκεί μέσα, από όλα τα επίπεδα, συντονιστάδες, διαχειριστάδες, ταξίαρχοι και πτέραρχοι όλων των επιπέδων και εκτός κάποιων εξαιρέσεων, θα αρχίσουν να τον κοιτάνε με μισό μάτι. Και λύση σε αυτό δεν είναι να απομονωθεί ο Δημητρακούδης, αλλά να αντικατασταθούν οι διαχειριστές που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ το πνευματικό επίπεδο να διαχειρισθούν ένα φόρουμ πανελληνίου εμβελείας, και όχι έναν χώρο όπου κάνουν το κομμάτι τους τα μέλη ενός αθηναϊκού σωματείου και πεντέξι ακόμα με προσωπική γνωριμία μεταξύ τους. Αν είναι σε θέση να αντιληφθούν αυτό το απλό πράγμα και μπορούν να το κάνουν, ας το κάνουν. Διαφορετικά, θα εξακολουθούν να τσιρίζουν υστερικά, κάθε φορά που κάποιος τους επικρίνει ή διαμαρτύρεται, διότι - και καλά - πάντα θα φταίνε οι άλλοι, οι "κακοί", και όχι αυτοί οι "καλοί".

Συνελόντι ειπείν, είναι προς το συμφέρον του AVClub να αλλάξει διαχειριστική ομάδα εκ θεμελίων, κι αυτό είναι θέμα κοινού νοός και συνειδητής επιλογής, κι όχι επειδή το λέει ο Κόγιας ή ο οποιοσδήποτε Κόγιας. Αν θέλουν οι του σωματείου να το καταλάβουν, ας το καταλάβουν. Αλλά τί λέω τώρα! Και στο σωματείο και στη διαχειριστική ομάδα του AVClub, οι ίδιοι είναι...
+1000 !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Οι αυτοαποκαλούμενοι... συνεχιστές του τότε Καφατοφόρουμ δηλαδή του avforum, που τώρα συκοφαντούν το Καφατοφόρουμ του σήμερα δηλαδή το AVSite. Παράνοια. :142:

...

Reaction score
0

Περιμενω βεβαια οι διαχειριστες που συμφωνουν με την διαγραφη των μηνυματων μου και με το μπαν του λογαριασμου μου,να ανεβασουν τα επιμαχα "χυδαια"σημεια του θεματος σε κοινη θεα ολων των μελων του κλαμπ και να κρινουν εκεινοι ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.
Το ασχημο ειναι οτι η εντυπωση των μελων τωρα ειναι οτι ο Πυργαρουσης "τρελαθηκε" και μπηκε στο Av site και αποκαλει ολο το Av club κομπλεξικο.
Ο τίτλος αλλάχτηκε.
Κε Γιωργο μπραβο σας που ζητησατε την αλλαγη του τιτλου ετσι ωστε να ταιριαζει με το περιεχομενο του ποστ που κανατε
Παρακολουθω οτι σχετικο φορουμ υπαρχει σχετικα με το νεο μου "χομπυ" και δεν ξερω την προιστορια και το τι διαφορες μπορει να υπαρχουν σε προσωπικο επιπεδο ,δεν με αφορουν αλλως τε ,την ιδια "αντιδραση" θα ειχα εαν διαβαζα και στο AVSforum νημα με τιτλο "the complexed members of ταδε φορουμ"
Και σε μενα ετυχε να μπαναριστω σε διαφωνια μου με καποιον διαχειριστη ,αυτο ειναι ομως κατι που δεν μπορει να με κανει να χαρακτηρισω ολο το φορουμ (δεν λεω οτι το κανατε εσεις αλλα οτι ετσι φαινοταν απο τον τιτλο) δεν ασχοληθηκα με αυτον (και ποιος ο λογος ) παρ οτι με εκνευρισε αρκετα το ολο συμβαν .Συνεχισα να ενημερωνομαι αγνοοντας τον ,αλλως τε στην ζωη μας ,στις δουλειες μας συνανταμαι ενα καρο κομπλεξικους ,αυτο δεν κανουμε και εκει δεν τους αγνοουμε ;

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δεν είναι θέμα συζήτησής μας η ιστορία του avclub.
Αυτο πρεπει να το αξιωσετε απο τον συντονιστη σας Κο Κογια που εχει προβλημα με το ιδιοκτησιακο καθεστως του AVclub.

Γιατι αραγε?

Ακομα δεν απαντησε σε οσα του καταμαρτυρω.....

Παρόλο που προσπαθείς να απαξιώσεις τον Ανδρέα δεν τα καταφέρνεις. Το ότι εσύ γράφεις στο avclub και συμμετέχεις και στην ιδιοκτησία του, το οφείλεις στον Ανδρέα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μόνο και μόνο το ότι ο Ανδρέας πριν 10 χρόνια ξεκίνησε το πρώτο φόρουμ για την εικόνα και τον ήχο το περίφημο πια avforum αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας.

Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να τον απαξιώσει!

Καλα φτανουν οι τεμεναδες.

Δεν απαξιωσε κανεις τον Κο Καφατο.

Τονισαμε την διαφορετικοτητα μας την οποια ο Κος Κογιας απαξιωνει με τις τοποθετησεις του εναντι του Σωματειου του AVclub.

Ειναι δυο διαφορετικοι δρομοι.

Το ποιος ειναι καλυτερος η αποδοτικοτερος (ως προς το χομπυ οχι ως προς τα κερδη) θα το δειξει το μελλον.

Εγω ευχομαι σε ολους το καλυτερο παντως.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder